zizu10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Οι πρωταθλητές επιβεβαιώνουν τις επαφές, αλλά τονίζουν πως δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία. Αντίθετα, όπως υποστηρίζουν, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά οι ίδιοι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν για κανένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Κωνσταντίνε είσθε υπερβολικοί. Σε έχει αφήσει εως τώρα παραπονεμένο ο Βαγγέλας? Δε σου έφερε φέτος ανθρώπους να φτιάξουν ομάδα που να αποδίδει και να προσφέρει θέαμα? Το έκανε. Παίρνει παίχτες φθηνα και τους πουλάει ακριβά. Τους αντικαθιστά όμως. Οκ ο Μήτρογλου και ο Βάις φεύγουν διότι οι προσφορές ειναι εξαιρετικές, αλλά μεταξύ μας...πόσες πιθανότητες μας δίνεις να περάσουμε στους 8? 10%? 20%?30%?? Εμένα με ενδιαφέρει να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Αν τέτοιες πωλήσεις φέρουν παιχτες σε 4-5 θέσεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο φινάλε αν θέλεις να το δουμε και εγωιστικά, ο Μητρογλου ανανέωσε πρόσφατα με βασιλικο συμβόλαιο. Οι άλλοι του προσφέρουν αυτοκρατορικό. Πιστεύεις οτι δε τον ρώτησαν αν θέλει να πάει? Ειναι επιλογή του εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί. Μην ξεχνάς ότι Κάμπελ και Ρομπέρτο είναι δανεικοί. Δηλαδή, αν φύγουν θα μιλάμε για 4 μεγάλα κενά που πρέπει να αναπληρωθούν! Θα τα αναπληρώσει με αντίστοιχους παίκτες ο Βαγγέλης ή πάλι θα φέρει άλλους δανεικούς?? Εκεί θα πέσουν οριστικά οι μάσκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Οι πρωταθλητές επιβεβαιώνουν τις επαφές, αλλά τονίζουν πως δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία. Αντίθετα, όπως υποστηρίζουν, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά οι ίδιοι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν για κανένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Κωνσταντίνε είσθε υπερβολικοί. Σε έχει αφήσει εως τώρα παραπονεμένο ο Βαγγέλας? Δε σου έφερε φέτος ανθρώπους να φτιάξουν ομάδα που να αποδίδει και να προσφέρει θέαμα? Το έκανε. Παίρνει παίχτες φθηνα και τους πουλάει ακριβά. Τους αντικαθιστά όμως. Οκ ο Μήτρογλου και ο Βάις φεύγουν διότι οι προσφορές ειναι εξαιρετικές, αλλά μεταξύ μας...πόσες πιθανότητες μας δίνεις να περάσουμε στους 8? 10%? 20%?30%?? Αν πας με αυτη την λογικη βρασε ρυζι ... Τιποτα δεν εφερε δανεικους πηρε οι οποιοι θα φυγουν και αυτοι και θα ξαναχαλασει την ομαδα οπως την χαλασε τοτε μετα τον Βαλβερδε .Τον Μιραλας με ποιον ισαξιο τον αντικατεστησε ? Εγω σου ξαναλεω για να μην επαναλαμβανετε και λετε τα τετριμμενα ,τετοιες κινησεις στην περιοδο Ιανουαριου οταν η ομαδα τον αλλο μηνα ετοιμαζεται να παιξει στους 16 ,δειχνουν οτι ο Μαρινακης δεν δινει ευρωπαικη προοπτικη στην ομαδα ,απο την στιγμη κιολας που και να ηθελε ακομα να αγορασει ισαξιο παιχτη η αγορα την περιοδο αυτη δεν δινει πολλες επιλογες .Το οτι εχεις λιγες πιθανοτητες να αποκλεισεις την united δεν ειναι επιχειρημα για μενα ,γιατι τοτε ας μην παει κανεις στο γηπεδο και ας βαλει OTE ΤV να δει την united απο την τηλεοραση αν το παμε ετσι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Διαβασα καλα οτι ο Νικολογιαννης συγκρινει μεταγραφη Πιρλο με μεταγραφη Μπεργκ? Γραφικος οσο τα ηλιοβασιλεματα στη Σαντορινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν φθάνει το Έκι = δυο Ριβάλντο, αλλά σας εγγυώμαι γέλιο: http://www.gazzetta.gr/football/article/582273/skase-15-kai-zita-ton-mpergk Καλα αυτον τον εχει βαρεσει απο μικρο μην την ψαχνεις ...χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Θα δούμε. Με τα λεφτά που έχει πάρει ειναι δεδομένο πως είτε θα προσπαθήσει να τους αγοράσει ή να επεκτύνει τους δανεισμούς. Δεν εξαρτάτε πάντα απο αυτον. Εαν ο Βένγκερ θέλει τον Κάμπελ και οι Ισπανοι τον Ρομπέρτο ως βασικους, δε μπορεις να κάνεις τίποτε. Δεν έχεις τέτοιο μέγεθος ούτε αξίζει να σκάσεις 20 μυρια και για τους 2. Ειπαμε. Σκοπός ειναι να αντικαθιστάς σωστά τους παίχτες. Θα δουμε τι θα γινει. Διαφωνω περι Μάντσεστερ. Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κωνσταντίνε δεν εξαρτάται απο το τι θέλεις εσυ και εγω (εγω έχω πάθει 10 εγκεφαλικά απο τη στιγμη που έμαθα για τη προταση...λες να θέλω να φυγει?) Ειναι και ο αθλητής στη μέση. Ο Βαγγέλας αρνήθηκε 11 μυρια. Σου φαίνετε για άτομο που επιθυμουσε να πουλησει τον παίχτη? Οι άλλοι σκάνε τωρα 15 και ο Μητρογλου ζητάει να φύγει...Εσυ τι θα έκανες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει ρε εδώ μιλάμε για τον ανθρωπο που ειχε βγει στο ραδιόφωνο και γκαριζε στον Κασναφέρη πως το κινητό του χτυπαει με τον υμνο του Ολυμπιακου. Αν ο Νικολακόπουλος ειναι γραφικός, αυτός ειναι αστείος. Ακου τον Μπερκ...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Κοιτα για δευτερος ειναι πολυ καλος αλλα οκ το μαμησαν, εγω λεω να φερουμε τον Ζαρντελ που δεν ηρθε τοτε χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Tσαμπα το συζητατε το πραγμα Εφοσον ηρθε τετοια προταση απο Αγγλια δεν υπηρχε περιπτωση να μην δεχθει ο Ολυμπιακος η ο Μητρογλου Κι αν δεν δεχοταν ο Ολυμπιακος , επειδη ξερουμε τι εστι Μητρογλου , ποιος μου λεει οτι αυριο δεν θα κανει μανουρα κ δεν θα το παιζει βαρυ πεπονι που δεν εφυγε με σκοπο να κ χασεις τα 15 κ να μην παιζει ο παιχτης Μια χαρα ειναι τα 15 κ πειτε κ ευχαριστω Οσο για το τι θα κανει , μην βιαζεστε . Και περυσι τα ιδια λεγαμε κ ηρθανε παιχτες Εκτος αν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με Καμπελ , Σαβιολα , Τσορι , Ρομπερο κ λοιπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 xaxaxa...ζαρντελ...που τον θυμηθηκες αυτον??? Κινουνται για τη περίπτωση Μπερμπάτοφ λένε τώρα οι φήμες. Μπορει να παίξει Ευρώπη και δε θα χρειαστεί πάνω απο 3-4 μυρια για να φυγει απ τους Αγγλάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ποτε θα εχουμε ομαδα με πολλους καλους ? Μικρυνε η ομαδα κι αν προσεξατε φετος ειναι η πρωτη χρονια που το καραισκακη ειναι αδειο και μη μου πειτε η κριση. το ποδοσφαιρο ηταν χαρα και εγινε business. οποιον μας ζητανε -εστω και με καλα ποσα- τον δινουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ο Μπερμπάτοφ του παοκ? Ο Ρέγες ξέρουμε γιατί κόπηκε? Θα έπαιζε πολύ πιστεύω τώρα.. Όχι ότι τον πολυσυμπαθώ. Τραυματίστηκε και ο Φαλκάο ρε γαμώτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 οποιον μας ζητανε -εστω και με καλα ποσα- τον δινουμε. Αυτα γινονται οταν παιρνεις πρωταθλημα με 15 και 20 βαθμους διαφορα απο τον δευτερο ,τι να κανουμε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ξενερωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Όταν σου δίνουν 15 για έλληνα παίχτη, τους τον δίνεις και τους πας το βράδυ σερί Ποσειδώνιο-Φραντζέλικο-Μούσες. (προσοχή! με αυτή τη σειρά) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 αρα παραμενουμε μικροι για παντα ειναι μια αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Γιατι εισαι μικρος? Επειδη πουλας παιχτες? Οταν δεν πουλαγες λεγανε μερικοι γιατι μονο αγοραζουμε κ δεν πουλαμε Τωρα που πουλαμε , λεμε γιατι πουλαμε Fuck logic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις