Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Nωρις νωρις θλαση ο Βαλντεζ γιατι επαιξε πολυ με τον Παναιτωλικο κ κουραστηκε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικο ηταν ειχε να παιξει μπαλα μηνες και μολις τον κατεβασαμε απο το αεροπλανο βαλτον μεσα Οι εξυπναδες του Μαρινακη ειναι αυτες Ειχαμε ολο κι ολο ενα επιθετικο της προκοπης τον πουλησε και προσπαθουμε να βρουμε οποιον ναναι να παιξει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θέλω να σκοράρει ο Ολαϊτάν με την Μάντσεστερ και να κερδίσουμε ένα ματς να πέσει τρελό γέλιο. Θα δούμε παιδιά, μην βιάζεστε να κρίνετε. Τον Πέρεζ θέλω να δω προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εγω θελω την κυριακη να βαλει 2 ο Μητρο στην Μαντσεστερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θέλω να σκοράρει ο Ολαϊτάν με την Μάντσεστερ και να κερδίσουμε ένα ματς πουληθεί με καμιά 10αριά εκατομμύρια το καλοκαίρι να πέσει τρελό γέλιο. Fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα, αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν αρκούν γκολ με την Μάντσεστερ για να πουληθεί 10 μύρια! Πρέπει και να την αποκλείσει με δικά του γκολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εχει ενδιαφερον να διαβασετε τη συνεντευξη του Μισκο στο gazzetta. Μεσα σ ολα, στο σημερινο, δευτερο μερος, λεει οτι ο Σπανουλης (εκτος Ελλλαδας) θεωρειται απο ολους ο καλυτερος ευρωπαιος παιχτης , οτι αν πηγαινε στο εξωτερικο θα παιρνε πανω απο 3εκ/χρονο και επισης "Ένα παράδειγμα; "Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα ήθελε να μετάσχει σε μία μόνο μπασκετική μεταγραφή, σε αυτή του Σπανούλη. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, ίσως και πιο ταλαντούχοι από εκείνον. Μόνος ένας, όμως, τα κάνει αυτά. Εκείνος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχα, ρε τον άτιμο τον πιτσιρικά! Μωρε, λες να βγούνε προφητικά τα λόγια; Μόνο μην πάμε με την όπισθεν στην ανυπομονησία http://www.redplanet.gr/podosfairo/olaitan-anypomonoume-gia-thn-m-gioynaitent.2626572.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το καλοκαιρι ο θρυλος στο μεγαλυτερο φιλικο τουρνουα, στην αμερικη, με ο αδες οπως η Ρεαλ, η Λιβερπουλ, η Σιτυ, η Ιντερ.. Συγχαρητηρια σ αυτους που εκλεισαν τη συμμετοχη μας, φυσικα μιλαμε για μεγαλη διαφημιση της ομαδας μας. Διπλα στους καλυτερους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το χω ποστάρει εδώ και 2 μέρες αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εχει να μαζεψει πολλα ο Ολυμπιακος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχει καποια σημασια Οσα κ να μαζεψει , μονο κ μονο που συμμετεχει σε τετοια tourneys ειναι boost στο πρεστιζ της ομαδας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρουμε ποιος θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εχει να μαζεψει πολλα ο Ολυμπιακος Τα μαζευουμε και τα μοιραζουμε μετα σε εσας εδω για να μην εχετε παραπονο .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις