stamatinho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ναι χαιρω πολυ ,αυτα εχω πει εγω παρα πεντε μου τα λες εσυ και τεταρτο ? Αλλο ειπα ,οτι μην εισαι ποτε σιγουρος για κατι αλλιως πηγαινε παιξτο στοιχημα να πλουτισεις ..Με καταλαβαινεις πως το λεω .. Ναι μωρε συζητηση κανουμε.Ξερω τι λες. Και εμας φετος Γιανκοβιτς και Μαυροκεφαλιδης σκουπιζουν το παγκο νταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Του Γκάλη έχει δώσει ο θεός και μέχρι και το χέρι του 'χω σφίξει (όταν ακόμα αυτό έβαζε καλάθια εννοώ). Μην ραμπατζάρεις λοιπόν από ΜΙΑ υπόθεση που κάνεις, γιατί φτάνεις σε ΠΟΛΛΑ λάθος συμπεράσματα (...αν και γέλασα με το περί Γιουτχιούμπ...). Κατά τ' άλλα, η ατάκα ότι ΤΟΤΕ υπήρχαν πιο "αθληταράδες" είναι για κλάμματα (...σκέφτομαι, ας πούμε τον Κοκολάκη όμως και τελικά γελάω και πάλι). Δεν αξίζει καν σοβαρού σχολιασμού αυτό που είπες φίλε. Τα βάζεις ακόμη και με τα αυτοννόητα = την εξέλιξη των γενεών προς το καλύτερο. Σόρι κι όλας γιατί μάλλον παρόμοιες ηλικίες έχουμε αλλά μάλλον είσαι απλά γκαλοκολλημένος, αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις για τον Νικ (...εγώ πάλι, απλά τον λατρεύω. Χωρίς όμως κολλήματα. Να η διαφορά). Εδώ καν δεν πρόσεξες το "τους έκανε χαζούς", και μου αναλύεις περί ντρίμπλας κτλ, μπαίνοντας σε "υπερασπιστικό mode" για τον Νικ...Τσκ. Εγω γελασα με το "ραμπατζαρω", απο το λεξικο Μπαμπινιωτη βρηκες τον ορο? Ποιον Κοκολακη φιλε μου?? Στη εποχη του Κοκολακη το ελληνικο μπασκετ δεν ειχε παρει ακομα μπροστα. Μιιλησα για το επιπεδο του μπασκετ, και γενικα. Αθληταραδες υπαρχουν παντα, αν και παιχτες οπως Σαμπονις, Πετροβιτς, Γκαλης, Χριστοδουλου κ.α. δε βλεπεις σημερα. Τοτε οι επιθεσεις εκδηλωνονταν γρηγορα(ηταν και 30'' αντι 24) δεν περιμεναν τα τελευταια δευτερολεπτα. Θα μου πεις οτι σημερα ειναι πιο αμυντικο ok, αλλα ο κοσμος θελει θεαμα, οχι σκορ στους 60 ποντους. Τοτε οι 100σταρες ηταν συνηθισμενες, σημερα πολυ σπανιες. Ο Γκαλης δεν τους εκανε χαζους, απλα δε μπορουσαν να τον σταματησουν. Δεν εχω κολλημα, αποδιδω τα του καισαρος τω καισαρι. Συμπέρασμα, τα ποσοστά του ήταν που τον κάνανε θεό, κι όχι η απόλυτη συγκομιδή πόντων. Λανθασμενο το συμπερασμα σου φιλε, δεν ειναι η ευστoχια το παν. Ειναι και το συνολο των ποντων. Γιατι ποσοι μπορουν να βαζουν σταθερα πολλους ποντους με υψηλη ευστοχια? Παραδειγμα: Οταν στον Αρη επαιζαν Γκαλης και Βρανκοβιτς θυμαμαι οτι ειχαν την ιδια ευστοχια-και παρεμπιμπτοντως μεγαλυτερη σε ολη την Α1- (67%). Ποσους ποντους ομως εβαζε ο Γκαλης και ποσους ο Στογιαν? Επιπλεον, τα σουτ του Γκαλη δεν ηταν σα του Λοτζεσκι, δε στεκοταν απο μακρυνη αποσταση και εκτελουσε. Εμπαινε παντα προς τα μεσα και σουταριζε απο κοντινη αποσταση με τα ζογκλερικα του. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2014 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Θα το ξαναπώ, Λάνγκφορντ για αντι-Λο Θύμισε ολίγον τι Ολυμπιακό-Σιένα, π.ο 2011. Είναι απο τα ματς εκείνα που η μία ομάδα έχει το απόλυτο μομέντουμ, και ταυτόχρονα έναν αντίπαλο να μην έχει λύσεις. Δεν αντιπροσωπεύει ωστόσο την σχετική δυναμικότητα των 2 ομάδων. Τον Σπανούλη τον σταμάτησαν με φάουλ. Για την ακριβεια έκανε άλλα 3 καθαρά φάουλ πάνω του ο Χάκετ που δεν τα σφύριξαν, γι'αυτο τον χτύπησε ο Μπιλ σε μια φάση που έπρεπε να δωθει αντιαθλητικό σε βάρος του παίχτη μας. Για μια αγκωνια μιλάω του Σπαν που βρήκε στο πρόσωπο τον Χάκετ. Καθως και άλλα χοντρά φάουλ πάνω σε Ντάνστον-Λοτζέσκι. Αγωνιστικά το έχουμε ξαναδει, αν τυχόν χαθει ο έλεγχος ρυθμου, τα ίδια χούγια Σλουκά μου. Ερώτηση, μιας και τσεκάρω πρόγραμμα, τι εννοεί ο ποιητής με τις 6 αγωνιστικές τοπ16; http://euroleague.sport24.gr/stats/schedule/?round=PO&gameNo=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Θα το ξαναπώ, Λάνγκφορντ για αντι-Λο Προφανώς, με τη διαφορά ότι ο Λανγκφορντ θελει τουλάχιστον 1.5Μ Ερώτηση, μιας και τσεκάρω πρόγραμμα, τι εννοεί ο ποιητής με τις 6 αγωνιστικές τοπ16; http://euroleague.sport24.gr/stats/schedule/?round=PO&gameNo=1 Προπερσινο κατάλοιπο.. Οργανωμενη η Ευρωλίγκα σε τετοια θέματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ΟΚ, κακή βραδιά και οι άλλοι σούπερ, ας χάσεις. Αλλά αυτή η εικόνα είναι ανησυχητική για άλλο λόγο. Η ομάδα έδειξε εικόνα διάλυσης. Η περσινή ομάδα δεν θα το παρατούσε το ματς. Λίγο ο Χάινς, λίγο ο Παπ, λίγο ο Άντιτς, λίγο ο Λο, θα κρατιόταν η ομάδα. Τώρα λείπουν όλοι αυτοί, ήταν και 2-3 από τους παλιούς σε κακή μέρα και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους καινούργιους να το παλέψει. Κακό σημάδι αυτό. Η μη ανανεωση του Αντιτς ειναι το μεγαλυτερο σφαλμα του Μπαρτζωκα. ? Καλησπερα. Που διαφωνεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς, με τη διαφορά ότι ο Λανγκφορντ θελει τουλάχιστον 1.5Μ Προπερσινο κατάλοιπο.. Οργανωμενη η Ευρωλίγκα σε τετοια θέματα.. Είναι και αυτό Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ πότε τον είχα παρακολουθήσει λάιβ στο ΣΕΦ. Το '10 με Κιμκι. Μου'χει κάνει τρελή εντύπωση ο τύπος. Βέβαια αντίπαλο είχε Μίλος που δεν μάρκαρε καν αλλά τεσπα. Γ@μώ τα κατάλοιπά τους στην διοργάνωση. Οφείλουν να βρουν καλύτερη φόρμουλα. Κυρίως γιατί έχουν βελτιώσει αρκετα το προϊόν τους και σε κάποια (βασικα) ζητήματα έχουν μείνει πίσω. Και εννοείται όλοι μέσα με Μπάρτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Sold out θα είναι με Μπάρτσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η ομάδα πρέπει να αλλάξει όνομα, να το κάνει Ο.Σ.Φ.Ιησού.Από.Ναζαρέτ. Έχει αναστήσει κόσμο και κοσμάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η ομάδα πρέπει να αλλάξει όνομα, να το κάνει Ο.Σ.Φ.Ιησού.Από.Ναζαρέτ. Έχει αναστήσει κόσμο και κοσμάκη. Mπα, ακολουθει προβλεπόμενη πορεία, ειναι αξιο απορίας που δεν έκανε ήττα με τόσο μετριες εμφανίσεις στον 1ο γύρο όπως επίσης πως καταφερε να χασει στο σεφ η Φενερ, ανασταίνοντας έστω και για λίγο τον οσφπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλύτερα κοιλιά και διορθωτικές κινήσεις τώρα, παρά τον Απρίλιο να έχεις τα χέρια δεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η μη ανανεωση του Αντιτς ειναι το μεγαλυτερο σφαλμα του Μπαρτζωκα. Μιλας για τον παιχτη που αποκαλουσε δημοσιως τον προπονητη του Μιστερ Μπιν? Που διαφωνεις? Νομιζω πρεπει να μας απαντησει ο Λανγκφορντ και η Αρμανι σε τετοιες ΔΥΣΚΟΛΕΣ ερωτησεις... Ωστοσο εγω δε διαφωνησα καπου, μια καλησπερα μπηκα να σου πω απλα Sold out θα είναι με Μπάρτσα. Αντε ρε θηρια θα κοψετε το αστρονομικο νουμερο των 8.000 εισητηριων (αυτο ειναι το sold out σας ) σε αγωνα Ευρωλιγκας με την Μπαρτσα? Σκεψου οτι με το καφενειο που σου εριξε την 30ποντη (διαφορά) χθες, ο ναος του ΟΑΚΑ ειχε sold out γαυρου επι 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μόλις τώρα το διάβασα, http://www.eurohoops.net/el/2014/01/one-on-one-el/40154 . Εξαιρετική ανάλυση. Μάγκες η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη. Δε φτάνει που έχουμε τους τραυματισμούς, ένας εκ των οποίων είναι ο Λο ο οποίος αποτελούσε τον εναλλακτικό δημιουργικό πόλο του Ολυμπιακού, οι Λοτζέσκι, Ντάνστον οι οποίοι ήταν εντυπωσιακοί στο ξεκίνημα, τώρα φαίνονται έξω απ' τα νερά τους. Ο Μπιάνκι πρέπει να έκανε πολύ ώρα φροντιστήριο στους παίκτες του τον ημιτελικό του κυπέλλου. Φαντάζομαι ο Μπαρτζώκας θα προσαρμόσει τη τακτική του γιατί μετά και απ' αυτό το ματς αν δε βελτιώσουμε την αντίδρασή μας σε τέτοιου τύπου πίεση απ' τον αντίπαλο θα έχουμε τεράστια προβλήματα. Και το κόλπο με τον Περπέρογλου σαν τεσσάρι για τόσο χρονικό διάστημα φαίνεται να το καταλαβαίνουν σιγά σιγά οι αντίπαλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αντε ρε θηρια θα κοψετε το αστρονομικο νουμερο των 8.000 εισητηριων (αυτο ειναι το sold out σας ) σε αγωνα Ευρωλιγκας με την Μπαρτσα? Σκεψου οτι με το καφενειο που σου εριξε την 30ποντη (διαφορά) χθες, ο ναος του ΟΑΚΑ ειχε sold out γαυρου επι 2 ξεχνας μια διαφορα ,οτι εμεις πληρωνουμε για να μπουμε μεσα ,σε αντιθεση με σας. στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο και θα κανουμε ταμειο ..σε οποια κατασταση και αν βρισκομαστε και με ξενους διαιτητες στα μεταξυ μας παιχνιδια θα ξεφτιλιστειται ,στοιχηματιζω και την πεθερα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μιλας για τον παιχτη που αποκαλουσε δημοσιως τον προπονητη του Μιστερ Μπιν? ... Αντε ρε θηρια θα κοψετε το αστρονομικο νουμερο των 8.000 εισητηριων (αυτο ειναι το sold out σας ) σε αγωνα Ευρωλιγκας με την Μπαρτσα? Σκεψου οτι με το καφενειο που σου εριξε την 30ποντη (διαφορά) χθες, ο ναος του ΟΑΚΑ ειχε sold out γαυρου επι 2 Δεν τον έτζασε για το χιούμορ του. Ταχύτητα, λάθος πάσες, πολλά τραβηγμένα 3ποντα. Θες κι'αλλα; Στο ΝΒΑ του'κατσε ο τραυματισμός Χόρφορντ κουτί. Ρολίστας είναι, όπως και στον ΟΣΦΠ άλλωστε. Μ'άρεσε σαν παίχτης. ... Με την Μπάρτσα έχουν ήδη φύγει όλα τα καλα εισιτήρια. Το μεσημέρι που έκλεισα εγώ κάτι λίγα είχαν μείνει. ..σε οποια κατασταση και αν βρισκομαστε και με ξενους διαιτητες στα μεταξυ μας παιχνιδια θα ξεφτιλιστειται ,στοιχηματιζω και την πεθερα μου Kάποιος θέλει να χάσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Kάποιος θέλει να χάσουμε Χαχα, κλαίω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις