konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 γι'αυτό σου λέω,άμα είσαι οπαδός δε βλέπεις μπροστά σου,είναι σα να οδηγάς μεθυσμένος! Καλυτερα μεθυσμενος παρα πονεμενος και πικραμενος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μιτσελ «Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα και να τον ευχαριστήσω για ό,τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Ήταν μια καταπληκτική προσφορά και για τον ίδιο, αλλά και για τον σύλλογο, που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Περιμέναμε να χάσουμε τον Μήτρογλου με τη χρονιά που κάνει, όχι όμως τόσο σύντομα. Η ομάδα κατάφερε να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και όταν ο Μήτρογλου ήταν τραυματίας. Ο Ολαϊτάν μάς βοήθησε πολύ σε αυτό το διάστημα», ανέφερε. Μάλιστα έφερε σε αντιδιαστολή τον Μήτρογλου με την περίπτωση του Βλάντιμιρ Βάις. «Ο Βάις έφυγε γιατί δεν μπόρεσε να ταιριάξει με τη δουλειά που κάναμε και τον τρόπο που παίζαμε. Τον περιμέναμε σαν ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού». Όσο για τον αντι-Μήτρογλου, επιβεβαίωσε πως ο Νέλσον Βαλντές είναι προ των πυλών. «Ελπίζω να καταφέρουμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη. Είναι ένας καλός παίκτης που πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει. Τον υπολογίζουμε σαν αντι-Μήτρογλου. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει καλά και με την μπάλα στα πόδια, αλλά και στον αέρα. Ελπίζω να καταφέρουμε να τον πάρουμε. Θα είναι ένας παίκτης που θα αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού». Τέλος, για την εικόνα του πρώτου προημιτελικού, είπε: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά μας έλειψε το γκολ. Είμαι σίγουρος πως θα έρθει στη ρεβάνς. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, όχι όμως και το αποτέλεσμα». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλυτερα μεθυσμενος παρα πονεμενος και πικραμενος ... Εγώ για καλή μου τύχη δεν είμαι τίποτα απ'όλα αυτά αγαπητέ! Δηλαδή σ'αυτό το topic απαγορεύεται η κριτική από φίλους άλλων ομάδων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Βαλντεζ αλλα σχολια οπως "ουτε 10 γκολ δεν εχει βαλει" ειναι τουλαχιστον αστεια.Μια χαρα εκατσε αυτη την περιοδο τετοιος παιχτης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αντιολυμπιακος εισαι αυτο εισαι ... Δεν είναι η ομάδα,είναι αυτό που αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη ομάδα (όπως και ο Π.Α.Ο.Κ. σε μικρότερη κλίμακα) ως μικρογραφία της Ελληνικής (κωλο)κοινωνίας δηλαδή το βαθύ κράτος,τη διαπλοκή,τη σαπίλα κ.λπ. Γι'αυτό και από μικρός έγινα φίλος του Ηρακλή,να έχει τουλάχιστον λίγο ενδιαφέρον η όλη παρακολούθηση των αθλητικών δρώμενων! Αν ήμουν τώρα πιτσιρικάς θα γινόμουν κατά πάσα πιθανότητα Παναιτωλικός (μαζί με Ηρακλή μερικές απ'τις ελάχιστες ομάδες εκτός "άρματος" που έχουν φάει τα σκατά του συστήματος με την κουτάλα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εγώ για καλή μου τύχη δεν είμαι τίποτα απ'όλα αυτά αγαπητέ! Αυτο η ψυχη σου το ξερει ,εγω λεω για οσα γραφεις εδω και βασει αυτων σου απανταω .. Δηλαδή σ'αυτό το topic απαγορεύεται η κριτική από φίλους άλλων ομάδων; Σου ειπε κανεις κατι τετοιο ? Απλα ξεκινας και γραφεις ενα καρο αφορισμους ,δικαζεις,μειωνεις και μετα διαμαρτυρεσαι που σου απαντανε οι αλλοι στο ιδιο υφος ..Μπαινεις σε μια διαδικασια να πεισεις εμας εδω στο thread του Ολυμπιακου κιολας κατι που πιστευεις εσυ για τον Ισραηλινο και στο καπακι για να στηριξεις αυτο που λες προσπαθεις να μειωσεις τις μεταγραφες που ειχε κανει ο Κοκκαλης και ο Μαρινακης μια εποχη ,που σου επαναλαμβανω εσυ στην ομαδα σου ουτε στην αλλη ζωη δεν προκειται να τις δεις ..Τωρα κριτικη θες να το πεις οκ απλα να ξερεις οτι απαντας και σου απαντανε ετσι παει η δουλεια .Η μονη περιπτωση να λες κατι και να συμφωνουν οι αλλοι για να ικανοποιηθεις ειναι να μιλας στον καθρεφτη σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 To goal του κούνελου κακώς ακυρώθηκε, όπως και το πέναλτι πάνω στον Ολαϊτάν έπρεπε να δωθει. Απ'την άλλη ο Σάμαρης έπρεπε να αποβληθει. Δεν ξέρει τι κάνει σε πολλες φάσεις. Τσόρι ο μοναδικός σ'αυτην την κλάση που απέμεινε στην ομάδα (νταξ υπάρχει και ο Ιμπαγάσα). Μπονγκ λίγος για ΟΣΦΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Kαλα αν πιασουμε ποιος επρεπε να αποβληθει θα επρεπε καθε φορα ο αντιπαλος να παιζει με 8 παιχτες αστο ...Και μην βλεπεις τα φαουλ οταν πεφτει ο αλλος κατω και χτυπιεται σαν ττην αδελφη ,να βλεπεις τα υπουλα χτυπηματα που γινονται σε Σαβιολα ,Φουστερ σε καθε παιχνιδι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παιδια φετος ειναι η πρωτη χρονια απο το 2004 που ειναι αδειο το γηπεδο. και δεν ειναι η κριση σιγουρα. και νομιζω 2 ειναι οι λογοι ο ενας ειναι οτι δεν εχουμε παικτες καλους που να σε αναγκαζουν να φυγεις απο το σπιτι να πας γηπεδο ο αλλος ειναι οτι δεν αντιστοιχει το θεαμα που βλεπεις με αυτο που πληρωνεις ισως να φταιει και το οτι η χαρα του ποδοσφαιρου παραεγινε business Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παιδια φετος ειναι η πρωτη χρονια απο το 2004 που ειναι αδειο το γηπεδο. και δεν ειναι η κριση σιγουρα. και νομιζω 2 ειναι οι λογοι ο ενας ειναι οτι δεν εχουμε παικτες καλους που να σε αναγκαζουν να φυγεις απο το σπιτι να πας γηπεδο ο αλλος ειναι οτι δεν αντιστοιχει το θεαμα που βλεπεις με αυτο που πληρωνεις ισως να φταιει και το οτι η χαρα του ποδοσφαιρου παραεγινε business Ο ανταγωνισμος ειναι βρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα ο γαυρος.15 χαρτια απο τον μητρογλα.Με αυτα ο βαγγελας ,αν δεν σας κοροιδευει[οπως κανει δηλαδη],μπορει να παρει 3 παικταρας απο 5 μιρια ο καθενας στο κεντρο και να κεντατε.Αλλα δεν θα το κανει ,i am sure about that. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα ο γαυρος.15 χαρτια απο τον μητρογλα.Με αυτα ο βαγγελας ,αν δεν σας κοροιδευει[οπως κανει δηλαδη],μπορει να παρει 3 παικταρας απο 5 μιρια ο καθενας στο κεντρο και να κεντατε.Αλλα δεν θα το κανει ,i am sure about that. Ναι οπως το εκανε με Φεισα,Μιραλας,Ριερα κλπ Απλα ειναι τυχερος που βγαινουν λιρα εκατο οι δανεικοι για φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλοριζικος ο Βαλντεζ πολυ καλος παιχτης Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι ακουσα πουλησε και το Τζιμπουρ ο χοντρος ? Σε λιγο θα πουλησει Αναστοπουλο Μητροπουλο και Κουσουλακη Πηραμε 2 ακομα δανεικους Ομαδες με προοπτικες δε γινονται ετσι ομως Ο χοντρος εχει πιασει το νοημα Παιρνω δανεικους και οτι καλο βγει απο τους υπαρχοντες το μοσχοπουλαω Ετσι κι αλλιως το πρωταθλημα το παιρνω αητητος και στην Ευρωπη δε θελω να προχωρησω Το θεμα ειναι οτι οι καλοι που ειχαν απομεινει θα τελειωσουν σιγα σιγα και μετα ? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2014 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παιδια φετος ειναι η πρωτη χρονια απο το 2004 που ειναι αδειο το γηπεδο. και δεν ειναι η κριση σιγουρα. Ποια "κρίση" ρε φίλε;Είσαι η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα,που το γήπεδο της εδρεύει σε πόλη στην οποία κατοικεί ο μισός πληθυσμός της χώρας και αντί να ψάχνει ο άλλος για εισητήριο και να μη βρίσκει πάει και κάθεται σε άδειες κερκίδες; Και με τον Παναρκαδικό να έπαιζες έπρεπε να ήσουν ΓΕΜΑΤΟΣ,τελεία και παύλα... Οι λόγοι είναι πρωτίστως η κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια (που έχει απομακρύνει τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου από τα γήπεδα) και δευτερευόντως η έλλειψη ανταγωνισμού...σ'αυτό έχουν ευθύνη όλοι οι εμπλεκόμενοι,απ'τους παράγοντες και την ομοσπονδία μέχρι τον τελευταίο κάφρο οπαδό! Για έναν μέσο πολιτισμένο και μορφωμένο άνθρωπο το "πάω γήπεδο" στην Ελλάδα έχει καταντήσει να ισοδυναμεί π.χ. με το "πίνω μπάφους",του λες του αλλουνού ότι πας π.χ. στην τάδε ομάδα και σε στραβοκοιτάζει!Έτσι είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις