gavros10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Η που το ματς ειναι καραστημμενο ή που οι δικοι μας βαριοντουσαν τρελα. Παντως ειναι ντροπη να μη κερδισουν σημερα λες και τους ειπαν να κυνηγησουν το χ ρε γαμωτο για να εχει "ενδιαφερον" το πρωταθλημα
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μωρέ κανένα ενδιαφερον δεν έχει το πρωτάθλημα. Απλά δώσαμε δικαίωμα αμφισβήτησης.
gavros10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μωρέ κανένα ενδιαφερον δεν έχει το πρωτάθλημα. Απλά δώσαμε δικαίωμα αμφισβήτησης. α μπραβο. εμενα αυτο με ενοχλει περισσοτερο. θα μας κοροιδευουν παλι επειδη δεν κερδισαμε τους τελειωμενους
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Να υπενθυμίσουμε φυσικά, πως δε χάσαμε το παιχνίδι. Απλά ήρθε ισοπαλία. Αυτό για να μη χάνουν και κάποιοι τον ύπνο τους. Οκ όλοι περιμέναμε μια εύκολη νίκη, αλλά αποδεικνύεται για πολλοστή φορά πως όσο αδύνατος και αν είναι ο αντίπαλος, πάντα παραμένει ντέρμπι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Η που το ματς ειναι καραστημμενο ή που οι δικοι μας βαριοντουσαν τρελα. Παντως ειναι ντροπη να μη κερδισουν σημερα Αυτο ,ηταν στημενο.Ξερεις οταν ο γαυρος χανει λ δεν παιζει καλα ,ειναι στημενο.Συμφωνω μαζι σου
margaritagr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα να δεις αυτοι παιξανε το μεγιστο, εμεις το ελαχιστο, κι ηρθε χ. Αυτο λεει πολλα. Εγω ευχαριστημενη ομως δεν ειμαι. Και στη τουμπα και σημερα ΟΦΕΙΛΑΝ να κερδισουν
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Να υπενθυμίσουμε φυσικά, πως δε χάσαμε το παιχνίδι. Απλά ήρθε ισοπαλία. Αυτό για να μη χάνουν και κάποιοι τον ύπνο τους. Οκ όλοι περιμέναμε μια εύκολη νίκη, αλλά αποδεικνύεται για πολλοστή φορά πως όσο αδύνατος και αν είναι ο αντίπαλος, πάντα παραμένει ντέρμπι. ΠΟτε εγινε ο γαυρος μπαρτσα και δεν το καταλαβα?Σκατα ομαδα εχει και ο γαυρος,ειναι καλυτερος [αυτο το ξερουν ολοι],αλλα οι διαφορες δεν ειναι και τραγικες.Σκατα ροστερ εχετε,το ιδιο και εμεις.Μην τρλενεστε ,ενα ματσακι Ελληνικου πρωταθληματος ηταν
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 θα μας κοροιδευουν παλι επειδη δεν κερδισαμε τους τελειωμενους Μην μπαίνεις στο τριπακι μιας μικρής μειοψηφίας Παναθηναικών. Και με 18χρονους να παίζεις, πάλι ντέρμπι ειναι. Στο φινάλε οπως ειπα παραπάνω, αν το δούμε λογικά, ισοπαλία στην έδρα τους φέραμε. Δε χάθηκε και ο κόσμος. Ας τα βλέπει αυτά ο πρόεδρας.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί όφειλαν να κερδίσουν; Μάλλον δεν κατανοείτε μερικοί τι ρόστερ έχουμε. Πάντως για τα ελληνικά δεδομένα ήταν καλό παιχνίδι με αρκετά υψηλό ρυθμό. Τα δύο γκόλ που φάγαμε ήταν courtesy of Holebas. Αυτά. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα να δεις αυτοι παιξανε το μεγιστο, εμεις το ελαχιστο, κι ηρθε χ. Αυτο λεει πολλα. Εγω ευχαριστημενη ομως δεν ειμαι. Και στη τουμπα και σημερα ΟΦΕΙΛΑΝ να κερδισουν Συμφωνω μαζι σου,ο ολυμπιακος δεν γουσταρε σημερα,επαιζε σαν να ηταν προπονηση,αλλα γαιτι του πηγε το σκατο στην καλτσα στο δευτερο .Τι ακουμε ρε.Γινετε καποιος να μην θελει να κερδισει και παιζει για πλακα σε ντερμπι?
gchris7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σπάνια το παίζω προπονητής αλλά το ματς νομίζω κρίθηκε στις κακες αλλαγές του Ζαρντιμ στο δεύτερο ημίχρονο και στην μη ύπαρξη παίχτη στο κέντρο που να ξέρει στοιχειώδη από μπάλα μετά από τον Ιμπαγασα.
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί όφειλαν να κερδίσουν; Μάλλον δεν κατανοείτε μερικοί τι ρόστερ έχουμε. Πάντως για τα ελληνικά δεδομένα ήταν καλό παιχνίδι με αρκετά υψηλό ρυθμό. Τα δύο γκόλ που φάγαμε ήταν courtesy of Holebas. Αυτά. Δεν ειναι τόσο θέμα δυναμικότητας όσο το γεγονός πως προκειται για καλοπληρωμένους παίχτες, στην ώρα τους, θεωρητικά και πρακτικά καλύτερους ως μονάδες βάση αυτου που έχουμε δει μέχρι φέτος οι οποίοι παίζουν με απλήρωτους αθλητές που κάνουν μετριότατες εμφανίσεις. Οφειλαν να μη φανε 2ο γκολ. Το πρώτο το καταλαβαίνω. Το 2ο δεν έπρεπε να το φάνε.
Aloyminas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης σήμερα θα έδιωχνα τον Ζαρντίμ. έλεος πια έχει καμία σχέση η φετινή ομάδα με την περσινή;Χ με τους πεθαμένους;
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ο Ζαρντίμ έκανε 2 λάθη. Πρωτον οτι ξεκίνησε με Ιμπα, αντί για Μασάδο. Αποτέλεσμα, μολις κουράστηκε ο Ιμπα και βγήκε, φάγαμε το 2ο. Δεύτερον, δεν έβαλε ποτέ τον Μητρογλου τη στιγμή που μπορούσε να βγάλει τον Τσιμπούρ που είχε φάει τα ψωμιά του απ το 70. Αποψή μου αυτή, χωρις φυσικά να πιστεύω οτι ο Μασάδο θα τα κατάφερνε καλυτερα στο 1ο ημιχρονο. Απλά θεωρώ οτι ο Ιμπα δε πρέπει να ξεκινάει, αλλά να τελειώνει ένα ματς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις