konstantinos77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως να περιμένουμε να φάμε καμια τεσσάρα για να βγάλουμε συμπεράσματα? Εγώ απλά λεω ότι και ο Σιοβας και ο Παπαζογλου και Μανωλας ειναι καλοί παίχτες και πρεπει να τους βοηθήσουμε. Παίζουν κάτω απο υπερβολικά δύσκολες συνθήκες, ξαφνικά βασικοί σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με καινούριο προπονητή, χωρίς κανέναν παλιό αμυντικό δίπλα τους να τους καθοδηγήσει... αν ειναι να τρώνε και κράξιμο και να έχουν τέτοια πίεση από τον κόσμο, ε τότε δεν μας βλέπω καθόλου καλά. Ναι man δεν ειπα να τους κραξουμε αλιμονο και φυσικα θα τους στηριξουμε γιατι φορανε την φανελα .Εγω απλα κανω καποιες διαπιστωσεις και σου επαναλαμβανω ευχομαι να βγω ψευτης και εσυ αληθινος και να ειμαστε εδω παλι να τα λεμε μετα απο προκριση στους 16...
d3monhunter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον εχεις δικιοΗ αληθεια ειναι οτι ακουμπησε 2 φορες τη μπαλα και του την κλεβανε για πλακα τα γεροντακια Παντος Πατσα και λοιποι Κρινεις εναν παιχτη που παιζει σε τελειως λαθος θεση, σαν να βαλεις ρο τζιμπουρ αμυντικο χαφ τοσο λαθος ειναι η θεση του. Αυτο που λεω ειναι οτι ο παιχτης οτν μπει στην θεση του ιμπγασα απλα θα ειναι αναντικαταστατος.ΜΙλαμε το παλικαρι ξερει κανταρια μπαλα. Οσο για τους αμυντικους, εαν συνεχισουν να παιζουν και να παιρνουν παιχνιδια στα ποδια τους, δν θα θες εκει μεταγραφη για 5+ χρονια.
salamalekum Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αμα παω αυιο στο red cafe στο γηπεδο για να δω το παιχνιδι.. το δειχνουν η θα γινεται πανικος και εκει ?
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το δειχνουν αλλα πρεπει να πας τουλαχιστον δυο ωρες πριν για να βρεις καλη θεση
weber122 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 που να βρεις εισίτηριο αυτές τις ημέρες, δύσκολο! με τρεις super slow motion κάμερες θα βλέπουμε τα goalάκια του γαύρου τουλάχιστον θα χαρώ τη νέα μου τηλεόραση. καλές είναι οι κάμερες, τουλάχιστον θα μας κάνει να βλέπουμε champions και όχι super league http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253092_531798676836082_710110895_n.jpg aπλά τα σπασε!
argirisparxas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 τουλάχιστον θα χαρώ τη νέα μου τηλεόραση.καλές είναι οι κάμερες, τουλάχιστον θα μας κάνει να βλέπουμε champions και όχι super league Επιπλέον από ότι διαβάζω την περιγραφή θα την κάνει ο Σωτηρακόπουλος που ξέρει από CL και όχι κανένας άσχετος ...
EKTELESTES Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Επιπλέον από ότι διαβάζω την περιγραφή θα την κάνει ο Σωτηρακόπουλος που ξέρει από CL και όχι κανένας άσχετος ... Σωθήκαμε
krypton Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σωθήκαμε μια χαρά speaker είναι και με πολλές γνώσεις. και τώρα με τη νοβα θα κάνει καλύτερη δουλειά πιστεύω
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σημερα ειναι τριτη κ πινουμε απ το πρωι, γιατι στο φαληρο το βραδυ εχουμε γιορτη! Εγω θελω σημερα βα δω την ομαδα να τα δινει ολα και τιποτα αλλο
Andy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ας κερδισουμε και ας μην βλεπεται ο αγωνας..
Rabican Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 γκολ θα βαλουμε. αλλα δυστυχως θα αρπαξουμε κιολας.. και βλεπω τον Κυριακο να μας το καρφωνει μετα απο κανα φαουλ/κορνερ..
Andy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 κωστας-πιστολερο-μητρογλου και 2-1 ρε!! τα αλλα θα τα εχουν βαλει τζεμπουρ για το 1-0 και χολτμπι για το 1-1
alexis333 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αμα επαιζε ο Μητρογλου θα ηλπιζα περισσοτερο. Ειναι παιχταρα. Με τον αργο Τζιμπουρ που δε κραταει και μπαλα δε τη βγαζουμε καθαρη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις