FilipposMD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς, ακόμα κι αν γίνει κανένα μαγικό και κερδίσει απόψε ο Ολυμπιακός, έχει μεγάλο πρόβλημα. Στο α' ημίχρονο, μόλις βγήκε ο Σπανούλης έξω, έφαγε σερί 11-0. Εκεί που κανονικά θα είχε το κουμάντο ο Λο. Έχουν χάσει τους ρόλους τους, φαίνεται καθαρά. Με ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Σπανούλης μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και να μην φανεί η σύγχυση, αλλά σε αυτό το επίπεδο δε γίνεται. 2
Cossutius. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Nαι αυτο βλέπω και εγω. Αν δε μπορει ο Σπανουλης, δε μπορει κανεις άλλος. Τέλος οι λύσεις απ τα παλιά. Εννοείται πως έτσι δεν υπάρχει καμία τύχη. Δε ξέρω αν τα βλέπουν αυτά οι Αγγελόπουλοι, αλλά οι περσινοι παίχτες δεν έχουν αντικατασταθεί επάξια.
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Nαι αυτο βλέπω και εγω. Αν δε μπορει ο Σπανουλης, δε μπορει κανεις άλλος. Τέλος οι λύσεις απ τα παλιά. Εννοείται πως έτσι δεν υπάρχει καμία τύχη. Δε ξέρω αν τα βλέπουν αυτά οι Αγγελόπουλοι, αλλά οι περσινοι παίχτες δεν έχουν αντικατασταθεί επάξια. Μ αρεσει παρα πολυ να διαβαζω τετοια ποστ, ετσι για να φευγει η πιεση απ την ομαδα Συνεχιζουμε.
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και η διαιτησία για τα πανηγύρια πάντως. Και κάτι φάουλ ψιλομούφα πήρε ο Σπανούλης πριν και το έγκλημα με το φάουλ του Ντάνστον τώρα. Ό,τι να'ναι. Εντάξει, ο Σλούκας τα χάνει, αλλά τουλάχιστον τα παίρνει. Οι καινούργιοι ούτε καν.
Cossutius. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πάντως Φιλιππε οπως είδες, απλά χάσαμε στις λεπτομέριες εν τέλη από μια καλύτερη ομάδα που ειχε σε δαιμονιόδη φόρμα τον Ναβάρο. Δεν παρουσιάσαμε το χάλι της περασμένης φοράς, αλλά και πάλι χάσαμε, έχοντας ολοι δει το πρόβλημα. Η ειναι μεγάλη κοιλιά, ή απλά φάνηκαν πλέον τα προβλήματα της ομάδας.
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πάντως Φιλιππε οπως είδες, απλά χάσαμε στις λεπτομέριες εν τέλη από μια καλύτερη ομάδα που ειχε σε δαιμονιόδη φόρμα τον Ναβάρο. Δεν παρουσιάσαμε το χάλι της περασμένης φοράς, αλλά και πάλι χάσαμε, έχοντας ολοι δει το πρόβλημα. Η ειναι μεγάλη κοιλιά, ή απλά φάνηκαν πλέον τα προβλήματα της ομάδας. Τα προβληματα της ομαδας προεκυψαν λογω των τραυματισμων. Ο Λο λειπει παρα πολυ οπως επισης και ο Πετγουει. Ο Πριντεζης προσπαθει πολυ αλλα λειπει το δευτερο 4ρι. Και φυσικα τα χαρακτηριστικα του Λο δε τα εχει κανενας αλλος γκαρντ μας. Κουρασμενοι και επηρεασμενοι απ τα προβληματα ειμαστε, κοιλια ολοι κανουν καποια στιγμη, την Ανοιξη ειναι τα σπουδαια. Περυσι ας πουμε η Μπαρτσελονα πηγαινε τρενο, και κοντεψε ν αποκλειστει απ τον παο κανοντας τα χειροτερα της παιχνιδια. Καλυτερα τωρα λοιπον η κοιλια παρα μετα. 1
Jenkins Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μια ζωή τα Ισπανά θα έχουν και τη διαιτησία. Η ομάδα έχει πολλές αλλαγές λόγω τραυματισμών και ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Ο τελευταίος που μπορεί να την ξεγράψει είναι οι οπαδοί της, γι' αυτό ψυχραιμία και σεβασμός στον b2b Πρωταθλητή Ευρώπης. 5
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει, είχε τον Ναβάρρο να τα βάζει -παρεμπιπτόντως, στο όνειρό του το είδε αυτό το κούρεμα;- αλλά είχε και Παπανικολάου εντελώς εκτός κλίματος, Τόμιτς και Λόρμπεκ να φορτώνονται γρήγορα φάουλ. Τέλος πάντων, δεν έγινε για πέταμα η ομάδα, αλλά πρέπει στη μέση της χρονιάς να αναδιανείμει ρόλους. Ο Λοτζέσκι έπρεπε να έχει πάρει 10 σουτ σήμερα, αλλά τόσους μήνες έχει επικουρικό ρόλο, δεν αλλάζει με ένα κουμπί αυτό. Μακάρι να ξαναβρούν τη χημεία τους, γιατί παίκτες υπάρχουν. Χωρίς χημεία όμως, θα ρίχνουν όλοι ξύλο στον Σπανούλη και τελείωσε η υπόθεση. Εγώ μέχρι τέλος του πρώτου γύρου κρατάω πολύ μικρό καλάθι και ελπίζω ότι στον δεύτερο θα έχει πάρει φόρα για να προλάβει. 1
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι εντάξει, γιατί μόνο ο Ολυμπιακός έχει ψυχή. Ολυμπιακοί γίναμε γιατί ήταν ο μπαμπάς μας (ή ο θείος ή ο ξάδερφος). Τέλος πάντων, οι Αγγελόπουλοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Ή θα κάνουν κάτι δραστικό ή θα το βουλώσουν. Έχει κουράσει αυτό το πράγμα με τις ανακοινώσεις, τις δηλώσεις και τη συνεχή μουρμούρα. Έχουν ομάδα εκατομμυρίων με εγγυημένο συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα. Ας δηλώσουν ότι την επόμενη φορά που θα πέσει φωτοβολίδα ή θα επιτεθεί ο Γιαννακόπουλος στους διαιτητές ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν. Και μετά να το κάνουν. Ή να μην κατέβουν καθόλου αν θεωρούν ότι οι διαιτητές είναι στημένοι (ή κότες).Θα φάνε μια αφαίρεση βαθμών και κάτι έγινε. Θα περάσουν ένα μήνυμα όμως. Ο Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να πανηγυρίζει αν δεν έχει αντίπαλο. Αν δεν είναι έτοιμοι να το κάνουν αυτό, ας σταματήσουν να μιλάνε. Πρώτον μας κουράζουν και οι μεν και οι δε, και επίσης δεν πετυχαίνουν τίποτα, παρά μόνο να εκνευρίζουν την ομάδα τους και να απαξιώνονται στα μάτια του κόσμου.Άσε που οξύνονται τα πνεύματα και μετά πηγαίνουν τα τούβλα και πλακώνονται. Mεγιστη ντροπη να φυγει ο ΟΣΦΠ απο το γηπεδο.
stamatinho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 παρεμπιπτόντως, στο όνειρό του το είδε αυτό το κούρεμα;- hahahahaha ηταν που ηταν αντιπαθητικος τωρα παραγινε
~mxls~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Θα φανει στο χειροκρότημα όπως λέμε, και στο τέλος όλοι τους ευχαριστήσαμε παρα την ήττα. Τα + και τα - πιο ξεκάθαρα . Στο σημερινο ματς μπήκε λίγο στο νοημα ο Σιμμονς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις