margaritagr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πρωτη νικη της βαλενθια εκτος εδρας, 1-0 την οσασουνα!
alexis333 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μας πληρωσε το διπλο του Ερνεσταρου ... Στο 50' λεπτο εδινε 2.70 αποδοση ... Τον ευχαριστουμε πολυ ..
zeniath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Τί να πεις....βασικά καλύτερα να μην πεις. Εσύ δηλαδή. Να μην λες, αν δεν ξες. Σώθηκα. Τι λε ρε ποιητή, μου θύμησες με την ευγλωττία σου τον Τσάκα, να'σαι καλά.
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ...εσύ πάλι μου θυμίζεις το (άλλο) ανέγκγδοτο : "...Κε οφθαλμίατρε, βλέπω παντού βαζέλους!" "Χμμμμ...Ψυχίατρο, είδατε;" "...Όχι, μόνο βαζέλους!"
optimus_crime Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μακαρι σημερα, πραγματικα να θυμηθει ο Παο τι ομαδα ηταν στα προηγουμενα χρονια και να δουμε ενα καλο ντερμπυ. Ολυμπιακος ειμαι, σιγουρα θελω νικη... Ο μητρογλου σαν 1ος σκορερ 6.50 σε αποδοση και 14 να σκοραρει 2 και πανω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καθίστε διαβάστε πρώτα ότι υπάρχει ιστορία πίσω από την κίνηση και αφήστε τις εξυπνάδες περί εντυπωσιασμού, αλλά τι να πεις, βάζελοι.... Το γεγονος οτι φωναξανε ΜΜΕ, φωτογραφους, κανανε on camera δηλωσεις, δωσανε ετοιμα κειμενα στους ΑΡΔ κλπ -για αυτην την φιλανθρωπικη κινηση-, αποδεικνυει αυτο που λεει ο washcloud και προφανως εγειρει και αμφιβολιες για την σκοπιμοτητα τους. H φιλανθρωπικη κινηση απο επωνυμους που δεν εχει σκοπο τη "διαφημιση" και τον εντυπωσιασμο, γινεται ειτε ανωνυμα, ειτε στη σκια της δημοσιοτητας. Γενικα, ειναι μοδα που φοριεται να εχουμε φιλανθρωπικες κινησεις απο διαφορους που εχουν πλουτισει/κληρονομησει χρηματα για τα οποια πατηθηκαν πτωματα, οποτε περα απο το τυπικο "μπραβο" που λεμε ολοι ,οταν αυτες γινονται επιτηδευμενα επωνυμως (ΜΜΕ κλπ) δεν μου λενε και πολλα.
kirileman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλά έκανε ο Steve που δεν έδινε ούτε του αγίου νερό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλά έκανε ο Steve που δεν έδινε ούτε του αγίου νερό. Δεν ξερω για τον Steve, ο Bill παντως εχει στησει κατι πρωτοκλασσατα πλυντηρια στην Αφρικη και θα περασει και στο hall of fame φιλανθρωπιας του πλανητη με το ξεπλυμα που κανει εκει κατω Να μη σου πω για τον Branson που κατεθεσε σε φιλανθρωπιες ολα τα εσοδα της εταιρειας του για τα επομενα 10 χρονια... Ο Steve απλα ηταν αγαθος και τα σκαγε στην εφορια, δεν μυριστηκε το κολπο με τις φιλανθρωπιες
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το γεγονος οτι φωναξανε ΜΜΕ, φωτογραφους, κανανε on camera δηλωσεις, δωσανε ετοιμα κειμενα στους ΑΡΔ κλπ -για αυτην την φιλανθρωπικη κινηση-, αποδεικνυει αυτο που λεει ο washcloud και προφανως εγειρει και αμφιβολιες για την σκοπιμοτητα τους. H φιλανθρωπικη κινηση απο επωνυμους που δεν εχει σκοπο τη "διαφημιση" και τον εντυπωσιασμο, γινεται ειτε ανωνυμα, ειτε στη σκια της δημοσιοτητας. Γενικα, ειναι μοδα που φοριεται να εχουμε φιλανθρωπικες κινησεις απο διαφορους που εχουν πλουτισει/κληρονομησει χρηματα για τα οποια πατηθηκαν πτωματα, οποτε περα απο το τυπικο "μπραβο" που λεμε ολοι ,οταν αυτες γινονται επιτηδευμενα επωνυμως (ΜΜΕ κλπ) δεν μου λενε και πολλα. ...και γενικά μου σηκώνεται όταν "οι πλούσιοι του κόσμου", δείχνουν "ότι είναι κι αυτοί άνθρωποι ρε παιδί μου, ότι έχουν αισθήματα, ότι δεν είναι αιμοδιψή τέρατα" (και εγκαθιδρύουν στις συνειδήσεις τουν κοσμάκη ότι η ιδιοκτησία δεν είναι κλοπή, αλλά τουναντίον η φιλανθρωπία εξαγνίζει, και ότι τεσπα ό έχων 56379282702807028 χιτώνες είναι συγκινητικό να δίνει τον έναν ή και τους 7028 ακόμα). Η τρίχα από την συγκίνηση. [Και τότε θυμάμαι κι εκείνο το ανέκδοτο ("μπα σε καλό μου, όλο αστεία λέω σήμερα"...) που έλεγε για 'κείνον τον ζητιάνο που χτύπησε την πόρτα μιας μεγαλοκυρίας κι αυτή αφού του άνοιξε, παίχτηκε ο παρακάτω διάλογος : "καλά τί θες πάλι εσύ εδώ; Προχθές δεν σου 'δωσα ένα δίφραγκο;" "ναι, και πήγα και την έκανα ταράτσα σ' ένα εστιατόριο εδώ παρακάτω και σας ευχαριστώ πολύ" "ε ωραία...Και τώρα τί θες;" "ήρθα να σας φέρω τα...ρέστα".]
kirileman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Για το ντέρμπυ, μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι παραπάνω από εμφανής, εντούτοις πιστεύω ότι το Χ θα πληρώσει καλά απόψε. 1
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πιστεύω οτι ο φίλος Κιριλεμαν θα συμφωνησει πως 1. Αμυνα για τα μπάζα σήμερα 2. Αντι να τους τελειώσει παίζει με 11 πίσω απο τη σέντρα...
kirileman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το ματς θα πάει όπως με ΠΑΟΚ, θα χάνουμε ευκαιρίες, θα κωλοβαράμε γενικότερα και κάποια στιγμή θα γίνει το 2-2. Δε φαντάζομαι να περίμενε κανείς να παίξουμε επιθετικά.
adi32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ στην πλακα το ειχαμε παρει το παιχνιδακι αλλα σοβαρευτηκαν και στο δευτερο θα ναι πιο ανετα νομιζω
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το ματς θα πάει όπως με ΠΑΟΚ, θα χάνουμε ευκαιρίες, θα κωλοβαράμε γενικότερα και κάποια στιγμή θα γίνει το 2-2. Δε φαντάζομαι να περίμενε κανείς να παίξουμε επιθετικά. Koίταξε. Θα είναι ηλίθιος αν δε πάει για ένα γρήγορο γκολ στο Β ημίχρονο. Τους έχουμε εύκολα. Αν φάμε άλλο γκολ σε αυτο το παιχνίδι θα ειναι καθαρά λόγω αμυντικής διάταξης. Εκτός και αν παίξει συντηρητικά πάλι και μετά το 70 αρχίσει να σφυροκοπάει ως συνήθως... Εχει ψωμία ακόμα το ματς..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σοβαρευτηκατε και βαλατε 2 γκολ.Οχι,ο γαυρος παιζει στο ρελαντι,σταρχιδιζετε,και ομως καταφερε ο Παο και εφαγε 2 γκολ,για τοσο τραγικη ομαδα μιλανε,παιδικη χαρα,για αυτο εφαγε και 3 απο την τοτεναμ,με τα ματια μαρκαρουν,κανουν παιδικα λαθοι.Εγω το βλεπω για 1-3 ή 2-4. Βαζεις γκολ,και παιζεις full επιθεση ,ετσι για να ξεφτιλισεις τον καλυτερο γαυρο.Αφου ειναι καλυτερος ρε χουαν,αγορινα μου ,προπονηταρα μου .γαιτι δεν πας να το κλεψεις το ματς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις