Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειπα πουθενα παγκοσμιως btw.

Το αρχικο επιχειρημα στο οποιο επελεξες να μην απαντησεις εφοσον φυσικα προερχοταν απο ομοιδεατη σου ηταν αυτο

¨Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι  η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος.

Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο"

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Παιδιά προφανώς δεν μας απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος. Αναγνωρίζεται φυσικά οτι έχει 6 ευρωπαϊκά, αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Με την ίδια λογική όλοι στην Ευρώπη θα έπρεπε να υποστηρίζουν τη Ρεάλ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, λόγω των τίτλων της. Ειλικρινά η συζήτηση δεν καταλήγει πουθενά.

Δημοσ.

Δεν είπαν παγκοσμίως, αλλά ο άλλος "η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο" έγραψε και μια χαρά τοποθετήθηκαν υπέρ αυτής της άποψης.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού λοιπόν διάβασες τι είχε γράψει ο Crom και κατάλαβες, περιμένω να καταλάβεις και την έννοια της λέξης σύλλογος, γιατί η διατύπωση του Crom στην αρχή ήταν "σε όλα τα αθλήματα", aka σύλλογος 

Και βάζω μέσα μόνο τα ομαδικά, γιατί σε ατομικά, όπως η κολύμβηση κλπ, πάμε σε παγκόσμια

Δημοσ.

Το αρχικο επιχειρημα στο οποιο επελεξες να μην απαντησεις εφοσον φυσικα προερχοταν απο ομοιδεατη σου ηταν αυτο

¨Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι  η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος.

Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο"

Βασικα ο crom δεν ξερω καν τι ομαδα ειναι και δεν απαντησα σε αυτον (ασε δε που με αυτον συνηθως ειμαι σε διαμαχη για το θεμα του Μουρινιο, αρα δεν ειχα καμια καψα να υποστηριξω αυτον) αλλα σε σε ποστς που μιλουσαν περι Αρη .

Τωρα που διαβασα και τα ποστ του crom , βλεπω πως οντως μιλησε για υφηλιο εχοντας πρωτα αφησει το ΝΒΑ στην ακρη. Οχι οτι θελω να τον υποστηριξω, αλλα ουσιαστικα εχει πει και ο ιδιος οτι μετα το ΝΒΑ, ειναι ο ΠΑΟ. Πραγμα με το οποιο δε συμφωνω γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι παιζει με τους τιτλους παγκοσμιως γινα να μπορεσω να το στηριξω.

Εγω επιμενω και ρωταω πως γινεται να βριζεις οποιον τελος παντων εγραψε -αστοχα- οτι ο ΠΑΟ ειναι η πιο επιτυχημενη ομαδα παγκοσμιως και να εχεις αφησει αβαβα τον ισχυρισμο οτι αυτη ειναι ο ΟΣΦΠ ειναι  λογω πολο+βολει? Μια που κρινεις τις γελοιοτητες ετσι αυστηρα δηλαδη, πώς και σου ξεφυγε η μια?

Αφού λοιπόν διάβασες τι είχε γράψει ο Crom και κατάλαβες, περιμένω να καταλάβεις και την έννοια της λέξης σύλλογος, γιατί η διατύπωση του Crom στην αρχή ήταν "σε όλα τα αθλήματα", aka σύλλογος

Nαι τι? Σαν συλλογος εισαι εσυ πιο επιτυχημενος την τελευταια 20ετια λογω 1 ευρωπαικου σε βολει+πολο?(σε ευρωπαικο επιπεδο, πιο εξω δεν ξερω τι παιζει). Ε, ας σου απαντησει ο θερμοσιφωνας σε αυτο , οπως τον εκοψα καλα τα λεει οσον αφορα τα κριτηρια.
Δημοσ.

Nαι τι? Σαν συλλογος εισαι εσυ πιο επιτυχημενος την τελευταια 20ετια λογω 1 ευρωπαικου σε βολει+πολο?(σε ευρωπαικο επιπεδο, πιο εξω δεν ξερω τι παιζει). Ε, ας σου απαντησει ο θερμοσιφωνας σε αυτο , οπως τον εκοψα καλα τα λεει οσον αφορα τα κριτηρια.

Από εσένα είμαι σίγουρα. Έχεις ευρωπαϊκό σε πόλο, βόλλευ? Δε Νομίζω Τάκη. Κοινώς έχω ευρωπαϊκούς τίτλους στα 3 από τα 4 δημοφιλέστερα ομαδικά της Ευρώπης. 

Εκτός αν νομίζεις ότι όταν παίζει στο μπασκετικά ΟΑΚΑ από τα μεγάφωνα το "Σύλλογος μεγάλος" εννοεί μόνο το ποδόσφαιρο για το οποίο γράφτηκε ο ύμνος.

Παρατηρώ μια τεράστια δυσκολία να κατανοήσεις την έννοια σύλλογος πάντως

Δημοσ.

Οπως ειπα και πιο πανω ο καθενας ειναι πως εκλαμβανει την επιτυχια.

Για μενα εκτος απο τιτλους ειναι και η διαρκεια.

ΤΙ να το κανω να παρω π.χ 2000,2001,2002,2003,2004 ευρωπαικο και μετα μεχρι το 2030 να μη πηγαινω ουτε στους 16.

Αν ο παναθηναικος παρει ξανα τιτλο το 2020 φυσικα θα σταματησω να λεω για επιτυχημενη ομαδα και κουραφεξαλα.

Το ιδιο πρεπει ομως να αναλογιστουν και οι φιλοι μας ολυμπιακοι.Νομιζω πως ξεχασαν οτι ειχαν να παρουν ευρωπαικο

απο το 1997 που ακομα επαιζε μπασκετακι ο Τομιτς με τον Ταρλατς και τον Ριβερς.

Δημοσ.

Παρατηρώ μια τεράστια δυσκολία να κατανοήσεις την έννοια σύλλογος πάντως

Για το πινγκ πονγκ εψαξες τελικα αν παιζει τιποτα?
Δημοσ.

Για το πινγκ πονγκ εψαξες τελικα αν παιζει τιποτα?

Έτσι γύρνα το στην προσφιλή σου τακτική. πες μας για το πινγκ πόνγκ kai gia to t;abli, να μπουν και οι άλλοι να σου πουν για το μπασκετάκι να αρχίσουμε τα γνωστά, τώρα που κατάλαβες τι σημαίνει σύλλογος. (σου πήρε 3-4 σελίδες να πιπιλάς την ίδια καραμέλα, αλλά εν τέλει κατάλαβες, κάλλιο αργά παρά ποτέ)

Δημοσ.

Βασικα αν δεις το ποστ του φιλου, προφανως δεν εννοουσε οτι ο Ολυμπιακος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα παγκοσμιως λογω πολο και βολευ, απλως παρανοησε, δεν διαβασε καλα το αρχικο ποστ, αυτο ηταν το ποστ-απαντηση του

"Ρε φιλε,αλλο ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αλλο ο Παναθηναικος σαν ΟΜΑΔΑ..Ομαδα Παναθηναικος υπαρχει και στο Βολει,και στο Πολο,και στο ποδοσφαιρο,και στο μπασκετ και στην καταδυση..Οταν λες οτι ο Παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα ανεξαρτητως αθληματος εννοεις οτι σε ολα τα αθληματα ο Παναθηναικος ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα.Πες μου λοιπον,στο πολο και στο Βολει που υπαρχει (?) Παναθηναικος ωστε να ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα σε ΟΛΑ τα αθληματα??

Anyway, τσαμπα μιλαμε τοση ωρα και εχω και μια ελαφρα υποψια οτι το αρχικο ποστ του Crom ηταν Flamebait-trollarisma και πετυχε και τον σκοπο του.

Δημοσ.

Έτσι γύρνα το στην προσφιλή σου τακτική. πες μας για το πινγκ πόνγκ kai gia to t;abli, να μπουν και οι άλλοι να σου πουν για το μπασκετάκι να αρχίσουμε τα γνωστά, τώρα που κατάλαβες τι σημαίνει σύλλογος. (σου πήρε 3-4 σελίδες να πιπιλάς την ίδια καραμέλα, αλλά εν τέλει κατάλαβες, κάλλιο αργά παρά ποτέ)

Συλλογος ξερω πολυ καλα τι σημαινει, αυτο που δεν λες να καταλαβεις εσυ ειναι οτι μπρος στα 6 ευρωπαικα (τα εγχωρια ειπαμε, τα αφηνω εξω επειδη ο ανταγωνισμος ηταν ανυπαρκτος :D ) , 1 ευρωπαικο στο πολο + 1 στο βολει + 1 στο πινγκ πονγκ (στα 2 σου κανω αλλο 1 δωρο εγω) DONT MAKE SENSE.

Ο βασικος λογος? Οτι αμα σε ρωτησω ονομα ενος παιχτη κι απτις 2 ομαδες δε θα ξερεις ουτε εσυ να απαντησεις. Ασε δε οτι οι μισοι γαυροι παιζει να μην ξερουν καν οτι σηκωσατε ευρωπαικα σε αυτα τα αθληματα. Αν δεν απατωμαι μιλαμε και για ερασιτεχνικα σωματεια, ετσι?

Αλλα και να ειχαν στοιχειωδη αναγνωρισιμοτητα, παλι, 6 ευρωπαικα και αλλα τοσα φ4 επι 20 χρονια, συνιστουν μεγαλυτερη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ επιτυχια απο το 1 random ευρωπαικο σε 2 (random + ~ερασιτεχνικα) αθληματα. Δεν χρειαζεται να το συζηταμε αλλο.

Δημοσ.

Οπως ειπα και πιο πανω ο καθενας ειναι πως εκλαμβανει την επιτυχια.

Για μενα εκτος απο τιτλους ειναι και η διαρκεια.

ΤΙ να το κανω να παρω π.χ 2000,2001,2002,2003,2004 ευρωπαικο και μετα μεχρι το 2030 να μη πηγαινω ουτε στους 16.

Αν ο παναθηναικος παρει ξανα τιτλο το 2020 φυσικα θα σταματησω να λεω για επιτυχημενη ομαδα και κουραφεξαλα.

Το ιδιο πρεπει ομως να αναλογιστουν και οι φιλοι μας ολυμπιακοι.Νομιζω πως ξεχασαν οτι ειχαν να παρουν ευρωπαικο

απο το 1997 που ακομα επαιζε μπασκετακι ο Τομιτς με τον Ταρλατς και τον Ριβερς.

Μα φυσικά. Πώς θα έπαιρνα ευρωπαϊκό όντας εξαφανισμένος και αυτό μάλιστα είναι υπέρ μου, γιατί ομάδα ξεκίνησα να φτιάχνω από το 2007 ουσιαστικά και μέσα σε 6 χρόνια πήγα σε 3 τελικούς και το πήρα back 2 back στους δύο.

Από το 2007 και μετά λοιπόν, μπορώ να λέω ότι εγώ είμαι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, καθότι έχω 2 τρόπαια back 2 back, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση, εν αντιθέσει με εσένα που έχεις δύο τρόπαια και μία τέταρτη θέση. Είμαι παρών στα 4 από τα 6 τελευταία F4 κοινώς.

Δημοσ.

Μα φυσικά. Πώς θα έπαιρνα ευρωπαϊκό όντας εξαφανισμένος και αυτό μάλιστα είναι υπέρ μου, γιατί ομάδα ξεκίνησα να φτιάχνω από το 2007 ουσιαστικά και μέσα σε 6 χρόνια πήγα σε 3 τελικούς και το πήρα back 2 back στους δύο.

Από το 2007 και μετά λοιπόν, μπορώ να λέω ότι εγώ είμαι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, καθότι έχω 2 τρόπαια back 2 back, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση, εν αντιθέσει με εσένα που έχεις δύο τρόπαια και μία τέταρτη θέση. Είμαι παρών στα 4 από τα 6 τελευταία F4 κοινώς.

Ναι αν θες την 20ετια να την κανουμε 5ετια εισαι η πιο επιτυχημενη ομαδα.

Αν την κανουμε 100ετια ειναι η Ρεαλ με την Μακαμπι.

Οπως το παρει κανεις.

Δημοσ.

Βασικα αν δεις το ποστ του φιλου, προφανως δεν εννοουσε οτι ο Ολυμπιακος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα παγκοσμιως λογω πολο και βολευ, απλως παρανοησε, δεν διαβασε καλα το αρχικο ποστ, αυτο ηταν το ποστ-απαντηση του

Τα έχω γράψει

http://www.insomnia.gr/topic/458076-ολυμπιακός/?p=52889620

Ναι αν θες την 20ετια να την κανουμε 5ετια εισαι η πιο επιτυχημενη ομαδα.

Αν την κανουμε 100ετια ειναι η Ρεαλ με την Μακαμπι.

Οπως το παρει κανεις.

Ε ναι, αν λέω ότι με συμφέρει, όπως κάνει ο crom και ο κάθε νεοέλληνας, φυσικά.

Ο πίνακας όμως γράφει πρώτη Ρεάλ με 8, δεύτερος ο ΠΑΟ με την ΤΣΣΚΑ με 6, τέταρτη η Μακάμπι και η Βαρέζε με 5, έκτος ο Ολυμπιακός με 3 και αυτό μετράει στην τελική.

Δημοσ.

Oπως ειπα και στη σελιδα 715 πριν μερικες ωρες 

Δημοσίευση σήμερα, 00:45

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι βλεπουν ελληνικη ομαδα στο μπασκετ και χεζονται,και μιλαμε για μεγαθηρια,μακαρι να καταφερναμε να το καναμε και στο ποδοσφαιρο κατι τετοιο..αλλα...
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...