Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και για να πουμε καμια μ@λ@κια ,αντε τωρα με καραγκουνη και μητρογλου στην ιδια ομαδα να πεισεις τους  αγγλους πως οι εληνες ειμαστε ομορφαντρες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

και για να πουμε καμια μ@λ@κια ,αντε τωρα με καραγκουνη και μητρογλου στην ιδια ομαδα να πεισεις τους  αγγλους πως οι εληνες ειμαστε ομορφαντρες

Κουκλοι ειναι και οι 2.

Παρακαλώ για την αντικειμενική άποψη της Μαργαρίτας :)

Αχαχαχα!

Ο Μητρογλου ειναι χαλια, ο Καρα απο την αλλη..... Ε δε περιγραφεται ο ανθρωπος. Τον εχω αφισσα πανω απ το κρεββατι μου και τη φιλαω καθε βραδυ πριν κοιμηθω :P

• Like 1

μην την ακους μητρο  μια χαρα εισαι αγορινα μου εχεις και κολοφτιαγμενο glx ..απλα τωρα στην αγγλια μαθε να μουτζωνεις με το δεξι ...θα μας λειψεις βρε μπαγασα 

• Like 2

Αχαχαχα!

Ο Μητρογλου ειναι χαλια, ο Καρα απο την αλλη..... Ε δε περιγραφεται ο ανθρωπος. Τον εχω αφισσα πανω απ το κρεββατι μου και τη φιλαω καθε βραδυ πριν κοιμηθω :P

Μιχαλάκης...τώρα Καραγκούνης...βγαίνουν στη φορα τα παναθηναϊκα αισθήματα :P

• Like 2

ενα θα πω...ηγετης δεν ηταν αλλα όσο αγαπήθηκε αυτός ο αθλητής... Και μάλιστα απo πολύ κοσμο οχι μονο απ τους γαβρους...

Γιατι περα απο παιχταρα ειναι και γαμω τα παιδια :-)

• Like 1

Σε λίγο θα ακούσουμε ότι μπήκε και μέσα με πωλήσεις Μήτρογλου, Βάις, Φέισα, Αμπντούν, Τζιμπουρ και με λεφτά από πρόκριση στους 16... Α, και οι δύο καλύτεροι παίκτες που φέραμε είναι δανεικοί!

Δεν ζήτησε κανείς να φέρει τον Φαλκάο αλλά οκ (έστω έναν σαν τον Στολτίδη στα καλά του μπορεί να βρει και με λίγα χρήματα), τρία χρόνια τώρα έχουν πονέσει τα μάτια μας με αυτό το κέντρο και μία σωστή κίνηση δεν γίνεται.

Τώρα γούστα είναι αυτά, σε ορισμένους αρέσει έτσι ο Ολυμπιακός...

Δεν ειπε κανεις οτι μπηκε μεσα στις μεταγραφες.Δεν εβγαλε ομως κερδη αυτα τα ποσα που λετε,10-20-50εκ ευρω..Δειτε κανεναν ισολογισμο,σας το ξαναειπα..Την περυσινη σεζον ειχε κερδη ο Ολυμπιακος 70 χιλ μονο.Αστρονομικο ποσο ε?

Ξερετε,μια ομαδα εχει και εξοδα,και ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα που εχει ΚΑΙ χρεη,και πληρωνει δοσεις για δανεια,για το Καραισκακης,συμβολαια,ταξιδια,εξοδα πρετοιμασιας..Δειτε τον ισολογισμο,περυσι με ολες τις πωλησεις και με ολα τα εσοδα-εξοδα ειχε κερδη μονο 70χιλ ευρω...

Και επισης,δεν μπορω να καταλαβω καποιους που συγκρινουμε τα μεγεθη Πορτο-Ολυμπιακος..Οταν φιλε μου η Πορτο αγοραζει εναν παικτη 10-15εκ (αρα τα σκαει) ξερει οτι αυτος ο παικτης θα  φυγει με 40-45εκ ευρω.Διοτι αλλο η εμπορικοτητα της Πορτο και του Πορτογαλεζικου πρωταθληματος και αλλο της SL,του Πλατανια και της Βεροιας!Εχει μια διαφορα δεν νομιζεις? Ο Μητρογλου αν επαιζε στην Πορτο και εκανε αυτες τις εμφανισεις εκει,πιστευεις οτι θα τον πουλουσε με λιγοτερο απο 25εκ ευρω?

Ο Μαρινακης οταν πηρε τον Ολυμπιακο επενδυσε καποια χρηματα,σαν επιχειρησματιας ειναι λογικο να θελει να κανει αποσβεση των χρηματων αυτων,οπως θα εκανα και εγω και εσυ ο ιδιος σε μια επιχειρηση σου.Και απο την στιγμη που μπορει ανετα να ειναι στους στοχους του που βαζει καθε χρονο και να τους πετυχαινει δεν βλεπω τον λογο να σκασει για 3-4 παικτες 5-6εκ ευρω για παικτες και δινοντας αλλα 1.5-2εκ τον χρονο μισθο σε καθε εναν απο αυτους για να περασει στους 16 του CL και για να παρει το πρωταθλημα παιζοντας με εναν χρεωκοπημενο ΠΑΟ και με τον Πλατανια..

Και τελος να σου πω,η ΠΟΡΤΟ φιλε μου,αυτο με το "καταστημα" αγορων-πωλησεων,για να καταφερει να φτασει εδω που ειναι τωρα,χρειαστηκε 15-20 χρονια..Δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη. Η μοναδικη φορα που πηγε να το κανει αυτο ομαδα ηταν η πολυμετοχικοτητα του ΠΑΟ που πηγε να ρηξει με την μια 120εκ ευρω για να τα σαρωσει ολα και βγηκε τελευταιος με 1 βαθμο στο CL,και αυτα για 120εκ ευρω.Την συνεχεια την ξερεις,κατεληξε να χανει παικτες με 20-30χιλ ευρω και να μην μπορει να παρει αδεια να παιξει Ευρωπη..

Αν εσυ θελεις να δεις στην ομαδα σου τον Ροναλντινιο,τον Εσιεν,τον Μπερμπατοφ,τον Τουρε κτλ και σε 2 χρονια να καταντησεις σαν τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ,απλα να εχεις να λες οτι εφερα και ειδα αυτους τους παικτες,συγγνωμη φιλε μου αλλα δεν θα παρω..Προτειμω να ειμαι σταθερα στους 16 του CL σχεδον καθε χρονο και να ειμαι στους στοχους μου παρα να δω την ομαδα μου κοντα στην χρεωκοπια οπως πηγα να την δω αν δεν ερχοταν ο Μαρινακης (που σημαιωτεον,θα εφτανε σε αυτο το σημειο λογω των μεγαλων μεταγραφων και του "παρε παρε,λεφτα υπαρχουν" του Κοκκαλη).

Προτειμω να εχω μια οικονομικη υγεια στον Συλλογο μου και φτιαχνοντας το ονομα του στο παζαρι των μεταγραφων και βημα βημα θα μπορεσω να κανω και την υπερβαση για το CL ειτε στο EL καλυτερα..

Ολα βημα βημα γινονται και χτιζονται σιγα σιγα..Εκει που παλευα να αποκλειστω χωρις βαθμους,να παρω και κανεναν ετσι για το γαμωτο με παθητικο 15 γκολ σε καθε ομιλο,καθε χρονια τωρα τα τελευταια χρονια ειμαι σταθερα ειτε στο EL,ειτε στους 16 του CL,χανοντας μαλιστα 2 φορες την προκριση στην ισοβαθμια..

• Like 1

ενα θα πω...ηγετης δεν ηταν αλλα όσο αγαπήθηκε αυτός ο αθλητής... Και μάλιστα απo πολύ κοσμο οχι μονο απ τους γαβρους...

Γιατι περα απο παιχταρα ειναι και γαμω τα παιδια :-)

μονο που δεχτηκε την αναπροσαρμογη συμβολαιου, δειχνει ποσο σεβονταν τον συλλογο ..δεν με χαλασε τοσο η μεταγραφη του μιραλας οσο του μητρογλα ..για να μην θυμηθω και της δηλωσεις του για νικη της αντερλεχτ ,,οσο λατρεψα τον βαλβερδε  σαν προπονητη δεν θα συνγχωρεσω οτι δεν δουλεψε πανω στον μητρογλου ..καποια στιγμη θα επιστρεψει παλι πισω  σε μας  ...εις το επανιδειν 

δεν ξερω  τι παιχτηκε  ,αλλα δεν του εδωσε την ευκαιρια να καθιερωθει . τον βαλβερδε τον γουσταρω με τα χιλλια  αλλα σε αυτο το θεμα ηταν λαθος  

δεν ξερω  τι παιχτηκε  ,αλλα δεν του εδωσε την ευκαιρια να καθιερωθει . τον βαλβερδε τον γουσταρω με τα χιλλια  αλλα σε αυτο το θεμα ηταν λαθος  

Η πορεία του δείχνει πως σωστα έπραξε. Τα μυαλα του κάγκουρα δεν είχαν πήξει αρκετα, έστω για να μπορει να λέγεται επαγγελματίας. Ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος μόνο καλό του έκαναν.

Μια χαρα ήξερε τι μπάλα ξέρει το παιδί, όπως και ο Λέτο τι άξιζε, αλλά αν είναι να κανει ο καθένας τις μαγκιες του άστο...

Μου αρέσει που και ο Μίτσελ όπως και ο Ερνέστο κρατάνε σε τάξη τα αποδυτήρια. Είναι μεγάλο συν αυτό.

• Like 2

Κι εκει ηταν που ο μαρινακης κρατησε τον παιχτη στον συλλογο, τον επιασε και του ειπε ποσο τον πιστευει, και τον εδωσε δανεικο σε ομαδες που επαιζε βασικος αρα μπορουσε να βελτιωθει.

Αν ο Μαρινακης τοτε ειχε δωσει καπου τον Μητρογλου, σημερα δε θα καναμε αυτες τις συζητησεις.

• Like 1

Αν ο Μαρινακης τοτε ειχε δωσει καπου τον Μητρογλου, σημερα δε θα καναμε αυτες τις συζητησεις.

Ακριβως αυτο.

Λίγος σεβασμός στον πρόεδρα γενικότερα.

Δε μας έχει απογοητευσει ποτέ από τη στιγμη που πήρε την ομάδα.

Ότι λάθος κάνει (Ζαρντιμ) το διορθώνει. Και γενικά ακούει τον κόσμο.

Ακόμα και τον Κοβάσεβιτς, εμεις ειχαμε λυσάξει να τον χρησιμοποιήσει ως παράγοντα. Ασχετα αν τελικά δε του βγηκε.

Πέρσι γκαρίζαμε τετοια εποχή για τον Ζαρντίμ και που δε παίζουμε μπάλα.

Τώρα γκαρίζουμε που μας έδωσαν 11, 14 και μετά 15 μυρια για έναν παίχτη που μέχρι πέρσι κάποιοι δε τον ηθελαν καν στην ομάδα διότι ηταν...κάγκουρας.

Αντιλαμβάνεστε οτι ο συλλογος πέτυχε τη μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορία Ελληνικου συλλόγου?

Και όχι για πρωτάθλημα οπως το Ρωσικό αλλά για Αγγλία.

Και στα καπάκια σκάνε και οι Ιταλοί και προσφέρουν 8 μυρια για τον Μανωλά? Γιατι να μη τον πουλήσει και αυτον αν ειναι έτσι? Αυτή ειναι η πραγματική αξία του Μανωλά? Που καλά καλά δεν ειναι διεθνής??

Με τη φράγκα έφυγε ο Παπασταθόπουλος στην ηλικία του?

• Like 1

Δεν ειπε κανεις οτι μπηκε μεσα στις μεταγραφες.Δεν εβγαλε ομως κερδη αυτα τα ποσα που λετε,10-20-50εκ ευρω..Δειτε κανεναν ισολογισμο,σας το ξαναειπα..Την περυσινη σεζον ειχε κερδη ο Ολυμπιακος 70 χιλ μονο.Αστρονομικο ποσο ε?

Ξερετε,μια ομαδα εχει και εξοδα,και ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα που εχει ΚΑΙ χρεη,και πληρωνει δοσεις για δανεια,για το Καραισκακης,συμβολαια,ταξιδια,εξοδα πρετοιμασιας..Δειτε τον ισολογισμο,περυσι με ολες τις πωλησεις και με ολα τα εσοδα-εξοδα ειχε κερδη μονο 70χιλ ευρω...

Και επισης,δεν μπορω να καταλαβω καποιους που συγκρινουμε τα μεγεθη Πορτο-Ολυμπιακος..Οταν φιλε μου η Πορτο αγοραζει εναν παικτη 10-15εκ (αρα τα σκαει) ξερει οτι αυτος ο παικτης θα  φυγει με 40-45εκ ευρω.Διοτι αλλο η εμπορικοτητα της Πορτο και του Πορτογαλεζικου πρωταθληματος και αλλο της SL,του Πλατανια και της Βεροιας!Εχει μια διαφορα δεν νομιζεις? Ο Μητρογλου αν επαιζε στην Πορτο και εκανε αυτες τις εμφανισεις εκει,πιστευεις οτι θα τον πουλουσε με λιγοτερο απο 25εκ ευρω?

Ο Μαρινακης οταν πηρε τον Ολυμπιακο επενδυσε καποια χρηματα,σαν επιχειρησματιας ειναι λογικο να θελει να κανει αποσβεση των χρηματων αυτων,οπως θα εκανα και εγω και εσυ ο ιδιος σε μια επιχειρηση σου.Και απο την στιγμη που μπορει ανετα να ειναι στους στοχους του που βαζει καθε χρονο και να τους πετυχαινει δεν βλεπω τον λογο να σκασει για 3-4 παικτες 5-6εκ ευρω για παικτες και δινοντας αλλα 1.5-2εκ τον χρονο μισθο σε καθε εναν απο αυτους για να περασει στους 16 του CL και για να παρει το πρωταθλημα παιζοντας με εναν χρεωκοπημενο ΠΑΟ και με τον Πλατανια..

Και τελος να σου πω,η ΠΟΡΤΟ φιλε μου,αυτο με το "καταστημα" αγορων-πωλησεων,για να καταφερει να φτασει εδω που ειναι τωρα,χρειαστηκε 15-20 χρονια..Δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη. Η μοναδικη φορα που πηγε να το κανει αυτο ομαδα ηταν η πολυμετοχικοτητα του ΠΑΟ που πηγε να ρηξει με την μια 120εκ ευρω για να τα σαρωσει ολα και βγηκε τελευταιος με 1 βαθμο στο CL,και αυτα για 120εκ ευρω.Την συνεχεια την ξερεις,κατεληξε να χανει παικτες με 20-30χιλ ευρω και να μην μπορει να παρει αδεια να παιξει Ευρωπη..

Αν εσυ θελεις να δεις στην ομαδα σου τον Ροναλντινιο,τον Εσιεν,τον Μπερμπατοφ,τον Τουρε κτλ και σε 2 χρονια να καταντησεις σαν τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ,απλα να εχεις να λες οτι εφερα και ειδα αυτους τους παικτες,συγγνωμη φιλε μου αλλα δεν θα παρω..Προτειμω να ειμαι σταθερα στους 16 του CL σχεδον καθε χρονο και να ειμαι στους στοχους μου παρα να δω την ομαδα μου κοντα στην χρεωκοπια οπως πηγα να την δω αν δεν ερχοταν ο Μαρινακης (που σημαιωτεον,θα εφτανε σε αυτο το σημειο λογω των μεγαλων μεταγραφων και του "παρε παρε,λεφτα υπαρχουν" του Κοκκαλη).

Προτειμω να εχω μια οικονομικη υγεια στον Συλλογο μου και φτιαχνοντας το ονομα του στο παζαρι των μεταγραφων και βημα βημα θα μπορεσω να κανω και την υπερβαση για το CL ειτε στο EL καλυτερα..

Ολα βημα βημα γινονται και χτιζονται σιγα σιγα..Εκει που παλευα να αποκλειστω χωρις βαθμους,να παρω και κανεναν ετσι για το γαμωτο με παθητικο 15 γκολ σε καθε ομιλο,καθε χρονια τωρα τα τελευταια χρονια ειμαι σταθερα ειτε στο EL,ειτε στους 16 του CL,χανοντας μαλιστα 2 φορες την προκριση στην ισοβαθμια..

Λογικά η πρώτη παράγραφος του κειμένου σου αναφέρεται σε εμένα γιατί εγώ ούτε για Πόρτο μίλησα, ούτε για ονόματα.

Σε ότι αφορά στην πρώτη παράγραφο, λοιπόν, δεν μιλάμε για πέρσι που και πάλι ενώ αλλάξαμε τη μισή ομάδα είχαμε πάλι θετικό ισολογισμό αλλά για φέτος και ότι πρέπει να επενδυθούν χρήματα (κυρίως για το κέντρο) και να μην φτάσουμε σε σημείο να πουλήσουμε και Μανωλά-Σιόβα για να πάρουμε δανεικούς αντικαταστάτες τέλη Αυγούστου (πόσες φορές το έχουμε δει το έργο??)...

Το σίγουρο είναι ότι φέτος ο Ολυμπιακός μάζεψε χρήμα (δεν ξέρω αν είναι 5, 10 ή 20 εκ.) και το καλοκαίρι θα φανεί αν ο Βαγγέλης θέλει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να βγάλει κιόλας ή να μόνο να βγάζει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...