Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Για να είναι 100% σωστός ο Crom

Και το πολο και το βολει ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...

Παμε παλι....

Ο φιλος εννοει οτι οι επιτυχιες του μπασκετ ειναι μεγαλυτερες σε αναλογια απο του βολευ,του πολο του ταβλι και του σκακι.

Και γι αυτο  θεωρειται πιο επιτυχημενη ομαδα ανεξαρτητου αθληματος.

Αν ο ολυμπιακος παρει 5 champions league στο ποδοσφαιρο μεσα σε μια δεκαετια και ο παναθηναικος παρει ενα ευρωπαικο στο πολο ενα στο σκακι ενα στο ταβλι και ενα στο βολευ...πια θα θεωρειται πιο επιτυχημενη ομαδα,πια επιτυχια θα θεωρειτω μεγαλυτερη...??

Αρα να πει οτι ο Παναθηναικος στο Μπασκετ ειναι η μεγαλυτερη επιτυχημενη ομαδα.Δεν γινεται να συγκρινεις τις επιτυχιες ενος αθληματος με ενα αλλο.Δηλαδη αν φτιαχτει αυριο μια ομαδα στο βολει η οποια ονομαστει Ρεαλ Μαδριτης θα πουμε οτι η Ρεαλ ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα σε ολα τα αθληματα (συμπεριλαμβανομενου και του βολει) επειδη εχει παρει 9 φορες το CL?

Να πεις οτι ο Παναθηναικος ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα στο μπασκετ να το καταλαβω,αλλα οχι να λες οτι ο Παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα σε ολα τα αθληματα οταν δεν υπαρχει καν στο Βολει και στο Πολο..

Θα συγκρινεις επιτυχιες ομαδας ποδοσφαιρου με ποδοσφαιρου,βολει με βολει,μπασκετ με μπασκετ.Οχι επιτυχιες τεννις (ομαδικο) με βολει ας πουμε

Απαντηση στο παραπανω με τα κοκκινα:

Φιλε αλλο να λες ΟΜΑΔΑ Παναθηναικος και αλλο να λες ΣΥΛΛΟΓΟΣ Παναθηναικου Μπασκετ.

Οταν λες ΟΜΑΔΑ ΠΑΟ συμπεριλαμβανεις ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Οταν λες ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΟ μιλας για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Και το πολο και το βολει ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...

Αρα να πει οτι ο Παναθηναικος στο Μπασκετ ειναι η μεγαλυτερη επιτυχημενη ομαδα.Δεν γινεται να συγκρινεις τις επιτυχιες ενος αθληματος με ενα αλλο.Δηλαδη αν φτιαχτει αυριο μια ομαδα στο βολει η οποια ονομαστει Ρεαλ Μαδριτης θα πουμε οτι η Ρεαλ ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα σε ολα τα αθληματα (συμπεριλαμβανομενου και του βολει) επειδη εχει παρει 9 φορες το CL?

Να πεις οτι ο Παναθηναικος ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα στο μπασκετ να το καταλαβω,αλλα οχι να λες οτι ο Παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα σε ολα τα αθληματα οταν δεν υπαρχει καν στο Βολει και στο Πολο..

Θα συγκρινεις επιτυχιες ομαδας ποδοσφαιρου με ποδοσφαιρου,βολει με βολει,μπασκετ με μπασκετ.Οχι επιτυχιες τεννις (ομαδικο) με βολει ας πουμε

Απαντηση στο παραπανω με τα κοκκινα:

Φιλε αλλο να λες ΟΜΑΔΑ Παναθηναικος και αλλο να λες ΣΥΛΛΟΓΟΣ Παναθηναικου Μπασκετ.

Οταν λες ΟΜΑΔΑ ΠΑΟ συμπεριλαμβανεις ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Οταν λες ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΟ μιλας για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ

Εν μερη εχεις δικιο και προφανως δε διατυπωσε σωστα ο φιλος,αλλα χοντρικα εννοουσε οτι εχει κανει τις πιο πολλες επιτυχιες απο τον ολυμπιακο του βολευ του μπασκετ και του ποδοσφαιρου αλλα και των αλλον ομαδων σε ευρωπη παντα.

Για να διατυπωθει καλυτερα ο παναθηναικος του μπασκετ ειναι η πιο επιτυχημενη ομαδα οχι σε ολα τα αθληματα αλλα απ ολα τα αθληματα.Με βαση τους τιτλους.

Αν ο ολυμπιακος ειχε παρει 8 ευρωπαικα στο βολευ ας πουμε θα ηταν αυτη πιο επιτυχημενη ομαδα απ ολα τα αθληματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εν μερη εχεις δικιο και προφανως δε διατυπωσε σωστα ο φιλος,αλλα χοντρικα εννοουσε οτι εχει κανει τις πιο πολλες επιτυχιες απο τον ολυμπιακο του βολευ του μπασκετ και του ποδοσφαιρου αλλα και των αλλον ομαδων σε ευρωπη παντα.

Για να διατυπωθει καλυτερα ο παναθηναικος του μπασκετ ειναι η πιο επιτυχημενη ομαδα οχι σε ολα τα αθληματα αλλα απ ολα τα αθληματα.Με βαση τους τιτλους.

Αν ο ολυμπιακος ειχε παρει 8 ευρωπαικα στο βολευ ας πουμε θα ηταν αυτη πιο επιτυχημενη ομαδα απ ολα τα αθληματα.

Ετσι οπως το λες ΕΣΥ ναι.

Η πιο σωστη διατυπωση ειναι οτι η Ομαδα του Παναθηναικου στο ΜΠΑΣΚΕΤ ειναι πιο επιτυχημενη απο τις αντιστοιχες αλλες ομαδες των αλλων αθληματων.

Οπως και ο Ολυμπιακος ειναι πιο επιτυχημενος απο τον Παναθηναικο στο πολο και στο βολει ας πουμε για παραδειγμα..

Αλλα και παλι κυριολεκτικα δεν μπορεις να συγκρινεις διαφορετικα αθληματα και τις επιτυχιες αυτων

Υ.Γ Οπως και στις εγχωριες επιτυχιες ειναι πιο επιτυχημενος ο Ολυμπιακος...

Δημοσ.

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι βλεπουν ελληνικη ομαδα στο μπασκετ και χεζονται,και μιλαμε για μεγαθηρια,μακαρι να καταφερναμε να το καναμε και στο ποδοσφαιρο κατι τετοιο..αλλα...

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ!

Ετσι οπως το λες ΕΣΥ ναι.

:-D

Δημοσ.

Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ!

:-D

Το "Πρωταθλητης ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ" απο που προκυπτει,μονο εσυ ξερεις...Οτι να'ναι...

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι βλεπουν ελληνικη ομαδα στο μπασκετ και χεζονται,και μιλαμε για μεγαθηρια,μακαρι να καταφερναμε να το καναμε και στο ποδοσφαιρο κατι τετοιο..αλλα...

Αυτο ειναι αληθεια.Ελα ομως που εχουμε την ταση ο ενας να μειωνει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ τις επιτυχιες του αλλου...

Και ειδικα οτι εγω τον 6 και εσυ τον εχεις 3...

Λες και εγω ξεκινησα να τον εχω 6 ενω εσυ απο το 0...

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι οτι στο μπασκετ τρωγονται 2,αγγελ με γιαννακ.<br>

Στο ποδοσφαιρο ειναι μπλεγμενοι 302,εκει το χανουμε

Ενταξει παιδια μη τσακωθουμε και για ρους υμνους.Και στη πολη μου την καλαματα ο υμνος λεει εχει 11 λιονταρια αλλα καταντησαν 11 μη πω..

Δημοσ.

Πανευρωπαϊκέ πρωταθλητή σε όλα τα σπορ Παντοτινέ!

fixed.

Δεν καταλαβαινεις απολυτως τιποτα.Το "ετσι οπως το λες εσυ ναι" ηταν στην διατυπωση την οποια εκανε ο Σταματης (υποθετω οτι τον λενε ετσι)

Τωρα θα μου πεις αυτο το "ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ" απο που προκυπτει?

Πανευρωπαϊκέ πρωταθλητή σε όλα τα σπορ Παντοτινέ!

fixed.

Τι εγινε? Εξαφανιστηκες παλι?

Θα μας πεις που ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ που λες? Και μαλιστα πρωταθλητης σε ΟΛΑ...

Επισης θα μας πεις την αναλυση σου για το σφαξιμο στο Αγρινιο του Παναθηναικου,το σφαξιμο της Καλλονης χθες και το σφαξιμο του ΠΑΟΚ σημερα?

Το 2014,εκτος απο.... του ΠΑΟ ξεκινησε και με υπεκφυγες οπου δεν μας συμφερει..

Δημοσ.

Ακούστε τι ρώτησε ένας δημοσιογραφάκος τον Μπαρτζώκα και πως πολύ σωστά ξηγήθηκε ο κόουτς ! 

Στο video η συνέντευξη του Μπαρτζώκα αρχίζει απ' το σημείο 6.15.

http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/eksw-frenwn-o-mpartzwkas-sth-synenteyksh-tupoy.2582409.html

• Like 1
Δημοσ.

Βαλτη ερωτηση μωρε στη θεση του κοουτς δε θ απαντουσα καν.

(οπως δε θεωρω τυχαια και την ανακοινωση κατα του κοουτς απο την καε βαζελος λιγο πριν το ματς με τη Φενερ. Ο,τι μπορει κανει το παιδι.)

Δημοσ.

Και επειδη τα γεγονοτα και οι τιτλοι μιλανε απο μονα τους και δεν εχουμε τι να πουμε το ριξαμε στο τρολαρισμα...

Αλλα εγω θα το κανω λιανα και ας καταλαβαν ΟΛΟΙ τι ειπα.

Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι  η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος.

Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο!

Οποιος διαφωνει ας το κανει με επιχειρηματα και οχι μουγκριζοντας...

Δηλαδη συγκρινεις μπασκετ με  αλλα αθληματα ?Δεν νομιζω πως γινεται αυτο , οπως και να το παρεις δεν στεκει , αλλο η Euroleague αλλο το Champions League ,αλλα τα μεγεθη αλλος ο ανταγωνισμος ολα διαφορετικα.

Ειναι πολυ οπαδικο αυτο που λες , πρεπει να φορας μεγαλες παρωπιδες :P

Apples and oranges my friend.

Δημοσ.

Και μιας και πιασαμε το μπασκετακι

Για πες μου κατι.

Απο το 1994 εως το 2014=20 χρονια

Πια ομαδα απο ολη την ευρωπη πηρε 6 ευρωπαικα?Ειναι μονο ο Παναθηναικος?Ναι η οχι?

Θα σου πω εγώ: Ναι, είναι. Ποια όλη την Ευρώπη όμως? Ασχολείται όλη η Ευρώπη με το μπάσκετ?

Βγάλε έξω Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Ελλάδα, Ισραήλ, Λιθουανία, Ρωσία και εσχάτως και Τουρκία, άντε να βάλουμε και Γαλλία. Πέρα από αυτές τις χώρες, ποιος άλλος ασχολείται με το μπάσκετ, για να έχουν βαρύτητα 6 ευρωπαϊκά σε 20 χρόνια και 3 ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού για να μη λες ότι υποτιμώ μόνο τα δικά σας?

Από το 92 και μετά ρίξε μια ματιά εδώ ποιες χώρες μονοπωλούν τους τίτλους. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο, 9 στις 10 ο καλύτερος θα κερδίσει. Η μεγαλύτερη ομάδα αυτή την εικοσαετία είναι η ποδοσφαιρική Barcelona, γιατί κατάφερε να συνδυάσει τίτλους με υπερθέαμα. Τέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι παρηγοριά στον κάθε πικραμένο (δεν εννοώ εσένα προσωπικά φυσικά)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μίδι Μίλιζ, είτε σου αρέσει, είτε όχι, ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος έχει ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιτυχίες που θα ζήλευαν και μεγαλύτερα club της Ευρώπης. Γιατί ευρωπαϊκό σε μπάσκετ, πόλο, βόλλευ, τα δημοφιλέστερα ομαδικά στην Ευρώπη δηλαδή και αξιοπρεπείς πορείες στo Champions League δεν έχουν ούτε σύλλογοι όπως η Barcelona και η Ρεάλ. Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...