washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ρε συ wash, έλεος. Ποιός ασχολείται με την Κηφισιά; Έτσι όπως είναι το ελληνικό μπάσκετ, το πρωτάθλημα άντε να μετράει 25% και το κύπελλο 5% μέσα στη χρονιά. Και για μένα προσωπικά ακόμα λιγότερο, αλλά είναι η κόντρα αιωνίων που κινεί τα νήματα. Όλη η ουσία είναι η Ευρωλίγκα. Είτε 2 πόντους βάλει ένας παίκτης στην Α1 είτε 50, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Ο Μάντζαρης και ο Μπέγκιτς έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων από τον Σπανούλη στην Α1, όπως σχεδόν και όλη η ομάδα του Ολυμπιακού. Και προφανώς δεν είναι επειδή είναι άσχετος ο Σπανούλης, είναι επειδή είναι σαν φιλικά αυτά τα ματς. Εσύ μας είπες ξεκάθαρα ότι θες να κάνει σε κάθε αγωνιστική εμφανίσεις σαν της Φενέρ ο Σπανούλης για να τον αποθεώσεις. Εντάξει, δεκτό, απλώς έχε υπόψη σου ότι τέτοια νούμερα εμφανίζονται στην Ευρωλίγκα 4-5 φορές τον χρόνο συνολικά, μεταξύ όλων των παικτών. Αν τα έκανε αυτά κάθε βδομάδα ή έστω μια φορά στις 3 βδομάδες ο Σπανούλης ή οποιοσδήποτε άλλος παίκτης, θα μιλούσαμε για τον μεγαλύτερο παίκτη στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, έτσι; Αλλά ΟΚ, καθένας με τα κριτήριά του. ...ειδικά εσείς οι ολυμπιακοί πάντως, έχετε μεγάλο θέμα με την κριτική...[Ακόμη και εσύ (που το ΕΧΩ ξαναπεί), δεν κουβαλάς τα ίδια μυαλά με τον μέσο οπαδό] Ποιός είπε ότι "ασχολιέμαι με την Κηφισιά", και το ελληνικό πρωτάθλημα; Εννοώ πως το ζήτημά μου δεν είναι ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Σπανούλης όπως διάφοροι την βρίσκουν να νομίζουν. Το ζήτημά μου είναι αυτοί καθ' εαυτοί οι διάφοροι, που..."δεν αντέχονται" όταν σχολιάζουν. Αυτό θίγω (και όχι αυτούς...). ...μιας όμως και το έθεσες : τί πα' να πει "ποιός ασχολιέται με το πρωτάθλημα" (ΑΥΤΟ βγαίνει, μέσα από εκείνο το "25%")...; Με την ίδια λογική, "ποιός ασχολιέται με την Ευρωλίγκα;". Αφού τα εισιτήρια τους νοιάζουν (...;!). Και μπορεί ΟΝΤΩΣ η ομάδα να δείχνει ότι είναι επικεντρωμένη ΠΙΟ ΠΟΛΥ στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις (τα του εσωτερικού κάτι μου λέει ότι πιο πολύ ως αγγαρεία τα βλέπουν), αλλά έλεος που λες κι εσύ! Ακόμη και αν ΟΝΤΩΣ "μετράει λιγότερο" το ελληνικό πρωτάθλημα (και το κύπελο ακόμη περισσότερο). Εθελοτύφλωση (οπαδική) θεωρώ να θεωρεί και να τολμάει να ξεστομίζει κανείς ότι "ε σιγά μωρέ τώρα...Το πρωτάθλημα λέει ο άλλος". ΒΕΒΑΙΩΣ και τους κόβει ΚΑΙ το πρωτάθλημα. Και μάλιστα με το ντεσαβαντάζ των -2, συν το δράμα της Δράμας και την προοπτική να πέσουν κορμιά την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ε δεν χεστήκανε κι όλας για το τί παραλίγο να γίνει με την Κηφισιά. Το να τα έχουν φορτώσει στον κόκκορα, δε σημαίνει ότι καλά κάνουν - σημαίνει ότι πρέπει ν' αλλάξουν πλεύση. Διότι ανεξαρτήτως -μιας που τα λέμε- του ρανενγκανάδικου της Παρασκευής, και ΕΚΤΟΣ των -υπαρκτότατων- προβλημάτων με τραυματισμούς, χωρίς άμυνα και χωρίς ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ, πόσο θα πάει ακόμα και πού ο ΟΣΦΠ φέτος; Και μωρέ μακάρι πάλι να πάρει ευρωκούπα με ρανενγκανισμούς από τους ρηφιουζονταη-δες του (το χαίρομαι περισσότερο, δεν το κρύβω), αλλά ΘΑ...; Ή θα φάει καμμιά παπάρα πχ στα πλεηόφια; (...διότι και απλώς ΦΦ να πάει ο οποιοσδήποτε, επιτυχία είναι, φρονώ, αλλά και είναι δυο ματς που "τα πάντα μπορούν να γίνουν". Και χωρίς ρημπάουντ άμα λάχει). Όσο για τον Σπαμ, μην "δικιολογείσαι"/τον δικιολογείς", ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. Τί πα' δηλαδή να πει "ο Μάντζαρης έχει περισσότερους πόντους"; Για τα ποσοστά μιλάμε κατά βάση. Το να μην παίξει πολύ να το καταλάβω. Ακόμα και το να μην πάρει πολλές προσπάθειες (...αλλά τί διάλο, στην "ψόφια Α1, ΔΕΝ μπορεί...;"). Τους πόντους -αφού δεν το κατάλαβες- τους ανέφερα επειδή ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ, διαβάζαμε "μωρέ ποιός άμπαλος, να, πάρτε 28. Δε μπεστ πλέηερ ιν Γιούροπ εντ δε χόουλ φάκιν' γιούνιβερς". Λες και τον είπε κανείς άμπαλο ποτέ δηλαδή. Αλλά ο μπέστης για κάποιο λόγο στην υποδεέστερη Α1, βάζει 2/9 σ' ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να έχει πάει όπως πήγε (και που μου το λες "φιλικό"...Θα βλέπαμε πόσο "φιλικό" θα ήταν, αν το έχανε...). Ε ΕΜΕΝΑ, κάτι μου λέει αυτό. Και απλά μου κάνει εντύπωση που δεν...λέει σε άλλους... Τέλος κάπου διάβασα ότι "έκανε ίσως το καλύτερο ματς της καριέρας του" την Παρασκευή ο Σπαμ. Και δε μου μοιάζει για φάουλ ως εκτίμηση (...σίγουρα έκανε έστω ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα). Από πού όμως εσύ κατάλαβες ότι εγώ έγραψα ότι θέλω σε ΚΑΘΕ παιχνίδι να τον βλέπω έτσι, αδυνατώ να το πιάσω...Παιδάκι μου, αυτό που εγώ είπα, είναι ότι ΟΤΑΝ κάνει, όχι κάθε παιχνίδι, αλλά έστω παιχνίδι παρά παιχνίδι, ΤΟΣΟ δυνατά ματς, ε τότε ναι, "να του αποδίδεΤΕ δικαιολογημένα τέτοιους τίτλους". Απορώ δηλαδή το πως μπορείτε και βλέπετε αυτά που θέλετε σε αυτά που γράφω, και όχι αυτά που όντως γράφω...όπως για απράδειγμα, αναρωτιέμαι αν κανείς ΕΧΕΙ προσέξει ότι φέτος (από Σλοβενία κι εντεύθεν), μοιάζει και σε Α1 και όξω να έχει ΩΡΙΜΑΣΕΙ "αρκετά", σε σχέση με τα τελέ χρόνια. Μέχρι και τα...λάθη που κάνει, άλλη ποιότητα έχουν (="καλύτερη"). Από πού λοιπόν εσύ "καταλαβαίνεις" ότι τον λέω..."άσχετο"; Μέρσι και μερσί βρέι. *...υπερβολή που καν δεν σηκώνει σχολιασμό το "αν κάνει ό,τι έκανε μια φορά τις 3 βδομάδες θα (κτλ)". Σιγά πια το ρεκόρ, για τα μέτρα της Ευρώπης. Όχι, δεν μειώνω την αξιόλογή εμφάνισή του - αλλά δεν θα υπερβάλλουμε κι όλας ε. Δεν έκανε τριμπλοντάμπλο με 50/15/10 δα. ** ...παρά τήν όποια "κόντρα"/διαφωνίες, χαίρομαι να κοντράρομαι μαζί σου έστω :ρ Ναι ΟΚ, πριν 25 χρόνια που οι παίκτες έπαιζαν 40 λεπτά και το μπάσκετ ήταν εντελώς διαφορετικό. Πλέον δεν μπορεί να τα κάνει κανείς στην Ευρώπη. Αλλά και πάλι, λες αυτό ακριβώς που λέω κι εγώ. Τα έκανε ο Γκάλης. Ο μύθος. Ο θεός. Ο αξεπέραστος που έχει ακόμα όλα τα ρεκόρ. Αν τα έκανε κάποιος σήμερα, θα λέγαμε ότι ξεπέρασε τον Γκάλη. ...τώρα το είδα αυτό. Μείνε καλύτερα στο "μύθος/θεός" κτλ, γιατί ο Νικ ναι μεν δεν τα έκανε αυτά που έκανε με τις προσαρμοσμένες/dedicated άμυνες του σήμερα, και σίγουρα δεν υπήρχε ούτε τόση αθλητικότητα" ως μέσος όρος στους αμυντικούς (όπως και τους παίκτες γενικώς), ούτε υπήρχαν τόσοι Αμερικανοί (αλλά και γενικώς ξένοι να ανακατεύονται στα πρωταθλήματα) στην Ευρώπη, ούτε τόσοι αθλητές γενικά κτλκτλκτλ - αλλά κι ο τσόγλανος ήταν μόλις ένα-ογδοντα-κάτι ε. Κι έκανε ΧΑΖΟΥΣ τους αντιπάλους. Με φοβερά ποσοστά ευστοχίας μάλιστα. Δεν ήταν καν ένα-ενενήντα-κάτι, για να μην πω δίμετρος γκαρντ, όπως είναι οι "πετυχημένοι" της τελευταίας δεκαπενταετίας ας πούμε, και "απλά" "έπαιζε καλά", όπως κάποιοι σήμερα. Είχε αβάντζα υπέρ του μεν - αλλά είχε και διάφορα "μείον". Βάζε ΚΑΙ αυτά στην -άκυρη, πάντως, κατά τα άλλα, γιατί απλώς με αναγωγές ΔΕΝ μπορούν να γίνουν συγκρίσεις διαχρονικά- "σύγκριση"... (...προσωπικά πιστεύω ότι αν κάτι μπορεί να κρατάει κανείς, για να μιλάει "για τους καλύτερους", είναι η ΑΙΣΘΗΣΗ που αφήνουν. Οι πόντοι σε ύψος και σε συγκομιδή καλαθιών, δεν νομίζω ότι είναι το σώστό μέτρο. ΟΤΑΝ θα εμφανιστεί κάποιος θεϊκότερος του Νικ, νομίζω θα το νιώσουμε, και μόνο οι κολλημένοι θα πετάνε αητό. Τα ίδια και με τον Ιορδάνη, τον ΠΟΤΑΜΟ...)
D_N_A Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Jamario moon? https://twitter.com/3luna3/status/420752937237749760
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Yep , στην θεση του Πετγουει Αν κ ειναι μεγαλος , πιστευω θα πιασει κ μπορει Ευρωπη να παιξει κ 4αρι
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μουν για Πετγουεϊ. Γκλομπτρότερς. Seems legit.
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το συστημα σε καθε φαση θα ειναι πεταμε την μπαλα στον Moon , πηδαει , alley oop Αυτα
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Προφανως γιατι μονο αυτο ξερει να κανει ο ανθρωπας Αλλο οτι δεν εχει συστημα ο Μπαρτζωκας για να βγαινει κατι τετοιο
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για μενα δωρον αδωρον ειναι αυτη την στιγμη αφου στην Ευρωλιγκα θα μπορει να παιξει απο την 7η αγωνιστικη ενω στο πρωταθλημα εχει κριθει η πρωτη θεση απο το καλοκαιρι .
Jenkins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν ψηθεί, πώς θα τον βάλουμε να παίξει δηλαδή? να τον πάρουμε στο δεύτερο γύρο και να τον πετάξουμε στα θηρία? Προφανως γιατι μονο αυτο ξερει να κανει ο ανθρωπας Αλλο οτι δεν εχει συστημα ο Μπαρτζωκας για να βγαινει κατι τετοιο Εμένα προσωπικά δεν με ανησυχούν τα συστήματα του Μπαρτζώκα, αλλά το σκάουτινγκ, εφόσον είναι δική του ευθύνη. Ο Σοφός κάποτε έφερε Ντόρσει, Λο στη μέση της χρονιάς και τους δύο με ευρωπαϊκές παραστάσεις, εμείς και πέρυσι και φέτος φαίνεται να επιλέγουμε λαχεία κι ότι μας βγει. Τον παίχτη μόνο από βίντεο στο youtube τον ξέρω, θα περιμένω να τον δω στο παρκέ για να τον κράξω PS Επίσης με προβληματίζει το γεγονός ότι τα βιντεάκια στο youtube δεν έχουν καν επιλογή για 720. Πόσο μεγάλος είναι δηλαδή?
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Να ψηθει που ? Στο ελληνικο πρωταθλημα ? Σιγα... Ετσι και αλλιως κατευθειαν θα τον πεταξεις στα δυσκολα στον β γυρο στην Ευρωλιγκα ,στο ελληνικο πρωταθλημα αγγαρεια κανουν .
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 33 ειναι Οταν ενας παιχτης ειναι για συγκεκριμενα πραγματα δεν γινεται να του ζητας να κανει κατι που δεν μπορει Αρα για να παρεις τουλαχιστον κατι απο αυτον πρεπει να φτιαξεις ενα συστημα να τον εκμεταλευεσαι Οι καλυτερες του χρονιες ηταν η διετια στο Τοροντο , 2007-2009 Μετα μετριοτητα μεχρι που κατεληξε στο NBDL Δεν ειναι κατι εξαιρετικο , απλα ειναι αθλητικος κ εχει κ τριποντο . Οτι ακριβως εκανε κι ο Πετγουει
margaritagr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ναι πριν απο ντορσει και λο εφερε και κατι ξενους...κελεπουρια! Ενταξει εγω τον παιχτη δε τον ξερω. Ακομα κ ενας απ τους δυο νεους που ηρθαν να βγει, κερδος θα ναι. Προφανως ο παιχτης θα ρχοταν απο τωρα ωστε να μαθει την ομαδα κ να εγκληματιστει μεσω των προπονησεων.
Jenkins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Να ψηθει που ? Στο ελληνικο πρωταθλημα ? Σιγα... Ετσι και αλλιως κατευθειαν θα τον πεταξεις στα δυσκολα στον β γυρο στην Ευρωλιγκα ,στο ελληνικο πρωταθλημα αγγαρεια κανουν . Μα έτσι αντιμετωπίζεται από τον Μπαρτζώκα η Α1. Φιλικοί αγώνες δοκιμών. Μόνο ο wash κάθεται και βλέπει σοβαρά αυτά τα ματς για να μπει μετά να γράψει για τη λατρεία του, τον Σπανούλη. Το who is who του παίχτη http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/poios_einai_o_tzamario_moyn.2586093.html Τσίλντρες? WTF... 1
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Προφανως γιατι μονο αυτο ξερει να κανει ο ανθρωπας Αλλο οτι δεν εχει συστημα ο Μπαρτζωκας για να βγαινει κατι τετοιο Μπλοκ, αιφνιαδιασμούς, καλή άμυνα στα 3αρια, αξιόπιστος στατικός σουτέρ. Μάλλον δεν παρακολουθεις αρκετά, έχει ήδη βγάλει πολλές φάσεις φέτος. Το πρόβλημα με τον Μουν είναι ότι από μπάσκετ δεν... Και ο Τζος ο Τσίλντρες περισσότερο κατέχει (για σένα Τζένκινς ). Είναι μεγαλύτερο ερωτηματικό από τον Κόλινς. Λο & Πέτγουεϊ είναι καλύτερο δίδυμο από Κολινς & Μουν. Άντε να δούμε.
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μπλοκ, αιφνιαδιασμούς, καλή άμυνα στα 3αρια, αξιόπιστος στατικός σουτέρ. Μάλλον δεν παρακολουθεις αρκετά, έχει ήδη βγάλει πολλές φάσεις φέτος. Το πρόβλημα με τον Μουν είναι ότι από μπάσκετ δεν... Και ο Τζος ο Τσίλντρες περισσότερο κατέχει (για σένα Τζένκινς ). Είναι μεγαλύτερο ερωτηματικό από τον Κόλινς. Λο & Πέτγουεϊ είναι καλύτερο δίδυμο από Κολινς & Μουν. Άντε να δούμε. Τα ιδια ακριβως κανει κ ο Μουν , για αυτο κ τον πηρε αλλωστε . Το θεμα με τον Πετγουει δεν ειναι τι μπορει να κανει . αλλα το ποσο σταθερος ειναι Χαιρω πολυ οτι σε ενα ματς θα κανει 2 ταπες , θα καρφωσει αλλες 2 φορες κ θα βαλει κ ενα τριποντο Στο επομενο ματς θα ειναι σαν να μην υπαρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις