Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πριντεζης χτες ηταν καλυτερος απο αλλες φορες, εμενα μ αρεσει που δεν εκβοασε καθολου φασεις τη στιγμη που βλεπε οτι δε το χε.

Ο Περπε αντιμετωπιζει προβλημα με το μωρακι τους που απ οταν γεννηθηκε ειναι στη θερμοκοιτιδα, πως να παιξεις μπασκετ μετα? γι αυτο ειχε κανει μια μικρη κοιλια, αλλα χτες ηταν πολυ καλος.

Ο Χαινς απλα δε του πηγε καθολου το ματς αν και βοηθησε με τα ριμπαουντ. Ευτυχως υπηρχε το θηριο Αντιτς καθως και ο Παουελ βελτιωνεται .

Χτες κερδισαμε τη πιο φορμαρισμενη ομαδα της ευρωλιγκας, μεσα στην εδρα της με 14π.

Με 7 χαμενα αμυντικα ριμπαουντ και παραπανω λαθη! Αφηνωντας τη καλυτερη επιθεση της ευρωλιγκας στους 63 ποντους. Μεσα σε μια τρομερη εδρα που στη φαση που προηγηθηκανε, αλλοι θα χαν καταρρευσει. Και εναντια στη διαιτησια που παιζε καθαρα εδρα αν και δωσανε την τεχνικη κ σ αυτους.

3 νικες συνεχομενες εκτος εδρας και με διαφορα μαλιστα? ρε η ομαδα πεταει λεμε κι ολα τ αλλα ειναι απλες οδοντοκρεμες.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Eφυγε ο Ντορσι και αρχισατε να βλεπεστε, αυτο ειναι το παρασυνθημα για οσα βλεπουμε μεχρι στιγμης απο τον ΟΣΦΠ.

ΥΓ. Η πιο φορμαρισμενη ομαδα της Ευρωλιγκας ειναι η Μπαρτσελονα και οχι η Ζαλγκιρις.

Δημοσ.

Δηλαδή βρε Μάργκαρετ το ότι έχασε μέσα ο ΟΣΦΠ με +5, πριν από όχι πολύ καιρό mind you, τί ήταν; Απλώς dental floss;

Βιάζεστε πολλοί, πολύ. Σαφώς κι έχει βρει κάποιες ισορροπίες η ομάδα, τη στιγμή που άλλοι ξεφουσκώνουν δε, αλλά μην τρελλαίνεστεεεεε.....(πέρσι είχε και το καλό ότι τον θεωρούσαν αουτσάιντερ, Ομάδα Του Παππού -κατά την Πίττα- και κανείς δεν πίστευε μέχρι να κάνει εκείνα τα διαστημικά μέσα στη Σιέννα και τα εξωπραγματικά μέσα στην Πόλη. Ε, φέτος, τον περιμένουν όλοι στην γωνία, ως τον Π.Ε. και είναι αλλιώς τα πράγματαααααα....Ναι, να χαρείτε, δείχνει σημάδια ανάκαμψης σε σχέση με Οκτώβρη, δείχνει να τα βρήκε με τον νέο προπονητή, αλλά πέρα από έναν ψιλοαμφίβολο -κυρίως για το αμυντικό δέσιμο με τους υπόλοιπους, αλλά ΚΑΙ για την ουσιαστική προσφορά του στην επίθεση- Πάουελ, δεν έχει γίνει κάτι συνταρακτικό, πέραν του θετικού Περπέ, σε σχέση με πέρσι...εκτός του για 'μένα ανησυχητικού ότι ο Πρινς ΔΕΝ είναι το freight-train που ήταν πέρσι, μέχρι, έστω, στιγμής...Η δε "αρχηγάρα" που λέτε μερικοί, να δείτε που ΠΑΛΙ θ' αρχίσει, φοβάμαι, τις παπαρίτσες σε κάποια φάση, και θα τρέχουν οι υπόλοιποι και δε θα προλαβαίνουν να τις καλύψουν, όπως τις κάλυπταν πέρσι....Διότι, σ' αυτές ειδικά τις ηλικίες, τα χούγια δεν αλλάζουν εύκολα...ΜΑΚΑΡΙ να έχει "στρώσει" κανονικά, όπως του ευχόμουν από πέρσι, κι όπως ψιλοδείχνει μέχρι στιγμής, αλλά σε μισό χρόνο, ΔΕΝ το κόβω....).

Δημοσ.

Ρε φιλε μας δουλευεις; Τα λαθη ειναι μερος του παιχνιδιου του Σπανουλη ειτε μας αρεσει ειτε οχι, οπως ειναι και οι 15-20 ποντοι σε καθε αγωνα και οι τρελλες ασιστ που μοιραζει (πρωτος σε ασιστ ειναι μεχρι στιγμης).

Τωρα εσυ προσπαθεις να κανεις τι; Να υποβαθμισεις τον κορυφαιο στη θεση του στην Ευρωπη η να μας χαλασεις τη χαρα; Δηλαδη αν ειμαστε μετριοι και κερδιζουμε με 15 την ζαλγκιρις αν ειμαστε εξαιρετικοι τι θα κανουμε; Θα μοιραζουμε πενηνταρες δεξια και αριστερα;

Σαφως και ξερουμε οτι τα αποτελεσματα κρινονται απ τη διαρκεια και ακομα δεν εχει κριθει τιποτα αλλα την αρνητικοτητα δεν την καταλαβαινω. Υπαρχει ομαδα περαν της Μπαρτσελονα που παιζει καλυτερο μπασκετ απ τον Ολυμπιακο; Δεν ειπε κανεις οτι θα παρουμε την κουπα, μιλαμε με δεδομενα και λεμε ο,τι βλεπουμε μεχρι στιγμης

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ειναι πολυ νωρις για κριτικες, αφου ολοι ξερουμε οτι για ομαδα που διεκδικει εισοδο στο φ4 ολα κρινονται απο Φλεβαρη κι επειτα, νοουμενου οτι πριν δεν θα εχει τις "στραβες της". Που κι αυτες παντως ειναι μεσα στο προγραμμα και δε τις θεωρω κατακριτεες (βλεπε ΠΑΟ επι Ζοτς-->πολλες φορες εμεινε εκτος τοπ8).

Εγω αυτη τη στιγμη αν θελω να εντοπισω ενα προβλημα με τον Σπανουλη ειναι οτι κουβαλαει μια ομαδα στις πλατες του (αυτος ειναι ο ρολος του εξαλλου) αλλα το κανει με μεγαλους χρονους συμμετοχης.

Το ερωτημα λοιπον δεν ειναι τι μπασκετ παιζει τωρα ο Σπανουλης, ο Διαμαντιδης κλπ, αλλα τι μπασκετ θα παιξουν οταν με το καλο ερθουν οι κρισιμες φασεις. Καθως μιλαμε για παιχτες που διχως αυτους οι ομαδες του απλα χανονται (το ρητο ουδεις αναντικαταστατος ΔΕΝ ισχυει στην περιπτωση τους).

Μεχρι στιγμης ο Σπανουλης σαφως βρισκεται σε πολυ καλη φορμα κι ας ειναι (παλι) 1ος σε λαθη. Αν συνεχισει ετσι θα κανει καλυτερη σεζον απο περυσι, αλλα το ερωτημα ειναι ακριβως αυτο, γιαυτο ας αφησουμε τα συμπερασματα στην ακρη -για την ωρα-.

Δημοσ.

Λογικο ειναι να κανει πολλά λαθη ο Σπανουλης, περα απο το οτι κουβαλαει την ομαδα στις πλάτες του. παιρνει σε καθε ματς 4-5 επιθέσεις πανω του όταν τελειώνει ο χρόνος και μετα απο κακή επίθεση, στις μισές είναι απολυτως λογικό να κανει λάθος ή να πετάξει τριποντο απο τα 8 μέτρα για να μη μεινει η μπαλα στα χέρια του. Βεβαια η στατιστική θα το μετρήσει σαν λαθος δικό του, όχι σαν μια χαλια οργανωμένη επίθεση της ομαδας που αφου γύρισε η μπαλα 20" τελικά οι συμπαικτες του του εδωσαν τη μπαλα και του ειπαν παρε την ευθυνη. Παντως σε σχεση με τις χρονιες στον Παο εχει περιορισει στο ελάχιστο τα λάθη που έκανε λόγω κακων αποφάσεων και γενικότερα απο περσι και στον Οσφπ αλλά και στην Εθνικη παιζει με αλλον αερα, εχει ανέβασει την απόδοση του σε παρα πολυ υψηλό επίπεδο.

Δημοσ.

Χθές πάντως η ομάδα έχτισε τις διαφορές χωρίς τον Σπανούλη που ξεκουράστηκε αρκετά. Συγκριτικά με πέρσυ τέτοια εποχή, έχει 2 λεπτά λιγότερο χρόνο συμμετοχής Μ.Ο, οπότε δεν φοβάμαι (28 λεπτά φέτος, 30 πέρσυ). Γενικά φέτος είναι ακόμα καλύτερος κατά την γνώμη μου, αφού μοιράζει περισσότερες ασίστ απο ποτέ στην καριέρα του, παράλληλα απο το σκοράρισμα όπου και εκεί είναι αποδοτικότερος όπου με λιγότερα σούτ παράγει τους ίδιους σχεδόν πόντους με πέρσυ. Κάνει πολύ καλή διαχείρηση του ρόστερ ο Μπαρτζώκας, καλύτερη ακόμα και απο τον Ντούντα που ορισμένες φορές ξεχνούσε κάποιους παίκτες είτε στο παρκέ, είτε στον πάγκο.

Δημοσ.

Χθές πάντως η ομάδα έχτισε τις διαφορές χωρίς τον Σπανούλη που ξεκουράστηκε αρκετά. Συγκριτικά με πέρσυ τέτοια εποχή, έχει 2 λεπτά λιγότερο χρόνο συμμετοχής Μ.Ο, οπότε δεν φοβάμαι (28 λεπτά φέτος, 30 πέρσυ). Γενικά φέτος είναι ακόμα καλύτερος κατά την γνώμη μου, αφού μοιράζει περισσότερες ασίστ απο ποτέ στην καριέρα του, παράλληλα απο το σκοράρισμα όπου και εκεί είναι αποδοτικότερος όπου με λιγότερα σούτ παράγει τους ίδιους σχεδόν πόντους με πέρσυ. Κάνει πολύ καλή διαχείρηση του ρόστερ ο Μπαρτζώκας, καλύτερη ακόμα και απο τον Ντούντα που ορισμένες φορές ξεχνούσε κάποιους παίκτες είτε στο παρκέ, είτε στον πάγκο.

Παντως οι ασσιστ εχουν ηλιθιο τροπο (κατ'εμε καταμετρησης) καθως στατιστικα θεωρειται ασσιστ καθε πασα η οποια θα καταληξει σε ευστοχο σουτ.

Δηλαδη, η πασα που βρισκει ακροβολισμενο τον Παπανικολαου στο 3ποντο ειναι ασσιστ αν μπει και δεν ειναι τιποτα αν δεν μπει το 3ποντο. Δεδομενης της ευστοχιας που εχετε φετος απο τα 6.75 ειναι αναμενομενο να εχουν πολλες ασσιστ οι περιφερειακοι σας. Αν ο Σπανουλης δωσει μαγικη πασα στον Παουελ και ο Παουελ καρφωσει ατσαλα και δεν μπει η μπαλα στο πλεκτο, τοτε δεν υπαρχει ασσιστ!

Η για να στο πω αλλιως, για να προλαβω χαζα σχολια, δεδομενης της αστοχιας που ειχατε τις προηγουμενες σεζον χανοταν μεσα στα στατιστικα ενα κομματι απτη δημιουργια της περιφερειας σας. Φετος συμβαινει το αντιθετο καθως η περιφερεια ανεβαζει τρομακτικα τον αριθμο των ασσιστ με την παροιμοιωδη ευστοχια της.

Κατα τ'αλλα στο θεμα κουρασης, εγω θα ανησυχουσα διπλα δεδομενης της περσυνης σεζον του, διοτι οπως εδειξε η ιστορια οι περισσοτεροι παικτες κλαταρουν την επομενη σεζον μιας εξαιρετικης (και παρε παλι παραδειγμα τον ΠΑΟ των προηγουμενων ετων). Επισης μιλαμε για 30χρονο δεν μιλαμε για 23χρονο. Φυσικα, δεν λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να φανει κουρασμενος , λεω οτι ειναι νωρις να πουμε ποιος κανει μεγαλη σεζον, ποιος παει για φ4 κλπ.

Πχ ενω η Μπαρτσελονα αυτη τη στιγμη ειναι αρκετα φορμαρισμενη, θεωρω οτι θα κανει κοιλια προς το τελος της σεζον, παλι. Αντιθετα περιμενω απτην ΤΣΣΚΑ που αυτη τη στιγμη δεν πολυβλεπεται να δειξει αλλο προσωπο συντομα. Ας πουμε ο (αχωνευτος) Τεοντοσιτς τωρα αρχισε να παιρνει μπρος, οπως και ο (αλλος αχωνευτος) Κρστιτς.

ΥΓ. Συμφωνω οτι ο Σπανουλης απο περυσι και μεχρι στιγμης εχει ανεβασει την αποδοση του 1-2 επιπεδα σε σχεση με αυτο που γνωριζαμε.

Δημοσ.

...ο Πρινς δεν είναι μόνο ότι χωλαίνει επιθετικά (που χωλαίνει ΚΑΙ στο Ελληνικό, όχι μόνο έξω, κι αυτό είναι ενδεικτικό μιας "πτώσης") -και με το χωλαίνει εννοώ την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των επιθέσεών του, πχ χάνει πιο εύκολα ΕΛΕΥΘΕΡΑ σουτ, δεν κερδίζει πολλά φάουλ (και το να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ φάουλ, είναι διαδικασία, κι όχι απλά χρονοκατοχή), δεν κυκλοφοράει την μπάλα το ίδιο αποτελεσματικά, και, ΚΥΡΙΩΣ, α) το "παιχνίδι του χωρίς την μπάλα", είναι ΔΙΑΚΡΙΤΑ νωθρότερο β) δεν "σκοτώνεται" τόσο για τα ρημπάουντ όσο πέρσι. Δεν ξέρω, αλλά για 'μένα κάτι έχει στραβώσει, διότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέσα σε λίγους μόνο μήνες φέρεται λες κι έχει...γεράσει κατά 2-3 χρόνια. Επίσης δεν πιστεύω ούτε ότι "κρταάει δυνάμεις" (ΜΑΚΑΡΙ να με διαψεύσει το επόμενο διάστημα), όπως και θεωρώ ότι δνε έχει βάση το "δεν παίρνει τόσες επιθέσεις". Κι άλλοι δεν παίρνουν "τόσες επιθέσεις", και είτε είναι σταθεροί (σχετικά) με πέρσι, έχοντας αποδεχτεί τον νέο ρόλο τους, είτε είναι και "καλύτεροι". Ο Τζώρτζης φέτος έχει κάνει -μέχρι στιγμής- ένα βήμα πίσω πιο κοντά σε μια "αφάνεια", που νομίζω ότι, όποιος κι αν φταίει, θα το ΠΛΗΡΩΣΕΙ αυτό ο ΟΣΦΠ (μακάρι όπως είπα να διαψευστώ). Γιατί πέρσι, κόντρα στην...καραμέλα ότι ο Σπάμμερ ήταν αυτός που τράβαγε την ομάδα, εγώ έβλεπα ένα σούπερμαν-Πρίντεζη να την τραβάει, συνεπικουρούμενο από Παπ και Χάινς που ήταν σχεδόν αναλόγως σούπερ (και μιλάω "για όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο"), συν έναν Λω που έβγαινε από μηχανής θεός, συν έναν Ντόρσι που συχνόπυκνα έπαιρνε παραμάζεμα τα πάντα, συν έναν Μάντζαρη που ήταν το Α αμυντικά και το Ω επιθετικά (η "επίθεση" περιλαμβάνει και ασίστ και σκρην και κυκλοφορία και ρημπάουντ ακόμα και και) κτλ κτλ...). Φέτος τέτοιον Πρινς λοιπόν δεν βλέπω. Και μιας και είπα για Χάινς, φοβάμαι μην "καεί" πριν από όποια πλέιοφ με τον ΡΥΘΜΟ που παίζει (πέρσι ήταν η χρυσή αλλαγή Ντόρσι,,,φέτος είναι μπροστά από έναν Μαυροειδή), καθώς δεν έχει αυτήν την πριντεζοσυνδρομή που είχε πέρσι, κάτω απ' το καλάθι. Μόνος του χοροπηδάει, το παληκάρι...

Διαφωνώ με την "καραμέλα" που λες, καθώς -κι ας μην το 'πες "επί προσωπικού"- δεν συνηθίζω να βλέπω και στη μια και στην άλλη περίπτωση (νίκη και ήττα) προβλήματα. Όχι έτσι απλά δηλαδή. Έχει να κάνει με το τί βλέπω να γίνεται εντός γηπέδου, πέρα από αριθμούς κι αποτελέσματα. Και για να ξέρουμε τί λέμε, ούτε ο περσινός ΟΣΦΠ μου φαινόταν "τρένο", απλά από ένα σημείο και μετά πίστευα ότι έχουν ΤΕΤΟΙΑ πώρωση κι ενέργεια, παρά τις αντικειμενικές αδυναμίες τους, που δε γινόταν να χάσουν ούτε Ευρωπαϊκό, ούτε Ελληνικό (ούτε καν το κύπελο πίστευα ότι θα χάσουν, κι ας το χάσανε). Ακόμα και στον πόντο. Δεν είναι λοιπόν ότι έχω "μια κακή κουβέντα πάντα", ανεξάρτητα νίκης ή ήττας.

Περί στατιστικών δεν θα πω άλλο, παρά θα επαναλάβω κάτι : δεν λένε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια. Όχι τα στατιστικά δεν λένε τίποτα. Αυτό. (...και είναι θέμα να ξέρει κανείς τα ερμηνεύει-συγκερνάει με το τί πραγματικά παίχτηκε στο γήπεδο).

Περί Ζαλγκίρις : δεν ξέρω τί είχες πει για ΣΕΦ, αλλά με βάση αυτά που λες τώρα, για 'σένα είχε κρασάρει ο ΟΣΦΠ με την 19άρα εντός δηλαδή...; Θέλω να πω : μην κοιτάς ότι χθες την πήρε στο γήπεδό της. Κοίτα περισσότερο ότι θα μπορούσε/ΕΠΡΕΠΕ να την είχε πάρει με 20 και 30. Και..."προβληματίσου". Εγώ πάντως, αυτό κάνω. Όχι λόγω "καφενειοκαραμέλας" μάλιστα.

Τελειώνω με το να επαναλάβω ότι είναι ο ενθουσιασμός σου που...σ' ενθουσιάζει. Λογικό, όπως επίσης είπα : "η ομάδα σου είναι" (δεν εννοώ ότι είσαι άσχετος - κάθε άλλο παρά). Και δεν στο..απαγορεύει κι όλας κανείς. Απλά τονίζω ότι, όπως το βλέπω εγώ, απλά γύρισε ανάποδα η κατάσταση, ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ, σε σχέση με το τί παιζόταν (σε όλη την Λίγκα) πριν μερικές βδομάδες, τον πρώτο δηλαδή καιρό. Ακόμα για σίγουρα πράμματα δεν είμαστε. Και στην περίπτωση του ΟΣΦΠ, έχω πολύ συγκεκριμένους λόγους να είμαι τσιτωμένος, όπως είπα, για το πώς θα πάει στη συνέχεια.

Επιμένω οτι έχει να κάνει φέτος με τον διαφορετικό ρόλο που έχει ο Πρίντεζης στην επίθεση. Περισσότερο δηλαδή ως τριάρι επιθετικά, παρά ως τεσσάρι, με λιγότερες επαφές στη ρακέτα (για τα κερδισμένα φάουλ που είπες) και λιγότερες επιθετικές προσπάθειες. Το ότι χάνει κάποια εύκολα καλάθια πιστεύω οτι είναι θέμα ρυθμού, και όχι κούρασης. Δεν φοβάμαι ούτε για τον Πρίντεζη ούτε για τον Χαϊνς, 27 ο ένας 26 ο άλλος, αν μου έλεγες για τον Πάνκο θα σου έλεγα ναι.

Για την Ζαλκίρις που ήρθε και κέρδισε μέσα στο ΣΕΦ τι να σου πώ; Και βέβαια βραχυκύκλωσε τον Ολυμπιακό στο τρίτο δεκάλεπτο, με την διαφορά οτι τότε ο Ολυμπιακός ήταν κακός όχι μόνο σε εκείνο το μάτς, αλλά γενικότερα στον όμιλο μέχρι τότε. Σε αντίθεση με την Ζαλκίρις που μέχρι και χθές μοίραζε 20άρες μέσα-έξω.

Και σου επαναλαμβάνω οτι ο ενθουσιασμός μου είναι με βάση αυτά που βλέπω τώρα. Αν ξεφουσκώσουμε κάποια στιγμή θα είμαι ο πρώτος που θα το πεί. Μακάρι να πάμε τρένο μέχρι το τέλος όπως ο ΠΑΟ του '09 ή η Μπάρτσα του '10, αλλά με βάση αυτό που ΒΛΕΠΩ τώρα έχω κάθε λόγο να είμαι αισιόδοξος.

Δημοσ.

Γενικά οι ασιστ μετριουνται με ηλίθιο τρόπο. π.χ. αν κανει πασα σε αφυλαχτο παιχτη κατω απο το καλαθι και αυτός σηκωθεί να καρφώσει και κερδισει φαουλ, ακομα και αντιαθλητικο αλλά δεν βαλει καλαθι, δεν μετραει για ασιστ. Αν απλως δωσει πασα σε παιχτη σε παιχτη που εχει φυγει σε αιφνιδιασμό και ειναι μονος μετραει.. Οτι να ναι.. Μη φτασουμε βεβαια και σε επιπεδα ΝΒΑ που σε λιγο θα μετρανε για ασιστ οταν η μπαλα παει απο το αριστερο στο δεξι του ιδιου παιχτη αλλά πρέπει να διορθώσουν λίγο τους κανονισμους των ασιστ στην Ευρωπη.

Δημοσ.

Παντως οι ασσιστ εχουν ηλιθιο τροπο (κατ'εμε καταμετρησης) καθως στατιστικα θεωρειται ασσιστ καθε πασα η οποια θα καταληξει σε ευστοχο σουτ.

Δηλαδη, η πασα που βρισκει ακροβολισμενο τον Παπανικολαου στο 3ποντο ειναι ασσιστ αν μπει και δεν ειναι τιποτα αν δεν μπει το 3ποντο. Δεδομενης της ευστοχιας που εχετε φετος απο τα 6.75 ειναι αναμενομενο να εχουν πολλες ασσιστ οι περιφερειακοι σας.

Η για να στο πω αλλιως, για να προλαβω χαζα σχολια, δεδομενης της αστοχιας που ειχατε τις προηγουμενες σεζον χανοταν μεσα στα στατιστικα ενα κομματι απτη δημιουργια της περιφερειας σας. Το οποιο φετος φαινεται, σαφως.

Κατα τ'αλλα στο θεμα κουρασης, εγω θα ανησυχουσα διπλα δεδομενης της περσυνης σεζον του, διοτι οπως εδειξε η ιστορια οι περισσοτεροι παικτες κλαταρουν την επομενη σεζον μιας εξαιρετικης (και παρε παλι παραδειγμα τον ΠΑΟ των προηγουμενων ετων). Επισης μιλαμε για 30χρονο δεν μιλαμε για 23χρονο. Φυσικα, δεν λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να φανει κουρασμενος , λεω οτι ειναι νωρις να πουμε ποιος κανει μεγαλη σεζον, ποιος παει για φ4 κλπ.

Πχ ενω η Μπαρτσελονα αυτη τη στιγμη ειναι αρκετα φορμαρισμενη, θεωρω οτι θα κανει κοιλια προς το τελος της σεζον, παλι. Αντιθετα περιμενω απτην ΤΣΣΚΑ που αυτη τη στιγμη δεν πολυβλεπεται να δειξει αλλο προσωπο συντομα. Ας πουμε ο (αχωνευτος) Τεοντοσιτς τωρα αρχισε να παιρνει μπρος, οπως και ο (αλλος αχωνευτος) Κρστιτς.

ΥΓ. Συμφωνω οτι ο Σπανουλης απο περυσι και μεχρι στιγμης εχει ανεβασει την αποδοση του 1-2 επιπεδα σε σχεση με αυτο που γνωριζαμε.

Μάλλον τα μπέρδεψες λίγο αφού είπες το ίδιο πράγμα στην αρχή και μετά το αναίρεσες. Αν δεν είναι εύστοχο το σούτ εννοείται οτι δεν μετράει ως ασίστ. Τέλοσπάντων ναί, εξήγησα οτι η ευστοχία μέχρι στιγμής οφείλεται στα ελεύθερα σούτ που βγαίνουν μέσα απο το σύστημα, κάτι που δεν υπήρχε πέρσυ.

Το αν θα καεί η όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αυτά είναι ικασίες, καλό είναι να μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε τώρα. Και τα δεδομένα λένε οτι ο Σπανούλης φέτος ξεκουράζεται λιγότερο και πέρσυ επίσης λιγότερα σούτ απ' ότι πέρσυ, πράγμα θετικό.

Η Μπαρτσελόνα της ήττες θα τις κάνει μαζεμένες, στην ACB παραπαίει και κάποια στιγμή θα αρχίσει να φαίνεται αυτό και στην Ευρώπη. Τώρα καμουφλαρίστηκε κάπως γιατί ήταν ίσως στον πιο εύκολο όμιλο της διοργάνωσης.

Δημοσ.

Ας βλεπει ο αχρηστος ο Μασαδο πως παιζεται η μπαλιτσα απο τον Ιμπαγασα

Ο Καρολ μηπως πρεπει να παει κανα οφθαλμιατρο ?

Τα μακρινα τα πνιγει

Μου θυμισε τον Καζιμιερσκι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...