Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το σκεπτικο οτι εχεις κρατησει πολυ χειροτερους σε πειθαρχια παιχτες και πολυ μικροτερης αξιας ,δεν δικαιολογειται να τον πουλησει τωρα πριν καν συμπληρωθει 1 χρονος .

Ποιον παίχτη με χειρότερη πειθαρχία έχει κρατήσει ο Μίτσελ? Τζιμπούρ? Δρόμο. Αμπντούν? Δρόμο.

Ο Μασάντο δεν είναι απείθαρχος, απλά δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε και στην τελική, ήρθε πρόταση για Μασάντο και δεν τον στείλαμε πακετάκι?

Αυτή η κίνηση δείχνει ότι ο Μαρινάκης στηρίζει Μίτσελ μέχρι τέλους. Του έχει δώσει τα κλειδιά, όπως με τον Βαλβέρδε και θα κριθούν και οι δύο εκ του αποτελέσματος. 

Μένει να δούμε αν θα καλυφθεί το κενό στις πτέρυγες

Για τον Βάις τώρα, ο άνθρωπος ήθελε να στηθεί μια ομάδα πάνω του για να αποδώσει. Ατομιστής και εγωκεντρικός παίχτης, υπήρχαν στιγμές που διέλυε κάθε άμυνα με την ταχύτητά του και την ντρίμπλα του, αλλά τις περισσότερες φορές διέλυε το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας με την ξεροκεφαλιά του και τα νεύρα μας. Αποκορύφωμα, το παιχνίδι με την Άντερλεχτ που αντί να δώσει πάρε-βάλε γκολ σε συμπαίχτες, προτιμούσε να μπουκάρει κατά μέτωπο και να κερδίσει πέναλτι (τα οποία και χάναμε).

Ο Ολυμπιακός θέλει παίχτες σαν τον Φουστέρ που θα δουλεύουν για την ομάδα και όχι παίχτες σαν τον Βάις που επιδιώκουν το αντίθετο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Κωνσταντινε αν ο προπονητης λεει οτι του κανει εμας δε μας πεφτει λογος. Ναι εγω εχω δει φετος τον παιχτη πιο ανεβασμενο, δε κανει αυτα που πιστευαμε οταν ηρθε οτι θα ναι ξερω γω ο νεος Ιμπαγασα, αλλα δεν ειναι αρνητικος. Αλλα ξαναλεω σημασια δεν εχει τι βλεπουμε εσυ, εγω, ο χ. Σημασια εχει τι βλεπει ο προπονητης.

Ο Μιτσελ δεν ειναι Ζαρντιμ να ναι γιες σερ. Εχει τον ελεγχο του τμηματος και αποκλειεται να εδινε παχτη αν τον χρειαζοταν. Λες να περιμεναμε...τι να περιμεναμε? 24χρονος που παει στο καταρ ειναι αναξιος σχολιασμου.

Ποιον παίχτη με χειρότερη πειθαρχία έχει κρατήσει ο Μίτσελ? Τζιμπούρ? Δρόμο. Αμπντούν? Δρόμο.

Ποσο καιρο εφαγες στην μαπα Τζιμπουρ -Αμπτουν ?

Επειτα δεν αναφερθηκα μονο στην θητεια Μιτσελ αλλα γενικα .Ο Βαις ηταν επενδυση του συλλογου οχι κτημα του Μιτσελ ή του καθε Μιτσελ.

konstantinos77 ο Βαις εμενα δε μου εδειξε τπτ οποτε καλα εκανε ο Ολυμπιακος μιας και το deal ηταν πολυ καλο.  παιρνεις δωρεαν και πουλας  κατι εκατομμυρια.  στο καλο και καλη τυχη να εχει το παιδι.

• Like 1

Κωνσταντινε αν ο προπονητης λεει οτι του κανει εμας δε μας πεφτει λογος. Ναι εγω εχω δει φετος τον παιχτη πιο ανεβασμενο, δε κανει αυτα που πιστευαμε οταν ηρθε οτι θα ναι ξερω γω ο νεος Ιμπαγασα, αλλα δεν ειναι αρνητικος. Αλλα ξαναλεω σημασια δεν εχει τι βλεπουμε εσυ, εγω, ο χ. Σημασια εχει τι βλεπει ο προπονητης.

Ο Μιτσελ δεν ειναι Ζαρντιμ να ναι γιες σερ. Εχει τον ελεγχο του τμηματος και αποκλειεται να εδινε παχτη αν τον χρειαζοταν. Λες να περιμεναμε...τι να περιμεναμε? 24χρονος που παει στο καταρ ειναι αναξιος σχολιασμου.

Ενταξει εγω επειδη εχω μαθει να κρινω καποιον απο την προσφορα του μεσα στο γηπεδο για τον Μασαντο ειδικα δεν μου αλλαζει γνωμη κανενας .Γνωμη μου ειναι οτι μας εμεινε στο ραφι ο συγκεκριμενος παιχτης και προσπαθουνε καποιοι να τον περασουν οτι προσφερει και οτι ειναι φιλοτιμος(που ειναι ) και αλλες τετοιες κορδελες.Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες ,παιχτης που δεν ξερει να πασαρει στο μισο μετρο και δεν εχει καταφερει εν κινησει να κανει ενα σουτ προς την εστια λοιπον μην ξαναλεμε τα ιδια ...Τα ιδια προσπαθουσαν καποιοι να περασουν και για τον Μανιαταρο αλλα η αληθεια δεν μπορει να κρυφτει για πολυ .Αυτα ειναι τα κακως κειμενα του συλλογου τοσα χρονια .Τον Γιαταμπαρε ποιος τον εφερε και τον δωσαμε αρον αρον ,ο Μιτσελ ή εγω ?

Δηλαδή για να καταλάβω, η λογική που δεν έπρεπε να πουλήσουμε τον Βάις, είναι ότι μας ξέμεινε ο Μασαντο? 

Επαναλαμβάνω, ήρθε προσφορά και είπαμε όχι?

Αν σκεφτούμε πάντως ότι από την αρχή της χρονιάς έφυγαν Φέτφα, Βάις (αποδυναμώθηκαν τα άκρα) και ότι Σέποβιτς=σαπάκι προς το παρόν, Μήτρογλου ανέτοιμος μετά από τον τραυματισμό, Σαβιόλα κάπως άχρωμος σε πολλά παιχνίδια, πως θα βάλεις γκολ στην Μάντσεστερ? Κάτι μου λέει ότι θα δούμε Χολέβα αριστερό εξτρέμ, αν δε μετακινηθεί (κακώς) ο Φουστεράκος στα άκρα. Για παίκτη δε ξέρω αν θα πάρουμε αλλά θα είναι μεγάλη μαγκιά του Μίτσελ αν διαχειριστεί το υλικό για Μαντσεστερ.

Εγω πιστευω οτι με μαντσεστερ αν ειναι οκ ο Αβρααμ θα παιξει αυτος στο κεντρο, θα βαλει αριστερο ακρο τον Μαρκανο και μπροστα του τον Χολεμπας. 1000 φορες ο Χοσε εξτρεμ απ τον Βαις.

Δηλαδή για να καταλάβω, η λογική που δεν έπρεπε να πουλήσουμε τον Βάις, είναι ότι μας ξέμεινε ο Μασαντο? 

Επαναλαμβάνω, ήρθε προσφορά και είπαμε όχι?

Οχι βεβαια ,αυτο ειναι λογικη οσων ειπαν οτι τον δωσαμε γιατι δεν προσφερε τα αναμενομενα και εγω αναφερα 2-3 παιχτες επι Μιτσελ που δεν εχουν προσφερει τα αναμενομα αλλα εχουν μπαστακωθει .Δικο σας επιχειρημα ειναι οχι δικο μου ...Ανεφερα τον Μασαντο επειδη τον θεωρω μακραν απο τις πιο αποτυχημενες μεταγραφες του Ολυμπιακου με βαση τις προσδοκιες για αμεσα αποτελεσματα που θελαμε απο τον συγκεκριμενο  .Το οτι υποβαθμιστηκε στα ματια μας και το γυρισαμε μετα οτι ενταξει δεν ειναι Ιμπαγασα αλλα κανει αλλες μικροδουλειες εμενα δεν μου λεει κατι .Τον Βαις που ειναι μικροτερος και ξερει περισσοτερη μπαλα γιατι δεν του δωσαμε πιστωση χρονου οπως στον Μασαντο ? Αυτη ειναι η διαφωνια μου και οχι αν καλως κακως τον πουλησε που λετε εσεις .Και τον Μιραλας καλως τον πουλησε αν το παμε με την ιδια λογικη αλλα τον επομενο χρονο η μουρμουρα πηγαινε συννεφο .

Να καταλαβαινουμε τι λεμε ,εγω δεν ειπα οτι ηταν αυτο που επρεπε ο Βαις αλλα οτι θα επρεπε να του δοθει μια πιστωση χρονου μικρη αν θελουμε να κοιταμε σε παιχτες νεαρους  με επενδυση στο μελλον για να σηκωνουμε μεγαλυτερο αναστημα στην Ευρωπη .Αυτη δεν ειναι η στρατηγικη μας ? Παιχτες ακριβους δεν μπορεις να φερεις αρα επενδυεις σε παιχτες ταλαντουχους τυπου Βαις με τιμημα οτι θα πρεπει να εχεις υπομονη και οχι να τους πουλας στο 6μηνο αλλιως μεινε με Μανιατηδες ,Αυλωνιτιδες ,Τατους και περιμενε να αποκλεισεις καποτε oμαδες σαν την United .

Ποσο καιρο εφαγες στην μαπα Τζιμπουρ -Αμπτουν ?

Επειτα δεν αναφερθηκα μονο στην θητεια Μιτσελ αλλα γενικα .Ο Βαις ηταν επενδυση του συλλογου οχι κτημα του Μιτσελ ή του καθε Μιτσελ.

Τους έφαγα στη μάπα δύο χρόνια κοντά.

Γενικά? Τι θα πει γενικά? Δηλαδή θα πιάσουμε και Καστίγιο κλπ? Άκυρη η σύγκριση.

Ο Βάις λοιπόν, επειδή ήταν επένδυση του συλλόγου, σαν τέτοια αντιμετωπίστηκε, μόλις ήρθε πρόταση.

Έτσι είναι οι επενδύσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αγοράζεις τσάμπα και πουλάς ακριβά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...