Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη ειμαι καπως μεγαλος σε ηλικια ......ειναι φαινομενο πολυ παλιο στο Ελλαδισταν και δεν αφορα μονο τον ολυμπιακο  ,τα ιδια εκανε και ο καπετανιος καποτε....εισαι παο ειμαι ολυμπιακος ειναι αεκ ...γιατι απλα πιστευουμε οτι καποτε θα στρωσει αυτο το γαμ#@$νο ελληνικο πρωταθλημα και θα δουμε τις ομαδες μας δυνατες στην ευρωπη και οχι φωτοβολιδες καπου καπου απο οσφπ η παο .....

οταν ξανααποκτησουμε φιλαθλους ελα να ξανακανουμε αυτην την κουβεντα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Όταν ο Λάσμε είχε γαστρεντερίτιδα, ένα τρόλ εδώ μέσα είπε ότι έχει πάρει χαλασμένη και τσίμπησε και τις επευφημίες του.

Εγώ λοιπόν, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ .

• Like 4

στο ποδοσφαιρο ολα παιζουν ο μιτσελ παρεταξε μια κουρασμενη ομαδα ενατιον μια φρεσκας και καλα στημενης απο τον αναστασιου που δεν ειχαν τπτ να χασουν  μια χαρα λογικη εχει το αποτελεσμα και επειδι δεν θελω να το παιζω μετα χριστον προφητης(οπως καποιοι εδω κατα καιρους) περιμενα  να γινει γκελα αλλα οχι να φαμε 3 γκελα θεωρουσα ισοπαλια η κανενα 0-1 στο 80 φευγα

• Like 1

Ρε συ winterman, θέλεις να μας εξηγήσεις πώς στήνεται ένα τέτοιο ματς; Πήγε ο Μαρινάκης στον Μίτσελ, τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και του είπε "κάτσε να ξεφτιλιστείς για να βγάλω λεφτά"; Και ο Μίτσελ συμφώνησε και το είπε στον Μανωλά που σκίζεται να πάρει μεταγραφή και στον Κάμπελ που παλεύει για να πάει στο Μουντιάλ κι αυτοί συμφώνησαν; Και είπαν, ας φάμε 3 να μας κράζουν 30 χιλιάδες κόσμος, προκειμένου να βγάλει 500 χιλιάρικα ο πρόεδρας, που έχει πάρει 30 μύρια από την Ευρώπη και άλλα τόσα από μεταγραφές;

δεν προκειται να μπω σε τετοιο τρυπακι ......αν εσυ πιστευεις οτι ολα ειναι διαφανα δεν εχω καμια διαθεση να σου αλλαξω γνωμη...

Όταν ο Λάσμε είχε γαστρεντερίτιδα, ένα τρόλ εδώ μέσα είπε ότι έχει πάρει χαλασμένη και τσίμπησε και τις επευφημίες του.

Εγώ λοιπόν, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ .

τωρα αυτο το εγραψες(το αυτονοητο) γιατι εισαι ανωτερος ανθρωπος?

Τι να πω για σημερα; Δε μπορω να καταλαβω τον χαμο που γινεται και εδω μεσα ακομα. Ηταν καλυτεροι, κερδισαν, τελος. Τι αρρωστια ειναι αυτη δηλ να σε κερδισει μια φορα μετα απο καιρο ο αντιπαλος στην εδρα σου; Στον πρωτο γυρο κερδισαμε εμεις, σημερα αυτοι so what???

Εχουμε συνηθισει πριν η μετα απο ευρωπαικα ματς να κανουμε γκελα το μονο λαθος του μιτσελ που βλεπω, ειναι οτι δε φρεσκαρε την 11δα που ηταν ολη σκασμενη.

Για τα επεισοδια τι να πω, αυτοι που σπανε το ιδιο τους το γηπεδο, δεν ειναι ολυμπιακοι. Δε ξερω τι ειναι, εκτος απο μαλακες, ολυμπιακοι παντως οχι. Τα χουμε πει βαλτε τους ολους σ ενα κλουβι να σκοτωθουνε μονοι τους.

Τα ματια μου τσουζουν ακομα, γιατι; Γιατι ενω φευγαμε, πριν τελειωσει το ματς, καποιοι αποφασισαν να ριξουν δακρυγονο.. Σε κοσμο που απλα ησυχα κ ωραια αποχωρουσε.

Δυστυχως εμενα σημερα αυτοι μου το κοψανε το γηπεδο, τελος. Δε γινεται να πας να δεις εναν αγωνα και να μη ξερεις αν θα φυγεις σωος.

Πολλα περαστικα στον Ολαιταν ελπιζω να ναι καλα το παλικαρι & φυσικα καλη συνεχεια στην ομαδα μας.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 7

Ο βαζελος γράφει ιστορία με μια νικη στο καραϊσκάκη...

Κ εμείς γράφουμε στο champion's league...

Τεσπα έξυπνη μπάλα απ'τον βαζελο κ άξιος νικητής του ντέρμπι...να ευχηθώ καλή τύχη για την 4 θέση..

Τώρα κάτι διάβασα ότι είμαστε πελάτες κ κάτι τέτοια...ουδέν σχόλιο,ούτε στα όνειρα τους..

τωρα αυτο το εγραψες(το αυτονοητο) γιατι εισαι ανωτερος ανθρωπος?

Θες να μου δείξεις το ποστ σου στο μη αυτονόητο πόστ για την χαλασμένη ντόπα του Λάσμε;

Απαράδεκτοι ορισμένοι οπαδοί.Δυστυχώς αδύνατο να απομωνοθούν ορισμένοι γκα-γκάδες.Δυστυχώς η ανοησία είναι ανίκητη.

Χάλια και χωρίς ενέργεια η ομάδα μας.Πολύ καλός τακτικά πάλι ο παο και αξιζε 100 την νίκη και τον θρίαμβο.Με σκατά ο Αναστασίου δημιουργεί μια πολύ καλή ομάδα.Αν ο Γιαννάκης βρεί χρήματα για την αδειοδότηση θα μπορέσει να βελτιωθεί πιο πολύ η ομάδα του του χρόνου.

Σε μας θα μας κάνει πιστευω καλό.Μας προσγειώνει και ελπίζω να διαχειριστούμε σωστά την ήττα.

Το ματς με Μνσεστερ σε λίγες εβδομάδες ΟΛΗ η χρονιά μας.Μέχρι το επόμενο

Θες να μου δείξεις το ποστ σου στο μη αυτονόητο πόστ για την χαλασμένη ντόπα του Λάσμε;

ποιο ποστ μ να σου δειξω? εγραψα κατι εγω για τον λασμε ? το οτι καποιος ευχηθηκε καρκινο σε καποιον το γραφει για να βγαλει το κομπλεξ του γιατι κανεις λογικος ανθρωπος δεν θα ευχοταν κατι τετοιο.το οτι καποιος παραθετει ενα τετοιο ποστ μονο για να δειξει την αντιθεση και να προβαλει τον ευατο του λεγωντας το αυτονοητο τον κανει ανωτερο ανθρωπο?

ποιο ποστ μ να σου δειξω? εγραψα κατι εγω για τον λασμε ? το οτι καποιος ευχηθηκε καρκινο σε καποιον το γραφει για να βγαλει το κομπλεξ του γιατι κανεις λογικος ανθρωπος δεν θα ευχοταν κατι τετοιο.το οτι καποιος παραθετει ενα τετοιο ποστ μονο για να δειξει την αντιθεση και να προβαλει τον ευατο του λεγωντας το αυτονοητο τον κανει ανωτερο ανθρωπο?

Εδώ μέσα ΝΑΙ.

Τσίμπησε και τα like του από τους ομοϊδεάτες του.

Εγώ αντί να μπω να κάνω καζούρα, που μας τα είχατε πρήξει στο μπάσκετ με τους ευρωπαιους διαιτητές και στην μπάλα με τα 4 τουλάχιστον που θα φάμε, προτίμησα να μπω να ευχηθώ ανάρρωση σε ένα επεισόδιο που εγείρει ερωτήματα και θα μπορούσε να πάει την κουβέντα αλλού .

Και εσύ βρήκες να πειραχτείς από αυτό. Σωραίος

Ιογενής μυοκαρδίτιδα προς το παρόν η εκτίμηση για Ολαϊτάν.

• Like 1

Μεγαλη ξεφτιλα ανεπιτρεπτη που αμαυρωνει ολη τη χρονια

Παντως εγιναν παρα πολλα περιεργα στον αγωνα αυτο

Ο ΜΙτσελ που ποτε δεν εχει κατεβασει την ιδια ομαδα το κανει σημερα ενω η ομαδα ηταν πεθαμενη μετα απο την υπερπροσπαθεια της Τριτης

Αποκλειει τον Ιμπαγασα που καθαρισε μονος του ολα τα προηγουμενα παιχνιδια

Αποκλειει τον αλλο επιθετικο της ομαδας Σεποβιτς που προερχεται απο χατ τρικ

Ο Ολαιταν σωριαζεται κατω μονος του και αποχωρει και αντικαθισταται απο τον παλαιμαχο Βαλντεζ

Στο πρωτο γκολ δεν ακουλουθει κανεις τον παικτη του Παο που σκοραρει ανενοχλητος

Βγαζει τον Μαρκανο και βαζει τον Αβρααμ ο οποιος μια φιανομενικα ευκολη δικη του μπαλια τη χαριζει και γινεται το 0-2

Ο Ντομιγκεζ που ποτε δεν εβγαζε 90 λεπτο συνεχιζει να παιζει για 180 λεπτα και πεταει το πεναλτυ στα περιστερια

Στο τελος ερχεται ενα τριτο αστειο γκολ σαν αποκορυφωμα

• Like 4

Οντως τα βαζέλια αντί να χαρούν την νίκη τους βγάζουν πίκρα.

Τι κάνει στον κόσμο του παο η  στέρηση.

Ενώ και εμείς οι κακομαθημένοι δεν την παλευουμε ωρες ωρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...