konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Oχι μωρε ενταξει ,καλα εκανε και δεν το εδωσε .Θα μπορουσε αλλα οκ αστο τωρα να παιχτει στο Περιστερι το παιχνιδι να δουμε και ενδιαφερον ματς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλα και με 1-0 παλι ενδιαφερον θα χε Παντως η ομαδα παρουσιαστηκε καλυτερη σε σχεση με τα προηγουμενα ματς. Στο Περιστερι που θα θελουν και οι αλλοι γκολ, θεωρω οτι ευκολα ή δυσκολα θα σκοραρουμε και θα περασουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Nαι εμενα μου αρεσε η ομαδα ,δεν ξερω οι υπολοιποι τι λετε.Δηλαδη αυτο που εβλεπα δεν με κουραζε ,ειχε ρυθμο φασεις ,ψηλα μαρκαρισματα.Καλα ηταν ,φοβαμαι ομως οτι τον Ολαινταν δεν μπορεις να τον εχεις για φορ ,δεν την ξερει την θεσουλα φαινεται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ε ειναι και μικρος ακομα, εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης. Ο Σαβιολα δε μπορω να καταλαβω γιατι βγηκε τοσο νωρις και σε ματς που ηταν καλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ναι βρε σεις, αφου χάσαμε τα κέρατά μας και εμεις. Απλά έτυχε να μη νικησουμε σημερα. Ειναι και καλή ομάδα ο Ατρόμητος φυσικα. Ο Σαβιολα δε μπορω να καταλαβω γιατι βγηκε τοσο νωρις και σε ματς που ηταν καλος. Προστασία...33 ειναι. Θα τον χρειαστουμε με τη Μαντσεστερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εν τω μεταξυ το γκολ του Σαβιολα που ακυρωσε ηταν πεντακαθαρο. Αν γινοταν εκει το 1-0, οι αλλοι θ ανοιγονταν και θα τρωγανε κι αλλα γκολ πιο ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τιποτα ,τωρα πρεπει να μπει Μαρκανο να παιζει και αριστερα και να βγαινει μπροστα ο Χολεμπας οτι καλυτερο για μενα .Επισης τι στο διαολο θελει και μπλεκεται στις φασεις το κριαρι ο Παπαδοπουλος μου θελει να βαλει και γκολ ,δεν μπορω να τον καταλαβω ωρες ωρες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Η ομαδα βλεπω οτι εχει παρει την κατιουσα τα τελευταια παιχνιδια Εγω τα βλεπω σκουρα τα πραγματα για το μελλον οπως το παει ο χοντρος Εχουμε μεινει χωρις επιθετικο διωξαμε και τον Βαις και απο οτι ακουγεται το καλοκαιρι λενε bye bye Ρομπερτο Καμπελ και πωλουνται και οι Μανωλας Σαμαρης Να μην πω τι μενει στην ομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ναι τωρα γυρισε το στα κοινωνικου περιεχομενου προβληματα .Στην αρχη μου το πας στην σουπερλιγδα,Ελλαδιτσα ,ο Ιβαν ξεφτιλισε τον Μαρινακη στις μεταγραφες κτλ και μετα το γυρνας στο καλαματιανο ...Εγω δεν σου ειπα ,κλαιγε και για τα 2 αν θες . Nαι μου φτανει που εισαι εσυ αντικειμενικος και τα βλεπεις ολα καθαρα ... Για κάποιους τα αθλητικά είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας,ολιγόλεπτης διαφυγής απ'την καθημερινότητα κι ενίοτε κέρδους (στοίχημα)... Για άλλους πάλι αποτελούν τρόπο και μέσο ζωής και σκέψης!Οπαδιλίκι,περηφάνια του κώλου για την "ομάδα μας" (ξεχνώντας ότι για την "x" ομάδα δεν είμαστε τίποτε άλλο παρά πορτοφόλια για άρμεγμα) και stravostomic mode ON μέχρι τελικής πτώσεως... Σε ποια κατηγορία ανήκει έκαστος εξ'ημών είναι νομίζω προφανές! Εν κατακλείδι,εγώ ως αντικειμενικός λοιπόν διασκεδάζω αφάνταστα 2 μέρες τώρα βλέποντας τους μεν ερυθρόλευκους οπαδούς να ψάχνουν ψεγάδια σε έναν παίκτη του επιπέδου του Natkho όπως θα έκαναν από αντίδραση π.χ. σε μια θεογκόμενα που δε πρόκειται να τους κάτσει ποτέ,τους δε ασπρόμαυρους γυφτομπαούγκους με νεοπλουτίστικο υφάκι να ετοιμάζονται για πρωταθλήματα και Champions League ξεχνώντας ότι το ερυθρόλευκο κατεστημένο έχει τόσο μακρύ χέρι που και τον Cristiano Ronaldo παρέα με το Van Persie να φέρουν στην Τούμπα πάλι 2ο-3οι θα τερματίσουν! Να είστε καλά να μας διασκεδάζετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εν κατακλείδι,εγώ ως αντικειμενικός λοιπόν διασκεδάζω αφάνταστα 2 μέρες τώρα βλέποντας τους μεν ερυθρόλευκους οπαδούς να ψάχνουν ψεγάδια σε έναν παίκτη του επιπέδου του Natkho όπως θα έκαναν από αντίδραση π.χ. σε μια θεογκόμενα που δε πρόκειται να τους κάτσει ποτέ,τους δε ασπρόμαυρους γυφτομπαούγκους με νεοπλουτίστικο υφάκι να ετοιμάζονται για πρωταθλήματα και Champions League ξεχνώντας ότι το ερυθρόλευκο κατεστημένο έχει τόσο μακρύ χέρι που και τον Cristiano Ronaldo παρέα με το Van Persie να φέρουν στην Τούμπα πάλι 2ο-3οι θα τερματίσουν! Να είστε καλά να μας διασκεδάζετε! Ειδες ομως φιλε που θιγεσαι και μιλας για στραβοστομα αλλα δες τι γραφεις...Τα λες στους αλλους επειδη εσυ ο ιδιος τα κανεις.Θα μπει τωρα ο Παοκτζης και θα αρχισει με το δικιο του να σου λεει τα δικα του ετσι οπως τον αποκαλεις .Το εχω πει και σε 2-3 αλλους εδω μεσα ,απο το πληκτρολογιο ολοι μαγκες ειμαστε ,λοιπον αστο μην ζορισεσαι πολυ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Η ομαδα βλεπω οτι εχει παρει την κατιουσα τα τελευταια παιχνιδια Εγω τα βλεπω σκουρα τα πραγματα για το μελλον οπως το παει ο χοντρος Εχουμε μεινει χωρις επιθετικο διωξαμε και τον Βαις και απο οτι ακουγεται το καλοκαιρι λενε bye bye Ρομπερτο Καμπελ και πωλουνται και οι Μανωλας Σαμαρης Να μην πω τι μενει στην ομαδα Το γέλιο (κλάμα θα έλεγα καλύτερα) θα πέσει άμα πουν bye bye όπως λες αυτοί οι δύο (μέγιστο έγκλημα να χαθούν αυτοί οι δύο παικταράδες απ'την Κωπρολίγκα για 6-7 εκατομμύρια) και πάει ως αντίποινα και δώσει ο Ρωσοπόντιος π.χ. 5 μύρια για να πάρει το Stoch ή κάνει καμιά ανανέωση συμβολαίου στον Natkho,εκεί να δεις γιούχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μακαρι να ανανεωσει ο Στοχ , να γελαμε αλλα 3-4 χρονια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirlogria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ειδες ομως φιλε που θιγεσαι και μιλας για στραβοστομα αλλα δες τι γραφεις...Τα λες στους αλλους επειδη εσυ ο ιδιος τα κανεις.Θα μπει τωρα ο Παοκτζης και θα αρχισει με το δικιο του να σου λεει τα δικα του ετσι οπως τον αποκαλεις .Το εχω πει και σε 2-3 αλλους εδω μεσα ,απο το πληκτρολογιο ολοι μαγκες ειμαστε ,λοιπον αστο μην ζορισεσαι πολυ .. Τελικά είμαι οπαδός του ΜΠ.Α.Ο.Κ. ή δεν είμαι,καταστάλαξες; Πριν μου μιλούσες σα να ήμουν συνδεσμίτης τους...γι'αυτό σου λέω,άμα είσαι οπαδός δε βλέπεις μπροστά σου,είναι σα να οδηγάς μεθυσμένος! Μακαρι να ανανεωσει ο Στοχ , να γελαμε αλλα 3-4 χρονια.. Συμφωνώ,μεγάλη κουράδα (πρόωρος συνταξιούχος,όπως αρέσκομαι να αποκαλώ τέτοιου είδους παίκτες)...ΑΛΛΑ αν αυτός τον αποκτήσει με 4-5 μύρια κι εσύ δε μπορέσεις να αποκτήσεις ούτε έναν εκ των ανωτέρω και γυρίσουν πίσω στις ομάδες τους,στο επικοινωνιακό και ψυχολογικό κομμάτι σ'έχει κάνει σμπαράλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τελικά είμαι οπαδός του ΜΠ.Α.Ο.Κ. ή δεν είμαι,καταστάλαξες; Πριν μου μιλούσες σα να ήμουν συνδεσμίτης τους...γι'αυτό σου λέω,άμα είσαι οπαδός δε βλέπεις μπροστά σου,είναι σα να οδηγάς μεθυσμένος! Συμφωνώ,μεγάλη κουράδα... Αντιολυμπιακος εισαι αυτο εισαι ...Τωρα Μπαοκ το ονομαζεις ,Ηρακλη που λεει και ο αλλος μικρη σημασια εχει oυτε μπηκα στον κοπο να ασχοληθω ...Εσυ μου ειπες για τον Μπαοκ και τον Σαβιδη και σου απαντησα .Για τον Ολυμπιακο δεν μπηκες να μιλησεις εδω ? Ολυμπιακος παντως δεν εισαι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Άντε περάστε τον Ατρόμητα να γουστάρουμε 2 επιπλέον ματσάκια για φέτος Παοκτσης* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις