~mxls~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ... Ο Ολυμπιακός θέλει παίχτες σαν τον Φουστέρ που θα δουλεύουν για την ομάδα και όχι παίχτες σαν τον Βάις που επιδιώκουν το αντίθετο Εμένα στο εντός δεν μου άρεσε. Θα σου πω πάνω σε αυτα τα 2 ποστ, πως ναι χρειάζεται και ο ατομισμος. Απ'αυτον τον παίχτη περιμένεις και την καθαρα ατομικη ενέργεια και ας μοιάζει εγωστικο κάπως. Δεν είναι ότι δεν "έβλεπε γήπεδο". Στο πρώτο ματς είχε κρατήσει άψογα μπάλα και είχε φάει πολύ κλωτσια. Στο δεύτερο τους έκανε τάνες όλους στην άμυνα. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο δοκάρι που είχε, ή να είχαν μπει τα πέναλτυ και να λέγαμε άλλα. Προσωπικα έπεσα έξω. Περίμενα πολλά απ'αυτον για τα ματς με ΜU. Λάθος η κίνηση του να πάει εκεί. Αδικει (ποδοσφαιρικά) τον εαυτό του βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Θα σου πω πάνω σε αυτα τα 2 ποστ, πως ναι χρειάζεται και ο ατομισμος. Απ'αυτον τον παίχτη περιμένεις και την καθαρα ατομικη ενέργεια και ας μοιάζει εγωστικο κάπως. Δεν είναι ότι δεν "έβλεπε γήπεδο". Στο πρώτο ματς είχε κρατήσει άψογα μπάλα και είχε φάει πολύ κλωτσια. Στο δεύτερο τους έκανε τάνες όλους στην άμυνα. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο δοκάρι που είχε, ή να είχαν μπει τα πέναλτυ και να λέγαμε άλλα. Θα σου πω εγώ τι θα θυμάμαι πάντα από τον Βάις. Έναν παίχτη φαντεζί, που αν δεν του έβγαιναν οι ντρίμπλες ήταν για αλλαγή. Δεν ακολουθούσε κανένα αγωνιστικό πλάνο, δεν μάρκαρε ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα η πλευρά του να είναι πάντα τρύπα για την άμυνά μας και να φορτώνει την πλευρά του ο αντίπαλος προπονητής. Κοινώς ένας άναρχος και απρόβλεπτος παίχτης. Περισσότερα τα αρνητικά από τα θετικά του κατ' εμέ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μιχαλακης Ολαιταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Για μενα ειναι παιχτης τυπου Ζαιρι, Λουα Λουα, καστιγιο, βλαχοδημος κλπ Καλα ο Ζαιρι ειχε την καλυτερη τεχνικη απ ολους. Μιλαμε ομως γι ανθρωπους που νομιζουν οτι το ποδοσφαιρο ειναι ντριμπλες και να περασω 4 παιχτες στη σειρα. ο καμπελ μικροτερος σε ηλικια αποτελει παραδειγμα ποδοσφαιριστη, παραδειγμα του ποια ειναι η διαφορα μεταξυ παιζω ποδοσφαιρο και παιζω μπαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ομαδες σαν την united καλως ή κακως υπαρχει πιθανοτητα να τις αποκλεισεις με παιχτες τυπου Βαις ,τρελους δηλαδη που θα κανουν μια απροβλεπτη ενεργεια .Με παιχτες οπως ειναι ο Μανιατης ή ο Παπαδοπουλος μονο δεν κανεις δουλεια .Οσο για αυτο που λες bro για τον φαντεζι Βαις που θυμασαι θα σου πω και για τον Ζιοβανι εγω που στην Ευρωπη αν δεν του εβγαιναν οι ντριπλες ,που συνηθως δεν του εβγαιναν, ηταν για αλλαγη ,παραδειγματα απειρα.Επισης επειδη μου λετε ο Βαις οτι δεν του κανει του Μιτσελ και αρα καλως φευγει, που πολυ αμφιβαλω οτι δεν του εκανε εστω και για μια αλλαγη ,εχω να σας πω οτι και του Βαλβερδε δεν του εκανε ο Μητρογλου και αν τον ειχαμε ακουσει τοτε και τον πουλαγε ο Μαρινακης τωρα θα λεγατε αλλα .Λοιπον ,εγω λεω οτι αν παρει παιχτη στην θεση του Βαις τοτε μαλιστα καλα εκανε αν ομως αφησει ενα κενο στην ομαδα μεσουσης της περιοδου και ενοψει c.l τοτε πολυ κακως επραξε ,απλα πραγματα.Εδω δεν κρινουμε τις αρπαχτες του Μαρινακη και ποσα εβαλε στην τσεπη του ,λες και τα τρωτε μαζι ολοι .Εδω μιλαμε για τις αγωνιστικες δυνατοτητες της ομαδας και αν οι παιχτες που πουλαει χαμηλωνουν ή οχι το επιπεδο της . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Η πώληση του Βλάντιμιρ Βάις στη Λεχβίγια από το Κατάρ δημιούργησε στον Ολυμπιακό την ανάγκη για την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σλοβάκου εξτρέμ.Οι «ερυθρόλευκοι» από το να βγουν στην αγορά για να αποκτήσουν κάποιον… άγνωστο παίκτη τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους τον Τζόναθαν Λεζάρ.Ο Βέλγος εξτρέμ έχει-σύμφωνα με πληροφορίες-συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι με τους Πειραιώτες, αλλά μετά την παραχώρηση του Βάις κι από τη στιγμή που αγωνίζονται στην ίδια θέση είναι πιθανό να πιάσει λιμάνι πρόωρα.Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος άσος έμεινε ελεύθερος προ ημερών από την Τέρεκ Γκρόζνι και φήμες τον έφεραν να παίζει μέχρι το καλοκαίρι στη χώρα του με τη Μαλίν. Πάντως δεν έχει υπογράψει ακόμη στη βελγική ομάδα κι έτσι δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο αντι-Βάις.Από πλευράς Ολυμπιακού τηρείται σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ομαδες σαν την united καλως ή κακως υπαρχει πιθανοτητα να τις αποκλεισεις με παιχτες τυπου Βαις ,τρελους δηλαδη που θα κανουν μια απροβλεπτη ενεργεια .Με παιχτες οπως ειναι ο Μανιατης ή ο Παπαδοπουλος μονο δεν κανεις δουλεια .Οσο για αυτο που λες bro για τον φαντεζι Βαις που θυμασαι θα σου πω και για τον Ζιοβανι εγω που στην Ευρωπη αν δεν του εβγαιναν οι ντριπλες ,που συνηθως δεν του εβγαιναν, ηταν για αλλαγη ,παραδειγματα απειρα. Επισης επειδη μου λετε ο Βαις οτι δεν του κανει του Μιτσελ και αρα καλως φευγει, που πολυ αμφιβαλω οτι δεν του εκανε εστω και για μια αλλαγη ,εχω να σας πω οτι και του Βαλβερδε δεν του εκανε ο Μητρογλου και αν τον ειχαμε ακουσει τοτε και τον πουλαγε ο Μαρινακης τωρα θα λεγατε αλλα .Λοιπον ,εγω λεω οτι αν παρει παιχτη στην θεση του Βαις τοτε μαλιστα καλα εκανε αν ομως αφησει ενα κενο στην ομαδα μεσουσης της περιοδου και ενοψει c.l τοτε πολυ κακως επραξε ,απλα πραγματα.Εδω δεν κρινουμε τις αρπαχτες του Μαρινακη και ποσα εβαλε στην τσεπη του ,λες και τα τρωτε μαζι ολοι .Εδω μιλαμε για τις αγωνιστικες δυνατοτητες της ομαδας και αν οι παιχτες που πουλαει χαμηλωνουν ή οχι το επιπεδο της . Ρε συ Κωνσταντίνε, σε βάζελο μιλάω? Αν ο παίχτης ήθελε να φύγει (που όπως φαίνεται ήθελε) τι πρέπει να γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρε συ Κωνσταντίνε, σε βάζελο μιλάω? Αν ο παίχτης ήθελε να φύγει (που όπως φαίνεται ήθελε) τι πρέπει να γίνει? Αν καναμε οτι θελει ο καθενας ...Το θεμα ειναι να μην μεινει κενο στην ομαδα αλλιως παιχτη δεν δινεις αυτη την περιοδο . Επισης μην με ξαναπεις βαζελο Δημητρακη γιατι θα σε κανω ignore .. Σημερα πολυ καλος ο Ολαιταν ,μου αρεσε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Με πόσα λεφτά έφυγε ρε παιδιά ... Θέλω πολύ να το μάθω ... Πείτε κάτι ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σαν... βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Κυριακής η πώληση του Βλάντιμιρ Βάις στην Λακβίγια, αν και η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό υπήρχαν πολλά «σύννεφα» σχετικά με το μέλλον του συγκεκριμένου παίκτη στον Ολυμπιακό. Βέβαια, τα λεφτά ήταν πολλά και η μεταγραφή έκλεισε πολύ γρήγορα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το... τρελό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σλοβάκος στο Κατάρ (πάνω από 1.5 εκατ. τον χρόνο). Ο Βάις στο Κατάρ και ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος για το deal που πέτυχε. Το Σάββατο ο Σλοβάκος έμεινε εκτός αποστολής, αφού τα είχε βρει σε όλα με την Λακβίγια, ενθουσιασμένος από την πρόταση των Αράβων. Ολα έγιναν τις δυο τελευταίες ημέρες, με τον Μίνο Ραϊόλα να χτυπά την πόρτα του Ολυμπιακού, ώστε να φέρει άμεσα πρόταση για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό! Εξάλλου, η πρόσφορα των Καταριανών δεν μπορούσε να αφήσει καμία πλευρά ασυγκίνητη! Ο Βάις απάντησε θετικά αμέσως, ο Ραϊόλα που διαθέτει το 25% των δικαιωμάτων του πίεσε για το deal, αφού θα είχε και αυτός σημαντικό κέρδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνολική πρόταση ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να καρπώνεται περισσότερα από 4 εκατ., αφού όπως προαναφέραμε ποσοστό θα πάρει και ο Ραϊόλα. Οσο για τον Σλοβάκο, ο διεθνής μέσος θα καρπωθεί περίπου 2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. http://www.gazzetta.gr/football/article/581640/super-deal-gia-olympiako-kai-vais ΑΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν το πιστευω προσωπικα Αλλα αν ισχυει , ο Ιταλος ο Ραιολα ειναι μεγαλη γατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αν ισχύει, ο χοντρός πουλάει και ψυγείο σε εσκιμώο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 respect ρε. ο μανατζερ εκανε ολο το κονε για μενα. μολις ειδαν το νουμερο της προσφορας στον ολυμπιακο.. θα εγινε παρτυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αυτος ο Ιμπαγασα μπαινει μεσα και στα 37 του δειχνει πως παιζεται το τοπι. Μαγεια ο ανθρωπος, την ποιοτητα του δε την εχει ολη η σουπερ λιγκα μαζι. Ακομα θυμαμαι οταν ανακοινωθηκε η αποκτηση του, κατι επικα ποστς συγκρισης με.... νίνη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Οχι ρε ,ο Ντανστον ηταν πολυ καλος .. Nα με συγχωρεις κωνσταντινε, αλλα οταν βλεπω να κανουν μπασιμο οι περιφερειακοι πανω στους ψηλους μας και να τους βαζουν καλαθια, δεν μπορω να τους χαρακτηρισω καλους, ποσο μαλλον "πολυ καλους". Ακριβως επειδη ολη μας η αμυντικη φιλοσοφια στηριζεται εκει. Επισης ο Ντανστον ειναι αργος, αργος, αργος. Εχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ τελειωματα απο αποψη τεχνικης, αλλά πρεπει να παρει τη μπαλα απο κατω, θα παει τσουκου τσουκου και μετα θα τελειωσει τη φαση, συνηθως τεχνικα και οχι δυναμικά. Περιμενω να δω dominant 5αρια και οχι απλα κατι τυπους που γραφουν στατιστικα επειδη εχουν την καλυτερη περιφερεια της Ευρωπης να τους τροφοδοτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις