Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η οπαδική καφρίλα δεν έχει διαχωριστικά...και σαφώς αν ψόφαγαν αργά και βασανιστικά άτομα σαν τον Τσουκαλά ο κόσμος που ζούμε θα ήταν λίγο καλύτερος!

Από την αρχή εμένα μου βρωμούσε η δουλειά...σαφώς και ήταν πολλά τα λεφτά αλλά αν εγώ ήμουν ο Μήτρογλου δεν θα θεωρούσα σε καμία περίπτωση τη σχεδόν υποβιβασμένη Fulham σαν την καλύτερη δυνατή επιλογή για καριέρα στο εξωτερικό,πόσο μάλλον όταν σε λίγες μέρες θα έπαιζα κόντρα στη United για τους 16 του Champions League!

Μου φαίνεται ότι ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρότερος απ'όσο υπολόγιζε,ότι κατάλαβε (και ο ίδιος και η ομάδα) πως από εδώ και πέρα ΔΕΝ θα είναι αυτός που ήταν κι έτσι φρόντισε να κάνει ένα καλό συμβόλαιο "όσο είναι ζεστό το όνομα του" χωρίς να ρισκάρει να αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Εθνική να εκτεθεί και να πέσει η αξία του...

Κάτι μου λέει ότι δε θα ξαναδούμε Μήτρογλου στις καλές του κι ότι από το Νησί θα φύγει νύχτα...

Guess what όμως... Δεν είσαι στη θέση του! Ξέρεις που είσαι; Πίσω από ένα πληκτρολόγιο και γράφεις. Από τα 100 πράγματα που γράφεις μπορεί να βγει το ένα και θα πεταχτείς να πεις "Είδατε που σας τα έλεγα;".

Το γιατί επέλεξε τη Φούλαμ μόνο αυτός το ξέρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Guess what όμως... Δεν είσαι στη θέση του! Ξέρεις που είσαι; Πίσω από ένα πληκτρολόγιο και γράφεις αρλούμπες. Από τις 100 αρλούμπες που θα πεις μπορεί να βγει η μία και θα πεταχτείς να πεις "Είδατε που σας τα έλεγα;".

Πληκτρολογιο? Αυτο επρεπε να το ειχε φαει...

• Like 1

Bourdoulas και Crash_Batic,χαίρομαι που με τα σχόλια σας προάγετε την πολιτισμένη συζήτηση και την αθλητική κουβέντα,συγχαρητήρια!

Δηλαδή πραγματικά,εγώ π.χ. τι συμφέρον μπορεί να έχω αν πατώσει ο Μήτρογλου στην Αγγλία;Μήπως είμαι ο Darren Bent και φοβάμαι μη μου φάει τη θέση; :rolleyes:

Bourdoulas και Crash_Batic,χαίρομαι που με τα σχόλια σας προάγετε την πολιτισμένη συζήτηση και την αθλητική κουβέντα,συγχαρητήρια!

Δηλαδή πραγματικά,εγώ π.χ. τι συμφέρον μπορεί να έχω αν πατώσει ο Μήτρογλου στην Αγγλία;Μήπως είμαι ο Darren Bent και φοβάμαι μη μου φάει τη θέση; :rolleyes:

Οχι,δεν θα σου φαει τη θεση...

Οταν λες οτι ο Μαρινακης θα τσεπωσει τα 10εκ και μας μοιραζει σανο οτι βαζει χρημα.και οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δωσει πανω απο 2-3εκ για τον Ρομπερτο και γενικα για παικτη,και ελεγες οτι θα φας το πληκτρολογιο και τον υπολογιστη ολοκληρο αν τον κρατησει δινοντας πανω απο αυτο το ποσο τι συμφερον ειχες?

Οχι,δεν θα σου φαει τη θεση...

Οταν λες οτι ο Μαρινακης θα τσεπωσει τα 10εκ και μας μοιραζει σανο οτι βαζει χρημα.και οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δωσει πανω απο 2-3εκ για τον Ρομπερτο και γενικα για παικτη,και ελεγες οτι θα φας το πληκτρολογιο και τον υπολογιστη ολοκληρο αν τον κρατησει δινοντας πανω απο αυτο το ποσο τι συμφερον ειχες?

Σ'αυτό έχεις δίκιο...μάλλον με διάβασε ο χοντρός και το πήρε προσωπικά το θέμα!

Πάω να φάω ένα ασύρματο να ικανοποιηθείς! :P

Υ.Γ. Τώρα μεταξύ μας,ξέχνα για λίγο ότι είσαι οπαδός του Ολυμπιακού και πες μου...με τα δείγματα που έχει δώσει από τότε που ανέλαβε,περίμενες να σκάσει 6 ολόκληρα εκατομμύρια για τερματοφύλακα;

Σ'αυτό έχεις δίκιο...μάλλον με διάβασε ο χοντρός και το πήρε προσωπικά το θέμα!

Πάω να φάω ένα ασύρματο να ικανοποιηθείς! :P

Υ.Γ. Τώρα μεταξύ μας,ξέχνα για λίγο ότι είσαι οπαδός του Ολυμπιακού και πες μου...με τα δείγματα που έχει δώσει από τότε που ανέλαβε,περίμενες να σκάσει 6 ολόκληρα εκατομμύρια για τερματοφύλακα;

Ρε φιλε,δεν περιμενω τα σκασει ουτε 1εκ ουτε 10εκ..

Το ποδοσφαιρο δεν ειναι σκαω λεφτα και οτι βγει..Θελει συντονισμενες κινησεις..Οταν το καταλαβετε αυτο θα ειναι καλυτερα για ολους..

Ο Ολυμπιακος ειχε χρεη,θετικο ισολογισμο παρουσιασε ΜΟΝΟ περυσι..και αυτος κατα 70χιλ ευρω κερδη..

Και προτοιμω χιλιες φορες να σκαει λιγα και καλα,να πουλαει ακριβα αγοραζοντας φθηνα παρα να πεταει ταλιρα απο εδω  και απο εκει και σε 2 χρονακια να παιζω με τον Καρελη μεταγραφη απο τον ΠΑΟ...Καταλαβες?

Σε ότι αφορά τον Μήτρογλα πάντως, ειναι προς συμφερον ολων μας να ευχόμαστε το καλύτερο για τη καριέρα του. Εναν σοβαρό επιθετικο έχουμε πλέον στην Εθνική.

Πιστευεις ακομα τους ισολογισμους?

Φιλε,δηλαδη δεν πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος εχει εξοδα καθε χρονο πανω απο 45-50εκ ευρω? Ολα μαζι ετσι,οχι συμβολαια.Δανεια,ταξιδια και και και..

Φιλε,δηλαδη δεν πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος εχει εξοδα καθε χρονο πανω απο 45-50εκ ευρω? Ολα μαζι ετσι,οχι συμβολαια.Δανεια,ταξιδια και και και..

Υπερβολικο μου ακουγεται 50 εκ για ταξιδια και για συμβολαια ακομα.

Δανεια εχει τελικα η δεν εχει?Προχθες ελεγε ενας οτι ειστε η μονη ομαδα που δε χρωστατε πουθενα

Πληρωνει εξοδα για το Καραισκακης,ειναι τα ταξιδια,συμβολαια (οχι μονο παικτων αλλα και κηπουρων,φυσικοθεραπευτων και και και),λειτουργικα εξοδα κτλ..

Οτι δεν χρωσταει πουθενα αναφερεται για αμεσο χρεος..Απο τι θυμαμαι το Δεκεμβρη που μας περασε εκδικαστηκε η αποφαση οτι ο Ολυμπιακος αποπληρωνει δανειο απο την Τραπεζα Κρητης σε δοσεις καθε χρονο..Οποτε με ολα αυτα μεσα τα εξοδα ειναι περιπου σε αυτο το υψος...

Μεσα στα 50εκ ειναι και τα λειτουργικα εξοδα της ΠΑΕ,ζημιες,εφοριες κτλ..Οτι πληρωνει 20εκ ευρω τον χρονο συμβολαια δεν σημαινει οτι βγαινουν απο τα ταμεια του 20εκ,υπαρχει και η εφορια μεσα σε αυτα..

edit: Διαβαζω ομως οτι ο Μαρινακης τα ξεχρεωσε ΟΛΑ τα χρεη προς δανεια κτλ..Απλα εβαλε τα λεφτα για να ξεχρεωσει και καποια απο αυτα τα παιρνει πισω σαν αποσβεση.Δλδ κατι σαν εμμεσες δοσεις κατα καποιο τροπο..

Εσωσε τον Πανιωνιο απο υποβιβασμο, μετα εσωσε τον Ατρομητο, τωρα παει Αγγλια μπας και σωσει και την Φουλαμ. Ο Μητρογλου το μυριζεται το γκολ απο 20 μετρα αλλα δεν εχει την φυσικη διαπλαση-κατασταση να γινει ο υπερ-παιχτης που θα τρεχει 90 λεπτα και θα παιζει σε μια κορυφαια ομαδα της Premier. Καλυτερα Φουλαμ, που θα στηθει η ομαδα επανω του, θα αραζει στην περιοχη και οταν του ερχεται η μπαλα να καρφωνει 1-2 γκολακια. Αυτο που εκανε σε Ατρομητο-Πανιωνιο (και το εκανε πολυ καλα) παει να κανει και εκει, μονο που θα πληρωνεται 2,5εκ το χρονο, δεν το λες και ασχημη αποφαση. Συν οτι οποτε του καπνισει-βαρεθει ξερει οτι τον περιμενει ενα "τιμιο" συμβολαιο στον Ολυμπιακο.

Εσωσε τον Πανιωνιο απο υποβιβασμο, μετα εσωσε τον Ατρομητο, τωρα παει Αγγλια μπας και σωσει και την Φουλαμ. Ο Μητρογλου το μυριζεται το γκολ απο 20 μετρα αλλα δεν εχει την φυσικη διαπλαση-κατασταση να γινει ο υπερ-παιχτης που θα τρεχει 90 λεπτα και θα παιζει σε μια κορυφαια ομαδα της Premier. Καλυτερα Φουλαμ, που θα στηθει η ομαδα επανω του, θα αραζει στην περιοχη και οταν του ερχεται η μπαλα να καρφωνει 1-2 γκολακια. Αυτο που εκανε σε Ατρομητο-Πανιωνιο (και το εκανε πολυ καλα) παει να κανει και εκει, μονο που θα πληρωνεται 2,5εκ το χρονο, δεν το λες και ασχημη αποφαση. Συν οτι οποτε του καπνισει-βαρεθει ξερει οτι τον περιμενει ενα "τιμιο" συμβολαιο στον Ολυμπιακο.

Ο Μητρογλου θα ταιριαζε ανετα σε μια μεγαλη ομαδα π.χ στη Ντορμουντ τωρα που φευγει ο Λεβαντοφσκι.

Δε θελω να συγκρινω τους 2 παιχτες αλλα ετσι πιστευω.

Και γενικα πιστευω οτι θα ταιριαζε πιο καλα στον γερμαναραδων το πρωταθλημα παρα στην premier που στην ουσια δεν εχουν καθαρους επιθετικους περιοχης οι περισσοτερες ομαδες.

Δυσκολο παντως να γυρισει στο ολυμπιακο πριν τα 30 φευγα.

Δεν ειναι ολοι Γεωργατοι.

Ο Μητρογλου θα ταιριαζε ανετα σε μια μεγαλη ομαδα π.χ στη Ντορμουντ τωρα που φευγει ο Λεβαντοφσκι.

Δε θελω να συγκρινω τους 2 παιχτες αλλα ετσι πιστευω.

Και γενικα πιστευω οτι θα ταιριαζε πιο καλα στον γερμαναραδων το πρωταθλημα παρα στην premier που στην ουσια δεν εχουν καθαρους επιθετικους περιοχης οι περισσοτερες ομαδες.

Δυσκολο παντως να γυρισει στο ολυμπιακο πριν τα 30 φευγα.

Δεν ειναι ολοι Γεωργατοι.

Για τον λογο αυτο πηγε και στην Φουλαμ.Ακριβως το ιδιο γραφει και ο φιλος απο πανω...Και μην νομιζεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση το καλοκαιρι να φυγει και να παει αλλου,ειδικα αν βοηθησει την Φουλαμ φετος.Υπαρχει και το μουντιαλ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...