Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

τουλαχιστον αν ειναι να χασουμε ,ας χασω και αυτην μαζι .. :-)

Εγω που δεν εχω πεθερα προς το παρον, στοιχηματιζω το ελληνικο χρεος. Αν χασω το στοιχημα κερδιζεις το χρεος, αν χασεις το στοιχημα κερδιζω την πεθερα :lol:

Θα σας διασυρουμε ρε.

Δημοσ.

Εγω που δεν εχω πεθερα προς το παρον, στοιχηματιζω το ελληνικο χρεος. Αν χασω το στοιχημα κερδιζεις το χρεος, αν χασεις το στοιχημα κερδιζω την πεθερα :lol:

Θα σας διασυρουμε ρε.

το χοντρυνες ..για να σε πεισω  παντως  κενταει υπεροχα σεμεδακια και μοιαζει στον τσουκαλα <στο μαλλι ολοιδιες ειναι >  :-)  πραγματικα θα επαιρνες κατι πολυ καλο ...

παντως η εμφανιση που καναμε στο μιλανο ηταν αναλογη με αυτη του οακα θα επρεπε και σενα να σε προβληματιζει αυτο

Δημοσ.

Αν επιβεβαιωθει, ναι λογικα ο Μπεγκιτς κουναει μαντηλι

Edit:εχουνε μπλεξει οι αρδ τους παιχτες. Ειναι πολυ φρεσκια η ειδηση και υπαρχει μπερδεμα. Ο Μπεγκιτς ειναι δεδομενο οτι θα φυγει κατα 99% δηλαδη αλλα δε ξερουμε αν αυτο θα γινει πριν το τελος του πρωτου γυρου.

Δημοσ.

Τι δουλειά έχει ο Μπέγκιτς στην ίδια πρόταση με τον Morris?

Αν έρθει ο Morris, ο Λο είναι εκτός ομάδας οριστικά

Τι σκ@τά, θα αλλάξουμε τη μισή ομάδα Γενάρη μήνα?

Ρε Αγγελόπουλοι, ψηλό που χρειαζόμαστε θα πάρουμε ή θα μείνουμε με τον λευκό Πάουελ?

• Like 1
Δημοσ.

Τελος ο Λο δυστυχως :( παρα πολυ ατυχος παιχτης με τους τραυματισμους, ελπιζω η χονδροπαθεια που εχει στο γονατο να μη του κοψει την καριερα.

Μεγαλη στεναχωρια, παιχτης που συνδεσε το ονομα του με το back2back, πολυ καλος χαρακτηρας και τρομερος παιχτης.

Σ ευχαριστουμε για ολα Εϊσι, καλη συνεχεια φιλε

185c6c_993550.jpg

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...