capten- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κερδίζει ουσιαστικά τίποτα η ομάδα.Παίζει με τα καφενεία ένα ποιοτικό εικοσάλεπτο ε και? Να βάλει κάποιον νεαρό καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο 2-3 γκολ που ξεκίνησαν απ' τα πόδια του και ένα πάρτο-βάλτο που έχασε ο Τσόρι. Τίποτα δηλαδή. .Καλούτσικος ο μπαλαδόρος ο Ιμπα αλλά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζει η ομάδα μας με την χρησιμοποίηση του βετεράνου κονντοστούπη.Ελεος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μολις μπηκε μαζι με τον Ολαιταν βαλαμε 5 γκολ τα υπολοιπα κριαρια Σεποβιτς Σαμαρης δεν ειχαν κανει ουτε 1 ευκαιρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο 2-3 γκολ που ξεκίνησαν απ' τα πόδια του και ένα πάρτο-βάλτο που έχασε ο Τσόρι. Τίποτα δηλαδή. Η Βέροια είχε παραδώσει πνευμα.Και με 9 παίκτες να παίζαμε πάλι ευκολα θα κερδίζαμε}3-0.6-0}.Ρε παιδιά με παππούδες στη πραγματικότητα η ομάδα δεν κερδίζει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Απο τους χτεσινους Παπάζογλου Μπονγκ Εντινγκά Σέποβιτς δεν εχουν θεση στον Ολυμπιακο αν θελει να προχωρησει σε σοβαρο επιπεδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο 2-3 γκολ που ξεκίνησαν απ' τα πόδια του και ένα πάρτο-βάλτο που έχασε ο Τσόρι. Τίποτα δηλαδή. Η Βέροια είχε παραδώσει πνευμα.Και με 9 παίκτες να παίζαμε πάλι ευκολα θα κερδίζαμε}3-0.6-0}.Ρε παιδιά με παππούδες στη πραγματικότητα η ομάδα δεν κερδίζει τίποτα.Σου ξαναλεω. Εχει συμβόλαιο. Να μην παίζει καθόλου? Τοτε να μην παίξει ουτε ο Τσορι ουτε ο Μανιατης ουτε ο Ρομπέρτο και να βαλει απο τη δεύτερη ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Την Τετάρτη στο κύπελλο με Ατρόμητο θα τους κρίνουμε καλύτερα. Με 10 παίχτες για 75' έριξε 3 στον Αστέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ενταξει...οφσάιντ το πρωτο γκολ αλλά μετά τους άλλαξε τα φωτα ο γάβρος!! Δεν έχει καμία σημασία το "μετά" γιατί μετά το 0-1 η αδύναμη αντίπαλος χάνει κάθε ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα και παραδίδει τα όπλα (=χαλαρώνει και δέχεται κι άλλα goal)... Η ουσία είναι πως ΚΑΘΕ φορά που "κολλάει" η ομάδα μέχρι ένα χρονικό σημείο και δεν καθαρίζει το παιχνίδι μόνη της,το καθαρίζει ένας διαιτητής για πάρτη της! Παραδεχτείτε το παλικαρίσια μήπως πάμε ποτέ "παρακάτω"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Όπως με την Άντερλεχτ ένα πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχει καμία σημασία το "μετά" γιατί μετά το 0-1 η αδύναμη αντίπαλος χάνει κάθε ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα και παραδίδει τα όπλα (=χαλαρώνει και δέχεται κι άλλα goal)... Η ουσία είναι πως ΚΑΘΕ φορά που "κολλάει" η ομάδα μέχρι ένα χρονικό σημείο και δεν καθαρίζει το παιχνίδι μόνη της,το καθαρίζει ένας διαιτητής για πάρτη της! Παραδεχτείτε το παλικαρίσια μήπως πάμε ποτέ "παρακάτω"... Γιατι να μην το εκανε στο 75 ας πουμε? Όπως με την Άντερλεχτ ένα πράγμα. Eκει η παραγκα εδωσε 3 πεναλτι και 3 αποβολες...Τελικα ο Μαρινακης πρεπει να ελεγχει τον κοσμο ολοκληρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Oση αρρωστια εχει ο Τακουλης ο Τσουκαλας(δε ξερω αν το ειδες το νουμερο στον αρναουτογλου) και η φαρα του αλλοι τοσο εχουν και αυτοι δυστυχως. Η οπαδική καφρίλα δεν έχει διαχωριστικά...και σαφώς αν ψόφαγαν αργά και βασανιστικά άτομα σαν τον Τσουκαλά ο κόσμος που ζούμε θα ήταν λίγο καλύτερος! 4-5 κιλά; Υπερβολικό μου φαίνεται αυτό για επαγγελματία αθλητή τέτοιου επιπέδου. Εξάλλου δεν θα το βλεπαν αυτό πριν τον κλείσουν; Πού το διάβασες; Ότι δεν ήταν έτοιμος το λέγαμε κι εμείς, γι' αυτό και λέγαμε πολλοί ότι καλά έκανε και τον πούλησε σ' αυτά τα χρήματα και αυτήν την περίοδο! Από την αρχή εμένα μου βρωμούσε η δουλειά...σαφώς και ήταν πολλά τα λεφτά αλλά αν εγώ ήμουν ο Μήτρογλου δεν θα θεωρούσα σε καμία περίπτωση τη σχεδόν υποβιβασμένη Fulham σαν την καλύτερη δυνατή επιλογή για καριέρα στο εξωτερικό,πόσο μάλλον όταν σε λίγες μέρες θα έπαιζα κόντρα στη United για τους 16 του Champions League! Μου φαίνεται ότι ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρότερος απ'όσο υπολόγιζε,ότι κατάλαβε (και ο ίδιος και η ομάδα) πως από εδώ και πέρα ΔΕΝ θα είναι αυτός που ήταν κι έτσι φρόντισε να κάνει ένα καλό συμβόλαιο "όσο είναι ζεστό το όνομα του" χωρίς να ρισκάρει να αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Εθνική να εκτεθεί και να πέσει η αξία του... Κάτι μου λέει ότι δε θα ξαναδούμε Μήτρογλου στις καλές του κι ότι από το Νησί θα φύγει νύχτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Η οπαδική καφρίλα δεν έχει διαχωριστικά...και σαφώς αν ψόφαγαν αργά και βασανιστικά άτομα σαν τον Τσουκαλά ο κόσμος που ζούμε θα ήταν λίγο καλύτερος! Από την αρχή εμένα μου βρωμούσε η δουλειά...σαφώς και ήταν πολλά τα λεφτά αλλά αν εγώ ήμουν ο Μήτρογλου δεν θα θεωρούσα σε καμία περίπτωση τη σχεδόν υποβιβασμένη Fulham σαν την καλύτερη δυνατή επιλογή για καριέρα στο εξωτερικό,πόσο μάλλον όταν σε λίγες μέρες θα έπαιζα κόντρα στη United για τους 16 του Champions League! Μου φαίνεται ότι ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρότερος απ'όσο υπολόγιζε,ότι κατάλαβε (και ο ίδιος και η ομάδα) πως από εδώ και πέρα ΔΕΝ θα είναι αυτός που ήταν κι έτσι φρόντισε να κάνει ένα καλό συμβόλαιο "όσο είναι ζεστό το όνομα του" χωρίς να ρισκάρει να αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Εθνική να εκτεθεί και να πέσει η αξία του... Κάτι μου λέει ότι δε θα ξαναδούμε Μήτρογλου στις καλές του κι ότι από το Νησί θα φύγει νύχτα... Eδω λεμε ανετοιμος λογω καποιων επιπλεον κιλων και φυσικης καταστασης λογω πρεμιερ λιγκ και εσυ μας λες οτι ο τραυματισμος ηταν πιο σοβαρος.Λες και αν ηταν πιο σοβαρος δεν θα κολουσε η μεταγραφη στις εξετασεις.Οτι να'ναι πραγματικα..Οπως θελει ο καθε ενας βγαζει το νοημα αρκει σε αυτο να στεκεται γκρινια... Φυσικα μην παραλειψουμε να πουμε οτι ιδια φυσικη κατασταση χρειαζεσαι Γεναρη μηνα απο SL σε Πρεμιερ...Σιγα τις διαφορες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Eδω λεμε ανετοιμος λογω καποιων επιπλεον κιλων και φυσικης καταστασης λογω πρεμιερ λιγκ και εσυ μας λες οτι ο τραυματισμος ηταν πιο σοβαρος.Λες και αν ηταν πιο σοβαρος δεν θα κολουσε η μεταγραφη στις εξετασεις.Οτι να'ναι πραγματικα..Οπως θελει ο καθε ενας βγαζει το νοημα αρκει σε αυτο να στεκεται γκρινια... Φυσικα μην παραλειψουμε να πουμε οτι ιδια φυσικη κατασταση χρειαζεσαι Γεναρη μηνα απο SL σε Πρεμιερ...Σιγα τις διαφορες! Κάποιοι ποδοσφαιριστές αν "καθήσουν" για ένα ικανό χρονικό διάστημα μακριά απ'τα γήπεδα χάνουν το αγωνιστικό τους potential,όπως επίσης και δεν βάζουν πια τα πόδια τους στη "φωτιά" όσο τα έβαζαν προηγουμένως... Εγώ δε σου λέω ότι πήγε σακάτης,αλλά ότι πήγε "άλλος παίκτης"! Δε χρειάζεται να μπει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι,το αν ο ίδιος είναι σε θέση να αποδόσει όπως πριν το καταλαβαίνει απ'την πρώτη προπόνηση μετά τον τραυματισμό! Εγώ λέω ότι είδε πως δύσκολα θα επιστρέψει στα ίδια επίπεδα και φρόντισε να επισπεύσει τη μεταγραφή όσο οι μετοχές του ήταν ακόμα ψηλά (και μετά "έχει ο Θεός")...αν ήταν σίγουρος για τον εαυτό του και πεπεισμένος ότι θα επανέλθει (έστω και μετά από καιρό) στα ίδια standards θα καθόταν στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι (εφόσον δεν είχε πρόταση από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού,όχι Fulham και αηδίες) θα έπαιζε τουλάχιστον άλλους δύο αγώνες στο Champions League (+αξία) θα έκανε κι ένα καλό Mundial ως βασικός με την Εθνική (+αξία) και Ιούλιο-Αύγουστο θα είχε να διαλέξει ανάμεσα σε προτάσεις από μεγάλα Ευρωπαϊκά clubs...αμφιβάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αμφιβάλλω. Γιατί δεν συμφωνώ γενικα με τον συλλογισμό σου. Και υγιής να ηταν χωρις τον τραυματισμό του κανεις δεν ξερει πως θα παρουσιαζοταν με την MU γιατί ειναι η MU και δεν ξέρεις καν πως θα πήγαινε το ματσ. Φαντάσου στο ημίχρονο να ήταν αλλου για αλλου ο Ολυμπιακός και να ετρωγε 3. Φαντάσου ας πούμε να γινόταν ενα ματσ οπως με την Μπενφικα αλλα να πηγαιναν τα 3 μεσα... Τι να σου κάνει ο Μητρογλου? Με λιγα λογια ο Μητρογλου εφυγε γτ η πρόταση ηταν μεγαλη, ακομα και να μην ειχε τραυματισμό παλι θα εφευγε τωρα οπως και εγινε. Η συμφωνία ηταν οτι θα δεχοταν την αφαίρεση της ρητρας ο παίκτης αλλα δεν θα εκοβε την μεταγραφή ο Ολυμπιακός ακομα και αν αυτη ήταν τωρα ακομα και χωρις να ειχε τον τραυματισμό. Δυσκολα μεγαλη ευρωπαϊκή ομάδα οπως λες να κανει προταση σε παικτη απο Ελλάδα Γεναρη μηνα διοτι αλλη φυσικη κατάσταση εχει παίκτης στην Ελλαδα ωστε να μπορεί να σταθει αμεσα σε μεγαλη ομαδα του εξωτερικού. Επισης ο τραυματισμός του Μητρογλου δεν ηταν ουτε σοβαρος ουτε τίποτα. Απλα τον πηγε πισω οσο αφορα τον ρυθμό του και την φυσική του κατάσταση. Συν καποια κιλα που πηρε με την απραξια του που ειναι και το μονο θεμα που δεν παιζει ακομα. Δες και τον Πετριτσ που ακομα δεν παιζει, που? Στο Ελληνικό πρωτάθλημα λογω απραξίας και οχι τραυματισμου. Εξάλλου στο κατω κάτω και εκει θα εχει την ευκαιρία και μάλιστα μεγαλύτερη να παρει μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομαδα το καλοκαίρι ειδικα αν παστελωσει 5-6 γκολακια. Να εισαι σίγουρος οτι αν το πρόβλημα ηταν σοβαρότερο οπως λες πολυ απλα δεν θα έδιναν 15εκ και η μεταγραφή θα κολλούσε στις εξετασεις. Δεν κόλλησε γιατί το θεμα ηταν σε κάποια κιλα, δηλαδή τπτ το τρομερο. Και περαν αυτων, η Φουλαμ εχει παιχνίδια θεωρητικά χαμενα 2 βδομαδες (ασχετα αν παρει κανενα αποτέλεσμα απο σποντα οπως σήμερα) και θελει να ειναι οσο το δυνατον σε καλύτερη κατάσταση σε παιχνίδια που θα μπορεί ή θα εχει ρεαλιστικές πιθανότητες να τα χτυπήσει και να τα παρει. Σε αυτα τα παιχνίδια θελει να τον εχει 100% ετοιμο και καλα κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις