Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Φυσικο ηταν

ειχε να παιξει μπαλα μηνες και μολις τον κατεβασαμε απο το αεροπλανο βαλτον μεσα

Οι εξυπναδες του Μαρινακη ειναι αυτες

Ειχαμε ολο κι ολο ενα επιθετικο της προκοπης τον πουλησε και προσπαθουμε να βρουμε οποιον ναναι να παιξει

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θέλω να σκοράρει ο Ολαϊτάν με την Μάντσεστερ και να κερδίσουμε ένα ματς να πέσει τρελό γέλιο.

Θα δούμε παιδιά, μην βιάζεστε να κρίνετε. Τον Πέρεζ θέλω να δω προσωπικά.

Εγώ θέλω να σκοράρει ο Ολαϊτάν με την Μάντσεστερ και να κερδίσουμε ένα ματς πουληθεί με καμιά 10αριά εκατομμύρια το καλοκαίρι να πέσει τρελό γέλιο.

Fixed

Εχει ενδιαφερον να διαβασετε τη συνεντευξη του Μισκο στο gazzetta.

Μεσα σ ολα, στο σημερινο, δευτερο μερος, λεει οτι ο Σπανουλης (εκτος Ελλλαδας) θεωρειται απο ολους ο καλυτερος ευρωπαιος παιχτης , οτι αν πηγαινε στο εξωτερικο θα παιρνε πανω απο 3εκ/χρονο και επισης "Ένα παράδειγμα;

"Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα ήθελε να μετάσχει σε μία μόνο μπασκετική μεταγραφή, σε αυτή του Σπανούλη. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, ίσως και πιο ταλαντούχοι από εκείνον. Μόνος ένας, όμως, τα κάνει αυτά. Εκείνος".

Χαχαχα, ρε τον άτιμο τον πιτσιρικά! Μωρε, λες να βγούνε προφητικά τα λόγια; :P

Μόνο μην πάμε με την όπισθεν στην ανυπομονησία :P

http://www.redplanet.gr/podosfairo/olaitan-anypomonoume-gia-thn-m-gioynaitent.2626572.html

Το καλοκαιρι ο θρυλος στο μεγαλυτερο φιλικο τουρνουα, στην αμερικη, με ο αδες οπως η Ρεαλ, η Λιβερπουλ, η Σιτυ, η Ιντερ..

Συγχαρητηρια σ αυτους που εκλεισαν τη συμμετοχη μας, φυσικα μιλαμε για μεγαλη διαφημιση της ομαδας μας. Διπλα στους καλυτερους.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...