washcloud Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Oχι. Εξηγούμαι: 1.Όλη η άμυνα του Παο ειναι προσαρμοσμένη πάνω του. Λασμε, Γκιστ κυρίως, αλλά και ο Μασιούλης στις περιστροφές και ο ΔΔ που παιζει "λιμπερο" μαρκάροντας χώρο (η άμυνα οταν παιζει ο Σπανουλης ειναι στην ουσια 4-1, 4 μαν του μαν και ενας μαρκαρει χωρο) κάνουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ δουλειά, δε μπορεί να κάνει τίποτα ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ο Σπανουλης. 2.Δεν ειδα κανενα σύστημα του Μπαρτζώ, να του δώσει π.χ. ενα διπλο σκριν στην βασική, ωστε να πάρει τη μπάλα με ταχύτητα και να κολλήσει ο Γκιστ στις περιστροφές, να έχει ο ίδιος ορμή ωστε να μπεί επιθετικά μέσα κτλ. Όταν παιρνεις τη μπάλα στην περιφέρεια, εισαι ΣΤΑΤΙΚΟΣ και 4 παικτες άμεσα ή έμμεσα μαρκαρουν εσένα, λυπάμαι αλλά πρεπει να πασάρεις. 3. Αν έμπαινε μέσα και "κουτουλούσε" - γιατι αυτο θα γινοταν - θα τον έκραζες ή όχι που δεν πάσαρε και την "εχει δει" ηγέτης? 4. Εχει τη μπάλα ο Σπανούλης, και 4 συμπαίκτες καθονται και τον κοιτάνε. Ωραίος επιθετικός προσανατολισμός. Θεωρω πως το θεμα Σπανουλη ειναι non-factor για το παιχνιδι σημερα. Ο Μπαρτζώκας έχασε μέσα απο τα χέρια του ΚΑΤΑδικό του μάτς. Χρήστο, θα με τρελλάνεις. Το ότι είναι επικεντρωμένη η άμυνα πάνω του, δεκτό. Το ότι έχουν εντολές σε γενικές γραμμές να μην τον αφήνουν ν' ανασάνει, επίσης δεκτό. Αλλά ρε Χρήστο, είναι σα να μην είδες το αποψινό : ήταν τρόπος αυτός που σούταρε; Δεν πρόσεξες ότι "το έπαιζε Ναβαρορούντης με εκείνα τα οφμπάλανς τρίποντα; Εκ των οποίων τα περισσότερα τα κοπάνησε χωρίς να είναι ασφυκτικά κλεισμένος. Και ΕΙΧΕ επιλογή να μπει μέσα. Και στο κάτω-κάτω, αν είναι αδύνατον να σκοράρει απ' έξω με δυο παίκτες πάνω του (όποτε αυτοί ήταν), ας επέλεγε να δώσει αλλού την μπάλα. Ε δεν νομίζω να του έβαλε ο Μπαρτζώκας το πσιτόλι στο κεφάλι να τα κάνει οπωσδήποτε... Είσαι λάθος για τα "κουτουλήματα", διότι έχει πολλές φορές αποδείξει ότι οταν ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ και δεν κάνει απλώς γιουρούσια, αυτά βγαίνουν υπέρ του (και δεν είναι δα καμμιά υπερομάδα ο ΠΑΟ ή απίστευτος προπονητής ο Πεδουλάκης). Απόψε όμως, έπαιξε άθλια. Και γενικά δηλαδή με τον ΠΑΟ, είναι εντελώς αλλού, αρχής γενομένης από πέρσι από τους τελικούς. Όσο για το σύστημα "μπάλα ο Σπανούλης και οι άλλοι κοιτάνε", τα λέω από πρόπερσι. Για την ακρίβεια, όχι απλά μπάλα ο Σπανούλης, αλλά σκοτώνονται οπωσδήποτε να τον βρουν να του την δώσουν αν την έχουν αυτοί (ενώ θα μπορούσαν να φτιάξουν οι ίδιοι φάσεις). Και δεν νομίζω να φταίει ακριβώς ο Μπαρτζώκας γι' αυτό. Με την έννοια ότι ο Σπανούλης δεν είναι "αθώος" για αυτή την επιλογή : και με τον Ίβκοβιτς το ίδιο γινόταν, και με την Εθνική... Σούμα : μεγάλο φάουλ να το χρεώνεις στον Μπαρτζώκα, το αποψινό τουλάχιστον (πλην το ότι όντως εξαφάνισε τον Περπέ). Στο τέλος κρίθηκε, με πολύ άγχος (από ΟΣΦΠ - "λογικό" μέσα σε ΟΑΚΑ...), και με πολλές λάθος εκτελεστικές επιλογές Σπανούλη. Αν δεν μπορείς να το δεις, εθελοτυφλείς. (...απροπό, για να μην πεις ότι "έτσι απλά σε κατηγορώ για διάφορα", ποτέ δε σε θυμάμαι να τον κράζεις στο παραμικρό τον Σπαν. Ακόμα και στα εξώφθαλμά του βρε αδερφέ. Είσαι απλά "προκατειλλημένος υπέρ του" λοιπόν και δεν βλέπω να υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις - δεν είναι ότι εγώ σε συκοφαντώ για αυτό...). Όσο για τον Σπαν, να βελτιωθεί θέλω. Κι όχι να φύγει, ούτε από ΟΣΦΠ, ούτε από Εθνική. Αλλά όπως πάει ούτε αυτό βλέπω να γίνεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ο Σπανουλης μαγκες ειναι τελευταιος που φταιει.Οταν ο προεδρο σας δινει λεφτα και του βαζει διπλα του τα ταγαρια να παιζουν και πεφτει ο ολος ο παναθηναικος πανω στο Σπανουλη λογικο ειναι να κανει λαθη και airball και 1002 αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δύο τουλάχιστον τρίποντα του έγιναν απο τα 8 μέτρα, off-balance. Πόντοι που θα μπορούσαν να κρίνουν το μάτς δηλαδή. Μπέγκιτς φάνηκε οτι θα μπορούσε να βοηθήσει λόγω ύψους, εξαφανιζόλ. Πέρπε μετά την πρώτη περίοδο, εξαφανιζόλ.Πλέον στο 4-3 βρίσκονται 3 ομάδες όπου θα σφαχτούν για την δεύτερη θέση. Κλειδί θα είναι ο Μούν, που προσωπικά αμφιβάλλω οτι θα μας αλλάξει επίπεδο, αλλά ας τον δούμε στην Ευρώπη πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα εγω δεν θα κατσω τωρα να ερθω σε 2 αντιπαραθεσεις μια με την αντιπαθεια σου τον Σπανουλη και μια με την συμπαθεια σου τον Ματζαρη , φιλικα στο λεω ...Για μενα ο Ματζαρης πραγματι επαιξε και παιζει γενικα καλες αμυνες αλλα μεχρι εκει, δεν φτανει ομως .Το να παιξεις 2-3 αμυνες στον Διαμαντιδη ο οποιος ειναι και μεγαλος ,και να μου κατεβασεις την μπαλα κατω απο την σεντρα για να την δωσεις-ξεφορτωθεις εμενα δεν μου λεει κατι . Το λάθος που κάνεις είναι ότι θεωρείς ότι λειτουργώ..."θρησκευτικά" : δεν είναι ότι μου αρέσει ο Μάντζαρης επειδή έχει θεληματικό πηγούνι πχ - αλλά γιατί κάνει αυτά που κάνει ως παίκτης, όπως και επειδή...ΔΕΝ κάνει πράγματα (που άλλοι κάνουν). Μετάφραση, ναι μεν δεν είναι επιθετικό φόβητρο, αλλά τις αρμοδιότητες που έχει, τις εκτελεί με το παραπάνω και με ελάχιστα σφάλματα (...για την ακρίβεια, δίνει ενίοτε απρόσμενα παραπάνω πράγματα. Καλή ώρα το αποψινό : ξαναδές το σε 2-3 μέρες που θα έχει μέχρι και στο ΥΤ ανέβει, πρόσεξέ τον αποκλειστικά, εκτίμησε το πώς έπαιξε, και μετά έλα να μου πεις αν είναι "κολλημένη συμπάθεια" η εκτίμηση που του έχω (...άσε που αν ήμουν έτσι όπως λες, δε θα έλεγα, όπως πρόσφατα έκανα, ότι η εξέλιξη του ΕΧΕΙ παγώσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Κακός δεν έγινε, αλλά δεν έχει βελτιωθεί όσο δικαιολογεί η αθλητική βιολογική του ηλικία. Μόνη του "δικαιολογία" ο τραυματισμός που τον άφησε εκτός ένα σχεδόν χρόνο στην ΟΥΣΙΑ - θα μπορούσε όμως πχ να είχε δουλέψει το πάνω μέρος του κορμιού του περισσότερο. Και δεν το έχει κάνει. Αντιστρόφως ανάλογα, όταν ο Σπανούλης παίζει όπως λ.χ. με την Φενέρ, τότε είναι χάρμα ιδέσθαι. Μόνο που κάτι τέτοια τα κάνει...σπαν-ια . Αν ήμουν ο εμπαθής που βιαστικά, βολικά, άσκεφτα και ΑΔΙΚΑ θεωρείς, δε θα μιλούσα ούτε για τα καλά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 O Σπανούλης έστω και μέτρια/άσχημα να έπαιζε σήμερα, θα κερδίζαμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έπαιξε.. Ο Μπαρτζωκας τραγικός με το να ξεχάσει τον Περπέρογλου, ο οποίος ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του 1ου δεκαλέπτου και λάθος διαχείριση του ματς στο τέλος.. Οι Αγγελόπουλοι πρέπει (επιτέλους) να καλύψουν κάποια κενά στο ρόστερ που κάνουν ΜΠΑΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κλειδί θα είναι ο Μούν, που προσωπικά αμφιβάλλω οτι θα μας αλλάξει επίπεδο, αλλά ας τον δούμε στην Ευρώπη πρώτα. Μια και το 'πες, τον θεωρώ πολύ καλή περίπτωση για τον ΟΣΦΠ. Το ερωτηματικό είναι αν θα τον εκμεταλλευτεί η ομάδα - και πολύ (δυστυχώς) αμφιβάλλω...Κρίνω ότι έχει πολύ τσαγανό και βλέπει απίστευτα γήπεδο και φάσεις. Κι έχει πολλή εκρηκτικότητα κι ενέργεια, παρά μάλιστα την ηλικία του. Καμμία σχέση με το (..."αναγκαστικό", βέβαια) ανέκδοτο "Collins". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Γουος δεν με ενδιαφερει να σε τρελανω. Απλως θεωρώ πως τεκμηρίωσα πλήρως την άποψη μου, δικαιωμα σου βέβαια να διαφωνείς αν και η αποψη σου μπάζει (π.χ. ποιος να δημιουργήσει πλην του Σπανουλη, η κουτσή Μαρία??// Να βελτιωθει ο ανθρωπος που σου χει φερει 2 Ευρωλιγκες βγαινοντας άπειρες φορες MVP κτλ κτλ) Επισης δεν απαντάς καθόλου στο οτι ο Μπαρτζώ δεν κάνει τπτ για να βοηθήσει τον Σπανουλη. ΤΙΠΟΤΑ ομως. Δες επισης πως αλλάζει όλη μας η αμυντική συμπεριφορα με τα 3 γκαρντ που έβαλε, και π'οσο πιο εύκολα καλάθια δεχόμαστε. Υ.Γ. Εισαι προκατειλημμένος με τον Σπανούλη. Παίζει με την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης αντίπαλος, τη μια φορά του χρεώνεις οτι πάει και πέφτει πάνω στην άμυνα, την άλλη οτι δεν κάνει διεισδύσεις, βλέπεις οτι δεν εχει καμια βοήθεια απο τον πάγκο, και παρ'ολ'αυτά θεωρεις πως ε'ιναι άδικο να κατηγορώ τον Μπαρτζώκα. Μόνο σε παρακαλώ την επομενη φορά δες ένα ματς της Μπαρτσελόνα για να δείς ποσα σκρίν παίρνει ο Ναβάρρο ΠΡΙΝ παρει τη μπάλα, και πως κινειται η επίθεση της για να του κάνει χώρο (κάνοντας πολλές φορες και φεικ σκριν στην δυνατή πλευρά ωστε να κινηθεί μακριά του η άμυνα)/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 O Μπρατζωκας φερει ευθυνη που ξεχασε τον Πεπερογλου αλλα και που ειχε τοση ωρα μεσα τον τραγικο για μια αλλη φορα στο OAKA Σπανουλη.Το παιδι δεν το εχει,οποτε παμε στο οακα χεζεται πανω του πως να το κανουμε.Καλυτερα να μην τον βαζει ποτε μεσα.Σημερα παρα ηταν απαραδεκτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Και για να τελειώνει το ανεκδοτο του να δημιουργήσει άλλος, να πάρουν τη μπάλα τα παιδιά να λάμψουν οι Ματζαροσλούκες κτλ, την τελευταια 2 ετία την επιθεση την τραβουσε ο Σπανουλης, πισω του ο Λο και ο Χαινς κάλυπτε τα νώτα. Χωρίς τον Σπανούλη, θα ήμασταν κυριολεκτικά βάζελος. Θα ποστάραμε μέχρι αηδίας τον Περπέρογλου και θα είχαμε μ.ο. πόντων κάτω απο 60. Επίσης καλό θα ήταν να βλέπαμε μια σύγκριση των Σπανούλη, Ρούντυ, Ναβάρο, Τεόντοσιτς, παικτών δηλαδη με ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια σημασια για την επιθεση της ομαδας τους και να συγκρίναμε ποιος παιρνει πιο τραβηγμένες προσπάθειες, ποιος αξιοποιεί περισσότερο τους συμπαίκτες του και ποιος ειναι ο περισσότερο "ηγέτης". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δε φταει ο Σπανουλης. Ο Πεδουλακης δηλωσε οτι εχουνε ξοδεψει πολλες ωρες με το να μελετανε πως θα τον σταματησουν. Ειναι ευθυνη του προπονητη να μην ξεφτυλιζει τον παοχτη του, δε γινεται απο περυσι να μην εχεις βρει εναν τροπο να τον βαλεις στο παιχνιδι. Σ αυτο το κομματι συμφωνω με τον κρις, ειναι θεμα Μπαρτζωκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Το λάθος που κάνεις είναι ότι θεωρείς ότι λειτουργώ..."θρησκευτικά" : δεν είναι ότι μου αρέσει ο Μάντζαρης επειδή έχει θεληματικό πηγούνι πχ - αλλά γιατί κάνει αυτά που κάνει ως παίκτης, όπως και επειδή...ΔΕΝ κάνει πράγματα (που άλλοι κάνουν). Μετάφραση, ναι μεν δεν είναι επιθετικό φόβητρο, αλλά τις αρμοδιότητες που έχει, τις εκτελεί με το παραπάνω και με ελάχιστα σφάλματα (...για την ακρίβεια, δίνει ενίοτε απρόσμενα παραπάνω πράγματα. Καλή ώρα το αποψινό : ξαναδές το σε 2-3 μέρες που θα έχει μέχρι και στο ΥΤ ανέβει, πρόσεξέ τον αποκλειστικά, εκτίμησε το πώς έπαιξε, και μετά έλα να μου πεις αν είναι "κολλημένη συμπάθεια" η εκτίμηση που του έχω (...άσε που αν ήμουν έτσι όπως λες, δε θα έλεγα, όπως πρόσφατα έκανα, ότι η εξέλιξη του ΕΧΕΙ παγώσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Κακός δεν έγινε, αλλά δεν έχει βελτιωθεί όσο δικαιολογεί η αθλητική βιολογική του ηλικία. Μόνη του "δικαιολογία" ο τραυματισμός που τον άφησε εκτός ένα σχεδόν χρόνο στην ΟΥΣΙΑ - θα μπορούσε όμως πχ να είχε δουλέψει το πάνω μέρος του κορμιού του περισσότερο. Και δεν το έχει κάνει. Αντιστρόφως ανάλογα, όταν ο Σπανούλης παίζει όπως λ.χ. με την Φενέρ, τότε είναι χάρμα ιδέσθαι. Μόνο που κάτι τέτοια τα κάνει...σπαν-ια . Αν ήμουν ο εμπαθής που βιαστικά, βολικά, άσκεφτα και ΑΔΙΚΑ θεωρείς, δε θα μιλούσα ούτε για τα καλά του. Ρε δεν ειπα οτι εχεις κολλημενη συμπαθεια ,ξερω που ειναι καλος ο Ματζαρης εννοια σου και τον Σπανουλη σημερα και εγω τον εβρισα ,αλλο εγω ειπα .Οτι ο Μαντζαρης ειναι ρολιστας μεχρι εκει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εκεί είναι που υπερτερεί ο Αργύρης και γιαυτό κερδίζει και θα κερδίζει. Έχει καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα (ο φετινός κυρίως) είναι "Δώστε την μπάλα στο Σπανούλη να βγάλει το φίδι από την τρύπα και καθίστε στην περιφέρεια στατικοί να τον κοιτάτε" και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο... Δεν είναι φόβος του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ, είναι έξυπνη αντιμετώπιση από Παναθηναικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει γίναμε περίγελος του Μπουχού. Μπαρτζώκας: "Έπαιξε ρόλο η τύχη και η συγκυρία" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Tι μαλάκας που είναι θέε μου. Τουλάχιστον ο άλλος μπορεί να είναι επίσης αντιτουριστική σκατόφατσα, αλλά τα βασικά του μπάσκετ τα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 E, δεν μπορούσε να πει για τη διαιτησία και το έριξε στην τύχη τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις