stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αν το είχες κάνει θα μιλούσαμε σοβαρά, αν ποτέ το κάνεις θα μιλήσουμε σοβαρά, τώρα απλά που δε σε συμφέρει, λέμε βλακείες για να περάσει η ώρα. Φιλε μου οτι ξεπερασε τον αθλητισμο θα το πεις για την Ελλαδα το 2004 για την Πορτο του Μουρινιο,και διαφορων αναλογων περιπτωσεων. Οι αφοι Αγγελ...εχουν χαλασει το τριπλασιο μπατζετ απο τον τρακη και τον θειο του τα τελευταια χρονια και μη σου πω το θεωρω και αποτυχια οτι εχετε μονο 3 ευρωπαικα με τετοιους παιχτες που φερνατε περιοδο 2006 εως 2010. Για δες λιγο τα παλια ροστερ σας και πες μου.
Jenkins Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Βασικά άλλον ήθελες να παραθέσεις, αλλά θα σου απαντήσω εγώ. Το back 2 back ήρθε με μικρότερο μπάτζετ από εσάς. Και τις δύο χρονιές.
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ναι μιλαω για ολα τα ομαδικα αθληματα. Ο παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα των τελευταιων 20 ετων ευρωπαικα ισως και παγκοσμια (το nba δεν μπαινει μεσα μιας και ειναι κατι διαφορετικο, αλλου επιπεδου και μη συγκρισιμο..). Eξηγησα για ποιον λογο δεν ειναι η μεγαλυτερη. Mεγάλος δεν ειναι μονο αυτος που κερδίζει τιτλους. Ειναι η πιο επιτυχημένη, αυτο δε τη μειωνει καθόλου. Η μεγαλυτερη κατά την άποψή μου ειναι ο ΑΡΗΣ για το βασικό λόγο που εξηγησα παραπάνω
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ο τραυματισμος του Λοτζεσκι μας ελειπε τωρα! Ελπιζω να μην ειναι σοβαρο
thanos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Φιλε μου οτι ξεπερασε τον αθλητισμο θα το πεις για την Ελλαδα το 2004 για την Πορτο του Μουρινιο,και διαφορων αναλογων περιπτωσεων. Οι αφοι Αγγελ...εχουν χαλασει το τριπλασιο μπατζετ απο τον τρακη και τον θειο του τα τελευταια χρονια και μη σου πω το θεωρω και αποτυχια οτι εχετε μονο 3 ευρωπαικα με τετοιους παιχτες που φερνατε περιοδο 2006 εως 2010. Για δες λιγο τα παλια ροστερ σας και πες μου. η διαφορα ειναι πως στο ποδοσφαιρο ειναι ποιο ευκολο να γινει μια εκπληξη απο οτι στο μπασκετ .αυτη την στιγμη η ομαδα δεν εχει να αποδειξει τιποτα και σε κανεναν ,εχει κερδισει την αναγνωριση ολου του φιλαθλου κοσμου (ευρωπαικου παντα)..τωρα οσο για το μπατζετ που λες τα 2 ευρωπαικα τα κατεκτησε με σλουκα ,μαντζαρη,παπ,πριντεζη ,χαινς λο κλπ μια παρεα πιτσιρικαδων με μπροσταρη τον σπανουλη ..ευτυχως παντα δεν μετραει το χρημα και δυστυχως στην ελλαδα δεν φτανει να εχεις απλα μονο μια καλη και δουλεμενη ομαδα
CROM271 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και επειδη τα γεγονοτα και οι τιτλοι μιλανε απο μονα τους και δεν εχουμε τι να πουμε το ριξαμε στο τρολαρισμα... Αλλα εγω θα το κανω λιανα και ας καταλαβαν ΟΛΟΙ τι ειπα. Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος. Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο! Οποιος διαφωνει ας το κανει με επιχειρηματα και οχι μουγκριζοντας... 1
Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και οι 2 απο τους 3 Ευρωπαϊκούς τίτλους που έχουν είναι με παίχτες πάλι του Παναθηναϊκού!!(Σπανουλης Περπέ) Πριν απο αυτούς τους 2 ο προηγούμενος ήταν πριν 13 χρόνια!!!!
stavros88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και επειδη τα γεγονοτα και οι τιτλοι μιλανε απο μονα τους και δεν εχουμε τι να πουμε το ριξαμε στο τρολαρισμα... Αλλα εγω θα το κανω λιανα και ας καταλαβαν ΟΛΟΙ τι ειπα. Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος. Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο! Οποιος διαφωνει ας το κανει με επιχειρηματα και οχι μουγκριζοντας... Οσο ειναι ο Ολυμπιακος παγκοσμιος πρωταθλητης επειδη νικησε μια τυχαια βραζιλιανικη ομαδα(αληθεια θυμαται κανενας το ονομα της χωρις google?) αλλα τοσο ειναι ο Παναθηναικος η μεγαλυτερη ομαδα παγκοσμιως τα 20 τελευταια χρονια Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2014 από stavros88 1
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οποιος διαφωνει ας το κανει με επιχειρηματα και οχι μουγκριζοντας... E το έκανα
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και επειδη τα γεγονοτα και οι τιτλοι μιλανε απο μονα τους και δεν εχουμε τι να πουμε το ριξαμε στο τρολαρισμα... Αλλα εγω θα το κανω λιανα και ας καταλαβαν ΟΛΟΙ τι ειπα. Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος. Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο! Οποιος διαφωνει ας το κανει με επιχειρηματα και οχι μουγκριζοντας... Τι ασχολησε. Site: η πολυ γαλοπουλα φταιει 1
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γαλοπουλα ή κοτα ? Προσεξε σκεψου το πριν απαντησεις ...
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και επειδη τα γεγονοτα και οι τιτλοι μιλανε απο μονα τους και δεν εχουμε τι να πουμε το ριξαμε στο τρολαρισμα... Αλλα εγω θα το κανω λιανα και ας καταλαβαν ΟΛΟΙ τι ειπα. Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος. Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο! Οποιος διαφωνει ας το κανει με επιχειρηματα και οχι μουγκριζοντας... Ρε φιλε,αλλο ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αλλο ο Παναθηναικος σαν ΟΜΑΔΑ..Ομαδα Παναθηναικος υπαρχει και στο Βολει,και στο Πολο,και στο ποδοσφαιρο,και στο μπασκετ και στην καταδυση..Οταν λες οτι ο Παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα ανεξαρτητως αθληματος εννοεις οτι σε ολα τα αθληματα ο Παναθηναικος ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα.Πες μου λοιπον,στο πολο και στο Βολει που υπαρχει (?) Παναθηναικος ωστε να ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα σε ΟΛΑ τα αθληματα??
Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Για να είναι 100% σωστός ο Crom
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ρε φιλε,αλλο ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αλλο ο Παναθηναικος σαν ΟΜΑΔΑ..Ομαδα Παναθηναικος υπαρχει και στο Βολει,και στο Πολο,και στο ποδοσφαιρο,και στο μπασκετ και στην καταδυση..Οταν λες οτι ο Παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα ανεξαρτητως αθληματος εννοεις οτι σε ολα τα αθληματα ο Παναθηναικος ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα.Πες μου λοιπον,στο πολο και στο Βολει που υπαρχει (?) Παναθηναικος ωστε να ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα σε ΟΛΑ τα αθληματα?? Παμε παλι.... Ο φιλος εννοει οτι οι επιτυχιες του μπασκετ ειναι μεγαλυτερες σε αναλογια απο του βολευ,του πολο του ταβλι και του σκακι. Και γι αυτο θεωρειται πιο επιτυχημενη ομαδα ανεξαρτητου αθληματος. Αν ο ολυμπιακος παρει 5 champions league στο ποδοσφαιρο μεσα σε μια δεκαετια και ο παναθηναικος παρει ενα ευρωπαικο στο πολο ενα στο σκακι ενα στο ταβλι και ενα στο βολευ...πια θα θεωρειται πιο επιτυχημενη ομαδα,πια επιτυχια θα θεωρειτω μεγαλυτερη...??
thanos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και επειδη τα γεγονοτα και οι τιτλοι μιλανε απο μονα τους και δεν εχουμε τι να πουμε το ριξαμε στο τρολαρισμα... Αλλα εγω θα το κανω λιανα και ας καταλαβαν ΟΛΟΙ τι ειπα. Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος. Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο! Οποιος διαφωνει ας το κανει με επιχειρηματα και οχι μουγκριζοντας... και παγκοσμιως κι ολας ...νομιζα οτι αστειευοσουν ,αλλα εσυ μιλας σοβαρα ..δεν υπαρχει επιχειρημα να αντικρουσω τετοιο αστειο ...εχει διαφορα η επιτυχυμενη ομαδα απο την μεγαλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις