Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΥΤΟ λεω οτι ΔΕ μπορει να διαχειριστει τη καταστασηρε παιδια. Ναι στο οακα. Πως δηλαδη γινανε μελη της ομαδας ο Μαντζαρης, ο Σλουκας κι ο Παπ; Ή μηπως οι παιχτες που σε δυο χρονιες, κερδισανε μεσα στο οακα και τις δυο φορες στη κανονικη περιοδο, ειχανε ξανα εμπειρια απο τετοια ντερμπι;

Παντως δε μιλησα μονο για το οακα, ειναι γενικοτερα κακο το ροτεϊσον που γινεται.

Θεμα προπονητη ειναι πρωτα απ ολα.

Εκτος οτι προσαρμοζονται πιο δυσκολα οι ξενοι απο τους ελληνες και φυσιολογικο ειναι,

Η ουσια ειναι οτι φετος δε κανατε καλες μεταγραφες,ο παναθηναικος σημερα με εκανε να αρχισω να βριζω,εκεινος ο Γκιστ μονο

απο καρφωματα την εβαζε μεσα ο Μασιουλις επαιξε 11 λεπτα και γενικα πολυ κακο μπασκετ,αλλα παρολα αυτα παλι χασατε.

Περυσι ο Πεδουλακης το Γεναρη αλλαξε τι μιση ομαδα αλλα και τη Μπαρτσελονα παραλιγο να αποκλεισουμε να ναι καλα τα κορακια

και εσας με 3-0 σας πηραμε.Δε παιζει ρολο τοσο η προσαρμογη των παιχτων οσο η ποιοτητα των παιχτων.

Δεν ειναι μονο η διαχειριση αλλα και το υλικο που εχει.

Σας εχουν παρει χαμπαρι και κλεινουν τον Σπανουλη και σουταρει απο το γαμο του καραγκιοζη επειδη δε μπορει να μπει μεσα

και ολοι οι αλλοι κανουν οτι να ναι στον αγωνα.

Καταρχην πρεπει να διωξετε Μπαρτζωκα..ο τυπος σας ξεφτιλιζει καθε φορα,κανει λες και ειναι προπονητης στο Μαρουσι ακομα,

και μη μου πεις για τα ευρωπαικα με την ετοιμη ομαδα του "Ντουντα"..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Για Σλουκα και Μαντζαρη εισαι τοσο πολυ λαθος...δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε οταν μου λες για Σλουκα και Μαντζαρη.

Καλα κι ο Πεδουλακης περυσι ενα καρο αλλαγες εκανε. Ηταν τυχερος που του κατσανε οι δυο μαυροι, οπως ειχε γινει μ εμας τη πρωτη σεζον. Το θεμα ειναι οτι ο Μπαρυζωκας ασχολειται πιο πολυ με το τι θα δηλωσει παρα με το να προετοιμασει την ομαδα. + καποια πραγματα που δε μπορει να κανει λογω ελλειψης εμπειριας.

Κακο το μαυς σημερα γενικα, ακομα ενα μεταξυ των δυο ομαδων.

Δημοσ.

Εκτος οτι προσαρμοζονται πιο δυσκολα οι ξενοι απο τους ελληνες και φυσιολογικο ειναι,

Η ουσια ειναι οτι φετος δε κανατε καλες μεταγραφες,ο παναθηναικος σημερα με εκανε να αρχισω να βριζω,εκεινος ο Γκιστ μονο

απο καρφωματα την εβαζε μεσα ο Μασιουλις επαιξε 11 λεπτα και γενικα πολυ κακο μπασκετ,αλλα παρολα αυτα παλι χασατε.

Περυσι ο Πεδουλακης το Γεναρη αλλαξε τι μιση ομαδα αλλα και τη Μπαρτσελονα παραλιγο να αποκλεισουμε να ναι καλα τα κορακια

και εσας με 3-0 σας πηραμε.Δε παιζει ρολο τοσο η προσαρμογη των παιχτων οσο η ποιοτητα των παιχτων.

Δεν ειναι μονο η διαχειριση αλλα και το υλικο που εχει.

Σας εχουν παρει χαμπαρι και κλεινουν τον Σπανουλη και σουταρει απο το γαμο του καραγκιοζη επειδη δε μπορει να μπει μεσα

και ολοι οι αλλοι κανουν οτι να ναι στον αγωνα.

Καταρχην πρεπει να διωξετε Μπαρτζωκα..ο τυπος σας ξεφτιλιζει καθε φορα,κανει λες και ειναι προπονητης στο Μαρουσι ακομα,

και μη μου πεις για τα ευρωπαικα με την ετοιμη ομαδα του "Ντουντα"..

Δηλαδη εσεις απαξ και παρετε Ευρωλιγκα ειναι με την αξια σας ,ενω αν την χασετε ειναι με διαιτησια αν καταλαβα καλα ...Φυλατε και τα ρουχα σας βεβαια και καλα κανετε .Σου λεει κατσε μην χασουμε απο κανενα Μπαρτζωκα αυριο -μεθαυριο νατην παλι στημενη η Ευρωλιγκα ...χαχαχα

Δημοσ.

Δηλαδη εσεις απαξ και παρετε Ευρωλιγκα ειναι με την αξια σας ,ενω αν την χασετε ειναι με διαιτησια αν καταλαβα καλα ...Φυλατε και τα ρουχα σας βεβαια και καλα κανετε .Σου λεει κατσε μην χασουμε απο κανενα Μπαρτζωκα αυριο -μεθαυριο νατην παλι στημενη η Ευρωλιγκα ...χαχαχα

Νομιζω ολοι ειδαμε τη περσινη διαιτησια μεταξυ παναθηναικου-μπαρτσελονα μη λεμε και οτι θελουμε.

Παρολα αυτα δε καταλαβα τι θες να πεις,το εχασα σε μια φαση.

Σιγουρα ειδες τη εγραψα?

Ειπα εγω οτι δε πηρατε ευρωλιγκα με την αξια σας?Για τους παιχτες μας μιλησα και για τις φετινες μεταγραφες σας.

Δημοσ.

Προσεξτε τωρα τι δηλωνει ο μαλακας γιατι εγω κατι τετοια προσεχω ..

Ακόμη κι αν κερδίζαμε δεν είχαμε πλεονέκτημα για την πρώτη θέση, οπότε ούτως ή άλλως ο δρόμος μας περνά από αυτό το γήπεδο. Ελπίζω να ετοιμαστούμε πιο έτοιμοι στη συνέχεια», τόνισε.

Δεν φταιει ομως κανει αλλος φταινε αυτοι που πηγαινουν στο ΣΕΦ ,οχι πως ειναι οπαδοι ,παιδακια και γκομενες ειναι αλλα τελος παντων .Εγω θελω την αλλη φορα να ειναι αδειο το ΣΕΦ να σου πω εγω .Πες βρε παπαρα εχασα ,τι το θες το ετσι και αλλιως για να χρυσωσεις το χαπι ? Λιποψυχε ..

Νομιζω ολοι ειδαμε τη περσινη διαιτησια μεταξυ παναθηναικου-μπαρτσελονα μη λεμε και οτι θελουμε.

Παρολα αυτα δε καταλαβα τι θες να πεις,το εχασα σε μια φαση.

Σιγουρα ειδες τη εγραψα?

Ειπα εγω οτι δε πηρατε ευρωλιγκα με την αξια σας?Για τους παιχτες μας μιλησα και για τις φετινες μεταγραφες σας.

Δεν ειπα εγω οτι ειπες οτι δεν πηραμε με την αξια μας την Ευρωλιγκα ,που και να το ελεγες δηλαδη δεν θα ετρεχε και τιποτα .Απλα σχολιασα ετσι αυτο που ειπες στα πεταχτα επειδη βλεπω γενικα οτι το συζητατε .Να στο πω αλλιως ,αδικηθηκες με Μπαρτσελονα στον αγωνα στην Ισπανια οκ πασο .Εσυ δεν εχεις ευνοηθει ποτε με 6 αστεριες που εχεις ετσι ?  Καταλαβες τωρα,φαυλος κυκλος η κουβεντα ...Εξαλλου την νικησες εκει ,μετα ηρθε εδω στο πηρε το παιχνιδακι ,αστο .Δεν αξιζες περυσι να την περασεις .Γενικα μιλαμε τωρα σαν εικονα των 2 ομαδων .Ησουν δηλαδη πολυ δυνατος οχι ομως καλυτερος ,γνωμη μου αλλα οκ .

Δημοσ.
Πως γινεται καποιος προπονητης μπασκετ στην ΕΛλαδα? Να υποθεσω, με τον ιδιο ακριβως τροπο που καποιος γινεται μπασκετικος δημοσιογραφος? Αυτος ηταν λοιπον ο Κολλινς που γραφαν ολοι οι δημοσιογραφοι πως μαλλον θα παει για αλλαγη και δεν ειναι αυτο που ψαχνει ο Ολυμπιακος?? Ε λοιπον ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ψαχνει. Βεβαια το γατονι ο Μπαρτζωκας δεν τον εβαλε στο 2ο ημιχρονο, για να μπορεσει με την ησυχία του μετα την ήττα να παραπονεθει για τη διαιτησια. Τραγικό το ΕΠΟΠ που εχουμε στον παγκο.

Y.Γ.1 Μαργαριτα, σταμάτα να βιάζεις τη λογική μας. Ειναι ανεπιτρεπτο να εισαι προπονητης του ΟΣΦΠ και να χανεις για 345346 φορα απ τον ΑΧΤΑΡΜΑ που λεγεται ΠΑΟ. Και μαλιστα να χανεις ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ, χωρις να εχεις να αντιπαραταξεις ΤΙΠΟΤΑ σε ιδεες και σχέδιο. Και μαλιστα να χανεις απ τον ΠΑΟ που επαιζε ΧΩΡΙΣ ΛΑΣΜΕ.

Υ.Γ.2 Οι ψηλοι μας καταφεραν να χανουν τις μαχες ακομη και απο Μαυροκεφαλιδη Φωτση Γκιστ. Συγγνωμη, αλλά προτιμώ Καββαδά.

Δημοσ.

Ρε Χρηστο εχεις μεινει στα προηγουμενα ποστ και τα σχολιαζεις;;; Εχω ποσταρει κι εχω γραψει οτι πρωτα απ ολους φταιει οΜπαρυζωκας τι να κανω δηλ να βγω να ζητησω να τον κρεμασουν στο μικρολιμανο;

Απλως ελπιζω να ξεθολωσει.

Δημοσ.

Y.Γ.1 Μαργαριτα, σταμάτα να βιάζεις τη λογική μας. Ειναι ανεπιτρεπτο να εισαι προπονητης του ΟΣΦΠ και να χανεις για 345346 φορα απ τον ΑΧΤΑΡΜΑ που λεγεται ΠΑΟ. Και μαλιστα να χανεις ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ, χωρις να εχεις να αντιπαραταξεις ΤΙΠΟΤΑ σε ιδεες και σχέδιο. Και μαλιστα να χανεις απ τον ΠΑΟ που επαιζε ΧΩΡΙΣ ΛΑΣΜΕ.

Φιλε Chris ,ο βαζελος δεν ειναι αχταρμας ...Αχταρμας ηταν ξερεις ποτε? Στην αρχη με τον Πεδουλακη που δεν τραβαγε μια ,μετα οταν ο αλλος ο φανατιλας χωθηκε και πηρε τους 2 μαυρουκους ,γιατι ακριβως μπορει να ειναι πρεζακιας και οτι αλλο αλλα εχει τελος παντων φιλοτιμο ,η ομαδα του εφτιαξε .Στο λεω γιατι καποιοι αλλοι δεν εχουν φιλοτιμο στις ομαδες τους ,γιατι παρεξηγησαν βλεπεις το γεγονος οτι 30-40 παιδακια με τσαντουλες κατεβηκαν στο ΣΕΦ μετα το σχολειο τους για να φωναζουν να μην φυγουν απο την ομαδα  ...Εδω πιστευε ο αλλος οτι κοψανε μισθους απο την εταιρεια τους για να τα δωσουν στον Σπανουλη ...

Επισης ο Πεδουλακης μπορει αγγλικα να μην ξερει και να γελανε πολλοι αλλα ο ανθρωπος ηρθε μετα τον Σερβο και επειδη αγαπαει την δουλεια του εκατσε να δουλεψει αυτο που ξερει χωρις να το παιζει φτασμενος και αυτο επισης φιλοτιμο λεγεται .

Δημοσ.

Προσεξτε τωρα τι δηλωνει ο μαλακας γιατι εγω κατι τετοια προσεχω ..

Ακόμη κι αν κερδίζαμε δεν είχαμε πλεονέκτημα για την πρώτη θέση, οπότε ούτως ή άλλως ο δρόμος μας περνά από αυτό το γήπεδο. Ελπίζω να ετοιμαστούμε πιο έτοιμοι στη συνέχεια», τόνισε.

Δεν φταιει ομως κανει αλλος φταινε αυτοι που πηγαινουν στο ΣΕΦ ,οχι πως ειναι οπαδοι ,παιδακια και γκομενες ειναι αλλα τελος παντων .Εγω θελω την αλλη φορα να ειναι αδειο το ΣΕΦ να σου πω εγω .Πες βρε παπαρα εχασα ,τι το θες το ετσι και αλλιως για να χρυσωσεις το χαπι ? Λιποψυχε ..

Δεν ειπα εγω οτι ειπες οτι δεν πηραμε με την αξια μας την Ευρωλιγκα ,που και να το ελεγες δηλαδη δεν θα ετρεχε και τιποτα .Απλα σχολιασα ετσι αυτο που ειπες στα πεταχτα επειδη βλεπω γενικα οτι το συζητατε .Να στο πω αλλιως ,αδικηθηκες με Μπαρτσελονα στον αγωνα στην Ισπανια οκ πασο .Εσυ δεν εχεις ευνοηθει ποτε με 6 αστεριες που εχεις ετσι ?  Καταλαβες τωρα,φαυλος κυκλος η κουβεντα ...

Aν νομιζεις οτι ειναι το ιδιο να ευνοησε σε απλα παιχνιδια στην ευρωπη και αν ειναι το ιδιο

να ευνοησε σε αγωνες μεσα εξω που σε πανε final four οκ,εγω μιλησα ονομαστικα και για πιο παιχνιδι εσυ το λες ετσι,..δε θα με βαλεις ομως σε σκεψεις βραδιατικα να κατσω να δω ποιον αγωνα λες αν θες πες μου εσυ   :)

Ας ξαναμπουμε ομως σιγα σιγα στον ολυμπιακο,αλλιως ελα να τα πουμε στο διπλα τοπικ για τα αστερια μας :)

Δημοσ.

Φιλε Chris ,ο βαζελος δεν ειναι αχταρμας ...Αχταρμας ηταν ξερεις ποτε? Στην αρχη με τον Πεδουλακη που δεν τραβαγε μια ,μετα οταν ο αλλος ο φανατιλας χωθηκε και πηρε τους 2 μαυρουκους ,γιατι ακριβως μπορει να ειναι πρεζακιας και οτι αλλο αλλα εχει τελος παντων φιλοτιμο ,η ομαδα του εφτιαξε .Στο λεω γιατι καποιοι αλλοι δεν εχουν φιλοτιμο στις ομαδες τους ,γιατι παρεξηγησαν βλεπεις το γεγονος οτι 30-40 παιδακια με τσαντουλες κατεβηκαν στο ΣΕΦ μετα το σχολειο τους για να φωναζουν να μην φυγουν απο την ομαδα  ...Εδω πιστευε ο αλλος οτι κοψανε μισθους απο την εταιρεια τους για να τα δωσουν στον Σπανουλη ...

Επισης ο Πεδουλακης μπορει αγγλικα να μην ξερει και να γελανε πολλοι αλλα ο ανθρωπος ηρθε μετα τον Σερβο και επειδη αγαπαει την δουλεια του εκατσε να δουλεψει αυτο που ξερει χωρις να το παιζει φτασμενος και αυτο επισης φιλοτιμο λεγεται .

Αχταρμάς ειναι επιθετικα, απλως παιζει σκυλισια αμυνα και εχει μαθει να επιβιωνει (τους τα λεγα απεναντι οταν βριζαν τον προπονητη τους).

Θεωρω πως εφταιξαν σημερα για την ηττα:

1. Ο Κολλινς ηταν ακριβως αυτο που χρειαζεται η ομαδα. Αμερικανος που μπαινει στο πρωτο του ματς μεσα στη λαβρα του ΟΑΚΑ και παιζει αμυνα με τσαμουκα, ριχνει και δεχεται 2-3 ψιλές, βοηθώντας τους υπολοιπους παικτες να πολεμήσουν για το ματς. Βοηθαει στα αμυντικα ριμπαουντ, δινει καλες βοηθειες χαμηλα και ειναι μέσα σε καθε φαση. Αυτον λοιπον τον παικτη τον αφηνει ο Μπαρτζω εξω σε ολο το 2ο ημιχρονο, αντι να τον ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ βασικο.

2. Ο Πεδουλακης βαζει τον Γκιστ πανω στον ΣΠανουλη, ωστε στο π&ρ οι δυο που αμυνονται απο πλευρας ΠΑο ειναι οι Λασμε-Γκιστ. ΔΕΝ προκυπτουν μις-ματς ετσι, και με δεδομένο πως οι ψηλοι του ΟΣΦΠ ειναι ΜΕΤΡΙΟΙ στο π&ρ, δεν μπορεις να απειλησεις. Τι μπορεις να κάνεις? ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 4αρι σου, το οποιο μαρκαρει στην καλυτερη ο ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ (αφου γκιστ λασμε μαρκαρουν το π&ρ)

3. Ανυπαρξία των ψηλων μας, σε ολο το μηκος και το πλατος του γηπεδου.

Δημοσ.

Τα είπες όλα. Τελεία και παύλα.

Καλά τα λέτε περι rotation, απουσίες, μπαρτζώκα κλπ αλλά εγώ είμαι της παλιάς σχολής και αγνός οπαδός που θέλω να βλέπω τσαμπουκά, πάθος για νίκη ή έστω για την προσπάθεια. Να γυαλίζει το μάτι τους. Και δε νομίζω να το έχουν δείξει αυτό στα 2 τελευταία παιχνίδια με το βάζελο. Ούτε πιστεύω ευθύνεται το μικρό ρόστερ. Ας έπαιζαν πιο δυναμικά σήμερα και ας χάναν από κούραση στα τελευταία λεπτά. Πέρα από γόητρα και πλεονέκτημα, πως θα πάρεις τα πάνω σου αν μπαίνεις με τέτοια ψυχολογία?

Ελπίζω αυτό να το δώ σε έναν από τους τελικούς στο ΟΑΚΑ, αν θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα.

Προς το παρόν, με την πλάτη στον τοίχο το επόμενο ματς ευρωλίγκα και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Aν νομιζεις οτι ειναι το ιδιο να ευνοησε σε απλα παιχνιδια στην ευρωπη και αν ειναι το ιδιο

να ευνοησε σε αγωνες μεσα εξω που σε πανε final four οκ,εγω μιλησα ονομαστικα και για πιο παιχνιδι εσυ το λες ετσι,..δε θα με βαλεις ομως σε σκεψεις βραδιατικα να κατσω να δω ποιον αγωνα λες αν θες πες μου εσυ   :)

Ας ξαναμπουμε ομως σιγα σιγα στον ολυμπιακο,αλλιως ελα να τα πουμε στο διπλα τοπικ για τα αστερια μας :)

Σου ειπα νομιζω Σταματη που αναφερομουν ,αν εσυ πιστευεις σε αδικησαν οκ δεν θα στο χαλασω εγω .Διπλα δεν ερχομαι φιλε γιατι  προσωπικα θεωρω αισχος να κοροιδευετε παιχτη που τραυματιζεται ή να αποκαλειτε οπαδους μιας ομαδας ακροδεξιους και χρυσαυγιτες .Δεν θελω να σας το χαλασω κιολας οπως το χαλατε εσεις εδω το thread συχνα γιατι σεβομαι 2-3 ατομα που γραφουν εκει σοβαρα .Φιλικα ετσι ? Εκτος απο αυτο εγω δεν μπαινω στο insomnia για να βγαλω τα απωθημενα μου στα αθλητικα threads οπως κανουν αλλοι .Μπαινω για αλλο λογο .. .Οτι θες μπορεις να μου στειλεις και pm παντως no problem .

Δημοσ.

Παπαπετρου, Καββαδας, Κατσιβελης ΕΠΡΕΠΕ και ΠΡΕΠΕΙ να παρουν χρονο. Παιζει ο Καββαδας με Μπαγερν ειναι καλος, και μετα τον τρωει η μαρμαγκα. Η μηπως ο Κατσιβελης δε μπορει να παιξει ενα 10λεπτο;;

Τον Παπαπετρου τι εγινε ολοκληρο θεμα για να τον παρουμε;

Ο Κολινς σημερα ξεχαστηκε στον παγκο.

Εχουμε καλο ροστερ ποσοτικα με πολλους παιχτες και παιζουνε 8 ατομα, με αποτελεσμα να τα χουνε φτυσει, η ομαδα να μην εχει ενεργεια και καθαρο μυαλο.

ΟΦΕΙΛΕΙ να φτιαξει το ροτεϊσον ο Μπαρτωκας, δε παει αλλο αυτο. Αν θελουμε παιχτες μονο για τις προπονησεις να παω εγω να βοηθαω.

Δημοσ.

Mια χαρά γυαλιζε το ματι τους σημερα. Μεχρι και ο Μοσχος ο Ντανστον καταλαβε πως οταν καρφωνεις, δινεις ψυχολογια στους συμπαικτες σου, παλευαν διαρκως. Το θεμα ειναι πως δεν ειχαν καμια βοηθεια απο τον παγκο, ισα ισα τους μπερδεψε ο προπονητης.

Η κουραση δεν ειναι δικαιολογια. Για το μικρο ροτεισιον ενω εχεις 17 παικτες, μαντεψτε ποιος φταιει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...