Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Πέρα από ένα καρό γελοιότητες του Μπαρ-joke, είναι γελοίο και αυτό που έκαναν οι παίχτες. Δεν θέλει πολύ μυαλό να πας να κάνεις 1 σκριν να σουτάρει κάποιος 3ποντο.  Δεν είναι ανάγκη να σε πάρει απ το χεράκι ο προπονητής να σου πει "1 σκριιιιν ρεεεεεεεε" !! Μιλάω για τα τραγικά σουτ στο τέλος.

-----------------------------------------

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το χα δει αυτό. ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ. 

Η αιτία της ήττας μας σήμερα (πέραν απ τη μη χρησιμοποιηση περπε, την αδυναμια να βοηθησει τον Σπανουλη) ηταν πως ενώ κερδίζαμε με 4 ποντους παιζοντας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ άμυνα, αλλάζει τους περιφερειακούς μας παιζοντας με Σπανουλη ¨Λοτζεσκι, Σλουκα (ο οποιος εχει μολις ευστοχησει σε 3ποντο και για αυτο μάλλον τον κραταει).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα έναν αξιόλογο παίκτη στον άσσο. Αν δε βρούμε κάποιον και παραμείνει ο Κόλινς δε θα καταφέρουμε να πάμε στο final four και στο πρωτάθλημα ο Mπαρτζώκας (με σημαντική βοήθεια απ' τον Σπανούλη) το μόνο που θα καταφέρει θα είναι η back to back σκούπα.

Γουος δεν με ενδιαφερει να σε τρελανω. Απλως θεωρώ πως τεκμηρίωσα πλήρως την άποψη μου, δικαιωμα σου βέβαια να διαφωνείς αν και η αποψη σου μπάζει (π.χ. ποιος να δημιουργήσει πλην του Σπανουλη, η κουτσή Μαρία??// Να βελτιωθει ο ανθρωπος που σου χει φερει 2 Ευρωλιγκες βγαινοντας άπειρες φορες MVP κτλ κτλ)

Επισης δεν απαντάς καθόλου στο οτι ο Μπαρτζώ δεν κάνει τπτ για να βοηθήσει τον Σπανουλη. ΤΙΠΟΤΑ ομως.

Δες επισης πως αλλάζει όλη μας η αμυντική συμπεριφορα με τα 3 γκαρντ που έβαλε, και π'οσο πιο εύκολα καλάθια δεχόμαστε.

Υ.Γ. Εισαι προκατειλημμένος με τον Σπανούλη. Παίζει με την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης αντίπαλος, τη μια φορά του χρεώνεις οτι πάει και πέφτει πάνω στην άμυνα, την άλλη οτι δεν κάνει διεισδύσεις, βλέπεις οτι δεν εχει καμια βοήθεια απο τον πάγκο, και παρ'ολ'αυτά θεωρεις πως ε'ιναι άδικο να κατηγορώ τον Μπαρτζώκα. Μόνο σε παρακαλώ την επομενη φορά δες ένα ματς της Μπαρτσελόνα για να δείς ποσα σκρίν παίρνει ο Ναβάρρο ΠΡΙΝ παρει τη μπάλα, και πως κινειται η επίθεση της για να του κάνει χώρο (κάνοντας πολλές φορες και φεικ σκριν στην δυνατή πλευρά ωστε να κινηθεί μακριά του η άμυνα)/

Κοίτα να δεις πόσο εύκολη είναι η ανέξοδη "επιχειρηματολογία", όταν παίζουμε με όρους, με τακτικές και με λέξεις, όταν τα μάτια όλων μας βλέπουν τα ίδια πράμματα : Ωραία λοιπόν, απόψε σου έφταιγε αποκελιστικά ο Μπαρτζώκας. Το φθινόπωρο με την Εθνική, σου έφταιγε ο Τρινκέρι; Πρόπερσι το καλοκαίρι σου έφταιγε ο Ζούρος; Λίγο πιο πριν ο Ίβκοβιτς (γιατί εγώ δεν θυμάμαι τον Σπανούλη να "παίρνει τον ΟΣΦΠ από το χέρι και αν τον οδηγάει στην κορυφή της Ευρώπης", αλλά τους Ντόρσι, Λω, Χάινς που του βγήκαν λίρα εκατό, να του καθαρίζουν πρώτα Σιένα στα PO και στον FF ημιτελικό Μπάρτσα. Την δόξα βέβαια την πήρε ο Σπανούλης με το τρίποντο προς το τέλος, που καν καθοριστικό δεν ήταν. Και γενικά την δόξα πάλι αυτός την πήρε αποκλειστικά, τί κι αν ΔΕΝ φάνηκε στον τελικό, αλλά τον πήραν "οι σλουκοματζαραίοι" -και οι Παπανικολοπριντέζηδες, να προσθέσω- για να βγει αυτός "βασιλιάς Βασίλης της Ευρώπης" και εμβιπής και όλα τα γραφικά, τα οποία δεν γεννηθήκαμε χθες ρε Χρήστο, ξέρουμε τί αξία έχουνε και σε ποιούς απονέμονται...Το ότι εσύ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να τα χρησιμοποιείς, εν είδει "τεκμηρίωσης", πώς να το καταχωρήσω εγώ δηλαδή...; ) ;

Πιο πριν ο Καζλάουσκας; Και ακόμη πιο πριν ο Γιαννάκης; Χρήστο, το έργο αυτό το βλέπουμε εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια. Για την ακρίβεια το βλέπουμε από τότε που έφυγε για ΝΒΑ ο Σπανούλης. Πιο πριν, ήταν ΠΟΛΥ πιο μετρημένος, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο μετρημένος στις επιλογές του μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν παιχνίδια να δεις, μελέτησέ τα.

Έγραψες μερικά πράγματα πριν, που θεωρείς ότι "ήταν η αιτία της ήττας του ΟΣΦΠ απόψε". Κάτσε ρε Χρήστο. Δεν έβαλε μέσα τον Τόμιτς και τον Μαρμαρινό (μαζί κι όλας). Και δεν ήταν -αν δεν παρατήρησες- η άμυνα ο λόγος που έχασε, αλλά το ότι τα σκάτωσαν στην επίθεση. Ε ΠΟΙΟΣ τις έκανε αυτές τις επιθέσεις; Εγώ; Και ούτε κουβέντα λες για τις επιλογές του Σπανούλη και ΚΥΡΙΩΣ τις εκτελέσεις του. Ε πόσο στρουθοκαμηλισμό αντέχεις, και το δικαιολογείς με το "ούτε κουβέντα λες για το ότι δεν τον βοήθησε τον Σπανούλη ο Μπαρτζώκας". Σε τί να τον βοηθήσει, Χρήστο; Να μπει κι ο ίδιος μαζί με τους 2 προαναφερθέντες μέσα, να είναι έξι οι παρκεδάτοι; Ή μήπως εννοείς να τον πλακώσει στις σφαλιάρες που σούταρε ΣΑΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ;;;; Ρε Χρήστο, ειλικρινα δηλαδή : τον ΠΡΟΣΕΞΕΣ τον τρόπο που εκτελούσε σήμερα ο Σπανούλης; Σ' έχω βέβαια ικανό να το φτάσεις στο "ναι, αλλά φταίει ο προπονητής του στον Κεραυνό που δεν του έμαθε τα βασικά : ου την παίξεις - και ΟΧΙ ο Βασίλης!".

Ο Μπαρτζώκας λες φταίει. Ναι, φταίει. Αλλά όχι τόσο για τους "λόγους" που έδωσες, αλλά διότι άφησε μέσα τον Σπανούλη. Δεν νομίζω να σηκωνόταν μόνος του να έφευγε να μπει ο Περπέ μέσα, ο Μπαρτζώκας έπρεπε να τον βγάλει και να αφήσει ψηλούς μέσα, αφού τον έβλεπε ότι ήταν για τα θηρία. Αλλα ξέρεις, είναι ξεκάθαρο ότι για μερικούς, θα φταίνε οι πάντες, αλλά όχι ο Σπανούλης. Είτε γιατί το Φθινόπωρο του '13 σακάτεψε τον αστράγαλό του για τη φανέλα της Εθνικής, είτε γιατί όταν ήταν 5 χρονώ είχε χάσει το αγαπημένο του αρκουδάκι σε ένα ταξί, είτε γιατί ο προπονητής στο Χιούστον ήταν πολύ εμπαθής άνθρωπος, είτε γιατί για ένα ολόκληρο αθλητικό σταρσύστεμ ο Σπανούλης είναι πολυνίκης MVP βραβείων, είτε γιατί είναι παντρεμένος με πρώην Μις, είτε γιατί είναι το επαρχιωτοφτωχόπαιδο που με σκληρή δουλειά πρόκοψε, είτε γιατί έχουν ρίξει όλο το βάρος πάνω του και φυσικό είναι να κάνει και λάθη και να αστοχεί, είτε γιατί είχε την ατυχία οι προπονητές με τους οποίους έχει δουλέψει να μην ξέρουν παιδικά πράγματα όπως το πως να διαχειριστούν τα τελευταία λεπτά ενός αγώνα ενώ προηγούνται, είτε, είτε, είτε. ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει μια εξήγηση, από ηλίθια έως "τεχνικά τεκμηριωμένη", από προφανής έως συνωμοσιολογική, που να είναι συνυφασμένη με την σπανουλίτιδα (η οποία πάει να γίνει σπανοτερηδόνα εν τω μεταξύ) που διακατέχει διάφορους για διάφορους λόγους. Και ο Βασίλης θα συνεχίσει να βγαίνει λάδι.

Τις προάλλες μου έγραψες να κάνω υπομονή να δω τις γηπεδικές απαντήσεις του Σπανούλη σήμερα στα όσα του καταμαρτυρώ.

Τίς είδα. Εσύ, για πόσο ακόμα θα αρνείσαι να τις δεις και θα κάνεις ελιγμούς με το πόσο ή όχι τον βοήθησε ο Μπαρτζώκας; 

Και για να τελειώνει το ανεκδοτο του να δημιουργήσει άλλος, να πάρουν τη μπάλα τα παιδιά να λάμψουν οι Ματζαροσλούκες κτλ, την τελευταια 2 ετία την επιθεση την τραβουσε ο Σπανουλης, πισω του ο Λο και ο Χαινς κάλυπτε τα νώτα.

Χωρίς τον Σπανούλη, θα ήμασταν κυριολεκτικά βάζελος. Θα ποστάραμε μέχρι αηδίας τον Περπέρογλου και θα είχαμε μ.ο. πόντων κάτω απο 60.

Επίσης καλό θα ήταν να βλέπαμε μια σύγκριση των Σπανούλη, Ρούντυ, Ναβάρο, Τεόντοσιτς, παικτών δηλαδη με ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια σημασια για την επιθεση της ομαδας τους και να συγκρίναμε ποιος παιρνει πιο τραβηγμένες προσπάθειες, ποιος αξιοποιεί περισσότερο τους συμπαίκτες του και ποιος ειναι ο περισσότερο "ηγέτης".

...το καλοκαίρι έγραφα τί θα ήταν ο ΟΣΦΠ χωρίς τον Χάινς. Που έσωζε σχεδόν μόνος του τον ΟΣΦΠ, καλύπτοντας και τις μαλακίες του Σπανούλη κυρίως, αλλά και των άλλων (του Λω ενίοτε, του Άντιτς, του Πάουελ...). Δεν ξέρω τί θα ήταν χωρίς Σπανούλη, αλλά θα δούμε φέτος (κάνοντας ταμείο στο τέλος) τί θα είναι χωρίς Χάινς (...και χωρίς Παπανικολάου επίσης - για να τα λέμε όλα).

Τον Ναβάρο ούτε να τον συζητάς. Δεν είναι ο παίκτης-ηγέτης με την έννοια ότι σπρώχνει την ομάδα του, αλλά οργώνει μπροστά και μετά τραβάνε οι άλλοι. Σκοτώνει, και τρώνε και κανένα κοκκαλάκι και οι άλλοι.

Ο Ρούντης φτιάχνει μόνο για την πάρτη του, και τον φτιάχνουνε μάλιστα οι άλλοι. Πού κολλάει;

Ο Θεοδόσης είναι απλά για τον μπούτζο με τα μυαλά που κουβαλάει. Χειρότερη εκδοχή του Σπανούλη. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον βάζεις για σύγκριση...;

Τί προσπαθείς πάλι να "αποδείξεις" όμως με τις συγκρίσεις ρε συ Χρήστο; Ότι είναι λιγότερο μαλάκας από τον Μίλος; Και;

Περί "ανεκδότου" : ...γίνεται ΡΟΜΠΑ απόψε ο Σπανούλης. Με τα σουτ του. Που τα βλέπεις και θες να μπεις στο γήπεδο να τον καρυδώσεις. Που λες "γιατί ρε πούστη μου δεν κάνει λιγότερο βεβιασμένες προσπάθειες;". Το βλέπουν όλοι, και πράσινοι, και κόκκινοι και άχρωμοι (εκτός από εσένα που "βλέπεις Μπαρτζώκα ναούμ"). Και λες (...Χριστέ μου ρε Χρήστο ΠΟΣΟ δικολαβίστικα το χειρίζεσαι...Πας χαμένος, το ξέρεις; ) "ε ωραία, για πείτε μου ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ". Δηλαδή έχουμε μάτια και βλέπουμε, και το γυρνάς στο "ποιός άλλος υπάρχει;". ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΑΛΑΚΙΕΣ; Δηλαδή ακόμη κι όταν έμμεσα παραδέχεσαι ότι ΔΕΝ τραβάει ο παίκτης, το μόνο που έχεις να πεις είναι "ε και ποιός να παίξει;". Η γιαγιά μου ρε Χρήστο να παίξει. Αλλά ο Σπανούλης να πάει στον πάγκο. Διότι προτιμάω να χάσει το ματς ο Σλούκας ρε Χρήστο, να το χάσει ο Πέτγουει, να το χάσει ακόμη κι ο Κατσίβελης ρε Χρήστο. Γιατί αυτοί δεν κοπανάνε dance around τρίποντα τουλάχιστον.

...εγώ να συμφωνήσω ότι διαφωνούμε.

Να συμφωνήσεις όμως και εσύ ότι απόψε Σπανούλης σακντ, και ότι δεν του έφταιγε ο ανάδρομος Μπαρτζώκας.

Δεν είναι κακό...

Βρε βρε τι εγινε δεν έχει κλάμα για τη διαιτησία σήμερα;

Τελειώσαν και οι δικαιολογίες ε;

Καλά τα λέει το παλικάρι πιο πάνω. MVP του ΠΑΟ o Σπαν χωρίς αυτόν μπορεί και να χάναμε.

Α και χωρίς τον Τανατζη θα χάναμε....

Δε μπορω να καταλάβω προς τι όλη αυτη η φασαρία.

Τι για αλλαγή προπονητή φωνάζετε κάποιοι, τι για τραγικές καταστάσεις.

Εγω χθες ειδα μια ηττα στις λεπτομέρειες. Φάνηκε ψυχραιμότερος στο τέλος ο ΠΑΟ και νίκησε. Ούτε καμια τεράστια διαφορά είδα, ούτε τίποτε.

Το μόνο το οποίο πρέπει να επισυμανθεί ειναι η μη ηγετικη παρουσία του Σπανούλη το οποίο βεβαια δικαιολογείται διότι οι αθλητές του ΠΑΟ τον γνωρίζουν καλύτερα απο τον καθένα και ξέρουν πως να τον κλείσουν. Παρόλαυτα αυτά, αθλητής τέτοιας αξιας, θα πρέπει στις δύσκολες στιγμές να ηγείτε. Έχει αποδειξει στο παρελθόν οτι μπορει να το κάνει.

Το χθεσινό ματς ηταν ισορροπημένο. Εγω είδα 2 ισάξιες ομάδες που στο τελος νικησε η ψυχραιμότερη στα τελευταία δεπτερόλεπτα.

Σε ότι αφορά την διαιτησία, δεν υπήρχε κάτι μεμπτό για να αρχισει και να φωναζει ο κόσμος. Εαν υπήρχε δε νομίζω οτι θα ασχολείτο κάποιος με το αν ειναι Ευρωπαικό παιχνίδι ή όχι. Η διαιτησία αν ειναι κακή, ειναι κακή. Ο ΠΑΟ εχθές νίκησε δίκαια.

Αφου λοιπον ο Μπαρτζώκας δεν ευθυνεται για την κακή παρουσία του Σπανούλη, ας δουμε τι δηλωσε ο αντιπαλος προπονητης:

Νομίζω ότι αν δείτε ότι από τον Οκτώβριο που παίξαμε, αλλά και τα δέκα συνολικά, αυτό που έχουμε καταφέρει είναι να κατεβάζουμε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Αυτό που γίνεται με την άμυνά μας μπορούμε να το σχολιάσουμε μόνο εμείς. Εμείς μπορούμε να πούμε πως σταματάμε τον Σπανούλη. Αναλύουμε κάθε φάση του. Αν ήταν τόσο απλοϊκό, θα το έκαναν όλες οι ομάδες.

http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/panathinaikos/pedoylakhs-katarrifthhkan-ta-peri-diaithsias-apaitoume-sevasmo.2653974.html

Δηλαδη ο ενας προπονητής δηλώνει πως αναλυει ΚΑΘΕ φαση του Σπανουλη για να τον σταματησει, και ο άλλος, που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για να τον βοηθησει, δεν έχει ευθύνη.

οκ.

Δηλαδη ο ενας προπονητής δηλώνει πως αναλυει ΚΑΘΕ φαση του Σπανουλη για να τον σταματησει, και ο άλλος, που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για να τον βοηθησει, δεν έχει ευθύνη.

Η δήλωση του Πεδουλάκη περιέχει μια μικρή αναλήθεια. Δεν ειναι μόνο η ανάλυσή του που σταματάει τον Σπανούλη. Ειναι και το γεγονός οτι υπάρχουν συμπαίχτες του εντός της ομάδας του που γνωρίζουν εξαιρετικά τις δυνατότητες του Σπανούλη και τα κόλπα του.

Ο Σπανουλης ειναι ένας καλός παίχτης αλλά έχει όρια. Δεν ειναι ούτε Γκάλης, ούτε Τζόρνταν, ούτε έχει αλλα στοιχεία να ξεδιπλώσει στο ταλέντο του.

Τι να κανει ο Μπαρτζώκας πέρα απο το να προσπαθεί να τον απελευθερώνει? Κλασικά συστήματα ειναι αυτά που τα ξέρει ο εκάστοτε προπονητής.

παιδια sorry κιολας αλλα ποτε εχει παιξει ο σπανουλης μεσα στο oaka??Ειναι χεσμενος οποτε μπαινει εκει οποτε ας μην τον βαζει καθολου.Τοσο απλα.Αυτο δεν εχει καμια σχεση με τον σπανουλη που σου εφερε μια ευρωλιγκα απλα δεν μπορει εκει μεσα.Αμα δεν με πιστευετε στατιστικα δειτε το.Και αυτο που λεει ο πεδουλαδης κατα εμε δεν εχει βαση.Δηλαδη γιατι να σταματησεις καποιον που δεν ξεκιναει και ποτε.

• Like 1

Κανένας Πεδουλάκης δεν σταματάει τον Σπανούλη. Ο Σπανούλης σταματάει τον Σπανούλη, όπως τα λέει ο Dekulinkgr.

Είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας και όχι τόσο τρομερής άμυνας. Κάνει πολλά αβίαστα λάθη, χάνει ελεύθερα σουτ, το βλέπεις στις κινήσεις του ότι ΔΕΝ το έχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...