zeniath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ε όχι και ήταν υπέρ στα φάουλ. Εκεί που έφυγε ο άλλος με τις τάπες στον Χολεβα δεν έδωσε κίτρινη, ούτε τα 3 offside που δεν έδωσε και συνέχισε την φάση υπέρ του Παοκ. Εγώ πιστεύω ότι ο διαιτητής ήταν 50-50 και ότι λάθη μικρά έκανε τα έκανε μέσα στο όριο του ανθρώπινου λάθους που είναι πέρα για πέρα σεβαστό άσχετα αν οι ελάχιστες 5-6 φάσεις ήταν υπέρ του Παοκ. Το όλο θέμα με την διαιτησία πρέπει να τελειώσει και όσοι διαιτητές κάνουν βλακείες όπως στον Πλατανιάς-Παο (άσχετα αν μπορούσε ή δεν μπορούσε ο Παο να πάρει το ματς με την μπάλα που -δεν-έπαιζε) και όλοι αυτοί να τους στείλουν σε κανένα ματς πινγκ πονγκ ή καλύτερα σπίτι τους. Και πέρα από αυτό πρέπει να βρεθούν άνθρωποι να σκάσουν φράγκα (σοβαρά όμως όχι για μόστρα) και στον Παο και στην Αεκ γιατί όπως και να το κάνουμε μόνο οι 4 πρώτες μπορούν να "μεγαλώσουν" σαν ομάδες λόγω και ότι έχουν αρκετό πλυθησμό για να τους ακολουθάνε σε αντίθεση με την π.χ. Βέροια που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει μεγάλη ομάδα με μια οπαδική βάση των 10 χιλιάδων ανθρώπων. Από την άλλη Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παοκ, Αεκ έχουν την βάση των φιλάθλων για να γίνουν ανταγωνιστικές και στην Ευρώπη αν βρεθούν άνθρωποι να τα σκάσουν.
gchris7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχώς χτες δεν μπόρεσα να δω το ματς ώστε να κρίνω αν ο Ζαρντιμ έκανε τόσο τραγικό κοουτσαρισμα όσο διαβάζω εδώ. Πάντως αν καταφέρουμε να τον διώξουμε από τώρα με τον Ολυμπιακό αήττητο στο πρωτάθλημα σε 12 αγώνες, με 10 νίκες με 4x 4αρες, με 29-6 γκολ, με αξιοπρεπή παρουσία στο CHL και πρόκριση στο Europa, θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Θεωρώ πάντως ότι θα επικρατήσει η γνώμη των ψυχραιμότερων και λογικότερων και το μέλλον του θα κριθεί από την παρουσία της ομάδας στο Europa.
vlachaquito Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αν και τον συμπαθω τον ζαρντιμ, οι αλλαγες του ηταν τραγικες. Εβγαλε αμντουν-τζεμπουρ που τους ενιωθε η αντιπαλη αμυνα ενω κρατησε μεσα μασαντο που ηταν τραγικος και φουστερ που ηταν πεσμενος και ψυχολογικα απο τις χαμενες ευκαιριες.
capten- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Της πλακας το πρωτάθλημα. Τραγικoi οι Χολέβας{ ελπίζω να καθίσει και λίγο στον πάγκο διότι το έχει δει παιχτούρα ενώ δεν είναι},Μασάδο και ο Φοuστερ.Αλλα και πάλι ο παοκ δεν άξιζε την ισοπαλία. Ο Zarntim είναι αδιάφορος για μένα.Πάντως έχει δώσει κάποιες ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα,όχι σαν τον προηγούμενο mas μέτριο μισθοφόρο { ο οποιος δεν έχει ούτε μια σοβαρή πρόταση από μια καλή ομάδα στην Ευρώπη.} Ελπίζω efetos να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο Europa τουλάχιστον να μπούμε στους 16.Έχουν μαζευτεί και πολλές καλές Αγγλικές ομάδες.Tοτεναμ,Λίβερπουλ,Τσέλσι,City.
Cossutius. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ο Zarntim είναι αδιάφορος για μένα.Πάντως έχει δώσει κάποιες ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα,όχι σαν τον προηγούμενο mas μέτριο μισθοφόρο { ο οποιος δεν έχει ούτε μια σοβαρή πρόταση από μια καλή ομάδα στην Ευρώπη.} Αν εννοείς τον Βαλβέρδε, φέτος δεν δουλεύει κατ επιλογήν του, λόγω του σοβαρού προβλήματος που είχε το παιδί του και αποτέλεσε βασικό λόγο που έφυγε απ τον Πειραιά. Κατα τα άλλα, όπως τα λέτε. Χθες ΟΦΕΙΛΕΣ να ριξεις 3 γκολ, να μην έχει να λέει κανεις τιποτε. Αυτη η ομάδα, δίνει συνεχώς δικαιώματα, δε μας προσφέρει ευχαρίστηση, να μας αποδείξει οτι ναι, ειναι η δυνατότερη με αποτέλεσμα να βγαίνει ο καθένας και να την αμφισβητει. Αν εξαιρέσω τα ματς με τη Μοντελιέ και με κάτι μικρούς, εως τώρα δεν έχω δει κάτι τρομερό. Παίξαμε με τη χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων ετων και αντι το σκορ να ειναι 4-0 στα πρωτα 30 λεπτά, δώσαμε το δικαιωμα να έχουν ελπίδες για γκολ. Παίξαμε με έναν κακό ΠΑΟΚ,κάναμε ένα σκασμό ευκαιρίες και στο τέλος το φάγαμε. Περιμένω σοβαρό παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Κατα την άποψή μου και με τον Παναθηναικό που βλέπουμε εδώ και τόσο καιρό, θα πρέπει να νικήσουμε με χαρακτηριστική άνεση και με διαφορά τουλάχιστον 2 τερμάτων. Σορρυ αλλά αν δε τα καταφέρουν, ειναι άξιοι της μοίρας τους και άξιοι αμφισβήτησης.
gchris7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι ποτέ τον Ολυμπιακό να παίζει καμιά φοβερή μπάλα στο πρωτάθλημα όταν παράλληλα είχε υποχρεώσεις στο CHL. Ακόμα και πέρυσι με τον Βαλβερδε, που κατά κοινή ομολογία ήταν ένας εξαιρετικός coach, όσο είχαμε παιχνίδια στο CHL, όχι μόνο δεν παίζαμε καλή μπάλα στο πρωτάθλημα αλλά κάναμε και πολλές γκέλες. Η ομάδα άρχισε να ρολάρει και να δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της αφού αποκλειστηκαμε. Ο Ζαρντιμ είναι μόλις κάτι μήνες στην Ελλάδα και έχει μια ομάδα φανερά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι αλλά τουλάχιστον παίρνει τα αποτελέσματα. Btw, το κενό ενός παίχτη στυλ Ορμπαιθ που θα μπορεί να οργανώνει, να κρατάει και να μοιράζει την μπάλα στο κέντρο, νομίζω είναι φανερό. Φιλότιμος ο Μοντεστο αλλά αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το κάνει και όταν έχεις Ιμπαγασα εκτός και Μασαντο να έχει οποιοδήποτε άλλο ρόλο εκτός από οργανωτικό, τότε υπάρχει πρόβλημα. Θέλω να δω Σιοβα αντί Μοντεστο, νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι μπορεί να δώσει περισσότερα.
Sred Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρα ειναι ο Ζαρντιμ, Εγω θελω να τον δουμε τον πορτογαλο στην συνεχεια και με καποιες προσθηκες στο ροστερ,παντως ξαναλεω μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. 1
adi32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 http://www.sport-fm.gr/article/596280 Βρηκε το μπελα του κι αυτος Θα τον βαλει σημερα λεει με την Παναχαικη Στα σοβαρα ματς τον ξεκουραζει για να παιζει ο παικταρας ο Μασαδο
Rabican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 βασικα επρεπε να εχουμε ριξει 4-5 στον cool-alexi, αλλα τεσπα...
vlachaquito Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνιδι δεν το ειδα, αλλα απο οτι διαβασα, παλι μετριοι και αδιαφοροι οι αναπληρωματικοι. Μηπως τελικα ο ζαρντιμ εχει δικιο που δεν βαζει μεσα κατι βλαχοδημους φετφα κλπ στα δυσκολα, αφου δεν το εχουν προς στιγμην???
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνιδι δεν το ειδα, αλλα απο οτι διαβασα, παλι μετριοι και αδιαφοροι οι αναπληρωματικοι. Μηπως τελικα ο ζαρντιμ εχει δικιο που δεν βαζει μεσα κατι βλαχοδημους φετφα κλπ στα δυσκολα, αφου δεν το εχουν προς στιγμην??? Οχι , οχι , οχι ... Αν δε παρουν παιχνιδια πως θα δειξουν αν αξιζουν ή οχι ? Και μιλαμε για πρωταθλημα Β' κατηγοριας .... Δεν υπαρχει δικιολογια ..
margaritagr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πωπω σφαξιμο σημερα. Δεν εχουμε παρει μπονους βολων σε καμια απο τις 3 περιοδους, δωσανε και μια τ.π ανυπαρκτη στον μπαρτζωκα, φαουλ παιρνουμε τα 2 απο τα δεκα.
dismemberer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δε ξερω ρε μαγκες αν θα παρουμε πρωταθλημα η αν θα παμε στο final4 αλλα η ομαδα μας ειναι πολυ καβλα. Αυτο και μονο μου αρκει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις