Jenkins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Έφυγε από τον Καναδά ως μέρος της ανταλλαγής του Ζερμέν Ο'Νιλ, του Σον Μάριον και του Μάρκους Μπανκς (του περσινού παίκτη του Παναθηναϊκού), καταλήγοντας στο Μαϊάμι. Αυτό είναι όντως ανησυχητικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 @Atallos1 ενώ ο Μουν σκίζει από σταθερότητα Ειδικα στα κρίσιμα ματς με Καβς γελάγαν τα μπετά. Το πιθανότερο να μας φτάσει να λέμε και ο Κέσελιιιιιιιι καλα θα'ταν τώρα. Τεσπα, εδώ που φτάσαμε δεν περιμένεις παιχτάρα φρι, μόνο αν κάτσει το λαχείο. Και οι 2 νιούφηδες πάντως είναι πολύ ομαδικοί, σε αντίθεση με τον Μπρεντ που είναι όντως παραφωνία σε κάποιες σετ επιθέσεις. Αυτό είναι όντως ανησυχητικό... χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Επίσης: This is the second player signed by Olympiacos in the middle of the season after Mardy Collins and it seems that the Reds are not done yet, as they are still searching the marker for one or two additions. http://www.eurohoops.net/2014/01/dribbling/40037 Πάμε για αλλαγή Μπέγκιτς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Σεντόνι 1. Δεν μείωσα τον Γκάλη, ακριβώς το αντίθετο. Είπαμε είναι μύθος. Ο αντίστοιχος σημερινός μύθος δεν θα έπαιζε 37 λεπτά με 35 πόντους μ.ο. Θα έπαιζε 30 λεπτά και θα έβαζε 25 πόντους μ.ό., γιατί έχει αλλάξει το μπάσκετ. Και προφανώς δεν υπάρχει παίκτης στην Ευρώπη με 25 πόντους μέσο όρο, άρα δε συγκρίνω και κανέναν με τον Γκάλη. 2. Σοβαρά τώρα μιλάς για την Α1; Εγώ σου λέω να κάνει και 5 ήττες ο Ολυμπιακός και να βγει 5ος ή 6ος (θέση που δεν σταυρώνει με τον ΠΑΟ πριν τον τελικό τέλος πάντων). Θα μας απασχολήσει για ποιό λόγο; Μην τυχόν και αποκλειστεί από τον Πανιώνιο ή το Ρέθυμνο; Αφού το πλεονέκτημα έδρας έχει χαθεί, δεν ασχολείται κανείς. 3. Επίσης, ειδικά για τον φετινό Ολυμπιακό, η Ευρωλίγκα θα έπρεπε να μετράει 95% ως στόχος της χρονιάς και νομίζω ότι προα τα εκεί κοιτάζουν. Έχει την ευκαιρία να κάνει το 3-peat και να μπει στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών κι ας χάσει 3-0 το πρωτάθλημα πάλι. Θυμάται κανείς τι έκανε στο πρωτάθλημα η Γιουγκοπλάστικα ή η Μακάμπι των παικταράδων πριν 10 χρόνια; Αν ο ΠΑΟ είχε χάσει και 5 πρωταθλήματα αυτά τα 15 χρόνια, θα τολμούσε κανείς να πει ότι δεν είναι η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα; Το πρωτάθλημα, ειδικά στις συνθήκες ζούγκλας που επικρατούν, είναι μόνο για τους φανατίλες του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ που τους νοιάζει να την λένε ο ένας στον άλλο. Και αντικειμενικά, 2 τραυματισμούς να έχει το κρίσιμο δεκαήμερο ο ένας σου αντίπαλος και είσαι πρωταθλητής. Μόνο οι 10 μέρες αρκούν. 4. Για τον Σπανούλη, ξέρω ότι δεν τον λες άσχετο, ούτε είσαι από τους κομπλεξικούς που θα τον λένε Φραγκοφονούλη και κότα ό,τι κι αν κάνει. Καταλαβαίνω ότι ως παίκτης έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν γουστάρεις, κάτι απολύτως λογικό. Κι εγώ ως στυλ, αν ήμουν παίκτης θα ήθελα να είμαι Διαμαντίδης ή Παπαλουκάς πολύ περισσότερο από Σπανούλης. Ή γούσταρα τον Μάτζικ περισσότερο από τον Τζόρνταν. Το θέμα μου μαζί σου είναι ότι έχεις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον Σπανούλη. Ο άνθρωπος μετά τον πρώτο μήνα, που ήταν ακόμα τραυματίας, έχει 19,5 πόντους και 6 ασσιστ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, με 75% στα δίποντα, 55% στα τρίποντα και 80% στις βολές. Και σχεδόν σε κάθε ματς βάζει απανωτά clutch σουτ και η ομάδα του είναι αήττητη. Τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς δεν ξέρει κανείς, αλλά αυτή την περίοδο σπέρνει. Index σαν αυτό που είχε με τη Φενέρ γίνεται 3-4 φορές σε όλη τη σεζόν στην Ευρωλίγκα (δες τα στατιστικά) και συνήθως σε ματς με ασόβαρους αντιπάλους. Το να λες απλά ότι δείχνει πιο ώριμος θα είχε νόημα αν μιλούσαμε για τον Τζόρνταν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο σουτάκι δείχνει να έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ορεξάτη η ομάδα σήμερα. Πέφτει πολύ κλάμα από βαζελοπαόκια για ένα καθαρό πέναλτι και μία δικαιολογημένη αποβολή, ενώ υπάρχει και ένα πέναλτι στον Ολαϊτάν που δεν σφυρίχτηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τι κανει ο Τσορι παλι ρε πουστη ..απαπαπαπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ορεξάτη η ομάδα σήμερα. Πέφτει πολύ κλάμα από βαζελοπαόκια για ένα καθαρό πέναλτι και μία δικαιολογημένη αποβολή, ενώ υπάρχει και ένα πέναλτι στον Ολαϊτάν που δεν σφυρίχτηκε. Δεν περιμένουμε να δούμε την διαιτησία απο σήμερα. Ακόμα και 50-50 να ήταν,που δεν ήταν. Πέναλτι δεν σφυρίζεται σε τράβηγμα του Παπάζογλου στο 20'. Δεν την είδες την φάση, σου ξέφυγε. Τέτοιες φάσεις είναι μαρς, όταν αλάζει το χρώμα της φανέλας. Το πέναλτι του βουτηχτή δεν το είδα, υπάρχει κανας λόγος να κάτσω να το δω θα αλλάξει τίποτα; Υπάρχει νήμα για την διαιτησία, παρασύρθηκα και σου απάντησα και εγώ εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ενα μεγαλο μπραβο στον προεδρο, και τον προπονητη, για την ομαδα που χουν φτιαξει. Του χρονου επιστρεφω στα διαρκειας. Τιποτα αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Demon απο το 1996 ειμαστε στο κλαμα ολοι μας.Ολοι εχουμε αδικο και βλεπουμε φαντασματα.Ο Κατσουρανης ηταν καθαρο οφσαιντ,το κυπελο περυσι με αστερα ηταν πεντακαθαρο,η ριζουπολη ηταν εκκλησια,ο Παπουτσελης καλα εκανε και εδωσε πεναλτυ εκτος περιοχης στον Ιβιτς,ο Τεβεκελης καλα εκανε και μας αφησε με 8!!Ο Αλεξανδρης ο Τζορτζεβιτς και ο Στελιος ποτε δε πηραν ψευτικο πεναλτυ,το youtube λεει ψεματα!!Και πολλα αλλα... Αλλα ξερεις κατι που μου προκαλει γελιο,οτι στο μπασκετ γινονται 1 2 3 λαθη στο οακα και ο Μπαρτζωκας οι Αγγελ. και γενικα ολοι οι κοκκινοι διαμαρτυρονται οπου σταθουν και οπου βρεθουν.Σε αυτο το ρημαδι το ποδοσφαιρο που εχουν δει τα καημενα τα ματακια μας τα αισχοι παντα μα παντα εμεις οι βαζελοι κλαιμε χωρις κανεναν λογο απολυτος. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εμενα δεν με ανησυχει κατα ποσο θα βοηθησει ο μουν και ο κολινς ατομικα , και καλοι να βγουνε ποιο μεγαλο θεμα ειναι η συνοχη της ομαδας , απο την αλλη δεν με χαλαει που παει στο ποιο αθλητικο το συνολο , γιατι απο μυαλο και σουτ θεωρητικα εχουμε. Το θεμα ειναι αν μπορουμε με αυτες τις προσθηκες της τελευταιας στιγμης να πιασουμε το peak σαν ομαδα την περιοδο που χρειαζεται , καθως μοιραζεται το βαρος των αγωνων σε ολο και λιγοτερους σταθερους "παλιους" και εδω μπαινει ο ρολος του Μπαρτζωκα τον οποιο δεν φοβαμαι και πιστευω οτι θα τα καταφερει. Οσο για την μπαλα , τι να πουμε , γελαω με τους συμμαχους και τους κολλητους του Πουτιν που συνεχιζουν να κοιτανε εμας και οχι τα χαλια τους United και βαζελος στειλανε πολλους στον κουβα αυτη τη βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ο Τεβεκελης καλα εκανε και μας αφησε με 8!! Με 7 έπρεπε να σας αφήσει αλλά δεν έδωσε τη χερούκλα. http://www.dailymotion.com/video/xp8a5v_1997-12-01-%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%80-%CF%80%CE%B1%CE%BF-3-1-%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82_sport Πες μου ποια απόφαση δεν είναι σωστή. Μιλάμε για τρομερή προπαγάνδα, είναι κάτι σαν τα 3 πέναλτι με την Άντερλεχτ που τα λέει ο άλλος για να τα λέει, παρά το γεγονός ότι ήταν και τα 3, αλλά πες, πες, κάτι θα μείνει. Σε 10 χρόνια τα μικρά βαζελάκια θα λένε στα γαυράκια για τον Ολυμπιακό που προκρίθηκε στους 16 με 3 πέναλτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Σε 10 χρόνια τα μικρά βαζελάκια θα λένε στα γαυράκια για τον Ολυμπιακό που προκρίθηκε στους 16 με 3 πέναλτι. Και που εισαι ακομα!Σε 40 χρονια μπορει να λενε οτι περασε λογω χουντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Με 7 έπρεπε να σας αφήσει αλλά δεν έδωσε τη χερούκλα. http://www.dailymotion.com/video/xp8a5v_1997-12-01-%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%80-%CF%80%CE%B1%CE%BF-3-1-%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82_sport Πες μου ποια απόφαση δεν είναι σωστή. Μιλάμε για τρομερή προπαγάνδα, είναι κάτι σαν τα 3 πέναλτι με την Άντερλεχτ που τα λέει ο άλλος για να τα λέει, παρά το γεγονός ότι ήταν και τα 3, αλλά πες, πες, κάτι θα μείνει. Σε 10 χρόνια τα μικρά βαζελάκια θα λένε στα γαυράκια για τον Ολυμπιακό που προκρίθηκε στους 16 με 3 πέναλτι. Ειπαμε χωρις λογο κλαιγομαστε..Ολα καθαρα οπως λεει και ο Βαγγελης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ...τώρα το είδα αυτό. Μείνε καλύτερα στο "μύθος/θεός" κτλ, γιατί ο Νικ ναι μεν δεν τα έκανε αυτά που έκανε με τις προσαρμοσμένες/dedicated άμυνες του σήμερα, και σίγουρα δεν υπήρχε ούτε τόση αθλητικότητα" ως μέσος όρος στους αμυντικούς (όπως και τους παίκτες γενικώς), ούτε υπήρχαν τόσοι Αμερικανοί (αλλά και γενικώς ξένοι να ανακατεύονται στα πρωταθλήματα) στην Ευρώπη, ούτε τόσοι αθλητές γενικά κτλκτλκτλ - αλλά κι ο τσόγλανος ήταν μόλις ένα-ογδοντα-κάτι ε. Κι έκανε ΧΑΖΟΥΣ τους αντιπάλους. Με φοβερά ποσοστά ευστοχίας μάλιστα. Δεν ήταν καν ένα-ενενήντα-κάτι, για να μην πω δίμετρος γκαρντ, όπως είναι οι "πετυχημένοι" της τελευταίας δεκαπενταετίας ας πούμε, και "απλά" "έπαιζε καλά", όπως κάποιοι σήμερα. Είχε αβάντζα υπέρ του μεν - αλλά είχε και διάφορα "μείον". Βάζε ΚΑΙ αυτά στην -άκυρη, πάντως, κατά τα άλλα, γιατί απλώς με αναγωγές ΔΕΝ μπορούν να γίνουν συγκρίσεις διαχρονικά- "σύγκριση"... (...προσωπικά πιστεύω ότι αν κάτι μπορεί να κρατάει κανείς, για να μιλάει "για τους καλύτερους", είναι η ΑΙΣΘΗΣΗ που αφήνουν. Οι πόντοι σε ύψος και σε συγκομιδή καλαθιών, δεν νομίζω ότι είναι το σώστό μέτρο. ΟΤΑΝ θα εμφανιστεί κάποιος θεϊκότερος του Νικ, νομίζω θα το νιώσουμε, και μόνο οι κολλημένοι θα πετάνε αητό. Τα ίδια και με τον Ιορδάνη, τον ΠΟΤΑΜΟ...) ...κι εγω τωρα το ειδα αυτο. Για να γραφεις τετοια πραγματα προφανως δεν εχει ζησει στην εποχη του Γκαλη. Τον ξερεις μονο απο τα βιντεακια κακης ποιοτητας του YouTube. Δεν υπηρχε "αθλητικοτητα" τοτε? Καθε αλλο, το μπασκετ τοτε ηταν υψηλοτερου επιπεδου σε σχεση με το σημερινο. Για τον Γκαλη δεν ηταν μονο τα υψηλά ποσοστα ευστοχιας, ήταν η ντριμπλα που εκανε, το πως χορευε τους αντιπαλους και πλησιαζε προς το καλαθι. Δεν εχω δει κανεναν ευρωπαιο να κανει κατι παρομοιο μεχρι σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις