Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ήμουν μέσα απόψε, ο Μπαρτζώκας έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, κάθε φορά που χάναμε κατοχή διαμαρτυρόταν στους διαιτητές. Παρ' το αλλιώς ψηλέα, οι όποιες δικαιολογίες πλέον τελείωσαν. Άθλιο μπάσκετ με μηδέν πλάνο και μηδέν plays, άμυνα της πλάκας, γενικά μηδέν. Δεν πάμε πουθενά έτσι.Ροτεϊσιον μπορεί να γίνει, αλλά δυστυχώς τον τελευταίο μήνα έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τραγικη διαχειριση των παιχτων. Γενικα. Σημερα δε κι ο κολινς κι ο καββαδας οσο επαιξαν ηταν θετικοι, μετα εξαφανιστηκαν. Ειναι σα να μη πιστευει τους παιχτες του, παιχτες που κυριως αυτος εφερε. Η ομαδα ειναι τραγικα κουρασμενη, οφειλει να βρει λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ο Καββαδας εχει μπασκετικο κορμι και φαινετε δυνατος και εξελισιμος αλλα θελει εναν Ομπραντοβιτς η εναν Ιβκοβιτς για να εξελιχθει. Με τον mrbean δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι σιγουρος οτι ζηλευει την εξελιξη του Μαριτς και του Γιαφτοκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Σιγα την εξελιξη που ειχε ο Γιαφτοκας .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Eνώ ο Μάριτς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι σιγουρος οτι ζηλευει την εξελιξη του Μαριτς και του Γιαφτοκας. Τωρα λες παπαριτσες ομως.Ο αρχηγος σου απο ποιον εγινε παιχτης?.Ο Μαριτς ηρθε 27 χρονων στην ομαδα και εκτος αυτου ειχε τοσους τραυματισμους. Ας σκεφτομαστε λιγακι.Για Ζελικο μιλαμε οχι για Πεδουλακη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ο αρχηγος μου, επειδη πρεπει να βουτας πρωτα τη γλωσσα στο μυαλο σου πριν μου πεις οτι λεω παπαριές, ειχε παιξει πριν απο την ομαδουλα σου, σε Κεραυνο, ΓΣΛ, Μαρουσι, ΕΘΝΙΚΗ και μετα σε σενα. Αν θεωρεις οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι ενας προπονητης που εξελισσει παικτες και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ (και τους προσαρμοζει βεβαιως στα Θελω του), τοτε εχεις τοση σχεση με το μπασκετ όσο ο Χατζηγεωργιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν ειναι να μιλησουμε για δουλεια με νεαρους παιχτες ενας ειναι ο Δασκαλος. Ντουσαν Ιβκοβιτς, ολοι οι υπολοιποι ακολουθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ο Βουγιοσεβιτς ακολουθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ο αρχηγος μου, επειδη πρεπει να βουτας πρωτα τη γλωσσα στο μυαλο σου πριν μου πεις οτι λες παπαριές, ειχε παιξει πριν απο την ομαδουλα σου, σε Κεραυνο, ΓΣΛ, Μαρουσι, ΕΘΝΙΚΗ και μετα σε σενα. Αν θεωρεις οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι ενας προπονητης που εξελισσει παικτες και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ (και τους προσαρμοζει βεβαιως στα Θελω του), τοτε εχεις τοση σχεση με το μπασκετ όσο ο Χατζηγεωργιου. Γνωριζεις σε τι ηλικια ηταν στην "ομαδουλα" μου ο Σπανουλης ο Διαμαντιδης,Φωτσης ο Τσαρτσαρης,επι Ζελικο? Χαλαρωσε λιγο μη νευριαζεις και λες βλακειουλες,δηλαδη θες να μου πεις οτι στο Σπανουλη εμαθε 100% μπασκετ ο Κεραυνος και το Μαρουσι.. Kαλα οκ.Εviva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ο Ομπραντοβιτς του μαθε να σκαει τη μπαλα. Καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ο Ομπραντοβιτς του μαθε να σκαει τη μπαλα. Καληνυχτα Μα ειναι γνωστο οτι η προταση απο nba στο Σπανουλη εφτασε πρωτα στα γραφεια του Κεραυνου. Και ο Τσαρτσαρης εμαθε στη Νηαρ Ηστ να κανει πρωταθλητισμο. Ρε τι ακουμε βραδιατικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adios_le_pidos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Όχι, όπως δεν έμαθε ούτε τον Νικ Καλάθη που ήταν ένας άχρηστος όταν ήρθε όπως λέγατε... και έφυγε άχρηστος... όπως λέτε. Εντάξει, είναι μεγάλες οι πίκρες που φάγατε από τον Ζέλικο, ο οποίος παρόλα τ' αύτα σας σέβεται, και σε συνεντεύξεις τους λέει τα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Όχι, όπως δεν έμαθε ούτε τον Νικ Καλάθη που ήταν ένας άχρηστος όταν ήρθε όπως λέγατε... και έφυγε άχρηστος... όπως λέτε. βρηκες παραδειγμα παιχτη κι εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις