konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 και? Δεν εχει και ...Με ρωτησε αν τον ειδα και του απαντησα ..Ας μου πει τωρα καποια φαση να του απαντησω ,εγω δεν ειμαι σαν καποιους που οταν νικανε το ριχνουνε στο πανηγυρι και οταν πεφτει φαπα εξαφανιζονται ...Αν εχει να μου πει βεβαια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Απ ότι κατάλαβα, η διαμαρτυρία τους δεν είναι για ακυρωμένα γκολ, πέναλτυ και αποβολές που δεν δόθηκαν, λάθος οφσάιντ...αλλά επειδή οι Εργο..τέλειοι έπεφταν εύκολα κάτω;; Ήμαρτον...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν εχει και ...Με ρωτησε αν τον ειδα και του απαντησα ..Ας μου πει τωρα καποια φαση να του απαντησω ,εγω δεν ειμαι σαν καποιους που οταν νικανε το ριχνουνε στο πανηγυρι και οταν πεφτει φαπα εξαφανιζονται ...Αν εχει να μου πει βεβαια ... Τι να σου πω.Οταν μετα το τελος του αγωνα κοροιδευεις τον Αναστασιου επειδη ειπε για διαιτησια και δικαιολογημενα.Αλλα μονο ειπε,ηταν ψυχραιμος και δεν εκανε τπτ αλλο...και μετα το ριχνεις στο οτι μας φταιει παντα η διαιτησια αυτο μου λεει η δεν ειδες τον αγωνα η τον ειδες αλλα δεν ξερεις ποδοσφαιρο η απλα τρολαρις. Οποτε τι να το πω εδω σε σενα τι να παω να τα πω σε ενα club του γαυρου στον πειραια,το ιδιο κανει. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από stamatinho 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχει και ...Με ρωτησε αν τον ειδα και του απαντησα ..Ας μου πει τωρα καποια φαση να του απαντησω ,εγω δεν ειμαι σαν καποιους που οταν νικανε το ριχνουνε στο πανηγυρι και οταν πεφτει φαπα εξαφανιζονται ...Αν εχει να μου πει βεβαια ... εσυ το είδες. βρίσκεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος από αυτούς με τα πράσινα, για τη διαιτησία? αν ναι, οκ, κανένα πρόβλημα.... είναι γνωστό ότι οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουμε από μία. δεν είναι απαραίτητο να βλέπουμε όλοι το ίδιο άθλημα, επειδή όλοι το παρακολουθούμε, προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Επίθεση στα Αποδυτήρια του Εργοτέλη.... http://www.sport24.gr/football/omades/Ergotelis/epithesh_st_apodythria_toy_ergotelh.2658201.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Προϊστορία Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 04/12/2012 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρσεναλ CHL 2-1 06/12/2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρσεναλ CHL 3-1 09/12/2009 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρσεναλ CHL 1-0 19/02/2008 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τσέλσι CHL 0-0 10/03/2005 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Νιούκαστλ UCUP 1-3 28/09/2004 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λίβερπουλ CHL 1-0 23/10/2002 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μάντσεστερ Γ. CHL 2-3 10/10/2001 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μάντσεστερ Γ. CHL 0-2 23/11/2000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λίβερπουλ UCUP 2-2 08/11/1972 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τότεναμ UCUP 1-0 01/12/1965 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γουέστ Χαμ CCUP 2-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τι να σου πω.Οταν μετα το τελος του αγωνα κοροιδευεις τον Αναστασιου επειδη ειπε για διαιτησια και δικαιολογημενα.Αλλα μονο ειπε,ηταν ψυχραιμος και δεν εκανε τπτ αλλο...και μετα το ριχνεις στο οτι μας φταιει παντα η διαιτησια αυτο μου λεει η δεν ειδες τον αγωνα η τον ειδες αλλα δεν ξερεις ποδοσφαιρο η απλα τρολαρις. Οποτε τι να το πω εδω σε σενα τι να παω να τα πω σε ενα club του γαυρου στον πειραια,το ιδιο κανει. Απορω με εσενα ειδικα ρε Σταματη που καθε φορα θιγεσαι οταν κοροιδευουμε καποιον και μου πιανεις και την σοβαρη κουβεντα ...2-3 ειστε εδω που κανετε εδω και αρκετο το ιδιο πραγμα οποτε σας παιρνει ,οι αλλοι 2 τουλαχιστον στις φαπες εξαφανιζονται και γραφουν για το μπασκετ σε αλλο νημα ,εσυ βλεπω το ριχνεις στην παλαβη ,εχεις αλλη μεθοδο .. Αντε να στο παω εκει που θες εσυ ...Σου απαντησα το ειδα το παιχνιδι ,εσυ διαμαρτυρεσαι παλι για διαιτησια και σου λεω πες μου καποιες φασεις να συζητησουμε ,ακομα περιμενω ..Καθεσαι τωρα και επαναλαμβανεσαι σαν καποια αλλα 2-3 τρολς και μου λες για club γαυρου κτλ κτλ κτλ πεταγεται και ο αλλος τωρα και φιλοσοφει για κωλοτρυπιδες ,ε σας χαλαει μετα κιολας.Περιμενω εγω να μου πεις εσυ που αδικηθηκες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Σημερα πηραμε το πρωταθλημα στο πινγκ πονγκ μετα απο 9 χρονια. Ο τιτλος αυτος εχει ιδιαιτερη σημασια αφου το τμημα στηριχτηκε αποκλειστηκα απο τον συνδεσμο μας στον Βολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Στο τελευταιο λάθος που κάνει στο 4ο δεκάλεπτο ο Σλούκας, λες δεν μπορεί, δεν το θέλει κανεις αυτο το πράγμα. Μέχρι που του τα'χωσε ο Μπαρτζο. Ψυχολογικο από ένα σημειο και μετά. Και έπαιξε καλα σήμερα. Παπαπέτρου να δουλέψει πρώτο βήμα, ανέλπιστη ετοιμότητα απ΄τον Τζαμάριο. Το ματς με Φενερ πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ω ρε φιλε ο midi μου κανε λαϊκ , πανω να τσεκαρω τον φουρνο στη γωνια κι επιστρεφω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγω σας κανω λαικ κι εσεις δε σηκωνετε ουτε μισο αστειο και μου τραβατε report να σβησουν το ποστ. Τετοιοι ειστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 τώρα που τραυματίστηκαν σαβιολα,βαλντεζ ,με ποιους επιθετικούς προβλέπετε οτι θα κατέβει ο ολυμπιακός με την μαντσεστερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγω δε τραβηξα κανενα ριπορτ ουτε ειδα ποστ :/ Ελπιζω να μη κοροιδευες το πρωταθλημα μας στο πινγκ πονγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 τώρα που τραυματίστηκαν σαβιολα,βαλντεζ ,με ποιους επιθετικούς προβλέπετε οτι θα κατέβει ο ολυμπιακός με την μαντσεστερ? ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ω ρε φιλε ο midi μου κανε λαϊκ , πανω να τσεκαρω τον φουρνο στη γωνια κι επιστρεφω Eγω σου ειχα πει αλλα ως φαινεται εχεις δωσει αλλου την καρδια σου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις