Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χοντρέ, διαβάζω για Βαλντέζ. 

Ποιον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα ρε νούμερο? Βάλε το χέρι στην τσέπη και φέρε κανονικό επιθετικό, ειδάλλως θα έχουμε πρόβλημα.

20 μύρια από το πουθενά και μου κοιτάς παλαίμαχους από την Αραβία να πούμε...  :mad:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Μη περιμένεις σοβαρο παίχτη τώρα.

Οποιον πάρει προσωρινή λύση για το 6μηνο θα ειναι. Το καλοκαίρι ότι γίνει.

Βαλντεζ πάντως ούτε εγω θέλω... Ημαρτον!

• Like 1

20 μύρια από το πουθενά και μου κοιτάς παλαίμαχους από την Αραβία να πούμε...  :mad:

3 παίχτες των 6 εκ. θέλω, τίποτα άλλο. Τα 2 που περισσεύουν του τα χαρίζω.

• Like 1

Τα οικονόμησε πάλι ο Βαγγέλας!

Όσο γι'αυτούς που θα πάρει,κλασικές φθηνομεταγραφές (άλλωστε τα λεφτά στην ΚΕΔ πιάνουν περισσότερο τόπο)...

Mεταγραφές σα του Τζιοβάνι και του Ριβάλντο γινονται μια φορά τα 20 χρόνια.

.

.

.

Μη περιμένεις σοβαρο παίχτη τώρα.

Και του Ισραηλινού ΑΝ γίνει στον Π.Α.Ο.Κ. τέτοια μεταγραφή θα είναι...εγώ πάντως αν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού κι έβλεπα το Δενδροπόταμο να χτυπάει τέτοιους παικταράδες,θα έπαιρνα τον Μαρινάκη στο κυνήγι!

Τον καλυτερο και πιο επετυχημένο προπονητή ειχαμε. Τον Μπάγεβιτς.
Και γενικά πέρασαν αρκετοι καλοί προπονητές. Ακόμα και ο sir Takis δε τα πήγε άσχημα.

Χοχοχοχοχο χαχαχαχαχα χιχιχιχιχι!
Μπα σε καλό σου μ'έκανες και γέλασα...

Χοντρέ, διαβάζω για Βαλντέζ. 

Ποιον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα ρε νούμερο? Βάλε το χέρι στην τσέπη και φέρε κανονικό επιθετικό, ειδάλλως θα έχουμε πρόβλημα.

Με Μιραλας παντως τον ξεχναω τον Μητρογλου ..

Γιατι τη 10ετια του 90 υπήρξε καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα;;

Οσο για το αν ο Ισραηλινός ειναι επίπεδο Τζιοβανι, με το συμπάθειο αλλα γελάω εγω τώρα.

Ποιον Μιραλας? αυτον που παιζει βασικος στην πρεμιερ? αρδιες του γαυρου μην ασχολειστε.

Ο Βαλντεζ δεν ειναι κακη περιπτωση παντως. Αλλωστε τωρα παμε σε λυσεις αναγκης, το καλοκαιρι τα σπουδαια.

Μεταγραφές τουλάχιστον 5 μυρίων και άνω...

Μάλιστα.

Να ήταν άλλες εποχές πες πάει στα κομμάτια, ας είναι. Αλλά ΣΗΜΕΡΑ βλέπουν τους άλλους "μεγάλους" να παρακάλανε με sms κοσμο να βάψει κάγκελα και άλλοι να δεινοπαθούν 2 κατηγορίες παρακάτω...

Για πρώτη φορά στα μεταγραφικα ο ΟΣΦΠ λειτουργεί στα πρότυπα κάθε σύγχρονου ευρωπαϊκου συλλογου.

• Like 1

οσο κι αν ειχα 5% πιθανοτητες να αποκλεισω την MU μου φαινεται ασχημο να ξεπουλαω ολη την ομαδα παραμονες του αγωνα 

πετωντας στην ουσια κι αυτο το 5% και τα ονειρα των οπαδων που κανονικα δεν πρεπει να πανε στο γηπεδο αν δεν τους βαλεις εισιτηριο 5ε

@adi ο Μαρινακης δεν αποφασιζει μονος του. Υπαρχει και το θελω του παιχτη, που οφειλει να σεβαστει. Ο Μητρογλου υπεγραψε νεο συμβολαιο για να φυγει η ρητρα των 8Μ, με την υποσχεση οτι δε θα του κοψουν το δρομο. Αν δε το χε κανει, τωρα η Φουλαμ θα δινε 8Μ και θα χε τελειωσει το θεμα εδω και μερες.

Την Μάντσεστερ πάντως δεν θα την περάσεις με την επίθεση, αλλά με την άμυνα.

Οχι λαθος σκεπτικο αλλα πες μου το γκολ ποιος θα το βαλει ..Γιατι θες γκολ οπως και να χει ..Ο Μανιαταρος ή ο Μασαδο ? Ο Σαβιολα μηπως ? Μπλεξαμε μαστορα ..

Οχι λαθος σκεπτικο αλλα πες μου το γκολ ποιος θα το βαλει ..Γιατι θες γκολ οπως και να χει ..Ο Μανιαταρος ή ο Μασαδο ? Ο Σαβιολα μηπως ? Μπλεξαμε μαστορα ..

Kάτσε να κάνει κι ο Σάμαρης κανένα πέναλτι από το πουθενά που τόσο του αρέσουν στην Ευρώπη και μετά θα δεις μπλέξιμο...

Kάτσε να κάνει κι ο Σάμαρης κανένα πέναλτι από το πουθενά που τόσο του αρέσουν στην Ευρώπη και μετά θα δεις μπλέξιμο...

Αυτό δεν μπορεί να το αποτρέψει ούτε ο Ιμπραίμοβιτς πάντως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...