Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά οι ασιστ μετριουνται με ηλίθιο τρόπο. π.χ. αν κανει πασα σε αφυλαχτο παιχτη κατω απο το καλαθι και αυτός σηκωθεί να καρφώσει και κερδισει φαουλ, ακομα και αντιαθλητικο αλλά δεν βαλει καλαθι, δεν μετραει για ασιστ. Αν απλως δωσει πασα σε παιχτη σε παιχτη που εχει φυγει σε αιφνιδιασμό και ειναι μονος μετραει.. Οτι να ναι.. Μη φτασουμε βεβαια και σε επιπεδα ΝΒΑ που σε λιγο θα μετρανε για ασιστ οταν η μπαλα παει απο το αριστερο στο δεξι του ιδιου παιχτη αλλά πρέπει να διορθώσουν λίγο τους κανονισμους των ασιστ στην Ευρωπη.

Στο ΝΒΑ κατ΄ εμέ ο τρόπος που μετρούν τις ασίστ είναι ακόμα πιο ηλίθιος απ' ότι στην Ευρωλίγκα, εκεί μετράνε ως ασίστ την πάσα ακόμα και αν ο σκόρερ της πάσας κάνει 2-3 τρίπλες μέχρι να σκοράρει.

Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα. Εγω ενα πραγμα ειπα σε οτι αφορα τις ασσιστ :P

Ναί είπες οτι θεωρείς ηλίθιο τον τρόπο καταμέτρησης καθώς μετράει ως ασίστ μόνο αν μπεί καλάθι. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να μετρήσει ως ασίστ αν δεν βάλει ο Παπανικολάου το τρίποντο όπως είπες; Εννοείται οτι δεν μετράει. Μήν το κάνεις όπως κάτι τραγικούς ποδοσφαρικούς σπίκερ που ονομάζουν ασίστ μια πάσα πρός έναν επιθετικό ακόμα και αν δεν βάλει γκόλ.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ναί είπες οτι θεωρείς ηλίθιο τον τρόπο καταμέτρησης καθώς μετράει ως ασίστ μόνο αν μπεί καλάθι. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να μετρήσει ως ασίστ; Μήν το κάνεις όπως κάτι τραγικούς ποδοσφαρικούς σπίκερ που ονομάζουν ασίστ μια πάσα πρός έναν επιθετικό ακόμα και αν δεν βάλει γκόλ.

Δεν τον θεωρω, ειναι ηλιθιος.

Το παραδειγμα με τον Παουελ που εβαλα στο edit ή το παραδειγμα του Chris εξηγουν και το λογο που ΕΙΝΑΙ ηλιθιος ο τροπος καταμετρησης.

Επισης οσο ηλιθιο θεωρω οτι δεν επαιρνε στατισικα ασσιστ ο Σαρας οταν εκρυβε την μπαλα και αυτη κατεληγε τηλεκατευθυνομενη στον Μαικ στον οποιο εκαναν φαουλ (αρα δεν ειχαμε ουτε καλαθι, ουτε ασσιστ), αλλο τοσο ηλιθιο θεωρω να προσμετραται ασσιστ στον χοντρο οταν τον κλεινουν 3 μεσα στο λοου ποστ και πεταει με τα 1000 ζορια την μπαλα σε οποιον μπορεσει λιγο πριν ληξει ο χρονος επιθεσης (και αφου εχει "καψει" την επιθεση μας) και αυτος να ευστοχει στο σουτ απελπισιας . Εχουμε μετα και τους ΑΡΔ να μας λενε για το βελτιωμενο passing game του χοντρου επειδη "γραφει" μιση ασσιστ παραπανω στα στατιστικα.

Καταλαβαινεις λοιπον το point της ηλιθιοτητας στην στατιστικη καταμετρηση των ασσιστ.

Δημοσ.

Θεωρητικά το να προσμετράται ασίστ πάνω σε φάουλ για βολές δεν είναι τεχνικά σωστό. Γιατί αφενώς δεν μπήκε καλάθι, αφετέρου δεν είναι σίγουρο οτι θα μπούν δύο βολές για να θεωρηθεί ασίστ. Ούτε στο ΝΒΑ δεν είναι έτσι, ούτε στην Ευρώπη, και σωστά για μένα. Όσο και να είναι βλακώδες το γύρισμα π.χ του Σόφο στην περιφέρεια, απο την στιγμή που καταλήγει σε πόντους, τότε πρέπει να θεωρηθεί ασίστ.

Δημοσ.

Θερμοσυσσωρευτή, διάβασε πρώτα αυτά που γράφω, κι όχι αυτά που νομίζεις ότι γράφω, ή φοβάσαι ότι γράφω, ή δεν θα ήθελες να διαβάσεις κτλκτλ. Μέχρι τότε, απλά πιάνεις χώρο με τον "σχολιασμό" σου. Για καλό στο λέω...(που σιγά που θα το καταλάβεις που το τονίζω, αλλά. Προφανώς θα "αντιδράσεις" με ακόμα "χειρότερο τρόπο", και πάλι αλλά).

...Τηλέμ, δεκτά όλα. Είναι απλά ο τρόπος που τα βλέπεις όμως. Όπως κι ο δικός μου. Και για να εξηγηθώ, δεν είμαι εγώ ο "σωστός" για 'μένα, κι εσύ ο "λάθος". Απλά σε διάφορα από αυτά, φρονώ ότι τα βλέπεις μέσα από ένα πρίσμα ευφορίας, που όσο δικιολογημένη να είναι, δεν παύει να είναι ευφορία και παραβλέπεις κάποια στοιχεία και ερμηνεύεις άλλα κατά πώς νομίζεις (χαρακτηριστικότατο το θέμα "Πρινς"). Κι εγώ το ίδιο κάνω, αλλά από την ανάποδη. Το δικό μου "κίνητρο" είναι ότι θέλω να είμαι συγκρατημένος, όταν βλέπω λόγο για να είμαι, και αυτό προωθώ με την κουβέντα μου (διότι απλά κουβέντα κάνουμε : Σε κανέναν δεν λέω "μην πας στο γήπεδο, μη μιλάς για ΟΣΦΠ, μη χαίρεσαι νίκες, μην...παίξεις στοίχημα" κτλκτλ..."Φιλοσοφική" είναι άλλωστε η κουβέντα, και δεν θα επηρρεάσει ούτε η υπεραισιοδοξία, ούτε η "απαισιοδοξία" την πορεία του ΟΣΦΠ).

Για να το καταλήξω/κλείσω απο μεριάς μου, δεν είπα να μην είσαι αισιόδοξος (ούτε το έλεγα όταν "δεν τράβαγε" ο ΟΣΦΠ προ μηνός). Καλό είναι να είναι κανείς αισιόδοξος, πόσο μάλλον όταν έχει ΚΑΙ λόγο (αν πρόσεξες, ΚΑΙ αυτό το έγραψα πιο πριν). Κάνε όμως ΚΑΙ ένα βήμα πίσω, και δες και τα "ανησυχητικά" (που για 'σένα δεν υπάρχουν). Έλεγες για καραμέλα όπου χάνει η ομάδα=ψόφια η ομάδα / κερδίζει η ομάδα=ψόφιοι οι αντίπαλοι. Εγώ πάλι κουράζομαι από την άλλη καραμέλα : χάνει η ομάδα=μας φταίνε τα πάντα / κερδίζει η ομάδα=γίνανε(με) θεοί...Κάπου στην μέση και στις λεπτομέρειες είναι, νομίζω, η αλήθεια.

Τεσπα, αυτά.

*...μόλις είδα ότι σου έδωσε ένα πολύ ωραίο παράδειγμα ο Μίντης με τις "ασσίστ", και δεν μπορώ να μην σχολιάσω : είναι ακριβώς στο πνεύμα που έλεγα κι εγώ πιο πριν, περί "αλήθειας των στατιστικών". Σου προτείνω να το κρατήσεις, και να βλέπεις με ακόμα πιο διαφορετικό μάτι τους "ξερούς αριθμούς", γιατί εκτός από την "πραγματικότητα", καταγράφονται και άλλα πράγματα (η ποιότητα της πχ), όταν συνδυάζεται με το τί είδε κανείς σε κάθε αγώνα...

Δημοσ.

Βασικα πρέπει να αναθεωθρηθει η εννοια της ασιστ γιατι πολλές φορές δεν μετράει κατι χρησιμο. πχ.2. παιρνεις τη μπαλα, κανεις διεισδυση στην πεφτουν 3, την περνάς απο κλειδαρότρυπα στον ψηλό, αυτος επειδη έρχεται βοηθεια απο την αδυνατη την αφηνει στον παιχτη που βρισκεται στην αλλη πλευρα της ρακετας ο οποιος καρφωνει.

Αρα ο παιχτης που δεν κουνηθηκε απο τη θεση του και μετα εβαλε καλαθι γραφει +2 στο ρανκινγκ απο το καθαλι που εβαλε και ας ξεμαρκαριστηκε απο ενεργεια αλλου.

Ο παιχτης που πηρε μπαλα και εδωσε την πασα σε αυτον που βαζει καλαθι μετραει +1 στο ρανκινγκ και το μονο χρησιμο πραγμα που εκανε ηταν να σπασει τη μπαλα επειδη ειδε να ερχεται βοηθεια, παλι ξεμαρκαριστηκε απο ενεργεια αλλου.

Ο παιχτης που ξεπατώθηκε και εβγαλε μια επιθεση απο μονος του παίρνει τα @@ του.

Γενικότερα η ασιστ για μενα πρέπει να βγει απο τα στερεότηπα και τους κανονες και να εχει μια πιο αφηρημένη εννοια (τι εγραψα ο π..ης).

Δημοσ.

Θεωρητικά το να προσμετράται ασίστ πάνω σε φάουλ για βολές δεν είναι τεχνικά σωστό. Γιατί αφενώς δεν μπήκε καλάθι, αφετέρου δεν είναι σίγουρο οτι θα μπούν δύο βολές για να θεωρηθεί ασίστ. Ούτε στο ΝΒΑ δεν είναι έτσι, ούτε στην Ευρώπη, και σωστά για μένα. Όσο και να είναι βλακώδες το γύρισμα π.χ του Σόφο στην περιφέρεια, απο την στιγμή που καταλήγει σε πόντους, τότε πρέπει να θεωρηθεί ασίστ.

Toτε καλο ειναι να ξεχωριζουμε την ενοια της "στατιστικης" ασσιστ απο την ενοια της πραγματικης ασσιστ. Και να τονισουμε οτι η στατιστικη ασσιστ ειναι αλληλενδετη με την ευστοχια των υπολοιπων παιχτων. Μπορει ο Σπανουλης να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 20 φασεις για συμπαικτες του, αλλα αν αυτοι ειναι στοκοι, να τον περναει στα στατιστικα ο Οχαγιον επειδη εχει πιο ευστοχους συμπαικτες ή επειδη ειχε περυσι τον Λανγκφορντ που οποτε επαιρνε την μπαλα το μπουμπουναγε το σουτακι του, ειτε απτο 1 μετρο, ειτε απτα 7 μετρα.

Γενικα, το πιο φαντεζί στοιχειο του μπασκετ ειναι δυσκολο να καταμετρηθει στατιστικα και εν τελει οταν αυτο συμβει τοτε γινεται με ηλιθιο τροπο.

Και ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω οτι τα λεω για να μειωσω την τεραστια δημιουργικη ικανοτητα του Σπανουλη, οσο ο Σπανουλης περυσι ευνοειται στο στατιστικο ζητημα των ασσιστ απο την περιφερειακη ευστοχια των συμπαικτων του, αλλο τοσο αδικουταν περυσι που σπαγανε στεφανια και ετσι στα στατιστικα φαινοταν λιγοτερο δημιουργικος αποτι ηταν στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Γενικότερα η ασιστ για μενα πρέπει να βγει απο τα στερεότηπα και τους κανονες και να εχει μια πιο αφηρημένη εννοια (τι εγραψα ο π..ης).

Και μετα θα πλακωνομαστε μεταξυ μας διοτι μετρανε του ΔΔ περισοτερες ασσιστ αποτι θα επρεπε και οτι θα επρεπε να ειναι πρωτος ο Σπανουλης :-D

Δημοσ.

Κύριοι. Παίζουμε με τον Πλατανιά και όποιοι δε το βλεπετε το ματς, χάνεται αυτό που λέμε, "εχω 500 ευκαιρίες, δε μπορω να βάλω γκολ και θα το φάω"

Δημοσ.

Και ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω οτι τα λεω για να μειωσω την τεραστια δημιουργικη ικανοτητα του Σπανουλη, οσο ο Σπανουλης περυσι ευνοειται στο στατιστικο ζητημα των ασσιστ απο την περιφερειακη ευστοχια των συμπαικτων του, αλλο τοσο αδικουταν περυσι που σπαγανε στεφανια και ετσι στα στατιστικα φαινοταν λιγοτερο δημιουργικος αποτι ηταν στην πραγματικοτητα.

...στα στατιστικά δε φαινότανε βέβαια και η απογοήτευση που έτρωγαν οι άλλοι 9 όταν βλέπανε να σπάνε τα στεφάνια μέσα από κάτι φεϊσπαλμικές απόπειρες που σε κάνουν να λες "δενείναιδυνατόν" (έχοντας παίξει κι εγώ το μπασκετάκι μου για να ξέρω τί νιώθει ο συμπαίχτης και πώς τον επηρρεάζει)...

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα από εσένα να εξάρεις ΤΟΣΟ την "δημιουργική ικανότητα" του Σπαμμούλη, τη στιγμή που ΥΠΑΡΧΕΙ το αντιστάθμισμα (μιας καριέρας όλης μέχρι στιγμής λέμε, όχι για το παιχνίδι με την Αναλ-ντολού) των σπασμένων στεφανιών, των πασών των...Ρωσιών (στη ΡΩΣΙΑ κάτι πάσες που στέλνει κατά καιρούς, και όχι στον συμπαίκτη), των χαμένων ντριμπλών και λοιπών τραγελαφικών... (...άντε, σταματάω, γιατί θα μου την πέσουν τπτ θερμαντικά σώματα κι λοιπές μπασκετικές δυνάμεις, που μάλλον -δεν ξέρω- τον κράζανε ως "πράσινο", και τώρα μην τους τον αγγίξεις...Αρκεί να μπορούν ν' αναμασάνε την δημοσιοκαφρίλα του "παίρνει πολλές προσπάθειες. Λογικό να κάνει και λάθη". Ντόινγκ.)

Δημοσ.

Washcloud η κριτικη σου ειναι ακαιρη, το να ερχοσουν μετα το παιχνιδι με την Τσεντεβιτα και να τα εγραφες αυτα παρολο που νικησαμε , θα ταν οκ. Το να ερχεσαι μετα απο ενα παιχνιδι σε μια απο τις πιο καυτες εδρες στην Ευρωπη και να λες μη χαιρεστε επρεπε να νικησετε 30 ποντους ειναι ακυρο , για ποιους μιλας τους Λεικερς;

Επισης η Ζαλγκιρις σιγουρα δεν εκανε το καλυτερο της παιχνιδι αλλα δεν επαιξε ασχημα. Στο 3 δεκαλεπτο μας προβληματισε πολυ με την καλη κυκλοφορια της μπαλλας και ειναι πολυ σκληροτραχηλη ομαδα ακομη και οταν δεν ειναι σε καλη μερα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

...στα στατιστικά δε φαινότανε βέβαια και η απογοήτευση που έτρωγαν οι άλλοι 9 όταν βλέπανε να σπάνε τα στεφάνια μέσα από κάτι φεϊσπαλμικές απόπειρες που σε κάνουν να λες "δενείναιδυνατόν" (έχοντας παίξει κι εγώ το μπασκετάκι μου για να ξέρω τί νιώθει ο συμπαίχτης και πώς τον επηρρεάζει)...

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα από εσένα να εξάρεις ΤΟΣΟ την "δημιουργική ικανότητα" του Σπαμμούλη, τη στιγμή που ΥΠΑΡΧΕΙ το αντιστάθμισμα (μιας καριέρας όλης μέχρι στιγμής λέμε, όχι για το παιχνίδι με την Αναλ-ντολού) των σπασμένων στεφανιών, των πασών των...Ρωσιών (στη ΡΩΣΙΑ κάτι πάσες που στέλνει κατά καιρούς, και όχι στον συμπαίκτη), των χαμένων ντριμπλών και λοιπών τραγελαφικών... (...άντε, σταματάω, γιατί θα μου την πέσουν τπτ θερμαντικά σώματα κι λοιπές μπασκετικές δυνάμεις, που μάλλον -δεν ξέρω- τον κράζανε ως "πράσινο", και τώρα μην τους τον αγγίξεις...Αρκεί να μπορούν ν' αναμασάνε την δημοσιοκαφρίλα του "παίρνει πολλές προσπάθειες. Λογικό να κάνει και λάθη". Ντόινγκ.)

Mα το αντισταθμισμα του Σπανουλη το ξερω και το βροντοφωναζω απο οταν ακομα επαιζε σε εμας, αργοτερα που εκαψε τον ΟΣΦΠ με τη Σιενα (και με εμας) και ακομα και περυσι εκανε κατι ομορφα ασχετα αν τελικα η ομαδα του ειχε επιτυχιες και ξεχαστηκαν με τη μια και καποια λαθη του που θα μπορουσαν να ειναι μοιραια (ξερεις πως παει η λογικη).

Επισης, αν το παω στειρα στατιστικα θα σου πω οτι προτιμω την δημιουργικοτητα του Μαντζαρη που για τις 20 ασσιστ που εχει δωσει εχει κανει 3 λαθη σε αντιθεση με τον Σπανουλη που μπορει να εχει 50 ασσιστ αλλα εχει και 32 λαθη, που αν προσθεσουμε και καποια αλλα λαθη που δεν καταγραφονται στην στατιστικη (απονενοημενα σουτ-τουβλα οταν την βλεπει Ρετζι Μιλερ χωρις λογο κλπ) το πραγμα χειροτερευει.

Α και btw αν εξαρω κατι απτη δημιουργικοτητα του Λαθουλη δεν ειναι οι ασσιστ (ποτε μου δεν τον θεωρουσα σοβαρο ασσιστ-μαν, οσο ας πουμε τον Σαρας ή τον Παπαλουκα ή τον Πριτζιονι, ειναι 2-3 κλικ κατω απο αυτους στον τομεα αυτο), αλλα η ικανοτητα να δημιουργει ρηγματα στις αντιπαλες αμυνες με την μπουκα του και το απροβλεπτο στοιχειο του που δημιουργει καλες συνθηκες για τους συμπαικτες του. Δηλαδη, ακομα και το σκοραρισμα του δεν ειναι "στειρο" οπως του Περπερογλου ας πουμε, αλλα προερχεται απο προσωπικες φασεις/δημιουργιες ασχετως αν δεν φαινεται αυτο στις ασσιστ του.

Δημοσ.

Πάντως ακόμα και το ιερό τέρας Νικος Γκάλης, μόνο τον Σπανούλη έχει πει ότι ξεχωρίζει.

Ο Σπανούλης είναι σοβαρό παιδί και επαγγελματίας. Αυτόν ξεχωρίζω.

Δημοσ.

Απλα δε βλεπω τα ματς και ειμαι οκ.

Εχω μαμηθει να βλεπω ξενα και ειναι δυσκολο να δεις ελληνικο πρωταθλημα μετα ..

Πραγματικα ειναι κουραστικο ..

Δε το απολαμβανεις ..

Ειναι και το πρωταθλημα για τον ουτσο ...

Μονο Τσ. Λ. και καποια σημαντικα παιχνιδια πλεον ...

Δημοσ.

Απλα δε βλεπω τα ματς και ειμαι οκ.

Εχω μαμηθει να βλεπω ξενα και ειναι δυσκολο να δεις ελληνικο πρωταθλημα μετα ..

Πραγματικα ειναι κουραστικο ..

Δε το απολαμβανεις ..

Ειναι και το πρωταθλημα για τον ουτσο ...

Μονο Τσ. Λ. και καποια σημαντικα παιχνιδια πλεον ...

Γιατι ρε...Kαλο ειναι το ελληνικο πρωταθλημα....

...Για τους 60ρηδες που γαλουχηθηκαν με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, για τους γαυρους και για τα αρρωστακια. Οποιος εχει (τηλεοπτικη/stream) προσβαση σε αλλα πρωταθληματα πρεπει να κουβαλαει καμποσα κιλα μλκιας για να ασχοληθει με το ελληνικο παραπανω απο 30 λεπτα ανα αγωνιστικη :D

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ακόμα και το ιερό τέρας Νικος Γκάλης, μόνο τον Σπανούλη έχει πει ότι ξεχωρίζει.

Ο Σπανούλης είναι σοβαρό παιδί και επαγγελματίας. Αυτόν ξεχωρίζω.

Τί να πρωτοπώ βρε Βρε Κοσσότιε...Επειδή βγήκε ο Νικ και είπε "κάτι", το κρατάς για σημείο αναφοράς; Τον μπαγλαμά τον λάτρευα και με το ίδιο συναίσθημα για πάρτη του θα πεθάνω, όχι γιατί ήταν "γενικώς παικταράς" (...σα να μου φαίνεται τα έχουμε ξανασυζητήσει γι' αυτόν; Ή με άλλον ήταν; Τεσπα) και δεν άφηνε τίποτα όρθιο (διότι ως παίκτης είχε διάφορα κακά), αλλά γιατί το επιθετικό του ένστικτο και ταλέντο, σε συνδυασμό με το από τη φύση δώρο-σωματοδομή (κι άλλοι γυμναζόντουσαν "αναλόγως", αλλά η μέση και τα πόδια του ήταν ξεχωριστά), και με μια μοναδική προσωπική κίνηση, ισοπέδωναν τον κάθε αντίπαλο στο μαν-του-μαν, ΟΜΩΣ αν ο τρισμέγιστος Γκάλης μου, έβγαινε κι έλεγε καλή κουβέντα για τους χρυσαυγουλάδες ας πούμε, νομίζεις ότι θα το λάμβανα υπ' όψιν...;

Ο Σπαν, όσο κι αν είναι ικανός επιθετικά, έχει πολλά εκνευριστικά χαρακτηριστικά. Είναι -μέχρι τούδε, με μάλιστα φέτος εξαίρεση τις μέχρι χθες εμφανίσεις του- ένας καμικάζι επιθετικός, που οι εφορμήσεις του (είτε μπασίματα είναι, είτε βγάζει πάσες, μέσα ή έξω) αφήνουν ΣΥΧΝΑ γλυκόπικρη γεύση κι αποτέλεσμα. Παρομοίως, για να συνεννοηθούμε, "ασταθής" είναι ας πούμε ο Τεόντοσιτς, που ενώ είναι φοβερό ταλέντο (κατάλοιπο της παλιά γιουγκοσχολής), κάνει ώρες-ώρες ΤΕΤΟΙΕΣ μαλακίες, που σκαλώνεις αν πας να πεις να τον ονομάσεις "παιχταρά". Ένα σκαλί πιο νορμάλ είναι (ήταν) ο Παπαλουκάς πχ, που ΚΑΙ αυτός έκανε πολλά απονενοημένα ώρες-ώρες, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Και δυο σκαλιά νορμαλερότερος ο Μήτσος, ή ο "αγαπημένος" του Μίντη Σάρας. Το θέμα λοιπόν είναι να αποδίδεις, να κάνεις και τις πίπες σου (άνθρωπος είσαι, όχι μηχανάκι), αλλά παν' απ' όλα να ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ από τις χοντράδες σου και να τις βελτιώνεις, και κυρίως να μην κάνεις πράγματα που εξώφθαλμα δεν βγαίνουν. Ε Σπαν και Θεοδόσης είναι απ' αυτούς που ΔΕΝ μαθαίνουν (παρ' όλο που, ΞΑΝΑΛΕΩ, μέχρι στιγμής, και από τότε που άρχισε η σαιζόν 2012-13, και μέσα και έξω, δείχνει να έχει στρώσει, έως αρκετά μάλιστα. Στο τέλος της όμως θα κριθεί κανονικά.

Τεσπα, δε θα βρεις άνθρωπο -και μάλιστα επώνυμο και του αθλήματος- να πει δημόσια για τα στραβά του Σπαν. Οπότε, ΤΙ να λέει η "δήλωση" του Γκάλη ωρέ.....(όπως δεν λέγανε γι' αυτόν, παρά μόνο οι εν ενεργεία του "εχθροί" τότε, "κακιά κουβέντα" - ΑΛΗΘΙΝΗ κουβέντα δηλαδή...).

και ακομα και περυσι εκανε κατι ομορφα ασχετα αν τελικα η ομαδα του ειχε επιτυχιες και ξεχαστηκαν με τη μια και καποια λαθη του που θα μπορουσαν να ειναι μοιραια (ξερεις πως παει η λογικη).

...α γειά σου τώρα ρε μαν - ο μόνος που έχω να πετύχει και να συνυπολογίζει πράγματα, ΚΑΙ να έχει "μνήμη"...Και ναι, "ξέρω πώς πάει η πουτάνα αυτή λογική",,,,,,,,,,,,,απλά ΔΕΝ μπορώ να την χωνέψω...(γενικά γαμώ τον λαό μου, έχουμε θέμα με "μνήμη"........)

Α και btw αν εξαρω κατι απτη δημιουργικοτητα του Λαθουλη δεν ειναι οι ασσιστ (ποτε μου δεν τον θεωρουσα σοβαρο ασσιστ-μαν, οσο ας πουμε τον Σαρας ή τον Παπαλουκα ή τον Πριτζιονι, ειναι 2-3 κλικ κατω απο αυτους στον τομεα αυτο), αλλα η ικανοτητα να δημιουργει ρηγματα στις αντιπαλες αμυνες με την μπουκα του και το απροβλεπτο στοιχειο του που δημιουργει καλες συνθηκες για τους συμπαικτες του. Δηλαδη, ακομα και το σκοραρισμα του δεν ειναι "στειρο" οπως του Περπερογλου ας πουμε, αλλα προερχεται απο προσωπικες φασεις/δημιουργιες ασχετως αν δεν φαινεται αυτο στις ασσιστ του.

...hands down συμφωνώ τώρα μαζί σου, αφού το διευκρίνησες έτσι (απλά όπως το είχες πει πριν, μου έκανε πως έβαζες τα πάντα όλα στο τσουβάλι). Διότι "δημιουργία", εγώ εννοώ, κυρίως το passing game ενός γκαρντ (το "άλλο", πιο πολύ ως "εκτέλεση" μου κάνει). Βεβαίως και όταν μπουκάρει, είναι σχεδόν στο όριο για αμελητέες και αποδεκτές ως λάθη οι παπαριές του. Το κυρίως πρόβλημα εμφανίζεται στις τραβηγμένες από τα μαλλιά πάσες και τα τούβλα που εξαπολύει και από κοντά κι από μακρυά. Τούβλα που στην ηλικία του θα έπρεπε να είχε μάθει να τα αποφεύγει (και δεν λέω για όταν έχουν μείνει 4-5 δεύτερα και του έχει έρθει η μπάλα στα χέρια), αλλά και στις ντρίμπλες. Άντε μην τον χέσω, ελπίζω να κρατήσει το σχετικό φετεινό επίπεδο, και να ΜΗΝ κάψει τον ΟΣΦΠ σε κα'να ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνίδι. Γιατί τον φοβάμαι σχεδόν πιο πολύ κι απ' τους διαιτητές για κάτι τέτοιο. Θα ΧΑΡΩ να έχει τελειώσει τη χρονιά πιο ώριμα απ' ό,τι μέχρι τώρα. Γιατί ότι ΕΙΝΑΙ ταλέντο, ΕΙΝΑΙ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...