Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Στην ΔΤ ο Χατζηπαπαριου περιγραφει? Να ξέρω αν ειναι να το δω έξω, δεν εχω καμια ορεξη ν ακουσω πληρωμενη προπαγανδιστικη πρασινη δημοσιογραφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ...γιατί, αν είναι ο Ιωάννου θα την παλαίψεις; Διαφορετικός βαθμός και είδος "ενοχλητικότητας",αλλά ΚΑΙ αυτός σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου. Και αυτό είναι νομίζω το θέμα, γιατί ΔΕΝ νομίζω ότι όποιος και από τους δυο και αν είναι, ότι θα "χρωματίσει" το μεταξύ των αιωνίων ντέρμπι. Κυρίως "εθνικοφρονιστικές" είναι οι όποιες κορώνες βγάζουν αυτοί οι δυο...(Και σίγουρα είναι πάντα "υπέρ του δυνατότερου", όταν πρόκειται για Α1). (... η πλάκα όμως είναι ότι "το ζουμί της μετάδοσης", ως περιγραφή αθλητικού γεγονότος, δεν το κάνουν άσχημα. Οι διάφορες λεπτομέρειες των προσωπικοτήτων τους που περνάνε στις μεταδόσεις τους, μέσα πχ από τσιτάτα, "χιουμοράκια", "ξεροκέφαλες δηλώσεις" και άλλες σχετικές αηδιούλες είναι που τους κάνουν ενοχλητικούς...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Mute παιδια.Πολυς ντορος καθε φορα με τους σπικερ,καταντησε κουραστικο. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το ζουμι που λες ειναι αθλιο. Τα παλικάρια δεν ξέρουν μπάσκετ, είδαν φως στην ΕΡΤ και μπήκαν. Οταν βλεπεις φαουλ ρε μπαγλαμά δημοσιογράφε, ΠΕΣ ΤΟ! Δε σε πληρωνω για να προπαγανδιζεις υπερ του ενός ή του άλλου. Εγω στις μεταδόσεις σαν συνεκφωνητη γουσταρα Λημνιάτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ότι ξέρουν πολλά από μπάσκετ γενικα οι δικοι μας ΑΡΔ...Τεσπα. Ο Λημνιάτης είναι εξαίρεση, έχει αθλητική παιδεία άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Mπασκετ ξερει ο Γεωργίου, ο Συριγος, ο Μελαγιες, ο Ασπρουλιας, και σε καποιο βαθμο (αν και ειναι γλαφυρος μεχρι αηδιας) ο Σκουντης. Ποσοι απ αυτους μεταδίδουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Mπασκετ ξερει ο Γεωργίου, ο Συριγος, ο Μελαγιες, ο Ασπρουλιας, και σε καποιο βαθμο (αν και ειναι γλαφυρος μεχρι αηδιας) ο Σκουντης. Ποσοι απ αυτους μεταδίδουν? Ο Συρίγος πάντως δε μεταδίδει ούτε θα ξαναμεταδώσει! Στο λέω σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Θα'λεγα Τριντάφυλλο & σια που αρθρογραφουν για ΝΒΑ. Θέλει χιούμορ και ανοιχτές σκέψεις το άθλημα. Για μένα. Το πόσο κατέχει ο καθένας από τακτική είναι άλλο τροπάρι. Τον Σκουντή που ανέφερες, τον έχω πετύχει σε κοινη παρέα. Πολύ κόμπλεξ. Πολυ ομως. Βαζελος. Έχω διαβάσει και άρθρα του. Για να αφηγειται ιστορίες με μακαρονάδες πριν 13 χρόνια μια μέρα του Απρίλη καλός είναι. Στη μπάλα είναι πολύ χειρότερα βέβαια. Εκεί όμως πρέπει να προσέχουν το παραμικρο που ξεστομίζουν γιατι τα αφεντικα δεν σηκώνουν πολλά. Θυμαται κανεις μαζι με Μαγουλά ποιος άλλος ήταν στο ΣΚΑΙ όταν μετέδιδε κάποια ματσάκια, πριν 3 χρονια θα'ταν. Ο Συρίγος πάντως δε μεταδίδει ούτε θα ξαναμεταδώσει! Στο λέω σίγουρα. Για τον Γιώργο λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εγω στις μεταδόσεις σαν συνεκφωνητη γουσταρα Λημνιάτη. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το ζουμι που λες ειναι αθλιο. Τα παλικάρια δεν ξέρουν μπάσκετ, είδαν φως στην ΕΡΤ και μπήκαν. Οταν βλεπεις φαουλ ρε μπαγλαμά δημοσιογράφε, ΠΕΣ ΤΟ! Δε σε πληρωνω για να προπαγανδιζεις υπερ του ενός ή του άλλου. Εγω στις μεταδόσεις σαν συνεκφωνητη γουσταρα Λημνιάτη. Έλα είσαι απλά προκατειλλημένος (και πωρωμένος σήμερα να υποθέσω). Ειδικά ο Χατζητρόμπας είναι πολλά χρόνια στον χώρο, για να ξέρει καλύτερα από το να "προπαγανδίζει". Μια χαρά μεταδίδει από άποψη "αντικειμενικότητας". Όσο για το "ζουμί", σαν τί θες να μεταδίδουν, αναλύσεις συστημάτων όλη την ώρα; Βλέπει κι απλός κοσμάκης. Γι' αυτό και όσον αφορά το θέμα "περιγράφω φάσεις για να δώσω στον κόσμο να καταλάβει σα να άκουγε ραδιόφωνο", μια χαρά το κάνει. Και για το "μπάσκετ" που λες διαφωνώ (το δε περί ΕΡΤ και φωτός ήταν χοντρό. Και να μην ήθελαν, τόσα χρόνια θα μαθαίνανε). ΑΛΛΕΣ είναι οι μαλακίες τους, επιμένω. Και τους κάνουν (ειδικά τον Ιωάννου), αντιπαθητικούς. Όσο για τον Λημνιάτη, τρυφερός σαν την καρδιά ενός μαρουλιού. Πολύ σοφτ για 2ο μικρόφωνο ρε παιδί μου. Για σχολιασμό με φίλο στην κερκίδα, ναι. Για τιβί, δεν θα το έλεγα. (...δεν σχολιάζω το πώς μιλάει για το τεχνικό κομμάτι - άλλο αυτό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τραγικη η νοοτροπια της ομαδας ΚΑΙ σημερα. Ελπιζω να καταλαβουν καποιοι μες την ομαδα οτι η καραμελα της διαιτησιας παλιωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τραγικο το σχολιο για τον Κολινς στην τελευταια φαση. "Αυτο εκανε σε ολη του την καριερα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ, φανταστκη 3αδα γκαρ ενω προηγεισαι, μπραβο ΜΠΑΡΤΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ...για πες μου τώρα ρε Χρήστο. Είναι δικιολογημένη η γκρίνια μου με τις επιλογές του Σπανούλη (και στις θέσεις/εκτελέσεις του στα τρίποντα - αλλά και στο ότι επέλεξε να μην μπει μέσα σε τόσες φάσεις) ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο το τελευταίο λεπτό είδα... και γελάω με την τελευταία επίθεσή μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις