Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσα θα κονομησε ο χοντρος σημερα......?? :blink: ....Αντε γαργαληθειτε....που θα δινω τα φραγκα μου για να βλεπω καρναβαλο....2-0 την Μαντσεστερ....και 0-3 απο βαζελο εεεε?? Αυτα συμβαινουν στο Ελλαδισταν....

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

<p>Ελα πλακα κανεις τωρα </p>

<p>Ποιον Ολαιταν?Δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου κ εχεις κανει κ 2 αναγκαστικες αλλαγες οταν κατεβαζεις ιδια εντεκαδα</p>

<p> </p>

<p>Απλα τα πραγματα</p>

Ισορροπημένο ματς είδα στην αρχή με πρωτοβουλία κινήσεων απ τον Ολυμπιακό. Οι τύποι πάγωσαν μετα το σκηνικό.

Σαφώς φταίει το ότι κατέβηκε σχεδόν η ίδια 11αδα.

Το χαμε πει απ την αρχη ότι προκαλεί μεγάλη έκπληξη που ο Μιτσελ άφησε εκτός Ιμπαγαζα και Σκεποβιτς.

Και κοιτάτε τώρα πως μια επιτυχημένη χρονια γίνεται απ τις χειρότερες.

0-3 απ τον μετριοτατο φέτος ΠΑΟ μέσα στην έδρα μας, πιθανή γκελα στη Τούμπα και πας μέτα Αγγλία να φας καμία 4αρα.

Υπόθετικο σενάριο βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσα θα κονομησε ο χοντρος σημερα......?? :blink: ....Αντε γαργαληθειτε....που θα δινω τα φραγκα μου για να βλεπω καρναβαλο....2-0 την Μαντσεστερ....και 0-3 απο βαζελο εεεε?? Αυτα συμβαινουν στο Ελλαδισταν....

Με αυτή τη λογικη φανταζομαι ότι πιστευεις πως κ το ΟΣΦΠ-ΜΑΝU ηταν στημενο;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η λογική πάντα με συναρπάζει. Επειδή δηλαδή ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟ και κέρδισε την MU, σημαίνει ότι ο ΠΑΟ θα διέλυε την Μάντσεστερ; Και ο Πανθρακικός που έχει κερδίσει τον ΠΑΟ ας πούμε, θα έριχνε 5 στην Μάντσεστερ και 10 στη Λεβερκούζεν;

Καλα ,οταν τρως 3 μπαλακια απο τον παο στην εδρα σου [απο αυτον τον παο]εισαι για γελια.Πες μου ,αν ηταν καποια αλλη στο καραισκακης εκτος απο την mu ,ποσα θα ειχατε φαει?Αγιο ειχατε.Μετριοτατοι παικτες που τους εχετε κανει μεσιδες λογω των φυλλαδων.

• Like 1
Δημοσ.

0-3 απ τον μετριοτατο φέτος ΠΑΟ μέσα στην έδρα μας, πιθανή γκελα στη Τούμπα και πας μέτα Αγγλία να φας καμία 4αρα.

Υπόθετικο σενάριο βέβαια.

Μέσα στην Τούμπα ΔΕΝ χάνεις...

Δημοσ.

Τουλαχιστον τελείωσαν οι δικαιολογίες των βάζελων για διαιτησίες κτλ. Έχεις ομάδα? Κερδίζεις. Δεν έχεις? Βγαίνεις 4ος.

Δημοσ.

Με αυτή τη λογικη φανταζομαι ότι πιστευεις πως κ το ΟΣΦΠ-ΜΑΝU ηταν στημενο;

μιλαω για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....και φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει.....ουτε και η τελευταια.....

Δημοσ.

Ενταξει δεν πειραζει και οι ''μεγαλες'' ομαδες χανουν ,μερικες φορες απο υποδεεστερες.  :devil:  Ετσι ειναι η μπαλα.

Δημοσ.

μιλαω για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....και φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει.....ουτε και η τελευταια.....

Δηλαδη επιασε καποιος τους παιχτες σας αμεσως μετα απ τη μεγαλη νικη επι της ΜΑΝU κ τους ειπε:Σημερα θα κατσετε να φατε 3 γκολ από τον ΠΑΟ,να σας κοροϊδεύουν ολοι για να κερδισει ο προεδρος που δεν εχει λεφτα το στοίχημα.

Μου ακούγετε πιο πολύ σαν δικαιολογια.Απλα σημερα επαιξα καλυτερα,το μυαλο των παιχτων σου ηταν αλλου(λογικο είναι) δεν θελει κ πολύ να στραβωσει το ματσακι.

Δημοσ.

Καλα ,οταν τρως 3 μπαλακια απο τον παο στην εδρα σου [απο αυτον τον παο]εισαι για γελια.Πες μου ,αν ηταν καποια αλλη στο καραισκακης εκτος απο την mu ,ποσα θα ειχατε φαει?Αγιο ειχατε.Μετριοτατοι παικτες που τους εχετε κανει μεσιδες λογω των φυλλαδων.

Μιλάς σοβαρά; Η προετοιμασία και η σημασία των δύο παιχνιδιών ήταν η ίδια πιστεύεις; Το κωλοχανείο η Μάντσεστερ έχει Ρούνει, Φαν Πέρσι, Βίντιτς και δε συμμαζεύεται. Προφανώς δεν είναι στα πάνω της και προφανώς ο Ολυμπιακός θα έχανε αν έπαιζε με τη Ρεάλ που έριξε 6 στη Σάλκε. Αλλά τι σχέση έχουν τα δύο ματς, δεν μπορώ να καταλάβω.

Αυτή την αρρώστια επίσης δεν την καταλαβαίνω. Έριξε ο ΠΑΟ 3 στον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Ως οπαδός του ΠΑΟ μπορείς να πεις "διέλυσα τον Ολυμπιακό που πάτησε τη Μάντσεστερ και πάει για τους 8 του ChL, άρα είμαι περήφανος για την ομάδα μου" κι εσύ λες "κωλοχανείο η Μάντσεστερ"!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά γιουχάρουν την ομάδα που είχε την " μεγαλύτερη νίκη του ελληνικού αθλητισμού " εώς τώρα;;; Και σπάσαν και το γήπεδο. Αυτοί είστε..... Θα βγει αύριο ο κυρ Σάββας και θα απειλεί ότι θα φύγει ο Μαρίνος αν δεν κάτσετε φρόνιμα...

• Like 1
Δημοσ.

Η νίκη στο ποδόσφαιρο με 1 γκολ διαφορά μπορεί να είναι τυχερή.
Με 2 γκολ είναι καθαρή νίκη χωρίς αμφιβολία.
Νίκη με 3 γκολ διαφορά είναι διαφορά ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δημοσ.

Έχεις λάθος βάση...ο "μικρός" όποτε παίζει με τον "μεγάλο" πάντα δίνει το 101% των δυνατοτήτων του!Ο δε μεγάλος συνήθως το παίρνει αψήφιστα,κατεβαίνει χαλαρά (στην προκειμένη περίπτωση με την ίδια,κουρασμένη 11άδα) κι αν του τύχει και καμιά στραβή (Olaitan) δε θέλει και πολύ για να "στραβώσει" το αποτέλεσμα!

Και όχι,μπορεί η Manchester να μην είναι αυτή που γνωρίσαμε επί Ferguson αλλά καφενείο ΔΕΝ είναι,αν ήταν και έπαιζε στην Premier League όπως έπαιξε την Τετάρτη θα βρισκόταν στις θέσεις του υποβιβασμού...

Τουλαχιστον τελείωσαν οι δικαιολογίες των βάζελων για διαιτησίες κτλ. Έχεις ομάδα? Κερδίζεις. Δεν έχεις? Βγαίνεις 4ος.

Το πεναλτάκι πάντως το τσίμπησες σε κρίσιμο χρονικά σημείο! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παντως σοβαρα τωρα,αυτα συμβαινουν στον αθλητισμο.Πολλες φορες οταν μια καλη ομαδα κανει μια πολυ μεγαλη νικη,στον αμεσως επομενο αγωνα παιζει συχνα ασχημα,το εχω δει πολλες φορες.Ειναι ψυχολογικοι οι λογοι.

• Like 1
Δημοσ.

καλά σας τα λέει η μηχανη. κανονιστε να νευριασετε το χοντρο και να σας παρατησει για να αναλαβει τη φουλαμ

Η νίκη στο ποδόσφαιρο με 1 γκολ διαφορά μπορεί να είναι τυχερή.
Με 2 γκολ είναι καθαρή νίκη χωρίς αμφιβολία.
Νίκη με 3 γκολ διαφορά είναι διαφορά ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

παιζει να εχουν καποια γενικότερα λογικη βαση οσα λες.

αλλα σε ενα ονειρεμενο κοσμο καπιοι επαιξαν το 0-3 τελικο σκορ και το επιασαν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...