Aristomaxos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αν όντως πήραν Σερμαντίνι στον ΟΣΦΠ, για να σχολάσουν Μπέγκιτς το κάνανε. Έπαιζε εδώ και βδομάδες το σενάριο, αλλά και οι 2 πλευρές διαψεύδανε (ο Σερ ότι δεν του έχει γίνει πρόταση - ο ΟΣΦΠ ότι "θα πάνε μέχρι τέλους με το υπάρχον ρόστερ"). Δε καταλαβαίνω τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ο Σερμαντίνι απ' τον Μπέγκιτς βάσει του τρόπου παιχνιδιού μας. Αν ο Σερμαντίνι παίζει καλύτερα το p & n roll τότε γιατί πήραν εξ' αρχής την απόφαση για την απόκτηση του Μπέγκιτς ; Δε γνωρίζανε ότι ταιριάζει άλλος τρόπος παιχνιδιού στον Μπέγκιτς ; Φυσικά το γνωρίζανε. Άρα το συμπέρασμα είναι η κακή διαχείριση του ρόστερ όπως ανέφερε παραπάνω ο Chris. Ο Μπέγκιτς τουλάχιστον μπορεί στην επίθεση να φτιάξει τη φάση για τον εαυτό του και να κάνει στο τέλος το χουκ. Θα μπορούσαν γύρω απ' αυτή την ικανότητά του να δημιουργήσουν κι έναν άλλο τρόπο παιχνδιού. Το προσπάθησε και δε το κατάφερε η ομάδα ; Ο παίκτης είναι νωχελικός ; Δε γνωρίζω. (...όχι ότι την έχει δει ηγετηλικατζής εδώ και ΑΡΚΕΤΑ χρόνια...Αμυντικό ρεμάλι είναι ο Σπαμ. Όχι μπαταρία. Μην αρχίσω δε τις αναλύσεις για τις επιθετικές του...διοχετεύσεις, πάλι...) Ήμουν πιο ευγενικός εγώ, εσύ το λες ωμά. Δε διαφωνώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτον είπες παίκτη στον άσσο, και δεν είπες δημιουργό. Τεράστια διαφορά, το ένα δε συνεπάγεται το άλλο. Αν λοιπόν εννοούσες δημιουργό, με τα 1000 μαζί σου, υπάρχει κάποιος τέτοια εποχη? Εδώ ολόκληρη Φενέρ ψώνισε απο nbdl, και μάλιστα σε μια κίνηση τεράστιου ρίσκου. Υ.Γ. Ο Σπαν τραυματίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τα γκολ χθες με Ελληνικη περιγραφη απ τη Νοβα δεν έχουν βγει κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτον είπες παίκτη στον άσσο, και δεν είπες δημιουργό. Τεράστια διαφορά, το ένα δε συνεπάγεται το άλλο. Αν λοιπόν εννοούσες δημιουργό, με τα 1000 μαζί σου, υπάρχει κάποιος τέτοια εποχη? Ναι εννοώ ότι ο άσσος είναι ο δημιουργός. Αν το έχω καταλάβει λάθος την επόμενη φορά δε θα αναφερθώ σε άσσο αλλά δημιουργό. Ε δε μπορεί κάποιος καλύτερος (γρήγορος) απ' τον Κόλλινς θα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μά ο Κόλλινς δεν είναι επ'ουδενί δημιουργός. Καλύτερος και γρηγορότερος του Κολλινς για τον ίδιο ρόλο υπάρχει, και είναι ήδη στο ρόστερ μας. Μην ψάχνεις αντι-Λό, δεν υπάρχει κανένας σε όλη την Ευρώπη, πόσο μάλλον τέτοια εποχή Δεν ξέρω αν το κατάλαβες λάθος, εγώ σου λέω π.χ. πως αν παίρναμε έναν καλό ψηλό τύπου Ντέιβις, θα boostαρε τρελά την επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας, θα βοηθούσε την κυκλοφορία της μπάλας καθώς θα τον ντουμπλάραν στην άμυνα, θα βγάζαμε ελέυθερα σούτ κτλ. Δηλαδή και ένας ψηλός μπορεί να δράσει πολύ δημιουργικά για την επίθεση μιας ομάδας, χωρίς κατ'ανάγκη να χρειάζεται να έχει στην περιφέρεια δημιουργικούς παίκτες. Σε αυτή τη λογική θεωρώ πως θα έπρεπε να είχαμε κινηθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τα γκολ χθες με Ελληνικη περιγραφη απ τη Νοβα δεν έχουν βγει κάπου? http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=328716&Sport=1&Country=7&Competition=161&Season=134097&Round=340801&Team=16641,10593 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τα γκολ χθες με Ελληνικη περιγραφη απ τη Νοβα δεν έχουν βγει κάπου? εχω ολοκληρο τον αγωνα σε ελληνικη περιγραφη το θεμα ειναι πως να σου το στειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες λάθος, εγώ σου λέω π.χ. πως αν παίρναμε έναν καλό ψηλό τύπου Ντέιβις, θα boostαρε τρελά την επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας, θα βοηθούσε την κυκλοφορία της μπάλας καθώς θα τον ντουμπλάραν στην άμυνα, θα βγάζαμε ελέυθερα σούτ κτλ. Δηλαδή και ένας ψηλός μπορεί να δράσει πολύ δημιουργικά για την επίθεση μιας ομάδας, χωρίς κατ'ανάγκη να χρειάζεται να έχει στην περιφέρεια δημιουργικούς παίκτες (που να παίζουν π&ρ δηλαδή). +1000 Εγώ θέλω να μάθω στο τέλος της σαιζόν τι οικονομικό κόστος θα έχουν συνδυαστικά οι αποκτήσεις των Μπέγκιτς, Σέρμα συγκριτικά με την αγορά του Ντέιβις. Αν τα δύο αυτά νούμερα είναι κοντά μεταξύ τους τότε θα μιλάμε για τιτάνια απερισκεψία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Γκούχ γκούχ ... του Χαίνς! Μπέγκιτς, Σέρμα, Σίμμονς κόστισαν περίπου 1,3 εκ. μαζί με το buy out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Υ.Γ. Ο Σπαν τραυματίας.Συμφωνα με παλαιοτερες αγορευσεις σου σε τουτο δω το φορουμ, ο Σπανουλης ειναι δημιουργος+assistman και μαλιστα αν οχι ο καλυτερος, απτους καλυτερους 2-3 στη διοργανωση (και μαλιστα τα λεγες οταν στη διοργανωση παιζανε Γιασκεβιτισιους, Ναβαρο και ΔΔ στα ντουζενια τους). Θυμαμαι δε, οτι ελεγες πως ειναι αιωνες καλυτερος δημιουργος απτον ΔΔ με τονους ειρωνειας προς εμενα και αλλους που υποστηριζαν το αυτονοητο (τυπου "σας ποναει ο Σπανουλης" και λοιπα και λοιπα..). Αρα δεν σας λειπει η δημιουργια, εχετε τον απολυτο. Εκτος αν το πληρωμα του χρονου σε εκανε να δεις την πραγματικοτητα καταματα, οτι απλά εχεις εναν σκορερ ψυχολογιας που τον πληρωνεις 2,5εκ το χρονο για να βαζει ποντους στα παιχνιδια που οι αντιπαλοι προπονητες δεν φροντιζουν να του σπασουν τον "τσαμπουκα" και να τον μηδενισουν. Και απο κει και περα (ηγετικη) τρυπα σε ολους τους τομεις. Στα σοβαρα τωρα, εγω περα απο τον υπνο Μπαρτζωκα, το επομενο προβλημα το διακρινω στην ασταθεστατη γραμμη ψηλων. Μπορει να μην εχετε Λο φετος, αλλα η περιφερεια σας δεν τα παει τοσο ασχημα οσο η γραμμη ψηλων σας (ενας Ντανστον παιζει για ολους τους ψηλους σας). Και ο Σερμαντινι δεν χαρακτηριζεται ως ενισχυση, τουναντιον... Υ.Γ. Ο Σπαν τραυματίας.Oυτε καν. Τενοντιτιδα ειναι, θα ταξιδεψει κανονικα στην Πολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα! δοκιμασα να μπω στο site της ΚΑΕ να παρω εισιτηρια για τον αγωνα με Αρμανι αλλα δεν τον εχει διαθεσιμο. εχουν εξαντληθει (!), εχουμε καμμια τιμωρια η δεν ειναι ακομη διαθεσιμα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι νωρις ακομα για εισητηρια με την Αρμανι. Εκτος αν τα εισητηρια τα βγαζετε πιο νωρις αποτι ο ΠΑΟ, δεν το γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 οταν ειχα παει με γαλατα, τα ειχα κλεισει 2 βδομαδες πριν νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις