adi32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 http://www.sport-fm.gr/article/sta-apodutiria-o-marinakis/753667 Δεν τον χαλασε και πολυ φιανεται 7.75 ειχε το διπλο χασανε και το πριμ του 1,5 μυριου οι παικτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ολοι οι παιχτες λεει περασανε απο το μετροπολιταν στο τελος του ματς.. Παντως , για να τα λεμε ολα, δυσκολα συγκεντρωνεσαι οταν εχει συμβει κατι τετοιο σε συμπαιχτη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Παιδάκια. Ειναι φανερό ότι επηρεάστηκαν όλοι. Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος. Ρίχνεις εσυ 3 μπαράκια αφιερωμένα στον συμπαίκτη σου όχι τα τρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ναι μωρε δε το λεω σα δικαιολογια. Αν με ρωτησεις τι φταιει για την ηττα θα σου πω υποτιμησαν τον αντιπαλο και κουραση απο τη Τριτη. Επρεπε, και μπορουσε να φρεσκαρει την ομαδα. Κατα τ αλλα δε μπορω να παραβλεψω αυτο το γεγονος. Δεν ειναι λιγο να βλεπεις τον συμπαιχτη σου να πεφτει κατω, και να μη ξερεις τι γινεται. Εδω ειχε παγωσει το δικο μου αιμα και και ειχα κατσει στη θεση μου κανα δεκαλεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αστο, νταξ, προσπαθώ να κρατήσω επίπεδο στο τόπικ που συμμετέχουν και επιστήμονες. Λάθος μου. Και ο Ολαιτάν δεν με νοιάζει, γι' αυτό έγραψα ταυτόχρονα με τους άλλους την πρώτη εκτίμηση, απάντησα μόνο εγώ στην Μαργαρίτα που άκουσα την γνωμάτευση και έψαξα να βρω αντίστοιχη ενημέρωση για παρόμοια περίπτωση ποδοσφαιριστή παρότι απαντά και ο Φίλιππος που είναι γιατρός. Αφού έτσι σε βολεύει, έτσι θα είναι. Για τον εγωισμό μου τα κάνω. σε ενα καφενειο ειναι μια παρεα και συζηταει για το ατυχημα του γιαννη . "εγω μιλησα με τον αδερφο του μ ειπε επαθε αυτο" λεει ο ενας "χμμ εγω διαβασα οτι αυτο που επαθε προκληθηκε απο αυτο" λεει ο αλλος και εκει που συζητανε για το ατυχημα του γιαννη σηκωνεται ενας και παει στην οικογενεια του και λεει "ΕΓΩ σε αντιθεση με τον μικρο σας τον γιο τον κωστα (ο οποιος δεν στεκει και καλα στα μυαλα του) που ειχε ευχηθει καρκινο στην αδερφη μ ερχομαι και σας λεω περαστικα στον γιαννη" αυτος που ειπε το παραπανω το εκανε γτ νοιαστηκε? το φορουμ ειναι ενα καφενειο επειδη συζηταμε για κατι που εγινε δεν ειναι επιχειρημα για το οτι νοιαζομαστε κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Άρθρο για πούλιτζερ απ' τον χοντρούλη, πραγματικά γελάω καλοπροαίρετα με κάτι τέτοια. Γιατί ξέρω οτι δεν είναι βαλτοί απο κάποιον πρόεδρο, αλλά τα γράφουν εν βρασμώ.http://www.leoforos.gr/blog/65901/xevrakoma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Σε ένα άλλο κυλικείο ο ένας λέει καρκίνο στον 3d, ο Λάσμε είχε γαστρεντερίτιδα από χαλασμένη ντόπα, οι συνδαιτημόνες του και οι συμφορουμίτες του χασκογελάνε και πετάνε likes και αντί να του την φυλάω, μπαίνω και δείχνω πώς θα ήθελα να συμπεριφερθεί . Καληνύχτες από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Σε ένα άλλο κυλικείο ο ένας λέει καρκίνο στον 3d, ο Λάσμε είχε γαστρεντερίτιδα από χαλασμένη ντόπα, οι συνδαιτημόνες του και οι συμφορουμίτες του χασκογελάνε και πετάνε likes και αντί να του την φυλάω, μπαίνω και δείχνω πώς θα ήθελα να συμπεριφερθεί . Καληνύχτες από μένα αμα δεν του την φυλαγες γτ τον αναφερες ?αμα ηθελες να διδαξεις ηθος θα ελεγες απλα περαστικα στον ολαιταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black_Man Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Θες να μου δείξεις το ποστ σου στο μη αυτονόητο πόστ για την χαλασμένη ντόπα του Λάσμε; Δειξτε μας καλυτερα το δικο σας ποστ για τον Λο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά, πότε θα σταματήσει αυτή η χαζομάρα; Επειδή ένας Ολυμπιακός είπε καφρίλα για τον Λάσμε, ένας Παναθηναϊκός για τον Λο κτλ κτλ, δεν εκφράζει όλους τους υπολοίπους. Κρατήστε ονόματα και κράξτε αυτούς που πρέπει. Μην διαχέουμε την αρρώστια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 δεν παει ετσι εχασες 3-0 απο τον αιωνιο αντιπαλο με τη χειροτερη ισως ομαδα της ιστοριας του με παικτες οπως Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Λαγός (90' Μαρινάκης), Ζέκα, Αμπέιντ, Ατζαγκούν (87' Καρέλης), Μπεργκ (76’ Πέτριτς) που τους εχει γλεντησει το καθε χωριο της Ελλαδας ενω υποτιθεται βρισκεσαι στην καλυτερη φορμα της ιστοριας σου Η ξεφτιλα ειναι απιστευτη και ισως ξεπλυθει μονο με προκριση επι της Μαντσεστερ και νικη στο κυπελο με 4-0 και πανω Σιγά τον αιώνιο αντίπαλο...τα τελευταία χρόνια ο βάζελος δεν στοιχειοθετείται ως αντίπαλος του Ολυμπιακού για το οτιδήποτε. Δηλαδή αμα παίζαμε με την ΑΕΚ της Γ Εθνικής αυτό θα ήταν ντέρμπι; Είναι μία απο τις υπόλοιπες 17 ομαδούλες της Σούπερ Λίγκ με τις οποίες περνάμε την ώρα μας μέχρι να έρθουν τα σοβαρά ευρωπαϊκά ματς. Οκ χάσαμε ένα ματς και πέσαμε στο +19 απο τον 2ο του πρωταθλήματος...τραγική απώλεια. Και εμείς είχαμε κερδίσει τον Βάζελο μέσα στη λεωφόρο τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα με τον Σισέ. So what? Μετά παίξαμε και πλέι οφ και βγήκαμε 4οι...τελικά μάλλον αποτυχημένη ήταν αυτή η χρονιά για μας όπως και απολύτως αποτυχημένη είναι για τον Βάζελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μου κόπηκε η ανάσα με Ολαϊτάν. Γρήγορα κοντα μας. Στα του ματς, επαληθευτήκαμε όσοι λέγαμε πως είναι "παγίδα" αυτη η αναμέτρηση. Φάνηκε η φρεσκάδα των παιχτών του ΠΑΟ σε αντίθεση με τα κενα διαστήματα και τις αργες επιστροφές των δικών μας. Η δουλεια του Αναστασίου απ'την αρχη της σεζόν είναι άξια αναφοράς. Ευκαιρία δοθείσης, σε αγώνα που τόσο οι παίχτες, οι διαιτητές καθώς και οι προπονητες των 2 ομάδων έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα, οι οπαδοί ήταν ξανα "λίγοι". Επιβάλλεται τιμωρία έδρας, αλλά σε μια ακόμα καλύτερη κοινωνία οι κάφροι που πετάνε αντικείμενα θα συλλαμβανόταν και θα δέχοταν τις ποινες-πρόστιμα που τους αναλογούν (ναι ξέρω, και μετα ξύπνησα). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Είναι μία απο τις υπόλοιπες 17 ομαδούλες της Σούπερ Λίγκ με τις οποίες περνάμε την ώρα μας παιζοντας φιλικα με παραρτηματα που κατεβαινουν με ανοιχτα τα ποδια ....και σε οσα δε μπορουμε μας σπρωχνουν οι διαιτητες για να βαλουμε το πρωτο γκολ να ανοιξει η αντιπαλη αμυνα, μέχρι να έρθουν τα σοβαρά ευρωπαϊκά ματς. Οκ χάσαμε ένα ματς και πέσαμε στο +19 απο τον 2ο του πρωταθλήματος...τραγική απώλεια. fixed !!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 fixed !!!! Ακριβώς λοιπόν γι'αυτόν το λόγο αυτή η νίκη κάνει περισσότερο κακό στον βάζελο παρά στον Ολυμπιακό. Με αυτή τη νίκη θα διατηρηθούν οι διάφορες δικαιολογίες που βρίσκετε για να κρύβετε την ανυπαρξία σας, θα διατηρηθεί η ίδια ακριβώς κατάσταση στο ποδοσφαιρικό σας τμήμα και δεν θα γίνετε ομάδα ποτέ. Τα ίδια έλεγαν και στην ΑΕΚ και τώρα είδες που βρίσκονται. Ξαφνικά γίνατε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα η οποία άδικα χάνει το πρωτάθλημα αν και είναι 30 βαθμούς πίσω...δεν πειράζει συνεχίστε να σκέφτεστε έτσι...εμας μας βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ακριβώς λοιπόν γι'αυτόν το λόγο αυτή η νίκη κάνει περισσότερο κακό στον βάζελο παρά στον Ολυμπιακό. Με αυτή τη νίκη θα διατηρηθούν οι διάφορες δικαιολογίες που βρίσκετε για να κρύβετε την ανυπαρξία σας, θα διατηρηθεί η ίδια ακριβώς κατάσταση στο ποδοσφαιρικό σας τμήμα και δεν θα γίνετε ομάδα ποτέ. Τα ίδια έλεγαν και στην ΑΕΚ και τώρα είδες που βρίσκονται. Ξαφνικά γίνατε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα η οποία άδικα χάνει το πρωτάθλημα αν και είναι 30 βαθμούς πίσω...δεν πειράζει συνεχίστε να σκέφτεστε έτσι...εμας μας βολεύει Ειδαμε και εσας που γινατε Μπαγερν σε μια νυχτα.Φυσικα υπαρχουν και προσγειωμενοι ολυμπιακοι που κρατησαν μικρο καλαθι για σημερα γιατι ξερουν απο μπαλα ευτυχως. Οπως και παναθηναικοι μαζι κ εγω κραταω μικρο καλαθι γιατι την αλλη Κυριακη μπορει να κανουμε παλι γκελα. Τωρα το κακο παρα καλο που λες δε το καταλαβαινω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις