konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Nα με συγχωρεις κωνσταντινε, αλλα οταν βλεπω να κανουν μπασιμο οι περιφερειακοι πανω στους ψηλους μας και να τους βαζουν καλαθια, δεν μπορω να τους χαρακτηρισω καλους, ποσο μαλλον "πολυ καλους". Ακριβως επειδη ολη μας η αμυντικη φιλοσοφια στηριζεται εκει. Επισης ο Ντανστον ειναι αργος, αργος, αργος. Εχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ τελειωματα απο αποψη τεχνικης, αλλά πρεπει να παρει τη μπαλα απο κατω, θα παει τσουκου τσουκου και μετα θα τελειωσει τη φαση, συνηθως τεχνικα και οχι δυναμικά. Περιμενω να δω dominant 5αρια και οχι απλα κατι τυπους που γραφουν στατιστικα επειδη εχουν την καλυτερη περιφερεια της Ευρωπης να τους τροφοδοτει. Περασαν μερες απο τον αγωνα και μου το βαζεις λιγο ετεροχρονισμενα και δεν το εχω φρεσκο αλλα θα σου πω ..Συμφωνω και εγω με αυτο που λες το εχω γραψει πολλες φορες οτι οι ψηλοι τρωνε πολλα καλαθια απο κοντους ,απο την αλλη ομως σκεφτομαι οταν ειχαμε τον Ντορσει που ηταν ο παιχτης ακριβως που λες αλλα δεν βοηθουσε καθολου στο σκοραρισμα .Τι θελω να πω ,για μενα θα ηταν καλο αν υπηρχε αυτο το "θηριο" που λες να συμπληρωνει την εκτελεστικη ικανοτητα του Ντανστον με αμυντικη ενεργεια ,βλεπεις ομως ο Σιμονς και ο Μπεγκιτς δεν εχουν βγει .Ειδικα ο Σιμονς με την σωματοδομη που εχει ειναι απαραδεκτο να τον βλεπεις να του βαζουν καλαθια με drive αντιπαλοι κοντοι και να καθεται σαν τον παραλητο και να κοιταει . Παιζει να κανουμε μεταγραφη στην θεση του Βαις .Ακουγεται Ρεγες ,τον θελει ο Μιτσελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα τα λεει ο Αλεφας παλι http://www.kokkinosvaronos.eu/2014/01/weiss_27.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 5,5 χαρτια ακουγεται για Βαις κ ισως μετα να παει Παρι In other news , κλεινουν τελικα η 3 κ η 4 με την Μαντσεστερ ( 2000 θεσεις ) Ντουντου στον Οφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 H Παρι που κολαει ; Sent from my iPhone using Insomnia H Παρι που κολαει ; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Έτσι ακουγεται. Οτι εκεί θα καταλήξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ο Αραβας που εχει την Παρι εχει κ την ομαδα που πηγε ο Βαις Εχει τον ιδιο μανατζερ με τον Ιμπρα κ ειχε κανει κ εντυπωση οταν τους εκανε ανω κατω στο CHL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι η Παρι που παιρνει παιχτες με 30+ μυρια θα παρει τον Βαις.. Κι απο ομαδα του Καταρ? δε νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μα γιατί? Θα βγάλει μάτια ο Βάις στο Κατάρ!! Το ματσάκι με Ηλυσιακό το έχουμε δει σα φιλικό επειδή έχουμε χάσει το πλεονέκτημα? Ευκαιρία για αλλαγές και έτσι? Αν είναι να βρει ο Μπαρτζώκας νέες λύσεις σε νέα πρόσωπα, ας δοκιμάσει και ας θυσιαστεί το ματσάκι. Αλλά πιο πολύ μου θυμίζει εικόνα άνευρης ομάδας και πάλι θα μας ρίξει ψυχολογικά. Ο Χατζής ακόμα παίζει ε? Πολύ ωραίο σουτάκι ο άτιμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει η διαιτησια ειναι για κλαμματα. Εμεις παλι το χουμε δει φιλικο, η αληθεια ειναι οτι καλυτερα ειναι να παιξουνε οσοι δεν εχουν πολυ χρονο μεχρι τωρα, οποιο αποτελεσμα κι αν ερθει. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και τελικά, Σπανούλης, Πρίντεζης, Πέρπε το καθαρίζουν το ματσάκι.. Τίποτα σπουδαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι η Παρι που παιρνει παιχτες με 30+ μυρια θα παρει τον Βαις.. Κι απο ομαδα του Καταρ? δε νομιζω Πάντως κοινής ιδιοκτησίας είναι και οι δύο. Ίσως να παίζει κάτι με φορολογικά ή μανατζερικά. Όπως και να έχει, με τα μυαλά που κουβαλάει ούτε στην Πατρί δεν θα παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι μωρε το ξερω οτι ειναι κοινης ιδιοκτησιας αλλα πιο πολυ προς τα κει που λες εσυ το κοβω το θεμα, δε παιζει να τον παρουν εκτος κι αν κανει εξωπραγματικες εμφανισεις ξερω γω.<br><br> Πιο πολυ χαρη στον μανατζερ μου κανει<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Ωραιος ο Μουν<br><br> Παμε για Μαλαγα τωρα<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 gazzetta.gr Με μοναδικό κέρδος την εμφάνιση του Τζαμάριο Μουν! O Aρχικός τίτλος του "κόκκινου" αυτου μεσου ενημερωσης. Περασαν μερες απο τον αγωνα και μου το βαζεις λιγο ετεροχρονισμενα και δεν το εχω φρεσκο αλλα θα σου πω ..Συμφωνω και εγω με αυτο που λες το εχω γραψει πολλες φορες οτι οι ψηλοι τρωνε πολλα καλαθια απο κοντους ,απο την αλλη ομως σκεφτομαι οταν ειχαμε τον Ντορσει που ηταν ο παιχτης ακριβως που λες αλλα δεν βοηθουσε καθολου στο σκοραρισμα .Τι θελω να πω ,για μενα θα ηταν καλο αν υπηρχε αυτο το "θηριο" που λες να συμπληρωνει την εκτελεστικη ικανοτητα του Ντανστον με αμυντικη ενεργεια ,βλεπεις ομως ο Σιμονς και ο Μπεγκιτς δεν εχουν βγει .Ειδικα ο Σιμονς με την σωματοδομη που εχει ειναι απαραδεκτο να τον βλεπεις να του βαζουν καλαθια με drive αντιπαλοι κοντοι και να καθεται σαν τον παραλητο και να κοιταει . Παιζει να κανουμε μεταγραφη στην θεση του Βαις .Ακουγεται Ρεγες ,τον θελει ο Μιτσελ. Ξέρεις που διαφωνω? Στο οτι ουτε ο Ντανστον εχει καλο επιθετικο παιχνιδι, εγραψα οτι εχει καλα τελειωματα, ΟΧΙ πως ειναι καλος επιθετικα - δηλαδη ΔΕΝ μπορει να δημιουργησει φασεις για τον εαυτο του γιατι ειναι αργος και σχετικα κοντος (παρόλο που εχει καλη τεχνικη). Απ αυτη την αποψη, τελειωνει τις φασεις που θα τελειωνε και ο Ντορσευ μέσες άκρες, καθως αυτες προερχονται απο ασιστς. Π.χ ο Καιλ ειχε χειροτερα τελειωματα ισως, αλλα ειχε το μπασιμο, ηταν παρα πολυ γρηγορος και πολυ εκρηκτικος (ποσες φορες τον θυμαμαι να κανει συνεχομενα επιτοπια αλματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Τι πρόβλημα έχουν τα γκαρντ μας και δε δίνουν τη πάσα στους ψηλούς ενώ είναι σε καλή θέση ώστε να υποδεχτούν τη μπάλα ;Είναι δική τους αδυναμία ή το σύστημα του Μπαρτζώκα τους έχει μπερδέψει και κάνουν συνεχείς πάσες στη περιφέρεια ; Ο Κόλινς δε ταιριάζει στο τρόπο που θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός. Μακάρι να πάρουμε ένα καλό γκαρντ. Το χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Σήμερα ο Χατζής μας έκανε πλάκα ενώ ο άνθρωπος είχε κάνει μια μόλις προπόνηση με την ομάδα του. Ο τρόπος που αμυνόμαστε στο σκριν στη κορυφή προσωπικά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Κάτι γίνεται λάθος ... Ο Μουν ενθουσίασε με τις ενέργειες του. Καλό είναι να τον δούμε σε πιο δύσκολα ματς για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως "παππούς" ο άνθρωπος δεν είναι. Καλό άλμα έχει και φαίνεται ότι έχει καλό σουτ απ' τη γραμμή του τριπόντου. Ενδιαφέρον έχει μια πεντάδα με Μουν στο 3 και Πέτγουεϊ στο 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ξέρεις που διαφωνω? Στο οτι ουτε ο Ντανστον εχει καλο επιθετικο παιχνιδι, εγραψα οτι εχει καλα τελειωματα, ΟΧΙ πως ειναι καλος επιθετικα - δηλαδη ΔΕΝ μπορει να δημιουργησει φασεις για τον εαυτο του γιατι ειναι αργος και σχετικα κοντος (παρόλο που εχει καλη τεχνικη). Απ αυτη την αποψη, τελειωνει τις φασεις που θα τελειωνε και ο Ντορσευ μέσες άκρες, καθως αυτες προερχονται απο ασιστς. Π.χ ο Καιλ ειχε χειροτερα τελειωματα ισως, αλλα ειχε το μπασιμο, ηταν παρα πολυ γρηγορος και πολυ εκρηκτικος (ποσες φορες τον θυμαμαι να κανει συνεχομενα επιτοπια αλματα). Chris δεν συμφωνω ο Ντορσευ θα ειχε τα ιδια τελειωματα με τον Ντανστον .Ενταξει αμυντικα τον Ντανστον ουτε εγω τον θεωρω κατι σπουδαιο αλλα στην επιθεση εχει κινηση και τεχνικη 4αριου και εχει βαλει δυσκολα καλαθια κατι που ο Ντορσευ ποτε δεν εκανε και ουτε κανει στην Μπαρτσα.Το θεμα ειναι οτι δεν προσφερει τοσο αμυντικα ,ασχετα με τα στατιστικα τα οποια παντα οταν ενας παιχτης εχει 35 λεπτα συμμετοχης θα τα φορτωθει περισσοτερο .Ο Ντανστον μπορει αυτη την στιγμη να παιξει με συγκεκριμενα 5αρια οπως μπορουσε και ο Χαινς . Οταν θα παιζει με αντιπαλο ψηλο οπως αυτος της Φενερ ατεχνο και δυσκινητο τοτε θα μπορεις να του κανεις ζημια ,οταν ομως απεναντι σου εχεις Τομιτς εκει αλλαζουν τα πραγματα και θα εχεις προβλημα .Το μεγαλυτερο ομως προβλημα του Ολυμπιακου δεν ειναι ο Ντανστον αυτος καθαυτος αλλα οτι εχει μονο αυτον σαν "ποιοτικο" ας το πουμε σεντερ . Τι πρόβλημα έχουν τα γκαρντ μας και δε δίνουν τη πάσα στους ψηλούς ενώ είναι σε καλή θέση ώστε να υποδεχτούν τη μπάλα ;Είναι δική τους αδυναμία ή το σύστημα του Μπαρτζώκα τους έχει μπερδέψει και κάνουν συνεχείς πάσες στη περιφέρεια ; Το εχω παρατηρησει και εγω ..Για ποιο λογο ομως τα γκαρντ να δωσουν μπαλα στους ψηλους να την κανουν τι ? Ο Σιμονς την χανει απο τα χερια του ,ενω και φαουλ να του κανουν βολες δεν βαζει .Ο Μπεγιτς τα ιδια και χειροτερα ,ενω για τον Ντανστον εχω αναφερθει ,καλος αλλα λιγος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις