margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ανακοινωθηκε ο Μητρογλου. Καλη επιτυχια παιχταρα! Ευχομαι να τα παει πολυ καλα, να προσαρμοστει αμεσα αλλα και καποια στιγμη να ξαναγυρισει σ εμας. Για παρτη του εχω να δω πολλα ματς της Φουλαμ πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 μακαρι να μην πιασει και να γυρισει δανεικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σου ξαναλεω,μονο φετος οικονομησε με την πωληση Μητρογλου.Ολες τις αλλες χρονιες ο ισολογισμος ηταν αρνητικος. Please,βρες κάνα φίλο σου λογιστή να σου πει πως μια Α.Ε. παρουσιάζει αεριτζίδικα έξοδα,γιατί έχει κι η παπαριά τα όρια της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 <p>μακαρι να μην πιασει και να γυρισει δανεικος </p> Με τις αγγλικες τακτικες που οι striker ειναι συνηθως εκτος περιοχης καθολου απιθανο. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά τα μαγικά χρόνια στην ομάδα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με στήριζε σε κάθε λεπτό της καριέρας μου και πίστευε σε μένα. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που σεβάστηκε την επιθυμία μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Εύχομαι σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στην οποία ανήκω, επιτυχίες, χαρές και τίτλους»! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εύχομαι σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στην οποία ανήκω, επιτυχίες, χαρές και τίτλους»! Με συγκίνησε ο μπαγάσας. Το καλύτερο παιδί δώσαμε. τεράστιες επιτυχίες, να μας κάνει όλους περήφανους εύχομαι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigbrother10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Please,βρες κάνα φίλο σου λογιστή να σου πει πως μια Α.Ε. παρουσιάζει αεριτζίδικα έξοδα,γιατί έχει κι η παπαριά τα όρια της... Και εγω μπορω να σου πω λοιπον οτι ο Ολυμπιακος ξοδευει ακομα περισσοτερα και δηλωνει λιγοτερα λογω εφοριας. Ειδες ποσο απλα γυριζει ο τροχος απο την αναποδη? Γιατι να παρουμε την δικη σου πλευρα λοιπον για να ικανοποιηθεις εσυ οτι ο Μαρινακης τσεπωνει και μας δουλευει εμας αντι να γινει το αντιθετο παιρνοντας την δικη μου πλευρα? Ρε φιλε,δεν ξερω τι γινεται στην τσεπη του καθενος,ουτε εσυ μπορεις να ξερεις.Εγω μιλαω με επισημα στοιχεια τα οποια δειχνουν αυτα που σου λεω εγω λοιπον.Οποτε σταματα λοιπον να μειωνεις σε καθε ποστ σου τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη.Εφιαλτης σας εχει γινει.. Φετος που τα επισημα στοιχεια (τα περυσινα) δειχνουν οτι ο ισολογισμος βγηκε θετικος,περιμενουμε να δουμε τις κινησεις παικτων και αν δεν γινουν θα τον κραξω πρωτος. Και στο κατω κατω να στο πω και αλλιως,δεν μου καιγεται καρφι αν τσεπωνει ο Μαρινακης ή χανει 200εκ ευρω.Αν ειναι να βλεπω την ομαδα μου να ειναι καλη,να παιζει καλη μπαλιτσα και να δυναμωνει και στην Ευρωπη,αγωνιστικα,οικονομικα αλλα και σε θεμα "εικονας",να ειναι μονιμα στην επομενη φαση ειτε του CL ειτε στο EL ας βγαζει ο Μαρινακης και 100εκ ευρω κερδος καθε χρονο και ας φτιαχνει 100 καραβια και απο αυτα τα χρηματα.Ουτε στην τσεπη μου θα μπουν,ουτε θα βγουν... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω,εισαι αντιολυμπιακος,(σιγουρα οχι Ολυμπιακος παντως) και εχεις εδω και 2 μερες που λες,και ξαναλες,και ξαναλες για τον Ολυμπιακο,οτι δεν κανει μεταγραφες,οτι τσεπωνει λεφτα.Τι σε κοφτει εσενα ρε φιλε? Ντε και καλα να σκασει 10εκ για μεταγραφες καθε χρονο για να εχετε να λετε οτι "κοιτα,βαζει λεφτα ή οτι δεν βαζει"? Ρε τι ειναι τουτοι εδω που εχουμε μπλεξει... Εν τω μεταξυ,χθες ηθελε να δωσουμε 15εκ για τον Μπερκ,σημερα μονο που δεν ζηταει και κανενα ποσοστο απο τα 15εκ του Μητρογλου... http://www.gazzetta.gr/football/article/583338/ofeilei-polla-se-kara-kai-doni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Oταν σχεδον πανηγυριζει ο Φερντιναντ στο twitter που εφυγε ο Μητρογλου για να μην τον αντιμετωπισουν στο CL με τον Ολυμπιακο κατι λεει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ωραιος ο Παπ σημερα, τον ενιωσε ο βαζελος. Το περιμενα να κανει καλο ματς το αλητοπαιδο Παμε να κυνηγησουμε τη δευτερη θεση μαζι με τον Παο και, θα ελεγα, την Αρμανι. Πολυ καλο συνολο, ωραιο ροστερ, αθλητικοι παιχτες και εχουνε παρει και ψυχολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Και αν μία εκ των ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ βγει τρίτη? Πλεονέκτημα έδρας δε λέω αλλά ίσως ένα μειονέκτημα με Μακάμπι να ήταν καλύτερο. Αν και δεν έχω δει ματσάκια της. Όπως και να΄χει, ας ρολάρει πάλι η ομάδα και δε μασάμε. Επίσης, καλό είναι που η Μπάρτσα καθαρίζει τα ματσάκια και θα βγει πρώτη λλά φοβάμαι κάποιο ματσάκι θα το πάρει στο χαλαρό, και μην είναι αυτό με την Αρμάνι στο Μιλάνο που θα μας καίει.. Για τον Πέρες τι ξέρουμε? Σε κάτι βιντεάκια φαίνεται παθιασμένος όταν σκοράρει, όχι σα το χλωμό τον Βάις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 http://www.dailymotion.com/video/x17zxil_roberto-jimenez-heart-of-courage_sport#from=embediframe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Θεος ! Μαρινακη κρατα τον και θα ξεχασουμε οσους ξεπουλησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παιχταρά μου! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τωρα θα σου πουνε οτι ητανε προκλητικος Εν τω μεταξυ εσταξε παλι γκολαρα ο Μιραλας σημερα, αλλο κωλοπαιδο απο κει. Να δειτε που θα κανουμε ονομα στο νησι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τωρα θα σου πουνε οτι ητανε προκλητικος Εγω δεν το ειδα , 14 ποντους λενε εσταξε ε ? χαχαχα μαλιστα Παντως σημερα εβλεπα τον ΟΦΗ με τον βαζελο ,παρε τους μεν και βαρα τους δε ..Ο βαζελος εντωμεταξυ εφαγε γυρω στις 20 τελικες απο τον ΟΦΗ και ποιος ακουει τωρα το κλαμα του Νικολογιαννη .Αυτον τον Μπεργκ εντωμεταξυ εγω λεω να περιμενει μηπως και αντι να τον αγορασουμε εμεις με 15 μυρια(οπως ειπε ο Νικολογιανννης) τον πουλησει με τιποτα 30 στην Μονακο τωρα που τραυματιστηκε ο Φαλκαο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις