Mika Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 θανος και μαριος αμφοτεροι συγκρινετε τα αισχη που γιναν την Κυριακη με αυτα που γιναν με Εργοτελη και Οσφπ σε λεωφορο αντιστοιχα; καμια μα καμια σχεση. εκτος κι αν ανοιξε το κεφαλι του μητρογλου ξερω γω αλλα δεν το ειπανε για να μη μας στεναχωρησουνε. οσο για την ανακοινωση της πιο ανηθικης παε της Ελλαδας, αναμενομενη. μειγμα νοοτροπιας υποκοσμου και πικρας για την αγωνιστικη ξεφτυλα. περαστικα τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν έπεσε κάτω ο Μητρογλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 εδω χτυπησατε δικο σας παιχτη στη λεωφορο το ξεχασατε η δεν μετραει? αλλα δεν ειναι εκει το θεμα καφριλικια γινονται και απο τους δυο και αντι να πειτε(και οι δυο πλευρες "ως ποτε ποια") κοιτατε ποιος εκανε τα μεγαλυτερα αυτην την νοοτροπια δεν θα την καταλαβω ποτε ωρες ωρες πιστευω οτι αξιζουμε οτι χειροτερο και με το παραπανω ,γιατι γ΄αυτο ημαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τις προαλλες μιλουσαν για αποδειξεις μαγειρεματων Σαρρης και Μωραλης. Φερτε μας αποδειξεις Από την Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώνεται ότι σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League οι αγώνες για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη 16/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Τρίτη 22/4/2014. Σε περίπτωση μη πρόκρισης του Ολυμπιακού οι ημιτελικοί αγώνες ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη 2/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Μ. Τετάρτη 16/4/2014 Σε περιπτωση προκρισης του ΟΣΦΠ στους 8 του τσουλου ο επαναληπτικος ημιτελικος θα γινει 4 ημερες πριν τον τελικο !!!!!! Εδω γελαμε η κλαιμε; Απολυτως φυσιολογικο θα πειτε ολοι οι Ολυμπιακοι ετσι; Που το προβλημα !!!! Τουλαχιστον εξοργιστικη η αποφαση για να προλαβουν τιμωρια του ΟΣΦΠ. Που αμφιβαλω αν θα τιμωρηθει Χτες ελεγα οτι δεχομαι στοιχηματα για τον ορισμο των ημιτελικων και την τιμωρια Επισης σε περιπτωση προκρισης του ΟΣΦΠ και προκρισης του ΠΑΟ προβλεπω αλλαγη ημερομηνιας Τελικου για αργοτερα. Με τον ΟΦΗ δε νομιζω να υπαρχει θεμα. Ουτως η αλλως με ανοιχτα τα ποδια θα ερθουν Εις βαρος φυσικα της προετοιμασιας της Εθνικης. Ας παει μια βδομαδα πισω.. Και τι εγινε; Το αλλο εξοργιστικο για σημερα ειναι οτι ο ΟΣΦΠ εχει παραπονα για τη διαιτησια Σιδηροπουλου..... Τιμωρια του Αναστασιου για θεατρο και κληση απο τον εισαγγελεα επειδη επεσε κατω ζητησε η τους ξεφυγε και αυτο; Ελεος πια.. Φτανει ... Γραφικοτητα σε ολο της το μεγαλειο. Δε φτανει σε ορισμενους το 0-3 ποσο πιο χαμηλα θα πεσουν πια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Να τονίσω απλά ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει Τούμπα την επόμενη Κυριακή, παίζει ακολούθως με Πανθρακικό εκτός νομίζω και μετά πετάει για Αγγλία. Δεν θα μπορούσε να μπει και Τετάρτη ο αγώνας του κυπέλλου, μιλάμε για 4 αγώνες σε 10 μέρες. Συνεπώς κακώς μερικοί ψάχνετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν Στα του οίκου μας, απαράδεκτο που η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν αναφέρεται καθόλου στους οργανωμένους, έστω ότι είναι εσωτερική υπόθεση και θα τη διευθετήσει η ΠΑΕ όπως οφείλει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν ήθελα να πω κάτι την Κυριακή για να έχω ώρα να σκεφτώ χωρίς θυμό ή πικρά, τα πράγματα είναι απλά δεν παίξαμε και χάσαμε αυτό δεν αναιρεί ότι είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος, πάμε για double και 8 στο Champion League. Λέτε εμάς τους γαύρους πρόβατα οι βάζελοι άλλα δεν βλέπετε ότι η διοίκηση σας βρήκε πάτημα να μην κάνει τίποτα στο μέλλον εξαιτίας της νίκης αυτής. Όταν λοιπόν εγώ θα κάνω φιέστα και θα ετοιμάζομαι για μεταγραφές και αργότερα για την κλήρωση των ομίλων εσείς τότε θα κοιτάτε τα οικονομικά αν θα σας πάρει ο γιαννακόπουλος και αν θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Φυσικά με πίκρανε πολύ η ήττα αυτή αλλά δεν ξεχνώ και τις χαρές που έχω πάρει δηλαδή να περάσω από ένα όμιλο αρκετά δύσκολο και αν κάποιοι έλεγαν την Μπενφικα καφενιο βλέπε ΠΑΟΚ είδαμε τι έκαναν, εσείς όμως δεν βάζετε μυαλό και πολύ φοβάμαι μην πέσετε καμία γάμα εθνική σαν την