Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Και που πήγε το: "Στην Ευρώπη που όλα είναι καθαρά είδαμε τι γίνεται" ;

Το θεμα ειναι οτι χανατε απο καφενεια τυπου χερενφεν και μολντε και στην Ελλαδα κανατε περιπατο,συγκεκριμενα με τη Ρεαλ και εγω θα το εδινα το χερι αυτο.

Αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχει γινει κατι τραγικο στα ευρωπαικα σαςπαιχνιδια απο διαιτησια,αν θυμασαι εσυ

κατι πεστο να το θυμηθω κ εγω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα ειναι οτι χανατε απο καφενεια τυπου χερενφεν και μολντε και στην Ελλαδα κανατε περιπατο,συγκεκριμενα με τη Ρεαλ και εγω θα το εδινα το χερι αυτο.

Αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχει γινει κατι τραγικο στα ευρωπαικα σαςπαιχνιδια απο διαιτησια,αν θυμασαι εσυ

κατι πεστο να το θυμηθω κ εγω.

Εδώ συγκεντρωμένα όλα, επειδή σε βλέπω αδιάβαστο

http://protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=2000&id=104284

Αν είναι δυνατόν να μη θυμάσαι πόσα τραγικά έχουν γίνει εις βάρος του Ολυμπιακού στο Champions League.

Εδώ συγκεντρωμένα όλα, επειδή σε βλέπω αδιάβαστο

http://protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=2000&id=104284

Αν είναι δυνατόν να μη θυμάσαι πόσα τραγικά έχουν γίνει εις βάρος του Ολυμπιακού στο Champions League.

Δε μπορω να θυμαμαι ολες τις φασεις πριν 15 χρονια,καλα καλα ουτε τις δικες μας θυμαμαι απο ελλαδα.

Οκ για πιο λογο να μη παραδεχθω τις φασεις εις βαρος σας?Που θελουμε να καταληξουμε δηλαδη?

Σου ειπα μας αδικησε η χθεσινη διαιτησια με βηματα που δε δοθηκαν με 3 ποντους του Διαμαντιδη που θα μας εδινε

προβαδισμα 3 ποντων + δικη μας επιθεση η την αλλη που βγαζει ο τουρκος τη μπαλα και τη χρεωσε οτι την εβγαλε ο Λασμε τεσπα δε θα αναφερω τωρα ολες τις χθεσινες φασεις.Τη Ρεαλ στο ποδοσφαιρο την εφερα ως παραδειγμα επειδη λες οτι βγηκαμε να διαμαρτυρηθουμε.

Το θέμα είναι ότι χθες δεν έχασες από καμία διαιτησία. 

Για 30 λεπτά ήσουν αναιμικός και κυνηγούσες στο σκορ και κατάφερες να γυρίσεις το παιχνίδι με τρίποντα.

Όταν σταμάτησε η ευστοχία σου στα τρίποντα (Φώτσης) ο παίχτης που είχε τα αυγά (Λίνας), σε σκότωσε.

Κάτσε δες τα τελευταία 2 λεπτά στο ΣΕΦ με τη Μπαρτσελόνα, να δεις τι γίνεται από διαιτητικά εγκλήματα, αλλά κανείς σχεδόν δεν το θυμάται, αντίθετα θυμάται ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος αμυντικά και χάσαμε.

Μιλάει ο Τράκης για διαφορετική αντιμετώπιση στα σφυρίγματα και τον χειροκροτάτε και όταν μιλάμε εμείς για διαφορετική αντιμετώπιση στα μεταξύ μας, η οποία δίνει στον έναν βολές και στον άλλο ξύλο, μας κάνετε "νιανιανιανιανια" 

Σε μας περυσι με τη Σιενα δεν "κολλησε" το χρονομετρο και εβαλε λει απ ο αντιπαλος και χασαμε μεσα στο ΣΕΦ? Και δεν διαταχθηκε καν επαναληψη του αγωνα? Δηλαδη αν αυτο γινοταν με σας, τι?

κοινη λογικη χρειαζεται μερικες φορες.

ας αφησουμε της κοινες λογικες και ας μιλησουμε με αληθειες  ...ντου σε διαιτητες μεσα στο σεφ   «Πηλοΐδη, αυτό που κάνατε είναι αλητεία και την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ! Θα με βρείτε μπροστά σας, να το ξέρετε… Στο φύλλο αγώνα γράψτε ό,τι θέλετε!

και μην ξεχναμε και το ντου στα αποδυτηρια του οακα  «θα σε γ@%^&* .Σήμερα δεν φεύγεις από εδώ»  συνοδια βεβαια με 3 καλοπαιδα των οραγανωμενον σας . 

μην πηγαινεις την κουβεντα στον κοκακια. αυτος ειναι για το απεναντι θεμα και εχει λερωμενη τη φωλια του.

για τα 5 σημεια που σου ζητησα εχεις τιποτα να αντιπαραθεσεις;

Το θέμα είναι ότι χθες δεν έχασες από καμία διαιτησία. 

Για 30 λεπτά ήσουν αναιμικός και κυνηγούσες στο σκορ και κατάφερες να γυρίσεις το παιχνίδι με τρίποντα.

Όταν σταμάτησε η ευστοχία σου στα τρίποντα (Φώτσης) ο παίχτης που είχε τα αυγά (Λίνας), σε σκότωσε.

Κάτσε δες τα τελευταία 2 λεπτά στο ΣΕΦ με τη Μπαρτσελόνα, να δεις τι γίνεται από διαιτητικά εγκλήματα, αλλά κανείς σχεδόν δεν το θυμάται, αντίθετα θυμάται ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος αμυντικά και χάσαμε.

Μιλάει ο Τράκης για διαφορετική αντιμετώπιση στα σφυρίγματα και τον χειροκροτάτε και όταν μιλάμε εμείς για διαφορετική αντιμετώπιση στα μεταξύ μας, η οποία δίνει στον έναν βολές και στον άλλο ξύλο, μας κάνετε "νιανιανιανιανια" 

Κανεις μεγαλο λαθος αν πιστευεις οτι ο κοσμος επικροτει τον Γιαννακοπ. σε ολα αυτα κανει.

Τον γουσταρει γιατι αγαπαει την ομαδα και δινει τα παντα αλλα δεν επικροτει "μαγκιες" ο περισσοτερος κοσμος τουλαχιστον.

Κατι αναλογο με τον Σωκρατη σας δηλαδη.Γιατι τον Βαγγελη δεν βλεπω να τον εχετε και πολυ σε εκτιμηση με οσους απο φανατικους εχω μιλησει τουλαχιστον.

Mακαρι να παρετε Κλειζα...

... πιο αστειος απο τον Κλειζα που ειδαμε στον ΟΣΦΠ πριν 2-3 χρονια...

...

Ο Κλειζα παιδια? Εκεινο το αδικημενο αστερι που θα αφηνε εποχη στο ΝΒΑ? ...

Γενικα δεν στοιχίζει στον ΠΑΟ αυτη η ηττα, αλλά κάποιους παίζει να έτσουξε χθες :P

• Like 1

δηλαδη δεν πρεπει να διαμαρτυρηθουμε για να μην χαρακτηριστουμε κλαψες ?τοσες σφαγες εχουν γινει εις βαρος μας ...18-2 οι βολες σε ενα μονο 10 λεπτο  .τι να κανει ο ανθρωπος  οταν βλεπει να τουν κλεβουν την επενδυση  . το ιδιο ισχυει και για τον μπαρτζιωκα  οταν εχει ψηφιστει ο καλυτερος προπονητης  και στην ελλαδα δεν τον σεβονται , βεβαια  εχω βαρεθει και εγω να χαλιεμαι και να χτυπιεμαι με τον καθε καραγκιοζη ελληνα διαιτητη ..το ποιο σωστο θα ηταν να πουν οι αγγελλοπουλοι κυριοι ως εδω αφου δεν μας σεβεσται παιξτε μονοι σας ,και να παραιτηθουν απο αυτη την σαπιλα . 

Λοιπόν κλείσαμε Ιμπραήμ και τον Βέλγο Τζόναθαν Λεζάρ για το καλοκαίρι.

Οποιος έχει στοιχεία για τους 2 παίχτες, ας τα παραθεσει να δουμε τι πήραμε.

Μαρκάνο προ των πυλών δανεικός και με όψιον αγοράς.

Δοκιμασμένη λύση. Τα παιχνίδια του Σιόβα δε τα έχει κάνει σίγουρα, αλλά οπωσδήποτε ειναι γαμάτος ως αριστερός μπακ εναντιον δυσκολων ομάδων.

Με Μανωλά, Αβράαμ στα μετόπισθεν και Σαλίνο (η Μανιάτη) Μαρκάνο στα μπακ, είμαστε καλά για να αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ.

Και εδω να τονίσω ακόμα μια φορά αυτό.

ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ, Ο ΒΑΓΓΕΛΆΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΠΑΙΧΤΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΈΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (η απλά να πει , ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙΧΤΗ. Θα μπορουσε επισης να πει οτι υπάρχει ο Παπάζογλου και ο Τόρες που ειναι εμπειροι παίχτες...

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Οτι θέλει να δει αν η ομάδα μπορει να κάνει το παραπάνω βημα.

Το ειχα καταλάβει από τότε που ειχαμε πάρει τον Μακουν, ενω ειχαμε πολύ δυσκολη Ευρωπαικη κληρωση τοτε.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω στην Αγγλία σε μια καινούργια πρόκληση με την Νότιγχαμ Φόρεστ! Ευχαριστώ την Σίβασπορ για την κατανόηση», ήταν το «τιτίβισμα» του Αλγερινού επιθετικού.

Ο Τζιμπούρ αναμένεται να υπογράψει με την αγγλική ομάδα συμβόλαιο μέχρι το 2016 και ο Ολυμπιακός πρόκειται να λάβει από την μεταγραφή το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στην Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ θα βρεθεί πάλι με τον παλιό του συμπαίκτη στον Ολυμπιακό, Τζαμέλ Αμπντούν. Επίσημη ανακοίνωση από την Νότιγχαμ θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε και τυπικά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζιμπούρ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...