Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

3-2 χάσαμε καμία ΣΚΟΥΠΑ. γράφε και μια αλήθεια. Άσε που δεν έπαιζε και ο Dominic αλλα δεν είναι δικαιολογία για εμάς αυτό.

Για να ξεπλύνουμε την ντροπή των 35 πόντων απο εσάς, είπαμε για κάθε πόντο, να ξεχρεώσουμε σε πρωταθλήματα και Euroleagues. Αλλα 8-9 μείναν και ξεχρεώνουμε  :-D

Κοντεύουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για τα τελευταία 15 χρόνια λέγαμε. Οχι επι καταβολής CL. που εκεί είμαι μεγαλύτερη ομάδα απο σένα γιατί έχω παίξει τελικό. Δες εδώ να μαθαίνεις.

Η Barca είναι λοιπόν.

Οχι b2b δεν έχουμε καταφέρει. Καταφέραμε όμως κάτι άλλο που ξέχασες να αναφέρεις. Σε όλη την δυναστεία δεν έκανα ποτέ sweep. Οσο διαλυμένος και να ήταν ο οσφπ, και 20άρες να ρίχναμε, ποτέ δεν τον σκουπίσαμε. Οσο μεγάλη ομάδα και να είχαμε.

Την ομάδα λοιπόν που έκανε το φοβερό επίτευμα του B2B πως το λέτε, εμείς την ΣΚΟΥΠΙΣΑΜΕ. Ακυρώνοντας το Β2Β μέσα στο ΣΕΦ. Φτάνει αυτό για επίτευμα;  Οταν εγω σου εριξα τους 35 ποντους στο κεφαλι ως πρωταθλητης Ευρωπης που ησουν σημαινει οτι σου ακυρωσα το Ευρωπαικο? Ρε φιλε πραγματικα πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις?Ακου τι λεει ο ανθρωπος (?) Ρε ο Τρακης θα σε ακουσει και σε αρχισει και αυτος στο δουλεμα με αυτα που λες!

Οσο για το ΥΓ2 είναι επι προσωπικού δεν έχει καμια σχέση με το θέμα. Το οποιο ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ.Συνεχισε τον αξιο χαρακτηρισμο σου....

Υ.Γ Ε ωραια λοιπον,εγω θα μιλησω για τα τελευταια 5 χρονια που η πιο επιτυχημενη ομαδα ειναι η Μπαγερν και ο Ολυμπιακος στο μπασκετ....Αν ειχες τα στοιχειωδη γι'αυτο σου λεω οτι δεν μπορεις να πεις αντικειμενικα ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα γιατι υπαρχουν διαφορετικα κριτιρια τα οποια παιρνει ως αναφορα ο καθενας..

3-2 χάσαμε καμία ΣΚΟΥΠΑ. γράφε και μια αλήθεια. Άσε που δεν έπαιζε και ο Dominic αλλα δεν είναι δικαιολογία για εμάς αυτό.

Για να ξεπλύνουμε την ντροπή των 35 πόντων απο εσάς, είπαμε για κάθε πόντο, να ξεχρεώσουμε σε πρωταθλήματα και Euroleagues. Αλλα 8-9 μείναν και ξεχρεώνουμε  :-D

Κοντεύουμε...

Ε και? Αρα με την λογικη σου μην ξαναμιλησεις για ποδοσφαιρο μιας και σε φαπωσα και το πηρα με το -37...

Ρε θα μας τρελανει αυτος...

Χαχα,αυτο φταιει..Οποτε οταν λεμε για το καρφωμα του Μητρογλου στο 90 και οτι σε παιζαμε χαλαρουιτα εχουμε δικιο.Γι'αυτο εφαγες μονο 1 εν οψη Μπενφικας...

Οσο για τα πρωταθληματα που λες,οπως λες εσυ σε εμας στο ποδοσφαιρο να χαιρομαστε τα πετσινα,το ιδιο να κανεις και εσυ με την ομαδα σου στο μπασκετ...Και ασε με εγω να σηκωνω ευρωλιγκες b2b και να σε εχω στην φαπα στην Ευρωπη με 5-2 νικες...

Τωρα μιας και λυσαμε αυτα τα θεματα,θα μας πεις για τον ΠΑΟΚ και για την ομαδα σου και τον ΟΣΦΠ για τις αλλοιωσεις αποτελεσματων???? (Οριστε,σου εκανα ερωτηση που ηθελες μιας και ελεγες οτι δεν σου κανω.Σου εβαλα και "?")

Ακυρωσαμε με τη σκουπα το b2b λεει ο αλλος, ρε παιδια τι ασχολειστε με τετοια δεκαπενταχρονα, τα επιχειρηματα του δε στεκουν ουτε σε παρτυ πεμπτης δημοτικου

Sent from my iPhone using Insomnia

Ακυρωσαμε με τη σκουπα το b2b λεει ο αλλος, ρε παιδια τι ασχολειστε με τετοια δεκαπενταχρονα, τα επιχειρηματα του δε στεκουν ουτε σε παρτυ πεμπτης δημοτικου

Δεν παει ο Τρακης τον ΠΑΟ στην Βουλη μπας και ακυρωσει και κανενα μνημονιο λεω εγω?

Υ.Γ Παρτυ τι? 5ης (!!!!!!!!!!!!!!) δημοτικου (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) χαχαχαχα...Βαθια γεραματα ειναι αυτα!

Ευτυχώς που έχουμε εσένα τον επιστήμονα να γράφεις σεντόνια για να μας αποδείξεις το γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι η πανευρωπαϊκά μεγαλύτερη ομάδα σε ομαδικό επίπεδο.

Και γράφεις και μια βρισιά στο τέλος. αυτό ναι είναι επίπεδο. Εγώ χωλαίνω. 

Το "ρουφήξαμε" και το πετάξαμε στα σκουπίδια μετά  :-)  Αν δεν το ακυρώσαμε, σίγουρα το υποτιμήσαμε.

Δεν παει ο Τρακης τον ΠΑΟ στην Βουλη μπας και ακυρωσει και κανενα μνημονιο λεω εγω?

Υ.Γ Παρτυ τι? 5ης (!!!!!!!!!!!!!!) δημοτικου (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) χαχαχαχα...Βαθια γεραματα ειναι αυτα!

Μπορείς να γράφεις χωρίς να προσβάλεις; Μετα αναρωτιέσαι για τα pm

Χωρις δοση ειρωνειας μακαρι να ερθουμαι αντιμετωπει σε final four για να σταματησει το ποιος ειναι καλυτερη ομαδα για φετος.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Χωρις δοση ειρωνειας μακαρι να ερθουμαι αντιμετωπει σε final four για να σταματησει το ποιος ειναι καλυτερη ομαδα για φετος.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

στο f4 θα το δεις δηλαδη? Οι 2 αγωνες στο τοπ16 δεν μετρανε?

Ευτυχώς που έχουμε εσένα τον επιστήμονα να γράφεις σεντόνια για να μας αποδείξεις το γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι η πανευρωπαϊκά μεγαλύτερη ομάδα σε ομαδικό επίπεδο.

Το "ρουφήξαμε" και το πετάξαμε στα σκουπίδια μετά  :-)  Αν δεν το ακυρώσαμε, σίγουρα το υποτιμήσαμε.

Καταρχην μιλαω για το παρτυ...

Και καταδευτερον,οταν παψεις πρωτα να προσβαλεις τον αλλον ΕΣΥ με το να τον γραφεις,τοτε να εχεις την απαιτηση για σεβασμο απο τους αλλους..

Το "ρουφήξαμε" και το πετάξαμε στα σκουπίδια μετά :-) Αν δεν το ακυρώσαμε, σίγουρα το υποτιμήσαμε.

Εκτος των αλλων αποδεικνυεις οτι ουτε να διαβασεις καλα δεν ξερεις, σ αυτο που χωλαινεις λοιπον ειναι στην κατανοηση κειμενου. Γυρνα πισω τις σελιδες και ξαναδιαβασε .Sent from my iPhone using Insomnia

το διάβασα μια φορά και χάρη σου έκανα, θερμικέ σίφουνα  :-) (nickname Νηπιαγωγείου)Τι ακριβώς δεν κατάλαβα οτι έβρισες; Ξερω τι είναι βρισιά μας τα μάθαμε στο Δημοτικό  :-) Θα το μάθεις όταν πας και εσύ κάποτε.

@crash batic. 

Μπορώ να σου απαντάω όπου και όποτε θέλω, αυτό δεν σημαίνει οτι σε προσβάλω, νομίζω το ξέρεις και εσύ. Αν συνεχίσεις τις προσβολές (που μάλλον θα το κάνεις) θα κοπούν και οι αρκετές απαντήσεις που έχεις απο εμένα.

@crash batic. 

Μπορώ να σου απαντάω όπου και όποτε θέλω, αυτό δεν σημαίνει οτι σε προσβάλω, νομίζω το ξέρεις και εσύ. Αν συνεχίσεις τις προσβολές (που μάλλον θα το κάνεις) θα κοπούν και οι αρκετές απαντήσεις που έχεις απο εμένα.

Οταν πας για μια συντεντευξη για μια δουλεια και ο υπευθυνος σε ρωταει ενα πραγμα για το οποιο εσυ δεν θελεις να μιλησεις,τι κανεις? Γυρνας την πλατη και κανεις τον μουγγο να υποθεσω ε? Αυτο δεν λεγεται προσβολη?

Οταν ο αλλος σου μιλαει και τον γραφεις επιδεικτικα δεν τον προσβαλεις?

Σου ξαναπα,αν δεν θελεις να απαντησεις σε κατι απλα μπορεις να το πεις με μια φραση "¨δεν θελω να απαντησω" και τελος..

Το να σε ρωταει ο αλλος,να κανετε διαλογο και οταν σου μιλαει να αποφευγεις την ερωτηση,τοτε λυπαμαι αλλα αυτο ναι ειναι προσβολη φιλε μου.Μπορεις απλα να πεις δεν θελω να απαντησω σε αυτη την ερωτηση και τελος..

Οποτε σε ρωταω για τελευταια φορα..

Θα μας πεις για τις αλλοιωσεις αποτελεσματων αυτης της αγωνιστικης των αγωνων του ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ? Και για το οφσαιντ που δεν δοθηκε και με αυτη τη φαση κερδιθηκε το κορνερ απο το οποιο προηλθε το νικητηριο γκολ του ΠΑΟΚ? Θα απαντησεις σε αυτα ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...