Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νίκη στο ποδόσφαιρο με 1 γκολ διαφορά μπορεί να είναι τυχερή.

Με 2 γκολ είναι καθαρή νίκη χωρίς αμφιβολία.

Νίκη με 3 γκολ διαφορά είναι διαφορά ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Όπως ας πούμε Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-0;

• Like 5
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δηλαδη επιασε καποιος τους παιχτες σας αμεσως μετα απ τη μεγαλη νικη επι της ΜΑΝU κ τους ειπε:Σημερα θα κατσετε να φατε 3 γκολ από τον ΠΑΟ,να σας κοροϊδεύουν ολοι για να κερδισει ο προεδρος που δεν εχει λεφτα το στοίχημα.

Όποιος παίζει στοίχημα και παρακολουθεί ξέρει καλά πως διαχρονικά μετά από μεσοβδόμαδο θρίαμβο ΣΥΝΗΘΩΣ ακολουθεί Κυριακάτικη "γκέλα"...

• Like 1
Δημοσ.

Ένα διπλό κάθε 7 χρόνια, στατιστικά κάποια στιγμή θα κέρδιζαν. Πολύ πιθανό πλέον το σενάριο να συναντηθούν ξανά οι δύο ομάδες στον τελικό κυπέλλου. Εκεί θα είναι η πραγματική σφαγή σε ένα μάτς που θα κρίνει τίτλο, και ευκαιρία για εξιλέωση του αποψινού.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη επιασε καποιος τους παιχτες σας αμεσως μετα απ τη μεγαλη νικη επι της ΜΑΝU κ τους ειπε:Σημερα θα κατσετε να φατε 3 γκολ από τον ΠΑΟ,να σας κοροϊδεύουν ολοι για να κερδισει ο προεδρος που δεν εχει λεφτα το στοίχημα.

Μου ακούγετε πιο πολύ σαν δικαιολογια.Απλα σημερα επαιξα καλυτερα,το μυαλο των παιχτων σου ηταν αλλου(λογικο είναι) δεν θελει κ πολύ να στραβωσει το ματσακι.

δεν παιζει ουτε 1 στο 10000000000000000 αυτος ο ολυμπιακος να χανει απο αυτον τον παναθηναικο.....οσο για την εκταση του σκορ προσωπικα ηθελα να φανε αλλα 2 να βαλουν μυαλο καποιοι......προσωπικη μου αποψη και ο λογος που εχω χρονια νατους δωσω 1 ευρω

Δημοσ.

Τουλαχιστον τελείωσαν οι δικαιολογίες των βάζελων για διαιτησίες κτλ. Έχεις ομάδα? Κερδίζεις. Δεν έχεις? Βγαίνεις 4ος.

Το προσπάθησε καλά ο Σιδηρόπουλος όσο είχατε ρουφήξει μόνο το 2μπαλο... ή μήπως δεν έδειξε στις οθόνες σας το ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πρίν κάνει όντως το πέναλτι ο Κουτρουμπής ?

Περαστικά σας ομαδάρα.

Επειδή είμαι Έλληνας, υποστηρίζω να περάσετε την Μάντσεστερ.

Αλλά μετά στους 8 σας εύχομαι μια Ρεάλ Μαδρίτης ( έτσι για να δείξετε την αξία σας ).

• Like 2
Δημοσ.

Και τώρα έρχεται και το ματσάκι στο old trafford όπου εκεί όπως και να είναι η Utd κατηφορίζει το γήπεδο. 

Εκεί έχει 4!!!!

Δημοσ.

γτ μειωνεις τοσο την ομαδα σου?

Γιατί έχει αυτογνωσία και όχι αλλαζονεία όπως εσείς.

Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι μια μικρομεσσαία ομάδα, με μικρό μπάτζετ και επί το πλείστον άπειρα πιτσιρίκια, κάποια με ταλέντο, άλλα με λίγο, άλλα με καθόλου.

Άλλοι κάνουνε το ΤΟΣΟ  ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟ.

Δημοσ.

δεν παιζει ουτε 1 στο 10000000000000000 αυτος ο ολυμπιακος να χανει απο αυτον τον παναθηναικο.....οσο για την εκταση του σκορ προσωπικα ηθελα να φανε αλλα 2 να βαλουν μυαλο καποιοι......προσωπικη μου αποψη και ο λογος που εχω χρονια νατους δωσω 1 ευρω

Ομαδα που στηνει τα παιχνίδια της για να χασει,για μενα είναι μικρη ομαδα κ δεν αξιζει να ασχολείσαι μαζι της.

Αν ειχα αυτή την αποψη για την ομαδα μου,δηλαδή αν πιστευα ότι ο ΠΑΟ καθεται να χασει για το στοιχημα,θα αλλαζα αμεσως ομαδα.

Όποιος παίζει στοίχημα και παρακολουθεί ξέρει καλά πως διαχρονικά μετά από μεσοβδόμαδο θρίαμβο ΣΥΝΗΘΩΣ ακολουθεί Κυριακάτικη "γκέλα"...

Ναι αλλα υπαρχει κ αγωνιστικη εξηγηση γι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ομαδα που στηνει τα παιχνίδια της για να χασει,για μενα είναι μικρη ομαδα κ δεν αξιζει να ασχολείσαι μαζι της.

Αν ειχα αυτή την αποψη για την ομαδα μου,δηλαδή αν πιστευα ότι ο ΠΑΟ καθεται να χασει για το στοιχημα,θα αλλαζα αμεσως ομαδα.

Ναι αλλα υπαρχει κ αγωνιστικη εξηγηση γι αυτό.

επειδη ειμαι καπως μεγαλος σε ηλικια ......ειναι φαινομενο πολυ παλιο στο Ελλαδισταν και δεν αφορα μονο τον ολυμπιακο  ,τα ιδια εκανε και ο καπετανιος καποτε....εισαι παο ειμαι ολυμπιακος ειναι αεκ ...γιατι απλα πιστευουμε οτι καποτε θα στρωσει αυτο το γαμ#@$νο ελληνικο πρωταθλημα και θα δουμε τις ομαδες μας δυνατες στην ευρωπη και οχι φωτοβολιδες καπου καπου απο οσφπ η παο .....

Δημοσ.

εισαι παο ειμαι ολυμπιακος ειναι αεκ ...γιατι απλα πιστευουμε οτι καποτε θα στρωσει αυτο το γαμ#@$νο ελληνικο πρωταθλημα και θα δουμε τις ομαδες μας δυνατες στην ευρωπη και οχι φωτοβολιδες καπου καπου απο οσφπ η παο .....</p>

Είσαι Ολυμπιακός και πιστεύεις ότι θα στρώσει το ελληνικό πρωτάθλημα......;;;; Οκ το άκουσα και αυτό στη ζωή μου.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

ο αναστασιου εχει κανει τρομερη δουλεια στην ομαδα σας βρηκε τον ολυμπιακο κουρασμενο και του πεταξε 3 στην πλατη.οσο για τον μιτσελ(ειμαι απο αυτους που τον στηριζαν οταν τον κραζαν ολοι και δεν θελω να πω κατι να τον κραξω μια παρατηρηση κανω) ομαδα που επαιξε σε full ρυθμους εναντιον της mu δεν την βαζεις 5 μερες μετα να ξαναπαιξει σε derby ειναι λογικο θα ψοφισουν ο αλλος επεσε κατω στο 35

Δημοσ.

Τι να σου πω;Εγω τον αθλητισμο προτιμω να τον βλεπω λιγο πιο ρομαντικα(οσο οι συνθηκες μου το επιτρεπουν δηλαδή) :-D

Ειδικα όταν παιζουν μεγαλες ομαδες,όπως σημερα.

Δημοσ.

Ρε συ winterman, θέλεις να μας εξηγήσεις πώς στήνεται ένα τέτοιο ματς; Πήγε ο Μαρινάκης στον Μίτσελ, τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και του είπε "κάτσε να ξεφτιλιστείς για να βγάλω λεφτά"; Και ο Μίτσελ συμφώνησε και το είπε στον Μανωλά που σκίζεται να πάρει μεταγραφή και στον Κάμπελ που παλεύει για να πάει στο Μουντιάλ κι αυτοί συμφώνησαν; Και είπαν, ας φάμε 3 να μας κράζουν 30 χιλιάδες κόσμος, προκειμένου να βγάλει 500 χιλιάρικα ο πρόεδρας, που έχει πάρει 30 μύρια από την Ευρώπη και άλλα τόσα από μεταγραφές;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...