Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Οι αγγλοι τον χαρακτηρισαν τεμπελη.

Ολοι οι φορ περιοχης τεμπελιδες ειναι με την καλη εννοια,περιμενουν τη μια μπαλια.

Τα γκολ που εχει βαλει ο Μητρογλου ειναι ασχετα με τη περιπτωση,εκει θελουν ο forward να παιρνει τη μπαλα απ το κεντρο και να βγαζει αντεπιθεση σε δευτερολεπτα και εκει δεν μαρκαρουν Τριανταφυλλοπουλοι.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Αν εκει ηθελαν αλλο ειδος φορ,ας προσεχαν τι αγοραζαν..Δεν ηταν κατι διαφορετικο ο Μητρογλου και να πεις οτι μολις πηγε εκει αλλαξε στυλ.Ετσι ηταν το στυλ του..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή δικαιολογία σε περίπτωση που η πανευρωπαϊκή υπερομάδα ηττηθεί από τα παιδάκια του ΠΑΟ :D

Και αν ηττηθεί ποιος από μας τους Ολυμπιακούς χέστηκε;Κατάλαβες ότι ο τζαμπατζής πους έχετε για πρόεδρο σας μίκρυνε τόσο πολύ που ελάχιστοι από μας δίνουμε πια σημασία στο κατά φαντασία(δυστυχώς) ντέρμπι; Με δικαιώνουν και οι αποδόσεις του στοιχήματος.Ίδιες σαν να παίζαμε με τον Πλατανιά ένα πράγμα.

Αν Χρήστο τα δικά μου ποστ είναι προβοκατόρικά, αναρωτιέμαι γιατί χθες δεν αναρωτήθηκες γιατί "δεν βοήθησε πχ τον Κόλλινς ο Μπαρτζώκας" - ΑΛΛΑ αναρωτήθηκες "γιατί δεν κερδίσατε την Εφές με 30άρα"...

Τεσπα, όσον αφορά τις επισημάνσεις και τις ερωτήσεις μου, μπορείς να μην τις σχολιάζεις/απαντάς. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να κουράζεσαι - όπως δεν με υποχρεώνει κι εμένα κανείς να μην συνεχίσω παρ' ολ' αυτά να τις κάνω ακούραστα...

Καλά.

Να σου πω μήπως ένα παραμύθι τότε να περάσει η ώρα; Τον Κακό Μπαρτζώκα Και Το Ένα Στα Εννιά Τριποντάκια ίσως;

...μπα το ξέρεις απ' έξω αυτό...

Τάβλι ξέρεις;

Οι "αδικημένοι" και "κατατρεγμένοι" επαναστάτες των Αμπελοκήπων, της Πανόρμου, και του Αμαρουσίου της Θ.13, πήγαν λέει στην Παιανία και ζήτησαν να μπούν με τσαμπουκά οι δικοί τους και να μας βγάλουν την χαρά της Τρίτης ξινή, και ας ελέγχουμε όλο το σύστημα.

Ένα αδιάφορο μάτς για εμάς, το μάτς της χρονιάς και η στερνή τους ευκαιρία να πάρουν μια νίκη για γόητρο και επικοινωνιακούς λόγους καθαρά γι' αυτους. Τεράστια διαφορά νοοτροπίας πλέον.

Αν και ποτέ δεν ήμουν απο αυτούς που μιλούσαν για 4-5άρες πρίν τα ντέρμπυ, στην συγκεκριμένη ομάδα του ΠΑΟ θα πρέπει να σκιστούν για να τα ρίξουν.

Δεν νομίζω ότι έχουν σκοπο να ασχοληθούν πολυ με το ματς.

Το βλέπουν ως ακομα ενα. Άλλο τους καίει τώρα.

Κατα τα αλλα παραδέχομαι Μιτσελ και Αναστασίου για τις ωραίες δηλώσεις τους. Ούτε να προκαλέσουν ούτε τίποτε. Αμοιβαίος σεβασμός, να μην οξυνθουν τα πνεύματα.

Οσο για εμένα, ναι θα ήθελα μια θεαματική ΝΙΚΗ αλλα ακόμα και ισόπαλο να έρθει το παιχνίδι θα καταλάβω τους λόγους που ο Μιτσελ κράτησε τα μπόλικα. Το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια ρίσκο ειναι όλα διότι αν κρατήσει δυνάμεις στα 2 ματς και μετα παει και φάει μια 3αρα στην Αγγλία υπέγραψε τη καταδίκη του.

Ο Μαρινάκης τους έχει τάξει πριμ 2 μύρρια ρε, δε νομίζω να είναι αδιάφοροι. Αυτό σημαίνει ότι αν κερδίσουν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και προκριθούν με Μάντσεστερ παίρνουν κανα 100 χιλιάρικα έκαστος.

Λίγα είναι για 3 παιχνίδια; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...