ΑΕΚ και η ΑΕΚ έχει τον τίγρη εσάς ποιος θα σας σώσει ο Βγενόπουλος μήπως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν ήθελα να πω κάτι την Κυριακή για να έχω ώρα να σκεφτώ χωρίς θυμό ή πικρά, τα πράγματα είναι απλά δεν παίξαμε και χάσαμε αυτό δεν αναιρεί ότι είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος, πάμε για double και 8 στο Champion League. Λέτε εμάς τους γαύρους πρόβατα οι βάζελοι άλλα δεν βλέπετε ότι η διοίκηση σας βρήκε πάτημα να μην κάνει τίποτα στο μέλλον εξαιτίας της νίκης αυτής. Όταν λοιπόν εγώ θα κάνω φιέστα και θα ετοιμάζομαι για μεταγραφές και αργότερα για την κλήρωση των ομίλων εσείς τότε θα κοιτάτε τα οικονομικά αν θα σας πάρει ο γιαννακόπουλος και αν θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Φυσικά με πίκρανε πολύ η ήττα αυτή αλλά δεν ξεχνώ και τις χαρές που έχω πάρει δηλαδή να περάσω από ένα όμιλο αρκετά δύσκολο και αν κάποιοι έλεγαν την Μπενφικα καφενιο βλέπε ΠΑΟΚ είδαμε τι έκαναν, εσείς όμως δεν βάζετε μυαλό και πολύ φοβάμαι μην πέσετε καμία γάμα εθνική σαν την ΑΕΚ και η ΑΕΚ έχει τον τίγρη εσάς ποιος θα σας σώσει ο Βγενόπουλος μήπως.... Συμφωνα με τα λεγομενα σου θα επρεπε να χασουμε για να συνεχισουμε να βριζουμε τον Αλαφουζο. Ρε τα σκεφτεστε αυτα που λετε? Δηλαδη εσενα ο προεδρος σου δε σε κοροιδευει που πουλησε Μητρογλου και εφερε Βαλντεζ. Τραβα με τον Βαλντεζ στην Αγγλια τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Συμφωνα με τα λεγομενα σου θα επρεπε να χασουμε για να συνεχισουμε να βριζουμε τον Αλαφουζο. Ρε τα σκεφτεστε αυτα που λετε? Δηλαδη εσενα ο προεδρος σου δε σε κοροιδευει που πουλησε Μητρογλου και εφερε Βαλντεζ. Τραβα με τον Βαλντεζ στην Αγγλια τωρα... Αυτο ειπα εγω ??? Εγω ειπα οτι το καλοκαιρι δεν θα παρετε παικτες γιατι δεν εχετε λεφτα και η δικαιολογια θα ειναι οτι τι να τους κανουμε τους παικτες αυτη η ομαδα πατησε τον Ολυμπιακο και μην μου πεις οτι δεν θα γινει ετσι. Εδω για πιθανο πριμ ειπαν σε διαφορα sites εστω και ενα συμβολικο ποσο και το ξεκοψαν κατευθειαν οι υπευθηνοι του ΠΑΟ. Τωρα για τον Μητρογλου καλα εκανε και τον πουλησε βεβαια δεν πηρε ενα καλο επιθετικο στην θεση του ΑΛΛΑ αγορασε τερματοφυλακαρα και φυσικα το καλοκαιρι θα τα σκασει για εναν καλο αλλιως φυσικα θα φαει κραξιμο. Τελος στην Αγγλια δεν θελουμε να βαλουμε γκολ να μην φαμε θελουμε και περναμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ακουσατε ακουσατε Site: Ολυμπιακός: Εδωσε θεατρική παράσταση ο Αναστασίου Δε γινονται αυτα, δε γινεται να ειναι αυτη η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ. Για την Θυρα 7 καλη ειναι..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εχεις την εντυπωση πως απεχει πολυ ο επισημος απο την Θυρα 7; Ποιος τους χρηματοδοτει τοσα χρονια; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ο Αντωνης και οι φιλοι του. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μα καλά, δύο μέρες έκανε η διοίκησή σας να βγάλει ανακοίνωση και τελικά έβγαλε αυτό το πράγμα; Μάλλον έτσουξε τον Βαγγέλα περισσότερο από όσο φάνηκε αρχικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Του Κουτρουμπή ούτε το όνομα δεν ξέρανε! Εγώ όταν έκανε το πέναλτυ το μαθα ενω φανταζομαι του κουτρουμπη του ψελνανε γλυκολογα. επισης τα περι συγχωροχαρτιου κλπ. ειναι μεσαιωνικα. υπαρχει δεδικασμενο, αν σεβεσαι τους νομους, αποδεξου το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Να τονίσω απλά ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει Τούμπα την επόμενη Κυριακή, παίζει ακολούθως με Πανθρακικό εκτός νομίζω και μετά πετάει για Αγγλία. Δεν θα μπορούσε να μπει και Τετάρτη ο αγώνας του κυπέλλου, μιλάμε για 4 αγώνες σε 10 μέρες. Kαι που το λεει ρε μεγαλε αυτο? Για να ξερουμε που θα ψαχτουμε... Eπειδη ψαχτηκα http://www.arsenal.com/fixtures/first-team/results Τσεκαρε 12-22 Φλεβαρη! Σου καναν και like... Mην σου πω 5 αγωνες σε 14 μερες και τρομαξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ειναι ελληνικη πρωτοτυπια δηλ οταν μια ομαδα εχει ευρωπαϊκες υποχρεωσεις , το προγραμμα της εντος συνορων να τροποποιειται αναλογως; Στο μπασκετ εδω στην α1 δεν εχουν αλλαξει αγωνες μας λογω ευρωλιγκας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις