Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Κάτι που δε κάναμε ποτέ στον Κοσταντζο. Πιστεύετε πραγματικά οτι ήταν τόσο κακός πορτιέρο? Πότε είχε ξανακάνει χειρότερες εμφανίσεις? Όμως υπήρχε εξ αρχης περίεργη αντιμετωπιση, ακομα και στα αποδυτήρια.

Ο Ρομπέρτο όταν έφαγε τη πρώτη του φάβα από λάθος έξοδο, όλοι του ελεγαν δε πειράζει κτλ κτλ.

Τον Κοστάντζο τον δουλευαν ψιλό γαζί.

ρε συ.. ο Μποσταντζο τα ετρωγε στην κλειστη γωνια ακινητος! τι να του πεις δεν πειραζει.. μια, δυο, τρεις.. δεν ειχε καθολου αντανακλαστικα.

σιγουρα τον επηρεασε και το κραξιμο του κοσμου, αλλα δε νομιζω οτι αυτη ηταν η κυρια αιτια που ειχε τοσο κακη αποδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι που δε κάναμε ποτέ στον Κοσταντζο. Πιστεύετε πραγματικά οτι ήταν τόσο κακός πορτιέρο? Πότε είχε ξανακάνει χειρότερες εμφανίσεις? Όμως υπήρχε εξ αρχης περίεργη αντιμετωπιση, ακομα και στα αποδυτήρια.

Ο Ρομπέρτο όταν έφαγε τη πρώτη του φάβα από λάθος έξοδο, όλοι του ελεγαν δε πειράζει κτλ κτλ.

Τον Κοστάντζο τον δουλευαν ψιλό γαζί.

ρε συ.. ο Μποσταντζο τα ετρωγε στην κλειστη γωνια ακινητος! τι να του πεις δεν πειραζει.. μια, δυο, τρεις.. δεν ειχε καθολου αντανακλαστικα.

σιγουρα τον επηρεασε και το κραξιμο του κοσμου, αλλα δε νομιζω οτι αυτη ηταν η κυρια αιτια που ειχε τοσο κακη αποδοση.

Πάντως δεν ηταν τόσο κακός τερ/λακας οπως μας έδειξε. Δεν βγήκε τυχαία καλύτερος τερ/λακας στην Ελβετια (αν δν κανω λαθος στην χωρα). Μην ξεχνάς ότι και ο Ρομπέρτο απο την Μπενφικα εφυγε ως "Κονστανσο"

Ο ολυμπιακος θα αναλαβει να φτιαξει τα σχολεια στην Κεφαλλονια που επαθαν ζημιες.

«Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση».

Α ρε Μαρινακη...

Ο Ολυμπιακός θα επισκευάσει τα σχολεία της Κεφαλονιάς που "χτυπήθηκαν" απο το σεισμό

Τον ευχαριστουμε ιδιαιτερως απο την σεισμοπλεικτη Κεφαλονια ...

Επισης , θεμα στην ΟΥΕΦΑ η μεταγραφη Ρομπερτο ..

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2051885.html

απλα εμετος η κινηση του χοντρου με τα σχολεια.

Παντα ηθελα να μαθω τι κρυβεται πισω απο αυτες τις φιλανθρωπιες ..

Εχεις κατι να πεις περι αυτου ?

απλα εμετος η κινηση του χοντρου με τα σχολεια.

σας εχει κανει μεγαλη ζημια ο ολυμπιακος ,κατι τετοια μυαλα σαν τα δικα σου θελω να τα αφανησει..βαγγελα ξεφτυλισε τους και κανε αυτο που δεν ειχε κανει ο μεγαλος ανδριανοπουλος 

εγω παλι θελω να αφανιστουν οι υπανθρωποι που με πουστιες βγαλαν δισεκατομυρια εις βαρος του κοσμακη.

ωραιο στρατοπεδο διαλεξες θανο.

εγω παλι θελω να αφανιστουν οι υπανθρωποι που με πουστιες βγαλαν δισεκατομυρια εις βαρος του κοσμακη.

Ε και εσυ τωρα πουστιες...μα τι λες..δε γινονται αυτα.Ο Θανος και ο καθε Θανος μπορει να μην εχει να παρει τσιγαρα αλλα ο Βαγγελης θεος,και μετα λενε γιατι τους λεμε μπεεε και σανο

και εγω συμφωνω ,αν το λεγες για καποιο αλλο λογο ..πρωτος εγω δεν γουσταρω τον μαρινακη ,αλλα σε ευτο το θεμα του βγαζω το καπελο

Ε και εσυ τωρα πουστιες...μα τι λες..δε γινονται αυτα.Ο Θανος και ο καθε Θανος μπορει να μην εχει να παρει τσιγαρα αλλα ο Βαγγελης θεος,και μετα λενε γιατι τους λεμε μπεεε και σανο

δες τα ποστ που εχω κανει για τον μαρινακη ..κωλοτουμπες δεν προκειται να κανω και δεν αλλαζει η γνωμη μου ..ελπιζω αυτα που λες για τον μαρινακη να ισχυουν και για τον τρακη ,αλλιως το μπεεε  ισχυει και για σενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...