Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μην αγχωνεστε ....Ζαλγκιρις παρε μια φαπα να χεις ,ετσι για να μαθεις και εσυ τι εστι πρωταθλητης Ευρωπης .Που ειχες παρει και πολυ αερα...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

μοιραζουμε πονο!!με τν παπανικολαου τι παιχτηκε 1.40 πριν το τελος;;δεν προσεχα εκεινη την στιγμη και ειδα που εκανε κατι χειρονομιες οταν τον εβγαλε

Δημοσ.

Απίστευτο μάτς, άμυνες επιπέδου τελικού Ευρωλίγκας. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ μια ομάδα που μπορεί να φοβηθεί ο Ολυμπιακός στη συνέχεια. Φοβεροί γι' άλλη μια βραδιά Σπανούλης-Πάουελ-Παπανικολάου. MVP ο Μάτζαρης με τις φοβερές του άμυνες σε όλες τις κατοχές τις Ζαλγκίρις. Βοήθησε σημαντικά και ο Περπέρογλου. Κρίμα πάντως που μαλακιστήκαμε στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ και τώρα τρέχαμε να καλύψουμε την διαφορά. Αν και μπορεί και να μας συμφέρει να βγούμε δεύτεροι αλλά δεν θα πρέπει να διαλέξουμε αντίπαλο, ας μας φοβούνται οι υπόλοιποι.

Υ.Γ: A ρε μυρωδιά Μπαρτζώ...

Δημοσ.

Και επειδη δε κολοτουμπιαζω, θα ρωτησω το ιδιο που ελεγα στην αρχη(που καποιες ψυχες οι οποιες χαθηκαν ξαφνικα μας ειχαν ηδη βγαλει την απογοητευση της διοργανωσης..) και το ιδιο που ρωτησα για τη Ζαλγκιρις πριν μερικες μερες.

Το γεγονος οτι εχουμε ρολλαρει τοσο νωρις δεν ειναι λιγο ανησυχητικο? Το να παμε ετσι εως το Λονδινο ειναι απο δυσκολο ως αδυνατο.

edit : Προς θεου, δε γκρινιαζω. Γουσταρω τρελα αυτη την ομαδα. Απλη απορια ειναι.

Δημοσ.

Τιποτα δεν ειναι ανησυχητικο, η ομαδα εχει τρελη φυσικη κατασταση κ εξαιρετικο γυμναστη. Στα ορωτα ματς φαινομασταν κουρασμενοι, το λεγε κ ο μαρμαρινος, εβγαινε η κουραση της επιπονης προετοιμασιας. Οι απεναντι παιζανε στη ροδο, κι εμεις με τσσκα.

Πολλα μπραβο στον μπαρτζωκα και μια μεγαλη κωλοτουμπα. Και η ομαδα ειναι πολυ καλη, και διαχειριζεται εξαιρετικα τους παιχτες, ειδικα τον μεγαλο αρχηγο.

Δημοσ.

Χαλαρα το τελευταιο διμηνο ειναι καλυτερος απο περυσι. περυσι στο τελος εκανε ενα μεγαλο ματς με την μπαρτσα, ενα απιστευτο ημιχρονο με την τσσκα και ηταν πολυ καλος με τον παο στους τελικους. Εδω και δυο μηνες κερδιζει μεσα εξω με εμφανιση πρωταθλητη ευρωπης. ΠΟιος ειναι ο γυμναστης και ειναι τοσο καλος?

Δημοσ.

Και επειδη δε κολοτουμπιαζω, θα ρωτησω το ιδιο που ελεγα στην αρχη(που καποιες ψυχες οι οποιες χαθηκαν ξαφνικα μας ειχαν ηδη βγαλει την απογοητευση της διοργανωσης..) και το ιδιο που ρωτησα για τη Ζαλγκιρις πριν μερικες μερες.

Το γεγονος οτι εχουμε ρολλαρει τοσο νωρις δεν ειναι λιγο ανησυχητικο? Το να παμε ετσι εως το Λονδινο ειναι απο δυσκολο ως αδυνατο.

edit : Προς θεου, δε γκρινιαζω. Γουσταρω τρελα αυτη την ομαδα. Απλη απορια ειναι.

Πέρα απο τα τρομερης φυσικης καταστασης κλπ που θα ακουσεις ο Πριντεζης στην αρχη της χρονιας είχε πει ότι η ομαδα είχε στοχο να δώσει γκάζια όπως πέρσι γύρω στο Φεβρουαριο, τωρα αν ειδαν τα ζόρια στον 1ο γύρο και μετα αποφασισαν να δώσουν γκάζια από τωρα και μετα να χαλαρώσουν στο 2ο γύρο, δεν το ξέρω. Παντως οπως λες και εσυ δεν υπάρχει περιπτωση να παιζει έτσι η ομαδα ως το τέλος της σεζον, θα κλαταρει.

Επίσης πέρα απο τις τρομερες αμυνες, τις φοβερες πασες και δεν ξερω και γω τι αλλο, θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακο όταν δεν θα έχει 50+% στα τρίποντα πως θα αντιδράσει, γιατι και σήμερα δεν υπήρχε καθολου inside game με τα τρίποντα που σουταρε η ομαδα να ειναι περισσότερα από τα διποντα. Εκει θα φανουν οι οποιες αδυναμίες.

Δημοσ.

Χαλαρώστε λίγο οι αιθεροβάμωνες, γιατί δεν έκανε και κανένα τρελό παιχνίδι ο ΟΣΦΠ. Ούτε αμυντικά, αλλά κυρίως ούτε επιθετικά. Η Ζαλ ήταν ολίγον ζαλισμένη σήμερα, δεν το είδατε; Άμα δεν ήταν ο Ρημάδας κι ο Γιαγκούλας, όχι 14 και 19, 29 πόντους θα έφτανε η διαφορά. Επίσης, πέρσι (επιθετικά) ρολάρανε πολύ Πρινς, Σλούκι-Λούκι και Μαντζάρε. Πού είναι ο πρώτος φέτος, οέο; Ο Σ-Λ κάνει που και που καμμιά εμφάνιση γκεστ (για λίγες φάσεις), κι ο τελευταίος έχει παντρεφτεί την άμυνα ολωσδιόλου φέτο. Καλά που ο Σπάμμερ έχει μια ιδέα ωριμάσει (...χαλαρώσει...; ) φέτο, και (με εξαίρεση κάποιες στιγμές απόψε που ΠΑΛΙ το μαλάκισε) προσφέρει πιο ουσιαστικά, αλλιώς...Επίσης, μην ξεχνιόμαστε που λέει κι ο ποντικαράς, κοπανάει πολλά θρήποντα ο ΟΣΦΠς. Εγώ ψιλοδιαφωνώ ότι ΘΑ του λείψουν (πιστεύω ότι κάπως έτσι θα συνεχίσουν, δηλαδή ΘΑ έχει βοήθεια απ' όξω),,,αλλά αν ΔΕΝ πάει έτσι, ψιλοζόρικα τα πράμματα. ΚΥΡΙΩΣ γιατί πέρσι ο Πρινς πετούσε - έστω και από Φλεβάρη και μετά. Φέτος σα να μη ΜΠΟΡΕΙ για κάποιο λόγο, όχι ότι "φυλάει δυνάμεις"...

Τεσπα το καλό είναι ότι ΟΜΑΔΙΚΑ μοιάζει να έχει μπει σε μια σειρά, και δεν κρέμεται ντε και καλά από ηρωισμούς του (οποιουδήποτε) ενός. Όμως πιστεύω ότι με την εικόνα που είχε δείξει η Ζαλ με το +11, θα έπρεπε να την είχε τσαλαπατήσει, για να δείξει χουζδε μπος - κι ας χαλαρώσει (/ρίξει στάχτη σε μάτια) αργότερα με άλλους υποδεέστερους. Κι όχι να τρώει καλάθια-καραγκιοζιλίκια το ένα μετά το άλλο και να κοντεύει να χάσει ρυθμό και σκορ και πρωτοπορία αγώνα και τον ίδιο τον αγώνα.

Όπως και να 'χει, όσο κι αν δείχνει δείγματα "επάξιου υπερασπιστή τίτλου", άμα δεν πάει στα πλέι-οφ το πράμμα, συμπεράσματα μη βγάζετε. Γιατί μπορεί και να προσγειωθείτε άσχημα, ανεβαίνοντας ψηλά.

Δημοσ.

Που να φορμαριστεί και ο Πρίντεζης δηλαδή. Και ο Μάτζαρης των 1.9PPG πέρσυ ρόλαρε επιθετικά. Μάλιστα. Ο ρόλος του Μάτζαρη είναι ο ρόλος του Ρόντμαν και του Σιγάλα, ποτέ δεν ρόλαρε επιθετικά ο Μάτζαρης σε κανένα σημείο πέρσυ. Άσχετα που παίρνει και ευστοχεί σε κάποιες επιθέσεις. Όλοι παίρνουν. Ο μοναδικά φαινομενικά στάσιμος απ' όλο το ρόστερ είναι ο Σλούκας, όλοι οι άλλοι έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Και ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε άμυνα; Μάλιστα. Απόψε ήταν παιχνίδι με άμυνες επιπέδου Final 4, εκατέρωθεν. Εκτός και αν βλέπαμε άλλο ματς.

Τι πάει να πεί ζαλισμένη; Τα ίδια λέγατε και για Αρμάνι (άντε να το δεχθώ για το τσίρκο του Σκαριόλο)-ΕΦΕΣ-Κάχα. Δεν ζαλίζονται απο μόνες τους οι ομάδες, ο Ολυμπιακός τις κανει να βραχυκυκλώνουν κλείνοντας τους το ζωγραφιστό και χαλώντας τους τα pick n' roll. Σταματήστε πιά αυτή την καραμέλα. Bλέπω πολλούς να πέφτουν στην παγίδα κάνοντας κάθε φορά το ίδιο λάθος. Η Ζαλγκίρις απόψε είχε 16/42 2FG και 59 ranking, την ίδια ώρα που εμείς είχαμε rkg 90. Κλείσαμε το ζωγραφιστό και άντε γειά, μην ακούσω για Λαβρινόβιτς γιατί είναι μπετατζήδες και στο low-post απόψε εξαφανίστηκαν. Ένα ερ μπώλ του ενός θυμάμαι σε όλο το μάτς.

Οι προσπάθειες μεταξύ διπόντων/τριπόντων ήταν σχεδόν μοιρασμένες. 21 δίποντα/27 τρίποντα attempted. Το υψηλό ποσοστό οφείλεται στα ελεύθερα σούτ που βγάζει η ομάδα πλέον με το τσουβάλι. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο Σπανούλης σκόραρε ένα υπο πίεση ερχόμενος off the screen, και άλλο ένα μαρκαρισμένο ο Άντιτς στο τέλος. Όλα τα άλλα βγήκαν απο το ρολοϊ, ελεύθερα με χειρουργική ακρίβεια αλά Ομπράντοβιτς. Εντάξει, ακόμα και 40% να είχαμε στα τρίποντα πάλι θα νικούσαμε, δεν με ενδιαφέρει που οι Ζαλγκιραίοι σούταραν αψυχολόγητα τρίποντα γιατί εμείς τους αναγκάσαμε σε αυτό, και αντίστοιχα εμείς έχουμε υψηλά ποσοστά γιατί σε κάθε μάτς βγάζουμε καραμπινάτα ελεύθερα σούτ, και γενικά έχουμε καλούς σουτέρ.

Δημοσ.

Τηλέμαχε, πέρσι δεν έχει σημασία ο μέσος όρος του Μαντζ, αλλά το ότι είχε προσφέρει σημαντικά καλάθια σε σημαντικά σημεία που είχε χρειαστεί η ομάς. Φέτος ΔΕΝ το έχει κάνει, και το θέμα είναι ότι ΔΕΙΧΝΕΙ, ή έστω ΕΓΩ αυτό βλέπω, ότι ΔΕΝ θα το κάνει... Παρομοίως δεν βλέπω Πρινς "ντεφορμέ", αλλά βλέπω Πρινς "αλλού γι' αλλού" (και δεν ξέρω/μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ). Διότι, μια ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ, του πούστη, έπρεπε να την έχει (δεν την είχε ούτε στην Εθνική απροπό).

Επίσης, δεν ξέρω εσύ τί ματς έβλεπες - εγώ πάντως δεν έβλεπα μια Ζαλ να ξεσκίζεται και να πέφτει πάνω στον τοίχο του ΟΣΦΠ. Δεν λέω ότι κάναν' άσχημη δουλειά τα παιδιά (αν ΑΥΤΟ κατάλαβες), αλλά καν τοίχος δεν ήταν, και ΚΥΡΙΩΣ η Ζαλ δεν ξεσκιζόταν. Να στο πω αλλιώς; Ο ΟΣΦΠ καλός (όχι κάλλιστος, όπως λες), και η Ζαλ κακή. Ενίοτε ο...κακισμός, οφείλεται και από την προσπάθεια του αντιπάλου. Ε η Ζαλ απόψε ήταν από μόνη της κακή. Η αν θες, δεν τράβαγε, πώς το λένε. Και για να μη νομίζεις ότι απλά σου θάβω την ομάδα με το να λέω "δεν τραβάγανε κι οι άλλοι" (δεν είμαι οπαδός, αλλά φίλαθλος είμαι, και οι παίκτες του ΟΣΦΠ μου αρέσουν όπως παίζουν από πέρσι τον Γενάρη, κι έχω ιδιαίτερη συμπάθεια για Παπ/Μαντζ από τότε που ήταν οι "χρυσοί μικροί", αλλά και για Χάινς ο οποίος είναι ένας μικρός θεούλης. Εκτίμησα δε δεόντως τον Πρινς πέρσι, το ντεντικέισον, το ντιτερμινέσον, το κωλοφαρδέισον - όλο του το πακέτο. Τον οποίον επίσης τον πήγαινα από κάτι εμφανίσεις στην Εθνική πριν ισπανέψει. Επίσης πάω τον Σκόπιανμαν. Και χαίρομαι και τον Περπέ, που συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις που άρχισε από πέρσι με τον ΠΑΟ), το ίδιο μη-τράβηγμα το είχε προ εβδομάδων κι ΟΣΦΠ, αν θυμάσαι, εκτός κι αν πίστεψες ότι η 26άρα και η 19άρα εντός ήταν "αντιπροσωπευτικές", ΚΑΙ του ΟΣΦΠ, ΚΑΙ των αλλονών...Σιτ χάπενς σε όλους, και ειδικά φέτος που η πλειονότητα των ομάδων έχει κάνει ασταθή πορεία μέχρι τώρα.

Τώρα που είδες καραμέλες,,,τί να σε πω, το αποδίδω μάλλον στο ότι είσαι βαμμένος κόκκινος, ενώ εγώ απλά γουστάρω να βλέπω κάτι που γουστάρω. Και α, μπετατζήδες οι Λαβρίν; Χμμμμμ! Τεσπα.

...ΠΟΛΥ στέκεσαι στους...αριθμοί. ΔΕΝ λένε αλήθειες από μόνοι τους ξες. Αντικατοπτρίζουν κάποια πράγματα, μέχρι εκεί. Οι αλήθειες φαίνονται όταν βλέπει κανείς αγώνα. Κανένας αριθμός δε θα σου πει ότι ο τάδε δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του πχ, ή ότι σούταρε ελέυθερος ή πιασμένος. Και τα "ελεύθερα" που λες ότι έβγαζε, εγώ είδα να τα...παραβγάζει εύκολα. ΑΝ μ' εννοείς. Αλλά είπαμε, τεσπα...Εγώ λέω ΑΠΛΑ, μην τρελλαίνεστε. Για να μην -τυχόν- προσγειωθείτε άσχημα (πέρσι γούσταρα να έβλεπα "ελληνικό τελικό", κι ο καλύτερος κτλ. Φέτο, ο ΠΑΟ δεν είναι για μεγαλεία. Ο ΟΣΦΠ είναι ακόμα. Και θέλω να τον δω πάλι τελικό και να το σηκώνει. Θέλω για την ακρίβεια να δω κάτι ΕΠΑΞΙΟ από παιχνίδι, ώστε να το σηκώσει. Δεκάρα δεν δίνω για "την ομάδα" ως όνομα). Επειδή βλέπω στοιχεία που, ανεξάρτητα αν "δικαιολογούνται" ή όχι, με προβληματίζουν (πέρσι είχα ένα κλικ περισσότερη πίστη σ' αυτό που έβλεπα να παίζουν).

Δημοσ.

Ο Πρίντεζης φέτος παίρνει πολύ λιγότερα σούτ απ' ότι πέρσυ. Λογικό είναι να έχει χαμηλότερη απόδοση στην επίθεση, αμυντικά και στα ρημπάουντ είναι το ίδιο καλός με πέρσυ πάντως. Δεν την έχασε την ενέργεια του, απλά έχει λιγότερες κατοχές φέτος. Λογικό γιατί πλέον οι λύσεις επιθετικά είναι περισσότερες (Πάουελ-Περπέρογλου-Λό (που έχει προσαρμοστεί γάντι πλέον)), όπου ο δεύτερος κάνει πολλές φορές την δουλειά του Πρίντεζη, δηλαδή το πόστ. Ο δέ Πάουελ είναι φοβερός παίκτης επιθετικά, πρέπει να έχει δυσθεώρητο ποσοστό μέχρι στιγμής σε πόντους ανα κατοχή, θα το ψάξω γιατί μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. Πολύ δύσκολα δηλαδή χαραμίζει φάση, και όταν προσαρμοστεί 100% και πάρει περισσότερες προσπάθειες θα μας δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις. Αμυντικά πάντως υστερεί λίγο. Ο Μάτζαρης σημαντικά καλάθια θα προσφέρει και φέτος γιατί δεν έχει άγχος. Αλλά το οτι πρόσφερε σημαντικά καλάθια πέρσυ δεν σημαίνει οτι ρόλαρε ποτέ επιθετικά. Ο Σλούκας αν και στάσιμος πιο πολύ "ρολάρισμα" είχε πέρσυ στην επίθεση απ' ότι ο Μάτζαρης. Καλά να μην μιλήσω για τον Παπανικολάου, η βελτίωση του απο πέρσυ τέτοια εποχή είναι χαωτική σε όλους τους τομείς.

Δεν είπα οτι θάβεις την ομάδα. Και ούτε αυτό περι καραμέλας ήταν επι προσωπικού. Αλλά κακά τα ψέμματα η "καραμέλα" του έλληνα φιλάθλου έχει μια στάνταρ γεύση: "Όταν νικάμε ο αντίπαλος είναι καφενείο, όταν χάνουμε είναι ομαδάρες". Αυτή την τάση την έχουμε γενικά, και σε συνδασμό με το πόστ σου ότι η Ζαλκίρις δεν ξεσκίστηκε και ήταν σε κακή βραδιά, αυτό προσπάθησα να σου εξηγήσω βλέποντας ένα απίστευτα αμυντικό παιχνίδι με ξέσκισμα ΚΑΙ απο τις δύο ομάδες. Τι πάει να πεί έπεσε σε τοίχο; Και φυσικά, όχι που θα την αφήναμε να τρέξει. Και αν δεν αφήσεις τέτοιες ομάδες να τρέξουν τις τελειώνεις. Και μάλιστα απορούσα γιατί ΚΑΙ επιθετικά βλεπόταν το παιχνίδι γιατί συνήθως σε τέτοια σκληρά παιχνίδια το θέαμα είναι κακό. Επίσης τα στατιστικά παίζουν ρόλο. Π.χ φέτος ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τα περισσότερα ρημπάουντ στην διοργάνωση, όπως και πέρσυ (αν όχι overall στα επιθετικά ηταν η κορυφαία ομάδα πέρσυ). Ο Χαϊνς που είναι λίρα 100 είναι ο πρώτος ρημπάουντερ της Ευρωλίγκας. Ο "νάνος" Χαϊνς τώρα έ. Οι Αμερικανοί λένε οτι τα ρημπάουντ και οι άμυνες κερδίζουν πρωταθλήματα. Να λοιπόν που στατιστικά έχει βάση, γιατί το κάθε κερδισμένο ρημπάουντ σημαίνει έξτρα κατοχή, έξτρα εύκαιρία για πόντο, έξτρα ευκαιρία για να διορθώσεις οποιαδήποτε μαλακία που έχεις κάνει. Γι' αυτό πάντα κοιτάζω στατιστικά. Γιατί στο μπάσκετ τις περισσότερες φορές λένε την αλήθεια.

Και σε καμία περίπτωση δεν νομίζω οτι θα κάνουμε το repeat και θα πάμε αέρα μέχρι το τέλος. Αλλά με βάση αυτό που βλέπω ΤΩΡΑ, όχι απέναντι σε καφενεία αλλά σε πολύ καλές ομάδες, δεν μπορώ παρά να αποθεώσω την δουλειά που γίνεται. Είχα πεί οτι η Ζαλκίρις θα ήταν το πρώτο ουσιαστικό crash test για φέτος. Και όχι μόνο το περάσαμε, αλλά και μάλιστα με μια ανετότατη νίκη μέσα στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης. Γι' αυτό προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος αυτή την στιγμή. Γιατί βλέποντας την φετινή κατάσταση της Ευρωλίγκας, πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Και κοιλία θα κάνουμε, και άλλες ήττες μέσα στη σεζόν. Αλλά δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος για αυτά που θα έχουμε πετύχει τον Μάη, γιατί βλέπω πλάνο και τους σωστούς παίκτες για να το εκτελέσουν.

Δημοσ.

...ο Πρινς δεν είναι μόνο ότι χωλαίνει επιθετικά (που χωλαίνει ΚΑΙ στο Ελληνικό, όχι μόνο έξω, κι αυτό είναι ενδεικτικό μιας "πτώσης") -και με το χωλαίνει εννοώ την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των επιθέσεών του, πχ χάνει πιο εύκολα ΕΛΕΥΘΕΡΑ σουτ, δεν κερδίζει πολλά φάουλ (και το να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ φάουλ, είναι διαδικασία, κι όχι απλά χρονοκατοχή), δεν κυκλοφοράει την μπάλα το ίδιο αποτελεσματικά, και, ΚΥΡΙΩΣ, α) το "παιχνίδι του χωρίς την μπάλα", είναι ΔΙΑΚΡΙΤΑ νωθρότερο β) δεν "σκοτώνεται" τόσο για τα ρημπάουντ όσο πέρσι. Δεν ξέρω, αλλά για 'μένα κάτι έχει στραβώσει, διότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέσα σε λίγους μόνο μήνες φέρεται λες κι έχει...γεράσει κατά 2-3 χρόνια. Επίσης δεν πιστεύω ούτε ότι "κρταάει δυνάμεις" (ΜΑΚΑΡΙ να με διαψεύσει το επόμενο διάστημα), όπως και θεωρώ ότι δνε έχει βάση το "δεν παίρνει τόσες επιθέσεις". Κι άλλοι δεν παίρνουν "τόσες επιθέσεις", και είτε είναι σταθεροί (σχετικά) με πέρσι, έχοντας αποδεχτεί τον νέο ρόλο τους, είτε είναι και "καλύτεροι". Ο Τζώρτζης φέτος έχει κάνει -μέχρι στιγμής- ένα βήμα πίσω πιο κοντά σε μια "αφάνεια", που νομίζω ότι, όποιος κι αν φταίει, θα το ΠΛΗΡΩΣΕΙ αυτό ο ΟΣΦΠ (μακάρι όπως είπα να διαψευστώ). Γιατί πέρσι, κόντρα στην...καραμέλα ότι ο Σπάμμερ ήταν αυτός που τράβαγε την ομάδα, εγώ έβλεπα ένα σούπερμαν-Πρίντεζη να την τραβάει, συνεπικουρούμενο από Παπ και Χάινς που ήταν σχεδόν αναλόγως σούπερ (και μιλάω "για όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο"), συν έναν Λω που έβγαινε από μηχανής θεός, συν έναν Ντόρσι που συχνόπυκνα έπαιρνε παραμάζεμα τα πάντα, συν έναν Μάντζαρη που ήταν το Α αμυντικά και το Ω επιθετικά (η "επίθεση" περιλαμβάνει και ασίστ και σκρην και κυκλοφορία και ρημπάουντ ακόμα και και) κτλ κτλ...). Φέτος τέτοιον Πρινς λοιπόν δεν βλέπω. Και μιας και είπα για Χάινς, φοβάμαι μην "καεί" πριν από όποια πλέιοφ με τον ΡΥΘΜΟ που παίζει (πέρσι ήταν η χρυσή αλλαγή Ντόρσι,,,φέτος είναι μπροστά από έναν Μαυροειδή), καθώς δεν έχει αυτήν την πριντεζοσυνδρομή που είχε πέρσι, κάτω απ' το καλάθι. Μόνος του χοροπηδάει, το παληκάρι...

Διαφωνώ με την "καραμέλα" που λες, καθώς -κι ας μην το 'πες "επί προσωπικού"- δεν συνηθίζω να βλέπω και στη μια και στην άλλη περίπτωση (νίκη και ήττα) προβλήματα. Όχι έτσι απλά δηλαδή. Έχει να κάνει με το τί βλέπω να γίνεται εντός γηπέδου, πέρα από αριθμούς κι αποτελέσματα. Και για να ξέρουμε τί λέμε, ούτε ο περσινός ΟΣΦΠ μου φαινόταν "τρένο", απλά από ένα σημείο και μετά πίστευα ότι έχουν ΤΕΤΟΙΑ πώρωση κι ενέργεια, παρά τις αντικειμενικές αδυναμίες τους, που δε γινόταν να χάσουν ούτε Ευρωπαϊκό, ούτε Ελληνικό (ούτε καν το κύπελο πίστευα ότι θα χάσουν, κι ας το χάσανε). Ακόμα και στον πόντο. Δεν είναι λοιπόν ότι έχω "μια κακή κουβέντα πάντα", ανεξάρτητα νίκης ή ήττας.

Περί στατιστικών δεν θα πω άλλο, παρά θα επαναλάβω κάτι : δεν λένε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια. Όχι τα στατιστικά δεν λένε τίποτα. Αυτό. (...και είναι θέμα να ξέρει κανείς τα ερμηνεύει-συγκερνάει με το τί πραγματικά παίχτηκε στο γήπεδο).

Περί Ζαλγκίρις : δεν ξέρω τί είχες πει για ΣΕΦ, αλλά με βάση αυτά που λες τώρα, για 'σένα είχε κρασάρει ο ΟΣΦΠ με την 19άρα εντός δηλαδή...; Θέλω να πω : μην κοιτάς ότι χθες την πήρε στο γήπεδό της. Κοίτα περισσότερο ότι θα μπορούσε/ΕΠΡΕΠΕ να την είχε πάρει με 20 και 30. Και..."προβληματίσου". Εγώ πάντως, αυτό κάνω. Όχι λόγω "καφενειοκαραμέλας" μάλιστα.

Τελειώνω με το να επαναλάβω ότι είναι ο ενθουσιασμός σου που...σ' ενθουσιάζει. Λογικό, όπως επίσης είπα : "η ομάδα σου είναι" (δεν εννοώ ότι είσαι άσχετος - κάθε άλλο παρά). Και δεν στο..απαγορεύει κι όλας κανείς. Απλά τονίζω ότι, όπως το βλέπω εγώ, απλά γύρισε ανάποδα η κατάσταση, ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ, σε σχέση με το τί παιζόταν (σε όλη την Λίγκα) πριν μερικές βδομάδες, τον πρώτο δηλαδή καιρό. Ακόμα για σίγουρα πράμματα δεν είμαστε. Και στην περίπτωση του ΟΣΦΠ, έχω πολύ συγκεκριμένους λόγους να είμαι τσιτωμένος, όπως είπα, για το πώς θα πάει στη συνέχεια.

Δημοσ.

Οντως ο πριντεζης δεν εχει ξεκινησει οπως τελειωσε φετος, αλλα και παλι δεν τον λες ξεφουσκωτο και γερο. Αυτο ειναι και καλο κατα την γνωμη μου μια και δεν θες αυτη την στιγμη ολους τους παικτες σου φορμαρισμενους. εκει εγκειται και ο δικος μου μοναδικος προβληματισμος, ο παπανικολαου, ο οποιος παιζει ξαφνικα λες και ειναι nbaερ.

Παντως και εγω θα συμφωνησω με τον Tilemaxx. Δεν μπορει εδω και 2 μηνες οι αλλοι να ειναι χαλια, και μιλαμε για νικες μεσα στις εδρες 2 εκ των πιο φορμαρισμενων ομαδων της Ευρωπης. Εσφθξε η αμυνα, και η ομαδα επιθετικα θυμηθηκε πως επαιζε περυσι. Οσο για τα τριποντα, προσυπωγραφω καθε λεξη απο το σχολιο του Tilemaxx

Οι προσπάθειες μεταξύ διπόντων/τριπόντων ήταν σχεδόν μοιρασμένες. 21 δίποντα/27 τρίποντα attempted. Το υψηλό ποσοστό οφείλεται στα ελεύθερα σούτ που βγάζει η ομάδα πλέον με το τσουβάλι. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο Σπανούλης σκόραρε ένα υπο πίεση ερχόμενος off the screen, και άλλο ένα μαρκαρισμένο ο Άντιτς στο τέλος. Όλα τα άλλα βγήκαν απο το ρολοϊ, ελεύθερα με χειρουργική ακρίβεια αλά Ομπράντοβιτς. Εντάξει, ακόμα και 40% να είχαμε στα τρίποντα πάλι θα νικούσαμε, δεν με ενδιαφέρει που οι Ζαλγκιραίοι σούταραν αψυχολόγητα τρίποντα γιατί εμείς τους αναγκάσαμε σε αυτό, και αντίστοιχα εμείς έχουμε υψηλά ποσοστά γιατί σε κάθε μάτς βγάζουμε καραμπινάτα ελεύθερα σούτ, και γενικά έχουμε καλούς σουτέρ.

Το σημαντικο ειναι τωρα να ξεφουσκωσουν. Εχουν μπροστα τους ευκολα παιχνιδια, και αν δεν απατωμε η φαση του top16 αργει. Τελεια περιοδος για κοιλια και χαλαρωση...

Τελος, με τον παουελ ακομα δεν ξερω αν ηταν σωστη κινηση. Οκ, επιθετικα δεν εχει καμια σχεση με τον ντορσευ, αλλα επιθεση εχεις παικτες να το βαζουν το καλαθι. Αμυντικα ο ντορσευ ηταν τοιχος ομως.

Αν ειχε παρει ο ολυμπιακος εναν παικτη αλα λασμε, τοτε θα ηταν πραγματικα ιδανικος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...