Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Mπροστά σε εσάς κάπως έτσι είναι η διαφορά δυναμικότητας...

Ενταξει παιδια οταν τελειωσει το παραληρημα ξανα μιλαμε.

Αυτα σας τρωνε καθε χρονο και στην ευρωπη.

Σε μια νυχτα κανατε την united λεβαδειακο οκ.ελληναρες κλασικα.

Στο ολντ τραφορντ θα ειναι αλλος αγωνας και θα το δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει παιδια οταν τελειωσει το παραληρημα ξανα μιλαμε.

Αυτα σας τρωνε καθε χρονο και στην ευρωπη.

Σε μια νυχτα κανατε την united λεβαδειακο οκ.ελληναρες κλασικα.

Στο ολντ τραφορντ θα ειναι αλλος αγωνας και θα το δεις.

Βρες μου ένα δικό μου ποστ που να λέει ότι η MU είναι καφενείο ή ότι είμαστε περασμένοι στους 8!

Εσείς από χθες το βράδυ λέτε για σάπια United προκειμένου να υποβαθμίσετε τη νίκη του Ολυμπιακού..

Οι πιθανότητες να πάρετε διπλό στο Καραΐσκάκη είναι από λίγες έως ελάχιστες και το γνωρίζετε. Η διαφορά ΟΣΦΠ με ΠΑΟ είναι σαν να παίζει Μπάγερν - Ολυμπαικός άρα για πιο παραλήρημα λες??

http://www.youtube.com/watch?v=7878TT4ru8k

Καλοχώνευτος ο γλάρος φλώρε

Αυτοί έχουν πάθει παράκρουση δεν εξηγείται...αντί να ευχαριστεί το Θεό που δεν έφαγε κι άλλα βγαίνει και λέει αυτές τις ασυναρτησίες!

ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΡΕ ΤΖΟΥΤΖΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!

• Like 1

Αυτοί έχουν πάθει παράκρουση δεν εξηγείται...αντί να ευχαριστεί το Θεό που δεν έφαγε κι άλλα βγαίνει και λέει αυτές τις ασυναρτησίες!

ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΡΕ ΤΖΟΥΤΖΕ!

Μόνο ο Ρούνει πήγαινε να παίξει κάτι αλλά αδικείται στη φετινή MU. Αυτός περισσότερη ώρα έκανε δηλώσεις παρά είχε την μπάλα στα πόδια του...

Βρες μου ένα δικό μου ποστ που να λέει ότι η MU είναι καφενείο ή ότι είμαστε περασμένοι στους 8!

Εσείς από χθες το βράδυ λέτε για σάπια United προκειμένου να υποβαθμίσετε τη νίκη του Ολυμπιακού..

Οι πιθανότητες να πάρετε διπλό στο Καραΐσκάκη είναι από λίγες έως ελάχιστες και το γνωρίζετε. Η διαφορά ΟΣΦΠ με ΠΑΟ είναι σαν να παίζει Μπάγερν - Ολυμπαικός άρα για πιο παραλήρημα λες??

Tοσο μεγαλη διαφορα ειδες στον 1ο αγωνα?Μπορουσα ανετε να προηγηθω 2 φορες με τον Φιγκεροα.

Επισης ειχες και Μητρογλου.

Tοσο μεγαλη διαφορα ειδες στον 1ο αγωνα?Μπορουσα ανετε να προηγηθω 2 φορες με τον Φιγκεροα.

Επισης ειχες και Μητρογλου.

Λέω σαν ομάδες και όχι για τον πρώτο αγώνα (Και ο Ολυμπιακός στη Γαλλία ζόρισε την Παρί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες).

Όπως είχα γράψει κι αλλού, για under το κόβω το παιχνίδι και με άσχημο ποδόσφαιρο αν δεν δούμε από νωρίς γκολ.

Γιατί το ντέρμπι είναι ντέρμπι..!!

A ρε και να γινει κανα διπλο γελιο που θα πεσει.

οταν ανατειλει ο ηλιος απο τη δυση τοτε θα κανεις διπλο.ειναι σα να λεω εγω οτι θα παω να κανω διπλο μεσα στο καμπ νου.

Μετα απο Ευρωπαικο παιχνιδι ο Ολυμπιακος σχεδον παντα ειτε γκελαρει ειτε δεν παιζει καλα οποτε προσωπικα ακομα κ αν χασει απο τον βαζελο δεν θα μου φανει παραξενο

Epic τρολια tweet απο οπαδο μαντσεστερ στον λογαριασμο του αεροδρομιου

185402.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...