margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καποια στιγμη θα πρεπει να υπαρξουν κυρωσεις και στην πλευρα της αστυνομιας σ αυτους που κανουν αλογιστη χρηση χημικων και βιας. Δε γινεται επειδη εχεις στη τσεπη ενα μπουκαλακι να πιστευεις οτι μπορεις να το ριξεις για πλακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ακριβώς λοιπόν γι'αυτόν το λόγο αυτή η νίκη κάνει περισσότερο κακό στον βάζελο παρά στον Ολυμπιακό. Με αυτή τη νίκη θα διατηρηθούν οι διάφορες δικαιολογίες που βρίσκετε για να κρύβετε την ανυπαρξία σας, θα διατηρηθεί η ίδια ακριβώς κατάσταση στο ποδοσφαιρικό σας τμήμα και δεν θα γίνετε ομάδα ποτέ. Τα ίδια έλεγαν και στην ΑΕΚ και τώρα είδες που βρίσκονται. Ξαφνικά γίνατε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα η οποία άδικα χάνει το πρωτάθλημα αν και είναι 30 βαθμούς πίσω...δεν πειράζει συνεχίστε να σκέφτεστε έτσι...εμας μας βολεύει Παντως και τα καφενεια τυπου Inter Juventus Barca Roma οταν νικαγαμε παλι 30 βαθμους πισω ειμασταν, την ιδια ωρα που εσεις χανατε απο κατι Metalurg. Εν πασει περιπτωση, αν και Παναθηναικος στα τετοια μου το 0/3. Το θεμα ειναι να πιασουν και κανεναν καφρο γιατι αυτο ποια ειναι γελοιο που γινεται στην Ελλαδα. Δεν ειναι δυνατον ρε πουστη μου να πετας οτι βρεις μπροστα σου λες και εισαι σε Ρωμαικη Αρενα και να το αποκαλουμε αθλητισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adios_le_pidos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Σιγά τον αιώνιο αντίπαλο...τα τελευταία χρόνια ο βάζελος δεν στοιχειοθετείται ως αντίπαλος του Ολυμπιακού για το οτιδήποτε. Δηλαδή αμα παίζαμε με την ΑΕΚ της Γ Εθνικής αυτό θα ήταν ντέρμπι; Είναι μία απο τις υπόλοιπες 17 ομαδούλες της Σούπερ Λίγκ με τις οποίες περνάμε την ώρα μας μέχρι να έρθουν τα σοβαρά ευρωπαϊκά ματς. Οκ χάσαμε ένα ματς και πέσαμε στο +19 απο τον 2ο του πρωταθλήματος...τραγική απώλεια. Και εμείς είχαμε κερδίσει τον Βάζελο μέσα στη λεωφόρο τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα με τον Σισέ. So what? Μετά παίξαμε και πλέι οφ και βγήκαμε 4οι...τελικά μάλλον αποτυχημένη ήταν αυτή η χρονιά για μας όπως και απολύτως αποτυχημένη είναι για τον Βάζελο. Να σου ρίξει μια 5άρα η Μάντσεστερ ή να περάσεις και να κληρωθείς με καμμιά Ρεάλ να σε ξεβρακώσει ο Κριστιάνο και να σπάσει το μυθικό ρεκόρ της Γιουβέντους ? Περαστικά σου μικρέ 3 έφαγες από τους άμπαλους, δεν σου έκατσε και η γκόμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αυτος που πεταξε το μπουκαλι ηταν απο τα VIP στα οποια τα εισιτηρια ειναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και φυσικα πρεπει να υπαρχουν καμερες. Για να δουμε θα βρουν τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Οταν εχετε τις μαυρες σας να θυμαστε οτι τιποτα δεν ειναι αδυνατο! Ο Σταν τραγουδαει, ο Βυντρα εβαλε γκολ στην Μπαρτσα και ο βαζελος εβαλε 3 στον Ολυμπιακο! (Σοβαρα ομως, τελειο στησιμο απο Αναστασιου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Πριν 4 χρονια, ένας απίστευτος Ολυμπιακός με 2 γκολ Μητρογλου νίκησε 2-0 τον καλύτερο κατα τα αλλα ΠΑΟ. Στη ρεβάνς μήνες αργότερα ο ΠΑΟ ήθελε να εκδικηθεί. Ο Ντερμπισαιρ είχε άλλη άποψη. Καταλήξαμε 5οι και εκτός Ευρώπης. Δεν είχαμε ομάδα. Περιμέναμε μονο τη ΝΙΚΗ με τον ΠΑΟ για να σώσουμε το γόητρο μας. Εμείς οφείλουμε να ξεπεράσουμε την ητα να νικήσουμε εύκολα τον κακό ΠΑΟκ στη τούμπα και να πάμε Αγγλία χαλαροί να μη φάμε γκολ. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Δεν επηρεάζονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Πριν 4 χρονια, ένας απίστευτος Ολυμπιακός με 2 γκολ Μητρογλου νίκησε 2-0 τον καλύτερο κατα τα αλλα ΠΑΟ. Στη ρεβάνς μήνες αργότερα ο ΠΑΟ ήθελε να εκδικηθεί. Ο Ντερμπισαιρ είχε άλλη άποψη. Καταλήξαμε 5οι και εκτός Ευρώπης. Δεν είχαμε ομάδα. Περιμέναμε μονο τη ΝΙΚΗ με τον ΠΑΟ για να σώσουμε το γόητρο μας. Εμείς οφείλουμε να ξεπεράσουμε την ητα να νικήσουμε εύκολα τον κακό ΠΑΟκ στη τούμπα και να πάμε Αγγλία χαλαροί να μη φάμε γκολ. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Δεν επηρεάζονται. Οντως έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες γι'αυτό και σας περιμένει μια ωραία 4αρα στο νησί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Όταν δίνεις τέτοια δικαιώματα καλά να πάθεις.Άνετα μπορούσε χτες το ματς να ήταν και 0-4.Τι θα πει δεν πειραζει;Στα πόσα π.χ θεωρείτε ξεφτίλα να χάσεις από μία ομάδα που την περνάς 30 βαθμούς 0-6;Μας κράζει όλη η Ελλάδα όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ακόμα και της Α.Ε.Κ που είναι στην Γ μας κράζουν.Αν δεν καταλαβαίνουμε ότι με τέτοια αποτελέσματα δίνουμε πάτημα να λεν οι αντίπαλοι ότι παίρνουμε έστω και αυτό το πρωτάθλημα με 30 πόντους διαφορά λόγο παραρτημάτων διαιτητών κ.λ.π τότε τι να πω.Αν περνάς τον βάζελο με 30 πόντους για να κλείσεις στόματα πετάς εσύ τεσσάρα δεν την τρως....Αν χάσεις στον Π.ΑΟ.Κ και πέσει καμία τεσσάρα στο Μάντσεστερ μέσα σε 10 μέρες τίναξες όλη την χρονιά στον αέρα.Μου αρέσει που είμαστε και χαλαροί.Όλοι οι φίλοι μου τώρα το πρωί που ήμουν για καφέ μου έριξαν τέτοια καζούρα ανεξαρτήτως τι ομάδα ήταν που το φύσαγα και δεν κρύωνε.Αν εσάς δεν σας ενοχλεί και είστε χαλαροί τι να πω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι μια μικρομεσσαία ομάδα, με μικρό μπάτζετ και επί το πλείστον άπειρα πιτσιρίκια, κάποια με ταλέντο, άλλα με λίγο, άλλα με καθόλου. Δεν ξέρω πολλές μικρομεσαίες ομάδες με παίκτες όπως ο Berg ή ο Pranjic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω πολλές μικρομεσαίες ομάδες με παίκτες όπως ο Berg ή ο Pranjic... Ενω καποτε με Βυντρα,Σπυροπουλο,Τζιωλη,,Σαριεγκι,Μουν,Μαρινο και δε ξερω εγω τι αλλο ειμασταν πανισχυροι. υ.γ Παντως τον Λαγο στο fm14 μου τον ζητησε η Βαλενθια 18 μυριακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αυτος που πεταξε το μπουκαλι ηταν απο τα VIP στα οποια τα εισιτηρια ειναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και φυσικα πρεπει να υπαρχουν καμερες. Για να δουμε θα βρουν τιποτα? Ντάξ ρε παιδιά παρεξήγηση. Σήκωσε ο Αναστασίου το χέρι και νόμισε ο τυπάς με τις κοκα-κόλες ότι ήθελε αναψυκτικάκι και του το πέταξε γιατί ήταν μακρυά. Αμέσως όλοι να παρεξηγήσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Σιγα τη ξεφυιλα ρε σεις καλημερα κιολας. Με τον παο επαιζες οχι με τη θυελλα ραφηνας. Σε ντερμπι δε μετραει η κατασταση των δυο ομαδων ειναι παντα αλλα παιχνιδια ακομα να το μαθουμε; Εσυ δεν επαιξες καλα αυτοι επαιξαν. Αρρωστια ειναι να μη μπορεις να δεχτεις μια ηττα παιδες ειδικα οταν αυτη ερχεται μετα απο τοσο καιρο. Συνεχιζουμε, παμε για διπλο στην τουμπα, προκριση στην αγγλια και τελικο κυπελλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Όταν δίνεις τέτοια δικαιώματα καλά να πάθεις.Άνετα μπορούσε χτες το ματς να ήταν και 0-4.Τι θα πει δεν πειραζει;Στα πόσα π.χ θεωρείτε ξεφτίλα να χάσεις από μία ομάδα που την περνάς 30 βαθμούς 0-6;Μας κράζει όλη η Ελλάδα όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ακόμα και της Α.Ε.Κ που είναι στην Γ μας κράζουν.Αν δεν καταλαβαίνουμε ότι με τέτοια αποτελέσματα δίνουμε πάτημα να λεν οι αντίπαλοι ότι παίρνουμε έστω και αυτό το πρωτάθλημα με 30 πόντους διαφορά λόγο παραρτημάτων διαιτητών κ.λ.π τότε τι να πω.Αν περνάς τον βάζελο με 30 πόντους για να κλείσεις στόματα πετάς εσύ τεσσάρα δεν την τρως....Αν χάσεις στον Π.ΑΟ.Κ και πέσει καμία τεσσάρα στο Μάντσεστερ μέσα σε 10 μέρες τίναξες όλη την χρονιά στον αέρα.Μου αρέσει που είμαστε και χαλαροί.Όλοι οι φίλοι μου τώρα το πρωί που ήμουν για καφέ μου έριξαν τέτοια καζούρα ανεξαρτήτως τι ομάδα ήταν που το φύσαγα και δεν κρύωνε.Αν εσάς δεν σας ενοχλεί και είστε χαλαροί τι να πω..... Μάθε να χάνεις. Όπως κάνεις καζούρα κερδίζοντας τους αντιπάλους σου, θα μάθεις και να δέχεσαι. Θεωρεις ξεφτίλα τα πρωτοσέλιδα ε; ΞΕΦΤΙΛΑ η συμπεριφορα των οπαδών μας. Τίποτα άλλο δεν ήταν χθες. Είναι κατάλληλο το τάιμινγκ. Δεν αρέσει σε κανέναν να χάνει απ'τον ΠΑΟ, και μάλιστα εντος έδρας, αλλά φαντάσου αυτη η εμφάνιση να ερχόταν στο νησί. Ή να έπαιζαν οι 2 ομάδες τελικο κυπέλλου που θα'χε κριθει και ο τίτλος. Προσγείωση στην πραγματικότητα. Ο Μίτσελ είναι εξαιρετικος τεχνικός, και ξέρει να εμφανίζεται καλύτερος μετά από λάθη. Και που'στε; Ποδοσφαιρικος εγωισμος. Είναι χαρακτηριστικο σ'αυτον τον σύλλογο, και θα φανει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ο Ρομπερτο τα πε ολα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 : Ο Ρομπερτο τα πε ολα. Sent from my iPhone using Insomnia Οχι δεν εχει κομπλεξ ο ανθρωπος. Mαλλον πρεπει να πει καποιος στον Ρομπερτο τι σημαινει το ολυμπιακος-παναθηναικος. Παρολα αυτα και συμφωνα με τα λεγομενα του δε θα επρεπε να πανηγυρισει το 2-0 με τη united μιας και δε σηκωσαν το champions league. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις