margaritagr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δε μου κανει εντυπωση ενας απειρος προπονητης ν αντιμετωπισει προβληματα.. Γενικα θεωρω πως ο Μπαρτζωκας εχει κανει λαθη στη διαχειριση του υλικου, στο ροτεισον γενικοτερα τα οποια εχουν επηρεαστει απο τους τραυματισμους. Και ο ιδιος ειχε επηρεαστει απο την πιεση του νικηφορου σερι. Απειρος προπονητης ειναι, το βρισκω λογικο.. Κανεις δε μπορουσε να ξερει οτι ο Πετγουει θα βγαλει προβλημα.. Πηραμε δυο παιχτες για να καλυφθουν τα κενα και θεωρω οτι ψαχνουμε για 5ρι στη θεση του Μπεγκιτς. Ενταξει κακες επιλογες ολες οι ομαδες κανουν, ακομα κι ο Ομπραντοβιτς μετανιωνει (πιστευω) για τα λεφτα που διεθεσε στον Κλειζα. Τον Ντανστον ποιος τον εφερε; Τον Λοτζεσκι ποιος τον εφερε; Και ο Σιμονς εχει ανεβει και πλεον ειναι μια χαρα λυση για τριτος σεντερ. Ποιος πιστωνεται την καλυτερη χρονια που κανει ο Περπε στην καριερα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 2-3 μηνες εξω ο σιοβας λενε μετα την εγχειρηση. Σιδερενιο να ναι το παλικαρι Ελπιζω ο Αβρααμ να ναι σε καλη καταταση για τα ματς με την Γιουναιτεντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μπορω να σου βρω 10 καλυτερους σεντερ απο τον Ντανστον, ο Λοτζεσκι δεν ειναι ουτε Λο, ουτε Παπανικολαου. Οσο για τον Περπερογλου, απλως δεν εχουμε αλλο 3αρι και αναγκαζεται και παιζει τοσο, οποτε εχει αλλο ρυθμο στ παιχνιδι του. Επισης απειρος προπονητης ο Μπαρτζωκας? Τοτε τι θελει στην ομαδα μας? Καλο ειναι να δινουμε πιστωση χρονου αλλα οχι να κλεινουμε τα ματια σε σοβαρα ζητηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχει νοημα να λεμε οτι ο Λοτζεσκι δεν ειναι Παπανικολαου αφου ο ιδιος ο κοουτς εχει πει οτι δεν ηθελε εναν Παπανικολαου, αλλα εναν παιχτη με αλλα χαρακτηριστικα. Ο Ντανστον ειναι η καλυτερη μεταγραφη που καναμε, πες μου εναν αθλητικο σεντερ με εφεση στα μπλοκ και τα ριμπαουντ μ αυτο το μισθο. (ειχαμε κλεισει Αζινζα στη θεση του Μπεγκιτς, θα μας ανεβαζε επιπεδο, μεχρι που εσκασε η προταση απο το nba) Οι προεδροι αποφασισαν να εμπιστευτουν εναν Ελληνα προπονητη που εδειχνε να εχει προοπτικες και θα δεχοταν να δουλεψει με χαμηλο μπατζετ. Δε μπορουσαμε να φερουμε Μεσινα & κατα τη γνωμη μου, και βαση αποτελεσματων, καναμε την καλυτερη επιλογη. Ποιον Μεσινα βασικα? αυτον που ξεφτυλισε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχει νοημα να λεμε οτι ο Λοτζεσκι δεν ειναι Παπανικολαου αφου ο ιδιος ο κοουτς εχει πει οτι δεν ηθελε εναν Παπανικολαου, αλλα εναν παιχτη με αλλα χαρακτηριστικα. Ο Ντανστον ειναι η καλυτερη μεταγραφη που καναμε, πες μου εναν αθλητικο σεντερ με εφεση στα μπλοκ και τα ριμπαουντ μ αυτο το μισθο. 1. Eσυ δηλαδη δεν βλεπεις οτι στην ομαδα λειπουν τα χαρακτηριστικα του Παπανικολαου? Επισης οτι πηρε τον Μουν δειχνει πως και ο ιδιος ο θεουλης ο Μπαρτζω καταλαβε το λαθος που εκανε. 2. Δεν ξερω και δε με αφορουν οι μισθοι των παικτων. Θελεις να σου πω καλυτερους βασικους σεντερ? Παιζει να σου βρω καμια 10αρια. Γιατι βασικος παιζει ο Ντανστον και ως τετοιος πρεπει να κρινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 1. Οχι δεν εχω δει να λειπει μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Εκτος αν ο Παπ θα μας βοηθουσε να κερδισουμε τον βαζελο ή την Αρμανι; Κοιτα σου ξαναλεω οτι ειναι διαφορετικοι παιχτες, δε σου λεω οτι ειναι ιδιοι. Προς το παρων η αμυνα του Παπανικολαου (γιατι εκει υπερτερει) δε μας εχει λειψει, ενω ο Λοτζεσκι εχει βοηθησει στο 2 οποτε χρειαστηκε, και ειναι πιο συνεπης στο σκοραρισμα. 2.Δε γινεται να μην υπολογιζεις το μισθο. Η ομαδα εχει συγκεκριμενο μπατζετ και βαση αυτου κινειται. Αλλιως κι εγω θα σου πω οτι γουσταρα πιο πολυ τον Ντειβις , κι ας ειναι αλλου τυπου παιχτης. Το θεμα ειναι αν γινονται οι καλυτερες δυνατες επιλογες με βαση τα χρηματα που ειναι διαθεσιμα. Παραλογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 1. Ριξε μια ματια ποσα ριμπαουντ ειχαμε με το βαζελο, ποσα ριμπαουντ γενικοτερα εχουμε σαν μ.ο. ομαδας φετος, δες ποσους ποντους μας εβαλε ο Λανγκφορντ και απλα παρατηρησε τα τελειωματα που εχουμε σε καθε αιφνιδιασμο.. Αν δεν ειναι ο Πριντεζης να την καρφωσει, δεν υπαρχει πλεον ουτε Χαινς ουτε καποιο δυναμικο 3αρι να τον τελειωσει με σιγουρια. Ο Παπανικολαου ειχε πολυπλευρη συνεισφορα, δεν ειναι καθολου τυχαιο που στη μπαρτσελονα εχει απ τους μεγαλυτερους χρονους συμμετοχης. 2. Προφανως εχουμε διαφορετικη οπτικη. Η δικη μου δεν βλεπει τον ΟΣΦΠ σαν καημενη ομαδουλα που πρεπει να ψωνιζει απ το πανερι. ΕΛΕΟΣ b2b πρωταθλητες ειμαστε, τουλαχιστον οι 5αδατοι μας παικτες θα επρεπε να ειναι απ το πανω ραφι (700.000 χιλιαρικα για τον Μπεγκιτς ειχαμε ομως ε?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 1.Ο Λοτζεσκι σου εχει δειξει οτι δε ξερει να τελειωνει αιφνιδιασμο; Ή τα ριμπαουντ μας θ ανεβαιναν απο ενα παιχτη; Προφανως θα παιξει πολυ στην Μπαρτσελονα, του δωσανε ενα ηγεμονικο συμβολαιο στηριζοντας πολλα πανω του & ο Κωστας δειχνει να εχει προσαρμοστει. Για καθε τι που θα σου λειψει απο τον Παπ ο Λοτζεσκι θα σου δωσει κατι αλλο, και το αντιστροφο. 2.Παντως δυο ευρωπαικα με χαμηλο μπατζετ τα πηρες και με παιχτες "απο το πανερι". Το "πανω ραφι" μεταφραζεται σε συμβολαια ανω του 1Μ εαν εσυ γνωριζεις καποιον παραγοντα που να θελει να μπει στην ομαδα και να τα δωσει, μπορεις να τον αναφερεις. Μεχρι τοτε θα λεω δοξα τω Θεο που χουμε αυτους τους δυο προεδρους-κοροϊδα να χανουνε κατι εκατομμυρια καθε χρονο. Αυτη ειναι η πολιτικη του Ολυμπιακου και δε προκειται ν αλλαξει. Υγ:Ντανστον νο1 στα μπλοκ στους 32, Χαινς νο7. Νο2 στα επιθετικα ριμπαουντ και 9 στα συνολικα. Χαινς νο17 στα επιθετικα, νο21 στα συνολικα. Δε το λες ασχημα ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Κοροιδευομαστε νομιζω.. Οτι παιρνουμε απ τον Λοτζεσκι (θα) παιρναμε απο τον Σλουκα. Οσο για τα υπολοιπα, αν δεν κτλβαινεις ποσο βοηθαει το 3αρι στην αμυνα στις βοηθειες και τα ριμπαουντς, δε μπορω να σε πεισω εγω. Οταν μας κανει αλογο ο καθε μπετατζης Μασιουλις ομως, μην αναρωτιεσαι γιατι ο Μπαρτζω βαζει τον Λο να τον μαρκαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εγω δεν κοροιδευω κανεναν παντως.. Ο,τι παιρνουμε λοιπον απ τον Λοτζεσκι γιατι δεν εχω δει να το παιρνουμε τα τελευταια χρονια απο τον Σλουκα; Εχεις δει εσυ; Φυσικα και καταλαβαινω αλλωστε απο μονη μου ειπα οτι ο Παπ ηταν καλυτερος αμυντικος. Ποτε δεν εχω πει οτι αυτο δεν ισχυει! Ας κοιταξουμε και στατιστικα Παπ και Λοτζεσκι http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=003608 http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=001255 Και μιλαμε για εναν παιχτη που ΔΕΝ εκβιαζει ποτε του προσπαθειες. Επισης για εναν ανθρωπο που δεν εχει αγωνιστει ποτε ξανα σε υψηλο επιπεδο. Τον περιμενω λοιπον ακομα καλυτερο στη συνεχεια. Στους τελικους παντως μια χαρα τον θυμαμαι τον Μασιουλις, θυμαμαι και τον Παπ και τα νευρα που του ειχαν δημιουργηθει. Δε γινεται ν αναφερθουμε στην περσινη χρονια που χασαμε κατα κρατος απο το βαζελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλά αντέδρασε η ομάδα με Πανιώνιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Η λογικη μας επιμενω οτι ειναι λαθος. Οταν φτιαχνεις μια πρωταθλητρια ομαδα, την κρατας με νυχια και με δοντια. Σκεψου ο Παο να αλλαζε ανα 2 χρονια τους παικτες του, ουτε τα μισα ευρωπαικα δεν θα ειχε. Υ.Γ. Ε οταν μου συγκρινεις Χαινς με Ντανστον, δε ξερω, νιωθω οτι θα πεσει φωτια να καψει το λαπτοπ που σου απαντω.. Το ζητουμενο για την ομαδα ειναι πλεον να μπορεσει να σταθεροποιηθει αμυντικα (δε συζηταμε για το στυλ που ειχαμε επι 1,5 χρονο που ματωναν κυριολεκτικα να μας βαλουν καλαθι - αυτο το εχουμε απολεσει), να κερδιζει τα αμυντικα ριμπαουντ, να ψηλωσει και να δυναμωσει στο 3 ωστε να μη δημιουργουνται μις ματς και να βρουν ρολο ΟΛΟΙ οι παικτες μας. Διαολε, εχουμε ενα σωρο παικτες που ειναι μπερδεμένοι, Κατσιβελης, Μπεγκιτς, Παπαπετρου, Καββαδάς δε θα παιζαν επι Ιβκοβιτς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ο Παο ηταν τυχερος γιατι εκανε ο,τι εκανε τις εποχες των παχιων αγελαδων. Οταν ειχες τον καλυτερο προπονητη στον παγκο και μπατζετ για να πληρωνεις παιχτες οπως ο Γιασικεβιτσιους, ο Μπατιστ, ο Πεκοβιτς κλπ κλπ δεν ειναι δυσκολο να τους κρατησεις. Εχεις τα λεφτα κι εχεις και τον προπονητη κραχτη που για χαρη του θα κανει και σκοντο ο παιχτης στο μισθο. Παντως μη τους εχεις και τοσο ως παραδειγμα γιατι ειδες τι εγινε με τον Μπατιστ στ αεροδρομιο και τους ισολογισμους που παρουσιαζουν στα χαρτιά. Τη συγκριση την εκανα μονο και μονο γιατι ειπες οτι δε σ ικανοποιει ο Ντανστον. Οκ αποψη σου, εμενα μ αρεσει παρα πολυ ο παιχτης, και οι αριθμοι δειχνουν οτι κανει τη δουλεια του. Χαινς αλλος δεν υπαρχει στην ευρωπη, σεντερ κατω απο 2 μετρα δε παιζει αλλος οποτε ιδια πραγματα μ αυτα που εκανε ο Καιλ ετσι κι αλλιως δε θα βρισκες. Αν ακουσες τι δηλωσε ο κοουτς σημερα ειπε ποσο κακο ειναι για την ομαδα να χει τραυματισμους και να πρεπει να φερει παιχτες μεσα στη σεζον. Σου λεει εχουμε δουλεψει ενα συγκεκριμενο πλανο που ξαφνικα διαλυεεται και ερχονται νεοι παιχτες που πρεπει να εγκληματιστουν αμεσα! Το ειπε ο ανθρωπος , δε κρυφτηκε πισω απο το δαχτυλο του, ειπε δεν ειμαι καλος σ αυτο. Αυτο που αναφερεις , ειναι αυτο που ειπα κι εγω, το κακο ροτεϊσον. Θεωρω οτι με τους τραυματισμους και την πιεση απο το σερι, καπου μπερδευτηκε κι αυτος και δεν εδωσε οσες ευκαιριες θα πρεπε ενδεχομενως να δωσει. Τον Μπεγκιτς παντως τον εβλεπα να κουβαλαει τα νερα Απλα επειδη και περυσι με κατι τσεντεβιτες και τους τουρκους ξερω γω, υπηρξε αμφισβητηση αλλα τελικα ειδαμε το αποτελεσμα, αυτο που λεω ειναι οτι η ομαδα θα βρει το δρομο της. Πηραμε δυο παιχτες ας περιμενουμε να τους δουμε πριν τους κρινουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 O Mπαρτζωκας θολωνει κατιτις τα νερα θαρρω. Δεν ειναι καλος στις αλλαγες μεσουσης της περιοδου - δικαιολογημενα - αλλα η ομάδα έπασχε ουτως ή άλλως. Δηλαδή, περυσι μπορει να μην ειχες σκορ με πλάτη, αλλα συνολικα και ο Χαινς και ο Αντιτς σου διναν σκορ στη ρακέτα. Φέτος ξέρεις τι συμβαινει? Ολοι οι αμυντικοί παιζουν δυναμικά στο σκριν και ντουμπλαρουν τις περισσοτερες φορες, βραχυκυκλωνοντας την περιφερεια μας, γιατι οι ψηλοι μας ουτε ιδιαιτερα καλοι ειναι στο κοψιμο μετα το πικ (τα στοιχειωδη), ουτε παιχνιδι με πλάτη εχουν, ουτε επιθετικα παιρνουν, ουτε απο μακρια απειλουν (τα 5αρια μας), ουτε να τριπλάρουν μπορουν αν στηθει το πικ πιο ψηλά λογω της αμυνας - και αυτοι υποδεχτουν την πασα πιο μακρια. Μακάρι να βγω άσχετος, δε μ αρεσει να γκρινιαζω, αλλά η ομαδα ενω μου αρεσει η περιφερεια της (θα ηθελα να δω και ενεργοποιηση του Παπαπετρου που θα προσεθετε πολλα στην δυναμικοτητα μας), δε μπορω να καταλαβω την "φτωχικη" της φροντ λαιν - σαν να ειναι διεκπεραιωτικη ενα πραγμα. Και ρε Μαργαριτα, μη κοροιδευομαστε, η ομαδα με παραπλήσιο μπατζετ θα ειχε κρατησει και Χαινς και Αντιτς και θα ειχε φερει για τον Ντανστον (που ειναι μια χαρα για δευτερος). Και στην τελικη, κριση για τους Αγγελοπουλους δεν υφισταται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Κάπου αναφέρθηκε πιο πάνω ότι ο Άντιτς βαριόταν στις προπονήσεις (και τράβαγε το λούκι ο Πρίντεζης) και ένας λόγος που τον άφησε ελεύθερο ο Μπαρτζώκας ήταν αυτός. Εγώ το παίχτη δεν τον ήθελα άλλο στην ομάδα. Είχε μόνο το τρίποντο σαν επιθετική απειλή, παιχνίδι στο ποστ είχε μηδέν, ενώ θυμάμαι πολλές φορές να τον παίζουν στα πόδια όπου μέχρι να στρίψει είχαμε φάει ήδη το καλάθι. Ψυχάρα βέβαια, η συνεργασία του με τον Χάινς όπου ο ένας συμπλήρωνε τις αδυναμίες του άλλου ήταν πολύ καλή. Καλώς τον άφησε ο κόουτς και θεώρησε ότι μπορούσαμε να βρούμε έναν καλύτερο αντικαταστάτη του. Όσον αφορά τον Ντάνστον είναι προς τον παρόν σαφώς υποδεέστερος του Χάινς. Έχει κάποιες φορές κακές τοποθετήσεις στα ριμπάουντ και στην άμυνα ενώ στο mentality δε τίθεται θέμα σύγκρισης καθώς τα μόνα παιχνίδια σε τοπ επίπεδο που τον έχουμε δει ήταν εναντίον της Φενέρ και του Παναθηναϊκού. Εδώ κι ένα μήνα αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Θυμάμαι όμως στην αρχή της σαιζόν είχε κάνει καλά παιχνίδια και ήταν η μοναδική μας αξιόπιστη λύση στο 5. Ο τύπος παίζει τη πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα κι έχει κάποια ελαφρυντικά. Ακολουθούν δύο κρας τεστ με Μπάρτσα και Βάζελο όπου θα δούμε πως θ' ανταποκριθεί. Εκεί όπου έχω μείνει έκπληκτος είναι με την απόδοση του Μπέγκιτς. Τέτοιο χάλι δε το περίμενα. Χθες έπαιξε μόλις 4.30 λεπτά ενάντια στο Πανιώνιο ενώ ακολουθεί το παιχνίδι εναντίον της Μπαρτσελόνα του Τόμιτς. Επίσης περιμένω περισσότερα απ' τον Παπαπέτρου. Δυστυχώς ο νεαρός είχε ταλαιπωρηθεί στην αρχή από πολλούς τραυματισμούς και δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια με την ομάδα. Ένα παιχνίδι θυμάμαι να έκανε καλό όπου έβαλε αρκετούς πόντους εναντίον μιας ομάδας της Α1. Με τη Κηφισιά όπου τον είδα ήταν αδικαιολόγητα υποτονικός (όπως και η υπόλοιπη ομάδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις