Pa0ki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Οι πελατειακές σχέσεις, παραρτήματα κ.λπ έχουν να κάνουν με τις διοικήσεις, όχι με τους οπαδούς ««Από τον γαύρο κανέναν δανεικό. ΠΑΣ εμπρός τσιράκι κανενός» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 <p>Οι πελατειακές σχέσεις, παραρτήματα κ.λπ έχουν να κάνουν με τις διοικήσεις, όχι με τους οπαδούς</p> <p> </p> <p><em>««Από τον γαύρο κανέναν δανεικό. ΠΑΣ εμπρός τσιράκι κανενός»</em></p> Οτι πηρε δανεικο ο Πας δεν σημαίνει αυτόματα οτι ειναι και παράρτημα. Και ο Παοκ εχει δωσει δανεικους στον Πλατανια...Αρα 50% παράρτημα του ΟΣΦΠ και 50% παράρτημα του ΠΑΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Η Πλακα ειναι οτι στο δημοσιευμα που αναφερει το συμβαν αυτο στο gazzetta,αναφερει οτι στο contra.gr που ειναι συμφεροντων του ΔΓ αναφερθηκε....μπλα μπλα... Really? Αυτό κατάλαβες? το Δημοσίευμα αναφέρεται στο onsports.gr, που είναι συμφερόντων του ΔΓ, και το οποίο έβγαλε το θέμα στις 12.47, ενώ το contra στις 14.18. Και το contra, αναφέρει: "Όπως αποκάλυψε μέσο ενημέρωσης το οποίο ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο". Είναι δυνατόν να το αναφέρει για τον εαυτό του άραγε? Please........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 o μανταλος θα τιμωρηθει για την ελεεινη διαιτησια κατα του ολυμπιακου ? ή γαργαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uxwcKrWhlpY 3:36 Δεν έχω δει τον αγώνα, δεν ξέρω τι συζητάτε για διαιτησία αλλά κάποιος είπε ότι είναι καθαρό το πέναλτι. Και ότι δεν διαμαρτύρεται ο αμυντικός. Ρε παιδιά, αυτά που δείχνει η τηλεόραση τα βλέπουμε όλοι. Συνέλθετε, δεν δείχνει κάτι διαφορετικό η δική σας που είδατε και καθαρό χέρι. Ασφαλώς και η μπάλα βρίσκει στήθος/κοιλιά, ασφαλώς και διαμαρτύρεται ο παίκτης από πίσω με το που σφυρίζει ο άλλος. Εκτός κι αν έχετε κόκκινους, κίτρινους και μπλέ δράκους στο σαλόνι, οπότε πάω πάσο Επίσης πάω πάσο αν πράγματι δεχόμαστε ότι δίνει το χέρι σε δεύτερο χρόνο, δηλαδή που είναι έτοιμος να την διώξει αλλά ΑΝ βρίσκει χέρι, αντί να ωφεληθεί διώχνοντας, την ξανακάνει διεκδικήσιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Με την λογική σου, ας διώχνουν έξω τις μπάλες με το χέρι οι αμυντικοί, δεν ωφελούνται αφού κερδίζει κόρνερ ο αντίπαλος Μόνο στην Ελλάδα τόσος ντόρος για τα αυτονόητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) o μανταλος θα τιμωρηθει για την ελεεινη διαιτησια κατα του ολυμπιακου ? ή γαργαρα? Ο ατιμος ο Αλ. αντι να παρει κανα παιχτη παει και τα σκορπαει στα κορακια στο κυπελλο. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2014 από stamatinho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uxwcKrWhlpY 3:36 Δεν έχω δει τον αγώνα, δεν ξέρω τι συζητάτε για διαιτησία αλλά κάποιος είπε ότι είναι καθαρό το πέναλτι. Και ότι δεν διαμαρτύρεται ο αμυντικός. Ρε παιδιά, αυτά που δείχνει η τηλεόραση τα βλέπουμε όλοι. Συνέλθετε, δεν δείχνει κάτι διαφορετικό η δική σας που είδατε και καθαρό χέρι. Ασφαλώς και η μπάλα βρίσκει στήθος/κοιλιά, ασφαλώς και διαμαρτύρεται ο παίκτης από πίσω με το που σφυρίζει ο άλλος. Εκτός κι αν έχετε κόκκινους, κίτρινους και μπλέ δράκους στο σαλόνι, οπότε πάω πάσο Επίσης πάω πάσο αν πράγματι δεχόμαστε ότι δίνει το χέρι σε δεύτερο χρόνο, δηλαδή που είναι έτοιμος να την διώξει αλλά ΑΝ βρίσκει χέρι, αντί να ωφεληθεί διώχνοντας, την ξανακάνει διεκδικήσιμη Γιατι τοσο κλαμα πια ? Θελεις να σου πουμε οτι αδικηθηκε ο Ατρομητος ,οριστε αδικηθηκε ο Ατρομητος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Με την λογική σου, ας διώχνουν έξω τις μπάλες με το χέρι οι αμυντικοί, δεν ωφελούνται αφού κερδίζει κόρνερ ο αντίπαλος Μόνο στην Ελλάδα τόσος ντόρος για τα αυτονόητα. Quoted for truth. Καθαρό πέναλτι στον Ολαϊτάν που δεν δώθηκε στο πρώτο ματς, ακυρώθηκε λανθασμένα κανονικο τέρμα του Σαβιόλα, χθες χέρι στην περιοχή που επίσης δεν σφύριξε, οφσάιντ το τέρμα του Ατρομήτου, δεν έπρεπε να μετρήσει. Να ξηγιόμαστε, αν είχε αποκλειστει όλα τα παραπάνω θα ήταν φθηνες δικαιολογίες. Ακριβως επειδη θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, αυτα είναι τρίχες. Η σούμα ήταν ότι ο Ατρόμητος κρατούσε πλέον την πρόκριση ασχέτως ανωτερότητας αγωνιστικά του ΟΣΦΠ. Χρυση ευκαιρια να προκριθει. Δεν τα κατάφερε. Το επίπεδο των Ελλήνων ρεφερι είναι ανάλογο του επιπέδου που περιλαμβάνει και το υπόλοιπο πακέτο (παίχτες-οπαδοί-διοικήσεις-γήπεδα). Απλα είναι το εύκολο "θύμα" τις περισσότερες φορες. Τα χώνουμε εκεί, άρα έχουμε δίκιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uxwcKrWhlpY 3:36 Δεν έχω δει τον αγώνα, δεν ξέρω τι συζητάτε για διαιτησία αλλά κάποιος είπε ότι είναι καθαρό το πέναλτι. Και ότι δεν διαμαρτύρεται ο αμυντικός. Ρε παιδιά, αυτά που δείχνει η τηλεόραση τα βλέπουμε όλοι. Συνέλθετε, δεν δείχνει κάτι διαφορετικό η δική σας που είδατε και καθαρό χέρι. Ασφαλώς και η μπάλα βρίσκει στήθος/κοιλιά, ασφαλώς και διαμαρτύρεται ο παίκτης από πίσω με το που σφυρίζει ο άλλος. Εκτός κι αν έχετε κόκκινους, κίτρινους και μπλέ δράκους στο σαλόνι, οπότε πάω πάσο Επίσης πάω πάσο αν πράγματι δεχόμαστε ότι δίνει το χέρι σε δεύτερο χρόνο, δηλαδή που είναι έτοιμος να την διώξει αλλά ΑΝ βρίσκει χέρι, αντί να ωφεληθεί διώχνοντας, την ξανακάνει διεκδικήσιμη Ουτε για τον πρωτο χρονο λεμε οτι ηταν το χερι αλλα ουτε στον δευτερο χρονο που ονομαζεις εσυ. Κανει την κεφαλια ο παικτης του Ολυμπιακου και αποκρουει ο Μπαλλας με το στηθος του,η μπαλα πεφτει κατω και κανει γκελ.Την στιγμη του γκελ λοιπον ο παικτης ενω παει να διωξει την μπαλα,δεν την βρισκει και το αριστερο του χερι χτυπαει την μπαλα και της αλλαζει λιγο πορεια την στιγμη που ειναι ετοιμος να την βρει ο Ολαιταν νομιζω που ειναι πισω απο τον Μπαλλα.Σε αυτη την στιγμη υπαρχει χερι και πεναλτι αφου αλλαζει πορεια η μπαλα αρα αποκταει πλεονεκτημα ο Ατρομητος αφου με την αλλαγη της πορειας της δεν αφηνει τον Ολαιταν να σουταρει εξεπαφης και προλαβαινει να διωξει ο αλλος παικτης του Ατρομητου.. Φιλε,οταν η μπαλα ακουμπαει στο στηθος του Μπαλλα στην κεφαλια του παικτη του Ολυμπιακου ειναι υπο την κατοχη του Μπαλλα,κανει το χερι λοιπον και αποκτα πλεονεκτημα αφου βγαινει εκτος φασης ο Ολαιταν.. Μπορει να δεχτουμε οτι απο τα 27-28 παιχνιδια στην Ελλαδα που εχουμε παιξει εχουμε ευνοηθει και εχετε δικιο σε ολα,αν πιστευετε λοιπον ακομα και χθες οτι με ευνοια περασα,και με πετσινο πεναλτι,οτι ευνοηθηκα,τοτε μαλλον τους δρακους κτλ τους εχετε εσεις φιλε μου και οχι στο σαλονι αλλα στα ματια σας.. Ο ατιμος ο Αλ. αντι να παρει κανα παιχτη παει και τα σκορπαει στα κορακια στο κυπελλο. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Μιλησε κανεις για παραγκα του Αλαφουζου ή "χερι" αυτου στην διαιτησια του Κυπελλου? Ειπαμε απλα οτι στο χθεσινο ματσ δεν επαιξε ρολο η διαιτησια για να περασω,δεν με ευνοησε και σε 2 φασεις αδικηθηκα. Οτι αδικειται μια ομαδα δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι βαλτη απο καποιον.Λογω λαθους,λογω οτι δεν ειδε καλα λογω οτιδηποτε αλλο το νοημα και το αποτελεσμα ειναι ιδιο.Οτι ΧΘΕΣ δεν ευνοηθηκα και αδικηθηκα σε 2 φασεις.Αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Με την λογική σου, ας διώχνουν έξω τις μπάλες με το χέρι οι αμυντικοί, δεν ωφελούνται αφού κερδίζει κόρνερ ο αντίπαλος Μόνο στην Ελλάδα τόσος ντόρος για τα αυτονόητα. Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει κανόνες και δεν περιμένουν την δική μου λογική. Ο κανόνας για τα χέρια ειδικά είναι πάρα μα πάρα πολύ σαφής και κάνει εύκολη την επεξήγηση της φάσης. Και η επεξεγήση της φάσης λοιπόν είναι όντως αυτονόητη, μπορείς όμως όποιος θέλει να μιρλιάζει να την διαστρεβλώνει. Οκ, πρώτη φορά είναι ή τελευταία; Γιατι τοσο κλαμα πια ? Θελεις να σου πουμε οτι αδικηθηκε ο Ατρομητος ,οριστε αδικηθηκε ο Ατρομητος ... Εσύ το κλάμα, στην δική μου άποψη γιατί εμένα σχολιάζεις, που το εντόπισες; Έτσι για να καταλάβω σε τι βάση θα μπορούσαμε να συζητάμε... Bytheway, κοπι-πειστ το κάνεις συνέχεια σε όποιον μιλάει και απορώ... Νομίζεις ότι κερδίζεις πόντους στην διαμάχη έτσι, νομίζεις ότι βγαίνεις από πάνω; Ειλκρινής ερώτηση ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Με την λογική σου, ας διώχνουν έξω τις μπάλες με το χέρι οι αμυντικοί, δεν ωφελούνται αφού κερδίζει κόρνερ ο αντίπαλος Μόνο στην Ελλάδα τόσος ντόρος για τα αυτονόητα. Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει κανόνες και δεν περιμένουν την δική μου λογική. Ο κανόνας για τα χέρια ειδικά είναι πάρα μα πάρα πολύ σαφής και κάνει εύκολη την επεξήγηση της φάσης. Και η επεξεγήση της φάσης λοιπόν είναι όντως αυτονόητη, μπορείς όμως όποιος θέλει να μιρλιάζει να την διαστρεβλώνει. Οκ, πρώτη φορά είναι ή τελευταία; Γιατι τοσο κλαμα πια ? Θελεις να σου πουμε οτι αδικηθηκε ο Ατρομητος ,οριστε αδικηθηκε ο Ατρομητος ... Εσύ το κλάμα, στην δική μου άποψη γιατί εμένα σχολιάζεις, που το εντόπισες; Έτσι για να καταλάβω σε τι βάση θα μπορούσαμε να συζητάμε... Bytheway, κοπι-πειστ το κάνεις συνέχεια σε όποιον μιλάει και απορώ... Νομίζεις ότι κερδίζεις πόντους στην διαμάχη έτσι, νομίζεις ότι βγαίνεις από πάνω; Ειλκρινής ερώτηση ε.. Σου εξηγησα που υπάρχει το χερι. Χτυπαει η μπάλα στο χερι του, αλλάζει πορεία και χανει το πλεονέκτημα ο παίκτης του ολυμπιακού που ειναι ετοιμος να σουτάρει. Οπως και το πρώτο χερι που δεν δίνεται κατα την κρίση του διαιτητή γιατί δεν αποκτά κανείς πλεονέκτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ουτε για τον πρωτο χρονο λεμε οτι ηταν το χερι αλλα ουτε στον δευτερο χρονο που ονομαζεις εσυ. Κανει την κεφαλια ο παικτης του Ολυμπιακου και αποκρουει ο Μπαλλας με το στηθος του,η μπαλα πεφτει κατω και κανει γκελ.Την στιγμη του γκελ λοιπον ο παικτης ενω παει να διωξει την μπαλα,δεν την βρισκει και το αριστερο του χερι χτυπαει την μπαλα και της αλλαζει λιγο πορεια την στιγμη που ειναι ετοιμος να την βρει ο Ολαιταν νομιζω που ειναι πισω απο τον Μπαλλα.Σε αυτη την στιγμη υπαρχει χερι και πεναλτι αφου αλλαζει πορεια η μπαλα αρα αποκταει πλεονεκτημα ο Ατρομητος αφου με την αλλαγη της πορειας της δεν αφηνει τον Ολαιταν να σουταρει εξεπαφης και προλαβαινει να διωξει ο αλλος παικτης του Ατρομητου.. Φιλε,οταν η μπαλα ακουμπαει στο στηθος του Μπαλλα στην κεφαλια του παικτη του Ολυμπιακου ειναι υπο την κατοχη του Μπαλλα,κανει το χερι λοιπον και αποκτα πλεονεκτημα αφου βγαινει εκτος φασης ο Ολαιταν.. Μπορει να δεχτουμε οτι απο τα 27-28 παιχνιδια στην Ελλαδα που εχουμε παιξει εχουμε ευνοηθει και εχετε δικιο σε ολα,αν πιστευετε λοιπον ακομα και χθες οτι με ευνοια περασα,και με πετσινο πεναλτι,οτι ευνοηθηκα,τοτε μαλλον τους δρακους κτλ τους εχετε εσεις φιλε μου και οχι στο σαλονι αλλα στα ματια σας.. Μπλα-μπλα-μπλα-μπλομ..... Όχι Σε ότι αφορά την ίδια τη φάση και αφού πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα.. Κόβει σε πρώτο χρόνο με το στήθος, έχει τον επιθετικό στην πλάτη του έτοιμος να διώξει και να λήξει την φάση και σε δεύτερο χρόνο βρίσκει χωρίς πρόθεση με το χέρι την μπάλα. (φαντάζομαι πως συμφωνούμε ότι δεν είχε πρόθεση, όπως συμφωνούμε ότι αν και δεν φαίνεται πουθενά, η μπάλα πρέπει να έχει βρει στο χέρι του) Άρα αντί να διώξει και να τελειώσει την φάση, την κάνει διεκδικήσιμη. Ταυτόχρονα και πολύ σημαντικό, η μπάλα δεν είχε σε καμία περίπτωση κατεύθυνση προς τα δίχτυα ή προς παίκτη του ολυμπιακού. Νομίζω η φάση δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Ούτε τόση χρειαζόταν αλλά τέλος πάντων... Τόσο αυτονόητα είναι τα αυτονόητα που λέγαμε. Τώρα εσύ συγκεκριμένα, στο δικό μου μήνυμα συγκεκριμένα, που είδες να λέω ότι ευννοήθηκες στον αγώνα; Είπα μόνος μου ότι δεν τον είδα και δεν ξέρω τι έγινε με τη διαιτησία. Είδα όμως μια φάση και αυτήν σχολίασα. Βασικά είδα το βίντεο που πόσταρα. Δυο αμφισβητούμενες έχει μέσα. Την ανατροπή που ζητάει πέναλτι νομίζω ο ούμπιδες και το δικό σας πέναλτι. Αλήθεια, του ούμπιδες ήταν πέναλτι ή όχι; Γι'αυτό άλλη φορά να διαβάζετε πριν απαντήσετε και επιτέλους να μάθετε να έχετε άποψη. Όχι ότι είναι κόκκινο είναι καλό. Και αλήθεια, το ξέρω ότι φταίω κι εγώ. Συγνώμη στον εαυτό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Απλα κερδισαμε και την διαιτησια σημερα κατα ενα ποσοστο..Αλλα με το τελευταιο τι θελεις να πεις? οτι βοηθησε ο Μανταλος σημερα και περασε ο Ολυμπιακος? Θέλω να πω ότι πλέον θυμίζετε έντονα το παραμύθι με το νεαρό βοσκό,ο οποίος trollάρει συνεχώς φωνάζοντας "λύκος λύκος" κι όταν τελικά του την πέφτει ο λύκος,κανένας δε τον παίρνει τις μετρητοίς! Υ.Γ. Κανονίστε μη κάνετε κάνα αστείο στους ημιτελικούς κι ακούμε στα ράδια μέχρι το καλοκαίρι για τον "μάγκα Stevens" και την αρμάδα του Ρωσοπόντιου! Ούτως η αλλιώς ακόμα και τωρα μπορουμε να θεωρουμε οτι ειμαστε αδικημένοι. Αρα όχι μόνο σπάσαμε την παράγκα των αλαφουζοσαβιδιδων αλλά περάσαμε κιόλας Το post του μήνα! Οτι πηρε δανεικο ο Πας δεν σημαίνει αυτόματα οτι ειναι και παράρτημα. Και ο Παοκ εχει δωσει δανεικους στον Πλατανια...Αρα 50% παράρτημα του ΟΣΦΠ και 50% παράρτημα του ΠΑΟΚ. Τα "παραρτήματα" (ή για να είμαστε πιο σωστοί,οι "πελατειακές σχέσεις" μεταξύ Π.Α.Ε.) αλλάζουν κατά περιόδους! Πέρυσι ο Άρης π.χ. άνοιξε τα πόδια του σε σας με σκοπό τη σωτηρία του (η οποία και ήρθε μέσω ερυθρόλευκης μεταγραφικής ενίσχυσης και αβαβα παιχνίδια ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης) κι εσείς τον βοηθήσατε,ελπίζοντας σε "συνεργασία" (παραχώρηση δανεικών,εγγυημένο 6ποντο,προτεραιότητα σε απόκτηση καλού νέου παίκτη κ.λπ.)! Επειδή όμως τα σκουλήκια μόνο να ζητάνε ξέρουν (ούτε έναν παίκτη δε σας έδωσαν από τότε κι ούτε τους δανεικούς σας μπορούν να πληρώσουν) προφανώς και ο χοντρός θα προτιμήσει φέτος να σώσει άλλους... Και μη νομίζεις ότι και ο Σαββίδης δεν προσπαθεί να βρει "παραρτήματα",όπου μπορεί να δώσει δανεικούς και ν'ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας το κάνει...άσχετα που τελικά επιλέγουν πάντα τον πιο ισχυρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει κανόνες και δεν περιμένουν την δική μου λογική. Ο κανόνας για τα χέρια ειδικά είναι πάρα μα πάρα πολύ σαφής και κάνει εύκολη την επεξήγηση της φάσης. Και η επεξεγήση της φάσης λοιπόν είναι όντως αυτονόητη, μπορείς όμως όποιος θέλει να μιρλιάζει να την διαστρεβλώνει. Οκ, πρώτη φορά είναι ή τελευταία; Εσύ το κλάμα, στην δική μου άποψη γιατί εμένα σχολιάζεις, που το εντόπισες; Έτσι για να καταλάβω σε τι βάση θα μπορούσαμε να συζητάμε... Bytheway, κοπι-πειστ το κάνεις συνέχεια σε όποιον μιλάει και απορώ... Νομίζεις ότι κερδίζεις πόντους στην διαμάχη έτσι, νομίζεις ότι βγαίνεις από πάνω; Ειλκρινής ερώτηση ε.. Το κανω copy paste απο τις απαντησεις που εδινες εσυ και 2-3 αλλοι γνωστοι εδω ,οταν καθομασταν καποιοι και προσπαθουσαμε να συζητησουμε για το μπασκετ και πεταγοσασταν και γραφετε ακριβως τα ιδια και χειροτερα γεμιζοντας τις σελιδες στο thread .Μεχρι και στο σημειο να πανηγυριζουν για παιχτη που τραυματιστηκε και εχασε την χρονια ειχαν φτασει καποιοι ...Ετσι για να δεις πως ειναι τουλαχιστον μπας και εσυ διαφοροποιηθεις απο τους αλλους και κυριως για να μην νομιζετε οτι το εχετε κανει και συστημα και οποτε στενοχωριεστε ή χαλιεστε με κατι να το γυρνατε στην σοβαρη κουβεντα ξαφνικα ...Εμενα λιγο με ενδιαφερει ειτε χαναμε χθες ειτε κερδιζαμε παλι στην πλακα θα το εριχνα , οπως το εχω ριξει οταν χανουμε απο βαζελο ,παοκ κτλ και δεχομαι και την καζουρα .Σοβαρη κουβεντα ομως δεν θα κανουμε οποτε θελετε εσεις μονο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις