Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οταν βγαζεις ενα ευρω περνεις μια σοκολατα οταν βγαζεις μισο τι περνεις....οταν στον ολυμπιακο καθε χρονο οχι οι αγγελοπουλοι αλλα ολοι που ασχολουνται με το μπασκετ μπαινουν κατι εκαττομμυρια μεσα δεν μπορεις να μ λες τι σχεση εχει και δεν ειπα οτι απελυσαν κοσμο για τον σπανουλη αλλα μην μ ζητας τσλιντρες(σε ποσα) το πλανο της ομαδας απο προπερσυ ηταν ταλαντουχοι ελληνες για κορμο και 2-3 καλοι ξενοι απο την στιγμη που κρατισες το λο πηγες για μπεκινς για καλο ξενο που παρολο που δεν εχει βγει ηταν κατι που ελειπε απο τον ολυμπιακο τα προηγουμενα χρονια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Την πρώτη Ευρωλίγκα την πήρες με Μάντζαρη, Σλούκα, Πρίντεζη.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, μην μπαίνουμε σε λογικές Demon 13.

Όλοι δικαιούνται μια κακή μέρα στη δουλειά τους και αυτό που φάνηκε σήμερα είναι ότι η ομάδα είναι κουρασμένη και με κακό προγραμματισμό, σε σχέση με τους τραυματισμούς. 

Από τη στιγμή που ξέρουμε από καιρό ότι ο Πέτγουει είχε πρόβλημα, έπρεπε να κινηθούμε άμεσα για αντικαταστάτη του, πιο άμεσα απ' ότι για αντικαταστάτη του Λο.

Επίσης είναι καλό που παίζουμε με βάζελο την μεθεπόμενη αγωνιστική της Α1, καθότι με ήττα ξεχνάμε οριστικά την πρώτη θέση και ρίχνουμε το βάρος στην Ευρωλίγκα. Κακώς παίζει ο Σπανούλης με Κηφισιές για 32 λεπτά, αυτά που κοροιδεύουμε στον Μποχού με τον Διαμαντίδη, τα λουζόμαστε εμείς.

Επίσης να θυμίσω ότι αυτή η ομάδα πάντα μας εξέπλησε ευχάριστα όταν έπρεπε, δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε επειδή φάγαμε 30 από μια ομάδα που, με το υλικό που έχει, όταν δέσει θα κάνει πολλές κηδείες. Λαβάλ, Λάνγκφορντ, Χάκετ, είναι παίχτες που αν τους είχαμε εμείς θα ήμασταν πρώτο φαβορί για Ευρωλίγκα φέτος. Δεν διαφωνώ ότι οι 30 είναι 30, αλλά και άλλες χρονιές τρώγαμε 30 και τον Μάιο βγαίναμε Πασαλιμάνι με τις παντόφλες.

Τέλος, είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα στο σκληρό παιχνίδι. Όπως φάνηκε με το βάζελο, έτσι και με την Αρμάνι, στο ξύλο γινόμαστε πολύ soft, γιατί δεν έχουμε έναν Χάινς και έναν Άντιτς πλέον να ρίξουν τις ψιλές τους και να έρθει το ματς στα ίσια. Είπαμε να γίνουμε πιο αθλητικοί στη ρακέτα, αλλά το παραχέσαμε με τα ελαφριά κορμιά και τον Περπέρογλου στο 4. Επίσης πάλι είδαμε πρόβλημα στο ποστάρισμα, Χάκετ-Σπανούλης και οι βοήθειες δεν απέδωσαν. Θα πρέπει να το δει αυτό ο Μπαρτζώκας, γιατί αυτό λύνεται με αλληλοκαλύψεις και συστήματα, όχι με μεταγραφές τύπου Κόλινς, επειδή ο Ματσιούλις πόσταρε τον Λο.

Δηλαδη για να το παω αλλου αλλα ειναι ακριβως το ιδιο παραδειγμα...

Πιστευεις οτι η Ελλαδα το 2004 ειχε καλυτερη ομαδα απο Γαλλια,Πορτογαλια,Ισπανια κλπ κλπ?

Και αν την βαλεις αλλες 10 φορες να το παιξει το euro θα το σηκωσει παλι?

Δεν μπορεις να επαναπαυεσαι επειδη πηρες με Σλουκα Ματζαρη την ΠΕΡΣΥΝΗ ευρωλιγκα,τα μπατζετ αλλαζουν καθε χρονο

οι ομαδες αλλαζουν οι παιχτες οι προπονητες,η καθε μια κοιταει το καλυτερο γι αυτην,ετσι ειναι αυτα.Υπαρχει βελτιωση,αυτο λενε

και οι προεδροι σας,αφου το πηραμε περυση με Σλουκα θα το παρουμε και φετος,δεν ειναι ετσι ομως.

Μα ειναι δυνατον να μη βλεπεται τα κενα του φετινου ολυμπιακου και τις αδυναμιες του?Εγω που δεν εχω δει τοσους αγωνες τις ομαδας σας τα εχω δει εσεις που ειστε και ολυμπιακοι ακομα τιποτα..ακομα πιστευεται οτι ο Ματζαρης η ο Σλουκας μπορουν να εξελιχθουν σε ηγετες?Ηγετης μια φορα στα 10 χρονια βγαινει,βγηκε Σπανουλης βγηκε και ενας Διαμαντιδης τελος.Εχουμε καιρο ακομα να δουμε ιδια κλαση παιχτων.

Και παρακαλω μιλαω για τον ολυμπιακο,μην μπλεξουμε παναθηναικο σε αυτο που λεω.Ουτε θελω να την πω σε κανεναν.

η ελλαδα το 04 η μονη ομαδα που μπορεις να πεις ηταν κλτερη ηταν η τσεχια γιατι στο cl που καθε χρονο πρωταγωνιστουν οι ιδιες ομαδες το σηκωνει η ιδια ?τι παει να πει ? εκεινη την στιγμη που επαιξε ηταν η κλτερη αυτο μετραει

• Like 1

η ελλαδα το 04 η μονη ομαδα που μπορεις να πεις ηταν κλτερη ηταν η τσεχια

Με βαση ροστερ δεν ηταν,με βαση αποδοσης επισης οχι.

Ειχαμε ψυχη ειχαμε καρδια ειχαμε και τυχη και μπραβο μας.

Αλλα αλλες 10 φορες να παιζαμε το euro αυτο το θαυμα δεν γινεται παλι.

Ας μη ξεφευγουμε..αλλο θελω να πω.

η ελλαδα του 04 δεν ειχε αποδοση βαλε και δες σε επαναληψη τα χιλιομετρα που κανανε καραγκουνης γιανακοπουλος ζαγορακης τα ονοματα δεν παιζουν μπαλα το οτι δεν ειχαμε την ποιοτητα του zidan να πω ναι δεν ειχαμε αλλα ειχαμε πλανο και πολυ καλη φυσικη κατασταση που μπορουσε να στηριξει το πλανο που παιζαμε

η ελλαδα του 04 δεν ειχε αποδοση βαλε και δες σε επαναληψη τα χιλιομετρα που κανανε καραγκουνης γιανακοπουλος ζαγορακης τα ονοματα δεν παιζουν μπαλα το οτι δεν ειχαμε την ποιοτητα του zidan να πω ναι δεν ειχαμε αλλα ειχαμε πλανο και πολυ καλη φυσικη κατασταση που μπορουσε να στηριξει το πλανο που παιζαμε

φφφφ...οκ αστο να παει να γ ....    σε λιγο θα πιασουμε συζητηση και για τον Ρεχαγκελ.

Αφου πιστευεις οτι επειδη πηρατε με Ματζαρη ευρωπαικο περυσι θα παρετε και φετος εμενα σαν παναθηναικο με συμφερει.

Μακαρι να κρατησουν οι Αγγελοπουλοι για πολλα χρονια τετοια νοοτροπια. ;)

Αλλα σου ξαναλεω αν δεν παιξει Σπανουλης και Περπε δεν υπαρχει αλλος να σηκωσει το βαρος.

Δηλαδη για να το παω αλλου αλλα ειναι ακριβως το ιδιο παραδειγμα...

Πιστευεις οτι η Ελλαδα το 2004 ειχε καλυτερη ομαδα απο Γαλλια,Πορτογαλια,Ισπανια κλπ κλπ?

Και αν την βαλεις αλλες 10 φορες να το παιξει το euro θα το σηκωσει παλι?

Δεν μπορεις να επαναπαυεσαι επειδη πηρες με Σλουκα Ματζαρη την ΠΕΡΣΥΝΗ ευρωλιγκα,τα μπατζετ αλλαζουν καθε χρονο

οι ομαδες αλλαζουν οι παιχτες οι προπονητες,η καθε μια κοιταει το καλυτερο γι αυτην,ετσι ειναι αυτα.Υπαρχει βελτιωση,αυτο λενε

και οι προεδροι σας,αφου το πηραμε περυση με Σλουκα θα το παρουμε και φετος,δεν ειναι ετσι ομως.

Μα ειναι δυνατον να μη βλεπεται τα κενα του φετινου ολυμπιακου και τις αδυναμιες του?Εγω που δεν εχω δει τοσους αγωνες τις ομαδας σας τα εχω δει εσεις που ειστε και ολυμπιακοι ακομα τιποτα..ακομα πιστευεται οτι ο Ματζαρης η ο Σλουκας μπορουν να εξελιχθουν σε ηγετες?Ηγετης μια φορα στα 10 χρονια βγαινει,βγηκε Σπανουλης βγηκε και ενας Διαμαντιδης τελος.Εχουμε καιρο ακομα να δουμε ιδια κλαση παιχτων.

Και παρακαλω μιλαω για τον ολυμπιακο,μην μπλεξουμε παναθηναικο σε αυτο που λεω.Ουτε θελω να την πω σε κανεναν.

Δεν με διάβασες προφανώς, απλά με quotarες για να πεις τα δικά σου.

Άλλο αυτό που γράφεις εσύ και άλλο η ισοπέδωση του στυλ «που πας με Σλούκα, Μάντζαρη και Κατσίβελη»

Και επίσης μια χαρά ανέλυσα τις αδυναμίες μας και τα κενά, αλλά πάλι δεν έδωσες σημασία.

Φιλικά εννοείται τα παραπάνω.

φφφφ...οκ αστο να παει να γ ....    σε λιγο θα πιασουμε συζητηση και για τον Ρεχαγκελ.

Αφου πιστευεις οτι επειδη πηρατε με Ματζαρη ευρωπαικο περυσι θα παρετε και φετος εμενα σαν παναθηναικο με συμφερει.

Μακαρι να κρατησουν οι Αγγελοπουλοι για πολλα χρονια τετοια νοοτροπια. ;)

Αλλα σου ξαναλεω αν δεν παιξει Σπανουλης και Περπε δεν υπαρχει αλλος να σηκωσει το βαρος.

πρωτον δεν το πειραμε με ματζαρη περυσι αλλα προπερσι δευτερον κανεις σοβαρος ολυμπιακος δεν ειπε οτι θα το παρουμε φετος αυτοι που το ειπαν οι περισσοτεροι κραζουν σημερα και οι υπολοιποι ειναι πολυ ολυμπιακοι σε φαση νικαμε εχουμε ομαδαρα χανουμε πρεπει να στηριξουμε την ομαδα χωρις να τους απασχολουν τα πως και τα γιατι

τριτον με αυτην την νοοτροποια σηκωσαν 2 back2back

και τελευταιο ολες οι ομαδες εχουν παιχτες βαρομετρο περυσι ηταν σπανουλης χαινς και παπανικολαου και εκαναν πολυ καλο φιναλ 4 ο αντιτς με τον λο φετος εχουμε σπανουλη βγηκε ο περπερογλου και ελπιζουμε στους ψηλους μας σε σλουκα σε ματζαρη και λοζενσκι αμα ανεβουν αυτοι θα παμε καλα απλο ειναι οπως βγηκε ο χαινς και ο παπανικολαου ετσι περιμενεις να σου βγουν και αυτοι .δεν υπαρχει ομαδα χωρις αδυναμιες ηρθες να μας πεις οτι εχουμε αδυναμιες το ξερουμε το λεγαμε και οταν ετρεχε το σερι εχουμε θεμα στην αμυνα τρωμε ευκολα 80 ποντους εχουμε χασει πολυ με περυσι στην αμυνα γνωστο ειναι

• Like 1

οταν βγαζεις ενα ευρω περνεις μια σοκολατα οταν βγαζεις μισο τι περνεις....οταν στον ολυμπιακο καθε χρονο οχι οι αγγελοπουλοι αλλα ολοι που ασχολουνται με το μπασκετ μπαινουν κατι εκαττομμυρια μεσα δεν μπορεις να μ λες τι σχεση εχει και δεν ειπα οτι απελυσαν κοσμο για τον σπανουλη αλλα μην μ ζητας τσλιντρες(σε ποσα) το πλανο της ομαδας απο προπερσυ ηταν ταλαντουχοι ελληνες για κορμο και 2-3 καλοι ξενοι απο την στιγμη που κρατισες το λο πηγες για μπεκινς για καλο ξενο που παρολο που δεν εχει βγει ηταν κατι που ελειπε απο τον ολυμπιακο τα προηγουμενα χρονια

Αυτα ειναι γνωστα εξαρχης ,απο την στιγμη που μπαινεις και ανανεωνεις το συμβολαιο του Σπανουλη με ποσα λεφτα και προσφερεις και στον Χαινς αλλα τοσα για να μεινει επρεπε  να παρεις καλυτερους παιχτες .Δεν ειπα να δωσουν τα τρελα λεφτα αλλα ουτε να παρεις Σιμονς -Μπεγκιτς.Επειτα μοσχοπουλας και καλα κανεις τον Παπ και μου φερνεις  Λοτζεσκι .Λοιπον αστο ..Το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που δεν γινονται επενδυσεις δεν εχει σοβαρους χορηγους καθοτι δεν ασχολειται πολυς κοσμος , ειναι δεδομενο οτι θα χασεις λεφτα αλλα αυτα τα γνωριζουν οι Αγγελοπουλοι και σιγουρα ολοι τους ευγνωμονουν ,αλλα αυτο δεν δικαιολογει καποιες κακες κατ'εμε επιλογες τους .Ουτε σημαινει οτι οταν κανουν κατι λαθος οι Αγγελοπουλοι πχ στον επικοινωνιακο τομεα θα πρεπει να το ριχνουμε στην παλαβη επειδη δινουν λεφτα λες και δεν εχω εγω κριση και τα λεφτα των Αγγελοπουλων θα με αποτρεπουν να κρινω αγωνιστικα την ομαδα που στο κατω κατω αυτο ενδιαφερει .Εγω δεν αγιοποιω κανεναν ,οσο ασχολουνται με το τμημα και ξοδευουν εστω αυτα τα λεφτα που ξοδευουν θα δεχονται κριτικη παντα σε αγωνιστικο επιπεδο .Εγω για το μπασκετ σημερα μιλησα ,το τι κανει τωρα ο Αγγελοπουλος στην δουλεια του και στην εταιρεια του και πως διαχειριζεται τα λεφτα του ειναι δικο του προβλημα οχι δικο μου και σιγουρα αυτος εχει τον πρωτο και τον τελευταιο λογο .Εμεις εδω κουβεντα εκ του ασφαλους κανουμε αλλα σιγουρα αυτο δεν απαγορευει να λεμε την γνωμη μας.

Δεν με διάβασες προφανώς, απλά με quotarες για να πεις τα δικά σου.

Άλλο αυτό που γράφεις εσύ και άλλο η ισοπέδωση του στυλ «που πας με Σλούκα, Μάντζαρη και Κατσίβελη»

Και επίσης μια χαρά ανέλυσα τις αδυναμίες μας και τα κενά, αλλά πάλι δεν έδωσες σημασία.

Φιλικά εννοείται τα παραπάνω.

Δεν quotaro ποτε χωρις να διαβασω ολοκληρο το κειμενο.

Σταθηκα στο 1ο που ειπες με τον Ματζαρη και τον Σλουκα επειδη δε το λες μονο εσυ το λενε πολλοι και δε το καταλαβαινω.

Δεν κανατε καλες μεταγραφες φετος και αρχιζει και φαινετε σιγα σιγα.Μονο 2 παιχτες παιζουν.

Περυσι ο Πεδουλακης αλλαξε το Γεναρη τι μιση ομαδα Πανκο κλπ και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εκανε κατι αναλογο και ο Μπαρτζωκας.

Αν η ομαδα κουραστει περισσοτερο θα παιζει χειροτερη αμυνα απ οτι παιζει τωρα και αυτο θα εχει επιπτωσεις και στην επιθεση

κυριως λογο ψυχολογιας.

Αυτα ειναι γνωστα εξαρχης ,απο την στιγμη που μπαινεις και ανανεωνεις το συμβολαιο του Σπανουλη με ποσα λεφτα και προσφερεις και στον Χαινς αλλα τοσα για να μεινει επρεπε  να παρεις καλυτερους παιχτες .Δεν ειπα να δωσουν τα τρελα λεφτα αλλα ουτε να παρεις Σιμονς -Μπεγκιτς.Επειτα μοσχοπουλας και καλα κανεις τον Παπ και μου φερνεις  Λοτζεσκι .Λοιπον αστο ..Το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που δεν γινονται επενδυσεις δεν εχει σοβαρους χορηγους καθοτι δεν ασχολειται πολυς κοσμος , ειναι δεδομενο οτι θα χασεις λεφτα αλλα αυτα τα γνωριζουν οι Αγγελοπουλοι και σιγουρα ολοι τους ευγνωμονουν ,αλλα αυτο δεν δικαιολογει καποιες κακες κατ'εμε επιλογες τους .Ουτε σημαινει οτι οταν κανουν κατι λαθος οι Αγγελοπουλοι πχ στον επικοινωνιακο τομεα θα πρεπει να το ριχνουμε στην παλαβη επειδη δινουν λεφτα λες και δεν εχω εγω κριση και τα λεφτα των Αγγελοπουλων θα με αποτρεπουν να κρινω αγωνιστικα την ομαδα που στο κατω κατω αυτο ενδιαφερει .Εγω δεν αγιοποιω κανεναν ,οσο ασχολουνται με το τμημα και ξοδευουν εστω αυτα τα λεφτα που ξοδευουν θα δεχονται κριτικη παντα σε αγωνιστικο επιπεδο .Εγω για το μπασκετ σημερα μιλησα ,το τι κανει τωρα ο Αγγελοπουλος στην δουλεια του και στην εταιρεια του και πως διαχειριζεται τα λεφτα του ειναι δικο του προβλημα οχι δικο μου και σιγουρα αυτος εχει τον πρωτο και τον τελευταιο λογο .Εμεις εδω κουβεντα εκ του ασφαλους κανουμε αλλα σιγουρα αυτο δεν απαγορευει να λεμε την γνωμη μας

τα  λευτα που ηταν να δοσουν στο χαινς ηταν για τον χαινς παιχτη που τον ειχαν και ηξεραν τι μπορει να κανει στο top επιπεδο κανεις συλογος παγκοσμιος δεν προκειτε να δωσει τα ιδια λευτα σε εναν παιχτη που δεν ξερει αν θα κανει την διαφορα με καποιον που ξερει ουτε εμενα με εντιποσιαζαν οι μεταγραφες αλλα δεν μπορω να τους κρινω απο ενα παιχνιδι με απουσιες και τραυματισμους

εγω το ειχα γραψει παλιοτερα στο τοπ16 ξεκιναει η ευρωλιγκα

Ναι και προπερσι ομως μετα την Κωνσταντινουπολη τα ιδια λεγατε(οχι εσυ ) οτι με Μαντζαρη -Λο -Σπανουλη δεν θα ξαναπαρουμε Ευρωλιγκα και ξαναπηραμε.Δηλαδη μην το λετε καθε φορα μεχρι να επιβεβαιωθειτε με την μεθοδο της εξαντλησης ..

και με εσας τα ιδια ισχυουν με Διαμαντιδη ,τα ιδια και χειροτερα μην πω ...Και τον Ζοτς στον α' γυρο καποιοι τον ειχαν βγαλει οτι πηρε την  Ευρωλιγκα και σημερα εχει 2 ηττες.Μην βιαζεστε ,κατσε να δουμε εχει δρομο ακομη ...

Ναι και προπερσι ομως μετα την Κωνσταντινουπολη τα ιδια λεγατε(οχι εσυ ) οτι με Μαντζαρη -Λο -Σπανουλη δεν θα ξαναπαρουμε Ευρωλιγκα και ξαναπηραμε.Δηλαδη μην το λετε καθε φορα μεχρι να επιβεβαιωθειτε με την μεθοδο της εξαντλησης ..

και με εσας τα ιδια ισχυουν με Διαμαντιδη ,τα ιδια και χειροτερα μην πω ...Και τον Ζοτς στον α' γυρο καποιοι τον ειχαν βγαλει οτι πηρε την  Ευρωλιγκα και σημερα εχει 2 ηττες.Μην βιαζεστε ,κατσε να δουμε εχει δρομο ακομη ...

Δεν κανατε καλες μεταγραφες φετος.Θα το δεις στην πορεια.

Όλοι δικαιούνται μια κακή μέρα στη δουλειά τους και αυτό που φάνηκε σήμερα είναι ότι η ομάδα είναι κουρασμένη και με κακό προγραμματισμό, σε σχέση με τους τραυματισμούς. 

Από τη στιγμή που ξέρουμε από καιρό ότι ο Πέτγουει είχε πρόβλημα, έπρεπε να κινηθούμε άμεσα για αντικαταστάτη του, πιο άμεσα απ' ότι για αντικαταστάτη του Λο.

Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου ,δεν ειχαμε μια κακη μερα .Αποκλειστηκες απο το κυπελλο ,εχασες απο ΚΑΟΔ αρα ουσιαστικα και την ελπιδα για 1η θεση (για μενα δεν επαιζε βεβαια το σεναριο αλλα οκ ) και το σημερινο το οποιο επι της ουσιας δεν επηρεαζει τοσο .

Επειτα για τον Πετγουει δεν ξερανε οτι ειχε αυτο το προβλημα που του χτυπαει το νευρο στο ποδι ? Επρεπε να το ξερουνε γιατι ειχε ιστορικο αλλα τον πηρανε επενδυσανε και τωρα παρτον 1,5 μηνα εκτος στην πιο κρισιμη φαση της διοργανωσης .Τι να τον κανω εγω στον α΄ γυρο που δεν μετρανε οι νικες ? Βαλαμε τον Περπε 4αρη τραβηξε οσο τραβηξε οταν επεσε σε βαρια κορμια του βγηκε η γλωσσα και λογικο , τι να πρωτοκανει πια ενας παιχτης ...

Δεν κανατε καλες μεταγραφες φετος.Θα το δεις στην πορεια.

Ναι χαιρω πολυ ,αυτα εχω πει εγω παρα πεντε μου τα λες εσυ και τεταρτο ? Αλλο ειπα ,οτι μην εισαι ποτε σιγουρος για κατι αλλιως πηγαινε παιξτο στοιχημα να πλουτισεις ..Με καταλαβαινεις πως το λεω ..:)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...