MJBulls23 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Η Σαλκε δεν απείλησε ουσιαστικά πέρα από ένα 5λεπτο προς το τέλος. Και εμενα μου αρεσε αυτο το σχολιο. Διοτι ειναι παντελως λαθος και εκτός πραγματικοτητας και με κανει να απορω. Ειδες το παιχνιδι πανω απο 5 λεπτα? Η Σαλκε εκανε "ενα κάρο" ευκαιριες, εακανε 10-15 σουτ υπο ευνοικες προυποθεσεις, συνεχως πιεζε, οχι ασφυκτικα αλλά πιεζε, ο Ολυμπιακος μπροστα βγηκε 3-4 φορες, ειχε καλυτερους παικτες τον Καρολ, τον Μανωλα και τον Τοροσιδη αμυντικα και ομως η Σαλκε λες οτι απειλησε ενα 5λεπτο μόνο???? Η Σαλκε το μόνο που εκανε σε ολο το παιχνιδι ηταν να απειλει και ο Ολυμπιακος να αμυνεται. Αυτο αλλαξε λιγο οταν μπηκε ο Τζιμπουρ και με την βοηθεια του Ιμπαγασα ειχε ενα μικρο καλο διαστημα που απειλησε και αυτος. Αλλά μόνο αυτο. Δεν ξερω, πραγματικα δεν ξερω, αν βλεπετε τα παιχνιδια πριν σχολιασετε...... Βεβαια η κορυφη του παγοβουνου ειναι αλλη. Χθες μετα το περας του ματς ανοιξα το ραδιοφωνο στην συχοντητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Και ακουσα "πυθιες" και μαλιστα ανθρωπους που κανουν εκπομπη να ειναι πυθιες. Βγηκε ενας ακροατης και ειπε πως ΑΝ(αυτο το κλασικο ΑΝ δεν ημουν ηλιθιος,τοτε δεν θα ημουν ηλιθιος) δεν εβαζε το γκολ η Σαλκε τοτε ο Ολυμπιακος θα νικουσε γιατι θα εβγαινε μπροστα! Και ενας απο την εκπομπη(δεν γνωριζω ονομα) συμφωνησε μαζι του!! Οτι ναι, εαν δεν δεχοτνα το γκολ θα εβγαινε μπροστα και θα το επαιρνε το ματς. Πραγματικα οι ανθρωποι αυτοι ειναι για λυπηση. Στο θεμα λογικης. Την οποια δεν εχουν ουτε στον ελαχιστο βαθμο. Αν είχαμε σε λίγο καλύτερη μέρα το κέντρο μας και είχε αντιδράσει λίγο καλύτερα ο Καρολ στην φάση του γκολ, πιστεύω τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά τώρα. Αυτη δεν ειναι λογικη. Αν και οι δικοι τους επιθετικοι ειχαν λιγο καλυτερη μερα θα ηταν το σκορ 3-0. Αν ειχε μπει το δοκαρι θα ηταν 1-0 απο πολυ πιο πριν. Με τα "ΑΝ" και τις υποθεσεις δεν πας πουθενα.... Επισης με τα "ΑΝ" δεν μπορεις να καλυτερευσεις τους παικτες σου. Αυτο επαιξαν. ΑΝ ηταν καλυτεροι δεν εχει κανενα νοημα. Τοσο καλοι ηταν χθες, τελος..... Btw, που πιστεύετε ότι πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα? Αναλογως τους στοχους που εχετε. Το πρωταθλημα και ετσι το παιρνετε ευκολα. Αν θελετε να πατε στους 8 του Europa League θελετε πολλες αλλαγες στο κεντρο. 4-5 παικτες τουλαχιστον. Μοντεστο χαμηλο επιπεδο. Γκρεκο τιποτα ιδιαιτερο. Ο Χολεμπας επικινδυνος αμυντικα αν και εξισορροπει καπως επειδη ειναι δραστηριος επιθετικα. Ο Μασαδο εμενα μου φαινεται γενικα καλος αλλά για 8 του Europa League δεν κανει. Ο Αμπντουν τα ιδια. Καλος αλλά για Ελληνικο πρωταθλημα. Ως εκει. Ο Ιμπαγασα καλος αλλά πολλα προβληματα φυσικης καταστασης/υγειας, κλπ. Αν δεν μπορει να παιζει απο την αρχη και να ειναι στο 100% για ενα 70λεπτο τουλαχιστον δυσκολα τα πραγματα. Οι παικτες της αμυνας πολυ καλοι καθως και Τζιμπουρ και Μητρογλου. Γενικα ολο το κεντρο(εκτός Μανιατη) θελει ξηλωμα για υπαρκτες θεωρητικες πιθανοτητες 8 ή ημιτελικα του Europa League. Φυσικα στο ποδοσφαιρο παιζουν ρόλο και οι συγκυριες οποτε με 2-3 παιχνιδια σαν το Μονπελιε-Ολυμπιακος μπορεις να φτασεις στους 8 και να μην το καταλαβεις. Φιλοι μου ειστε λαθος. Οι γερμανοι δεν παιζουν ετσι, δεν σας στα ειπανε καλα. Με τον χουντελαρ που βαζει γκολ μονο απο την μικρη περιοχη, τα πολλα σουτ ΔΕΝ ειναι το παιχνιδι της Σαλκε. Ναι, οκ ισως το εγραψα λαθος, παρανοησες, δεν εννοουσα οτι το παιχνιδι της Σαλκε ειναι να κανει σουτ, εννοουσα οτι οι Γερμανικες ομαδες ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΤ. Οταν βρουνε ευκαιρια κανουν σουτ. Μολις δουνε ανοιχτο χωρο 2-3 μετρα μπροστα τους οι παικτες κανουν σουτ. Ειναι μεσα στο παιχνιδι τους αυτο. Και χθες βρηκαν παρα πολλες ευκαιριες. Το γκολ μπηκε απο ενα μακρινο σουτ βεβαια, που επρεπε να το εχει αποκρουσει ο Καρολ, αλλά και απο εναν ποδοσφαιριστη που οπως ξερεις εχει παρα πολυ καλα πόδια και επρεπε να μην τον αφησουν εστω και απο εκει τοσο χωρο να σουταρει. Ποιος το ειχε πει? Δεν αφηνεις τον Κουμαν να εχει χωρο σουταρει ακομα και αν βρισκεται στο κεντρο! Ετσι και εδω. Ναι μεν ηταν μακρια, αλλά με τετοια πόδια δεν επαφιεσαι στην μακρινη αποσταση. Γιατι μπορεις να το πληρωσεις. Οπως και εγινε.
vlachaquito Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ναι, οκ ισως το εγραψα λαθος, παρανοησες, δεν εννοουσα οτι το παιχνιδι της Σαλκε ειναι να κανει σουτ, εννοουσα οτι οι Γερμανικες ομαδες ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΤ. Οταν βρουνε ευκαιρια κανουν σουτ. Μολις δουνε ανοιχτο χωρο 2-3 μετρα μπροστα τους οι παικτες κανουν σουτ. Ειναι μεσα στο παιχνιδι τους αυτο. Και χθες βρηκαν παρα πολλες ευκαιριες. Το γκολ μπηκε απο ενα μακρινο σουτ βεβαια, που επρεπε να το εχει αποκρουσει ο Καρολ, αλλά και απο εναν ποδοσφαιριστη που οπως ξερεις εχει παρα πολυ καλα πόδια και επρεπε να μην τον αφησουν εστω και απο εκει τοσο χωρο να σουταρει. Ποιος το ειχε πει? Δεν αφηνεις τον Κουμαν να εχει χωρο σουταρει ακομα και αν βρισκεται στο κεντρο! Ετσι και εδω. Ναι μεν ηταν μακρια, αλλά με τετοια πόδια δεν επαφιεσαι στην μακρινη αποσταση. Γιατι μπορεις να το πληρωσεις. Οπως και εγινε. Μπα, η γερμανικες ομαδες εχουν τα σουτ, η σαλκε ομως οχι, μια και παιζει με πασες μεσα στην περιοχη ψαχνοντας τον χουντελαρ η με κεφαλιες. Πιο πολυ μου φανηκαν σουτ "απελπισιας" μια και δεν μπορουσαν να μπουν μεσα. Οσο για την ενισχυση, δεν ειναι δυσκολο. Αμυντικο χαφ. Ιανουαριο ετσι και αλλιως δεν μπορεις να ζητας πολλα, δυσκολα βρισκεις λαβρακι. Οι μασαντο αμπτουν γρεκο μαζι κατι μπορει να κανουν για το ευροπα, ο μοντεστο ειναι ανυπαρκτος, το πολυ για Ελλαδα.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εσυ πρεπει να αλλαξεις πλευρο, εγω μια χαρα ειμαι. Εκτός απο πλευρο πρεπει να πιεις και ξυδι γιατι οπως φαινεται σε πειραξε η ηττα σημερα. Προφανως και ο Ολυμπιακος κουραστηκε σημερα και προφανως μετα το 65'-70' στην Τουμπα θα τον επηρεασει αυτο και ελπιζω να αποδειχτει χρησιμο αυτο για τον ΠΑΟΚ. Φιλε Bulls εγω καταλαβαινω την πικρα σου ολα αυτα τα 200 χρονια που εχεις να παρεις πρωταθλημα και την οργη σου συναμα που βγαινεις εδω και γραφεις ,απλα σου λεω να αλλαξεις πλευρο γιατι φετος που ολα δειχνουν οτι θα το παρει ο Παοκ μην σου ερθει αποτομα ... .Εμενα προσωπικα αν ηταν στο χερι μου θα ηθελα να κερδισει ο Παοκ την Κυριακη για πολλους λογους ή τουλαχιστον μεχρι τον αγωνα του δευτερου γυρου να εχουμε 1 ποντο διαφορα αν γινεται και ολα τα αλλα εδω θα ειμαστε να τα λεμε . Oσο για τα ξυδια στο σπιτι του πικραμενου δεν μιλανε για σχοινι (παραφραση ) .Τελευταια φορα που πηρατε πρωταθλημα ουτε "μαμα κακα " δεν μπορουσες να πεις .
MJBulls23 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Φιλε Bulls εγω καταλαβαινω την πικρα σου ολα αυτα τα 200 χρονια που εχεις να παρεις πρωταθλημα και την οργη σου συναμα που βγαινεις εδω και γραφεις ,απλα σου λεω να αλλαξεις πλευρο γιατι φετος που ολα δειχνουν οτι θα το παρει ο Παοκ μην σου ερθει αποτομα ... . Δεν εχω καμια οργη για τα 200 χρονια που εχει να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα γιατι δεν εχει 200 χρονια. Για τα 27 χρονια που εχει να παρει πρωταθλημα δεν εχω επισης καμια οργη. Εχω οργη οχι λογω αυτου ομως. Αλλά λογω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ αδικιας και ανισονομιας που πρωτα ο Παναθηναικος, μετα ο Ολυμπιακος, μετα ξανα ο Παναθηναικος, ολιγον και πολυ λιγοτερο η ΑΕΚ επι Μελλισανιδη και τα τελευταια 15 χρονια ο Ολυμπιακος, εχουν φερει στο Ελληνικο πρωταθλημα και το διαλυουν λογω αυτης κατακρεουργωντας ολες τις αλλες ομαδες καθως και καθε ειδος δικαιοσυνης και fair play με τις χιλιαδες διαιτητικες και οχι μόνο βεβαια αδικιες εις βαρος ολων των αλλων. Οταν σε κλεβουν και το κρατος λεει μπραβο στον κλεφτη γενναται ο θυμος και η οργη. 2 φασεις δεν θα τις ξεχασω ποτέ. Παναθηναικος Αρης γυρω στο 1993-1994. Το ματς ισοπαλο και στα τελευταια 10-15 λεπτα περιπου. 4-5 μετρα οφσαιντ παικτης του Παναθηναικου, ΑΚΙΝΗΤΟΣ και οχι εν κινηση(ωστε να υπαρχει εστω και υπονοια λαθους του εποπτη λογω κινησης του παικτη και γρηγορης εναλλαγης της φασης). Δεχεται τη μπαλα, βαζει γκολ και μετραει!!!! Πως να μην μισεις τον Παναθηναικο μετα? ΤΟΤΕ. (ολα αυτα βεβαιως ηταν και σε ενα γενικο κλιμα ευνοιας του Παναθηναικου-και απλως αυτη η φαση ηταν μία, ενδεικτικη.) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος, ο Αμανατιδης, παικτης του Ολυμπιακου, τραβαει απο την φανελα παικτη του ΠΑΟΚ, τον ριχνει κατω εξωφθαλμα και με τον διαιτητη, που δεν ειμαι σιγουρος νομιζω ηταν ο Παπαπετρου, στο 1.5 μετρο διπλα τους. Μολις σηκωνεται ο παικτης του ΠΑΟΚ ο Αμανατιδης του κανει νοηματα του τυπου σηκω πανω, εκανες θεατρο φωναζοντας ταυτοχρονως εντονως και οταν σηκωθηκε τον "χτυπυσε" και στον ωμο υπο μορφη "Γερμανικης(αναποδης) σφαλιαρας", με τον διαιτητη να ειναι ακριβως διπλα(με την φαση εν τω μεταξυ να εχει σταματησει για αλλο λογο-νομιζω οφσαιντ ή κατι τετοιο) και να μην τολμαει να βγαλει καρτα στον Αμανατιδη και να μην δινει ουτε καν φαουλ ΚΑΙ να κανει παρατηρησεις στον παικτη του ΠΑΟΚ!!!! Σε εκεινο τον αγωνα μαλιστα ειχαν γινει και άλλα σφυριγματα τερατα υπερ του Ολυμπιακου. Πως να μην μισεις τον Ολυμπιακο μετα? ΤΩΡΑ. (ολα αυτα βεβαιως ηταν και σε ενα γενικο κλιμα ευνοιας του Ολυμπιακου-και απλως αυτη η φαση ηταν μία, ενδεικτικη.) ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΒΙΑ, ΘΥΜΟ, ΟΡΓΗ, ΜΙΣΟΣ. Οποιος δεν το καταλαβαινει το "γιατι", ειναι ηλιθιος. Οποιος δεν καταλαβαινει δηλαδη γιατι υπαρχουν αντιΟλυμπιακοι σημερα που μισουν τον Ολυμπιακο ειναι χαζος. Δεν ειναι γιατι παιρνει τα πρωταθληματα. Ειναι για την ανισονομια/αδικια κλπ των προηγουμενων ετων(και φετος και περυσι αλλά τοτε στις αρχες ηταν η κορυφωση και το μεγαλο κακο). Εμενα προσωπικα αν ηταν στο χερι μου θα ηθελα να κερδισει ο Παοκ την Κυριακη για πολλους λογους ή τουλαχιστον μεχρι τον αγωνα του δευτερου γυρου να εχουμε 1 ποντο διαφορα αν γινεται και ολα τα αλλα εδω θα ειμαστε να τα λεμε .Oσο για τα ξυδια στο σπιτι του πικραμενου δεν μιλανε για σχοινι (παραφραση ) .Τελευταια φορα που πηρατε πρωταθλημα ουτε "μαμα κακα " δεν μπορουσες να πεις . Το 1985 σπουδαζα ηδη και ηδη προσπαθουσα να λυσω την εικασια του Goldbach(δεν ειχα ακριβη επιγνωση της πραγματικοτητας και των δυσκολιων τοτε), οποτε μαλλον για τον εαυτο σου αναφερεσαι και τα μπερδευεις.
gchris7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν όσοι σχολιάζουν τώρα έχουν δει το ματς οι απλά κοιτάζουν τα στατιστικά και τα highlights, εγώ πάντως καθ' όλη την διάρκεια του ματς πέρα από 1-2 φάσεις (το δοκάρι και μια παράλληλη του Φαρφαν) είχα αράξει και δεν ανησυχούσα καθόλου. Ο αγώνας ήταν κλασική περίπτωση μιας κατώτερης ομάδας που πάει εκτός έδρας στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να κλέψει το ματς. Δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα αυτό βέβαια, φάγαμε ένα αστείο γκολ και γεια σας. 1
konstantinos77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχω καμια οργη για τα 200 χρονια που εχει να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα γιατι δεν εχει 200 χρονια. Για τα 27 χρονια που εχει να παρει πρωταθλημα δεν εχω επισης καμια οργη. Εχω οργη οχι λογω αυτου ομως. Αλλά λογω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ αδικιας και ανισονομιας που πρωτα ο Παναθηναικος, μετα ο Ολυμπιακος, μετα ξανα ο Παναθηναικος, ολιγον και πολυ λιγοτερο η ΑΕΚ επι Μελλισανιδη και τα τελευταια 15 χρονια ο Ολυμπιακος, εχουν φερει στο Ελληνικο πρωταθλημα και το διαλυουν λογω αυτης κατακρεουργωντας ολες τις αλλες ομαδες καθως και καθε ειδος δικαιοσυνης και fair play με τις χιλιαδες διαιτητικες και οχι μόνο βεβαια αδικιες εις βαρος ολων των αλλων. Οταν σε κλεβουν και το κρατος λεει μπραβο στον κλεφτη γενναται ο θυμος και η οργη. 2 φασεις δεν θα τις ξεχασω ποτέ. Παναθηναικος Αρης γυρω στο 1993-1994. Το ματς ισοπαλο και στα τελευταια 10-15 λεπτα περιπου. 4-5 μετρα οφσαιντ παικτης του Παναθηναικου, ΑΚΙΝΗΤΟΣ και οχι εν κινηση(ωστε να υπαρχει εστω και υπονοια λαθους του εποπτη λογω κινησης του παικτη και γρηγορης εναλλαγης της φασης). Δεχεται τη μπαλα, βαζει γκολ και μετραει!!!! Πως να μην μισεις τον Παναθηναικο μετα? ΤΟΤΕ. (ολα αυτα βεβαιως ηταν και σε ενα γενικο κλιμα ευνοιας του Παναθηναικου-και απλως αυτη η φαση ηταν μία, ενδεικτικη.) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος, ο Αμανατιδης, παικτης του Ολυμπιακου, τραβαει απο την φανελα παικτη του ΠΑΟΚ, τον ριχνει κατω εξωφθαλμα και με τον διαιτητη, που δεν ειμαι σιγουρος νομιζω ηταν ο Παπαπετρου, στο 1.5 μετρο διπλα τους. Μολις σηκωνεται ο παικτης του ΠΑΟΚ ο Αμανατιδης του κανει νοηματα του τυπου σηκω πανω, εκανες θεατρο φωναζοντας ταυτοχρονως εντονως και οταν σηκωθηκε τον "χτυπυσε" και στον ωμο υπο μορφη "Γερμανικης(αναποδης) σφαλιαρας", με τον διαιτητη να ειναι ακριβως διπλα(με την φαση εν τω μεταξυ να εχει σταματησει για αλλο λογο-νομιζω οφσαιντ ή κατι τετοιο) και να μην τολμαει να βγαλει καρτα στον Αμανατιδη και να μην δινει ουτε καν φαουλ ΚΑΙ να κανει παρατηρησεις στον παικτη του ΠΑΟΚ!!!! Σε εκεινο τον αγωνα μαλιστα ειχαν γινει και άλλα σφυριγματα τερατα υπερ του Ολυμπιακου. Πως να μην μισεις τον Ολυμπιακο μετα? ΤΩΡΑ. (ολα αυτα βεβαιως ηταν και σε ενα γενικο κλιμα ευνοιας του Ολυμπιακου-και απλως αυτη η φαση ηταν μία, ενδεικτικη.) ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΒΙΑ, ΘΥΜΟ, ΟΡΓΗ, ΜΙΣΟΣ. Οποιος δεν το καταλαβαινει το "γιατι", ειναι ηλιθιος. Οποιος δεν καταλαβαινει δηλαδη γιατι υπαρχουν αντιΟλυμπιακοι σημερα που μισουν τον Ολυμπιακο ειναι χαζος. Δεν ειναι γιατι παιρνει τα πρωταθληματα. Ειναι για την ανισονομια/αδικια κλπ των προηγουμενων ετων(και φετος και περυσι αλλά τοτε στις αρχες ηταν η κορυφωση και το μεγαλο κακο). Το 1985 σπουδαζα ηδη και ηδη προσπαθουσα να λυσω την εικασια του Goldbach(δεν ειχα ακριβη επιγνωση της πραγματικοτητας και των δυσκολιων τοτε), οποτε μαλλον για τον εαυτο σου αναφερεσαι και τα μπερδευεις. ...και μετα μου λες για ξυδια ... Εγω σεβομαι τελος παντων αυτη την οργη σου οκ ,απλα αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι μην προσπαθεις ενιοτε να το παιζεις αντικειμενικος ενω δεν εισαι .Εχουμε ξανακανει αυτη την κουβεντα... Εισαι αδικημενος? Δεκτο . Εισαι αντιολυμπιακος ? Δεκτο παλι .Μην μου το παιζεις ομως ρε Bulls οτι ησουν με τον Ολυμπιακο σε καποιους ευρωπαικους αγωνες ή αντικειμενικος κριτης και μου γραφεις κατεβατα δηθεν επιχειρηματα για να πεισεις ποιους ? Αυτους που ειναι η ομαδα που μισεις εσυ και εχεις κομπλεξ απο την παιδικη σου ηλικια .Γιατι κομπλεξ εχεις και μην το παιρνεις στραβα ,δεν το λεω οπως το λενε αλλοι .Αυτα ολα τωρα που αραδιαζεις αυτο δειχνουν εισαι και μεγαλος ανθρωπος δηλαδη οχι τιποτα αλλο και μου κανει εντυπωση . Οσο για το ποιος ειναι ο λογος που η μιση Ελλαδα ειναι αντιολυμπιακοι αυτο αστο να το ξερει ο καθενας στην ψυχουλα του και μην εικαζεις πραγματα .Σε μια χωρα που το ποδοσφαιρο για τους πολλους εχει γινει μοναδικο μεσο διασκεδασης και ψυχωση(κακως) και πολλες φορες καθοδηγουνται απο προεδρους και μεσα ,ειναι σκληρο να βλεπεις μια ομαδα να παιρνει 15 χρονια(περιπου) το πρωταθλημα σιγουρα και το ευκολο ειναι να δημιουργησεις στο μυαλο σου παραγκες και συνομωσιες .Το αλλοθι ειναι σαν το ρουχο στην ντουλαπα σου .Το βγαζεις οποτε θες και το φορας...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν όσοι σχολιάζουν τώρα έχουν δει το ματς οι απλά κοιτάζουν τα στατιστικά και τα highlights, εγώ πάντως καθ' όλη την διάρκεια του ματς πέρα από 1-2 φάσεις (το δοκάρι και μια παράλληλη του Φαρφαν) είχα αράξει και δεν ανησυχούσα καθόλου. Ωραιος, οταν ο αλλος σου λεει οτι η Σαλκε ειχε 30 προσπαθειες του απαντας οτι ειδε τα στατιστικα και εβγαλε συμπερασματα. Φυσικα και ειδα ολο το ματς, για να καθομαι να γραφω οσα γραφω. Αλλα φαινεται δεν πρεπει να επικαλεστω τις 30 προσπαθειες των αντιπαλων σου γιατι τοτε "κρινω απο τα στατιστικα". Λες και η εικονα του αγωνα διεφερε... Και μεταξυ μας ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας να μας λες οτι ανησυχησες μονο στο δοκαρι και μια παραλληλη του Φαρφαν. Εκεινα τα 2 απανωτα σουτ καπακι που εκαναν κατι τακλιν οι δικοι σου και σταματησαν την μπαλα δεν σε ανησυχησαν ας πουμε. Στην κεφαλια του Χουντελαρ λιγο εξω απτη μικρη περιοχη, δεν ανησυχησες. Τα τριγωνακια τους στο ημικυκλιο της μεγαλης περιοχης σου καπου εκει στο 66-70 δεν σε ανησυχουσαν. Στο σουτ στο Α ημιχρονο που πηγαινε προς το αριστερο δοκαρι του Καρολ και εδιωξε κορνερ παλι δεν ανησυχησες. Και επειδη οι προσπαθειες ηταν 30 και οχι 10, ποιος ξερει ποσες ξεχναω ακομα Ισως βεβαια οπως λες, απο τις 30 τις 25 να τις κανανε στο τελευταιο 5λεπτο YΓ. Τα περισσοτερα σουτ τους δεν ηταν με κακες προυποθεσεις. Ασχετα αν κατεληξε γκολ ενα τραβηγμενο απτα μαλλια σουτ. Ειχαν πολυ καλυτερες ευκαιριες απο το γκολ. Ο αγώνας ήταν κλασική περίπτωση μιας κατώτερης ομάδας που πάει εκτός έδρας στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να κλέψει το ματς. Δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα αυτό βέβαια, φάγαμε ένα αστείο γκολ και γεια σας. Δηλαδη, οποτε παει ο κατωτερος και στηνεται για να κρατησει το σκορ, συνεπαγεται οτι το ματς πρεπει να ληγει/ειναι για Χ?
MJBulls23 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εγω σεβομαι τελος παντων αυτη την οργη σου οκ ,απλα αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι μην προσπαθεις ενιοτε να το παιζεις αντικειμενικος ενω δεν εισαι . Εγω ειμαι τελειως αντικειμενικος στο ξαναλεω. Εσυ προφανως δεν εισαι και με αυτα που γραφεις και γιατι εισαι Ολυμπιακος. Εχουμε ξανακανει αυτη την κουβεντα... Εισαι αδικημενος? Δεκτο . Εισαι αντιολυμπιακος ? Δεκτο παλι . Δεν ξερω με ποια εννοια το εννοεις το αντιΟλυμπιακος. Στην Ευρωπη δεν εχω καμια εννοια να μην πατε καλα ή να μην νικησετε. Ναι δεν θελω, ΦΕΤΟΣ, να πατε πχ στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ γιατι δεν θελω να χαιρεται πολυ ενα μεγαλο μερος των οπαδων του Ολυμπιακου(οι παραλογοι και κομπλεξικοι και τυφλοι φορουντες κοκκινα γυαλια) και ο Μαρινακης. Μην μου το παιζεις ομως ρε Bulls οτι ησουν με τον Ολυμπιακο σε καποιους ευρωπαικους αγωνες Το οτι δεν με πιστεψες μια φορα μου ειναι παντελως αδιαφορο, αλλά ξαναλεω για να μην διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα οτι οταν επαιζε ο Ριβαλντο στον Ολυμπιακο ηθελα να παει οσο καλυτερα γινεται στην Ευρωπη και τον υποστηριζα φοβερα, ενω και στην Ελλαδα οταν πια ηταν βεβαιο οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει το πρωταθλημα ηθελα να το παρει ο Ολυμπιακος. Λογω Ριβαλντο βεβαια και μόνο. ή αντικειμενικος κριτης και μου γραφεις κατεβατα δηθεν επιχειρηματα για να πεισεις ποιους ? Αυτους που ειναι η ομαδα που μισεις εσυ και εχεις κομπλεξ απο την παιδικη σου ηλικια . Δεν ειναι κομπλεξ να σε κλεβουν και να σε ξανακλεβουν και να σε ξανακλεβουν...................50000 φορες και να σε ξανακλεβουν και εσυ να νιωθεις οργη για καποιον και να θελεις το κακο του ωστε να μην σε ξανακλεψει. Οσο για το ποιος ειναι ο λογος που η μιση Ελλαδα ειναι αντιολυμπιακοι αυτο αστο να το ξερει ο καθενας στην ψυχουλα του και μην εικαζεις πραγματα . Ρωτα 100 ατομα που μισουν τον Ολυμπιακο, το γιατι τον μισουν. Οι 95 τουλαχιστον θα σου πουνε επειδη εχει καταστρεψει το Ελληνικο ποδοσφαιρο με την ευνοια της διαιτησιας που λαμβανει και με την γενικοτερη ευνοια απο τους εξωαγωνιστικους φορεις. Επειδη εχει(ο Ολυμπιακος) κατακρεουργησει διαιτητικα την ομαδα του σε οχι εναν αλλά πολλους αγωνες. Ειλικρινα απορω γιατι νομιζεις οτι ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου μισει τον Ολυμπιακο? Επειδη παιρνει τα πρωταθληματα? Οχι. Αυτο δεν γενναει μισος. Μια μικρη αντιπαθεια ισως λογω βαρεμαρας ναι. Αλλά μισος σε καμια περιπτωση. Η ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΑΔΙΚΙΑ γενναει το μισος..... Σε μια χωρα που το ποδοσφαιρο για τους πολλους εχει γινει μοναδικο μεσο διασκεδασης και ψυχωση(κακως) και πολλες φορες καθοδηγουνται απο προεδρους και μεσα ,ειναι σκληρο να βλεπεις μια ομαδα να παιρνει 15 χρονια(περιπου) το πρωταθλημα σιγουρα και το ευκολο ειναι να δημιουργησεις στο μυαλο σου παραγκες και συνομωσιες . Μα δεν δημιουργει το μυαλο μας παραγκες και συνομωσιες. Μην προσπαθεις να κάνεις τον ελεφαντα ποντικι. Μην προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο. Οι παραγκες και οι συνομωσιες ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Μόνο οι νεκροι, οι κουφοι και τυφλοι μαζι ή οι παντελως ανοητοι δεν την ξερουν την πραγματικοτητα. Η οποια ειναι οτι ο Ολυμπιακος εδω και 15 χρονια ευνοειται απο την διαιτησια! Αλλοτε πολυ, αλλοτε λιγο, αλλοτε εξαιρετικα πολυ τοσο ωστε να του χαριζονται ουσιαστικα πρωταθληματα λογω αυτης της ευνοιας, αλλοτε πολυ λιγο. Αλλά μην μου λες οτι ειναι στο μυαλο μας αυτα. Μανταλος! Ξερεις τι δηλωσε σε δημοσιευμενη συνομιλια προπρυσι στο παιχνιδι κυπελλου με τον Μπεο? Η συζητηση ηταν για το γιατι εχασε ο Ολυμπιακος και οι συνομιλουντες παραδεχτηκαν οτι ο Ολυμπιακος ηταν πολυ κακος και επρεπε να χασει. Ομως ενδιαφερον εχει αυτο που ειπε ο Μανταλος. Που βγαζει την σαφη υπονοια/συμπερασμα οτι ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ τον Ολυμπιακο. Μετα τον αποκλεισμο του Ολυμπιακου: Ανγωστος: Δεν γινονται αυτα. Παντως και ο Μανταλος ηταν.... Μπεος:Ασε τον Μανταλο. Η ομαδα δεν ηταν καλη. τον πηρα τον Μανταλο μου ειπε: "Επρεπε να κανω εγκλημα, θα τελειωνα με την σφυριχτρα." Αγνωστος: Μαλιστα. Μπεος: Ενταξει, δεν τσουλουσε η ομαδα. Περιπου αυτα ειχαν ειπωθει. Με απλα λογια: Ο Μανταλος λεει οτι δεν μπορουσε να βοηθησει τον Ολυμπιακο να περασει. Θα ηταν τελειως καταφανες. Γιατι ομως το λεει αυτο? Προς τι ο σχεδον απολογητικος τονος? Αυτα γινονται λοιπον! Θα μου πεις δεν αποδεικνυει και κατι συγκεκριμενο αυτο. Συμφωνοι αλλά μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας. Στο δε παιχνιδι τοτε ο Μανταλος ηταν καλος απο οτι θυμαμαι. Μετα απο αυτο λοιπον ο Μανταλος εξαφανιστηκε. Ο Μανταλος ηταν ενας καλος διαιτητης εκεινη τη χρονια και συνεχως ανεβαινε στις βαθμολογιες δραματικα κιολας! Απο τους 3-4 καλυτερους ηταν! Ομως ξαφνικα ΤΕΛΟΣ. Ωσπου περυσι επανηλθε στην 2η εθνικη. Και φετος ξαφνικα χωρις να εχει παιξει αλλο ντερμπυ και χωρις να ειναι διεθνης(δες τα τελευταια Χ^Ε ντερμπυ εαν ο διαιτητης που οριζεται ειναι διεθνης ή οχι) μπαινει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος. Μπορει να παιξει 50-50. Μπορει να ευννοησει τον ΠΑΟΚ. Δεν προτρεχω. Απλως ειναι αρκετα περιεργος ο ορισμος.
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αναλδουλού Εφές (...Έφες : αυτοί, ου γαρ οίδασι τί ποιούσι). Ο Παπανικολάου εξελίσσεται σε μεγαλύτερο κι απ' την Μέρκελ, ευρωμπήχτη. Ο (-τίποτα-δεν-) Χάινς, κλασσικά θεούλης (...θεός βασικά, αλλά λόγω ύψους, θεούλης). Ο Μαντζάρε πάλι τους έφαγε όλους (και σα να έχει αρχίσει να κάνει ωραίες συνεργασίες με τον Ογλού). Παμ' παρακάτ'.... (...Cantu πάμε βασικά, να δούμε τί θα καταφέρει κι ο ΠΑΟ αύριο. Can do οr no-can-do Τop16...; ) *...φτου, ξύπνησε ο Χαϊβάνοβιτς...Πάει η διαφορά....
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παρα πολυ καλη η ομαδα σημερα κριμα που δε καλυψαμε τη διαφορα. Η ενεργεια που βγαλαμε στη 3η π ειναι αυτη που μας διαχωριζει απ τις υπολοιπες ομαδες. Οταν τρεχουμε δε μας σταματα κανεις. Εδωσε παλι μια ταπαρα ο Παπ ολα τα λεφτα 1
dismemberer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μπαρτζωκα πουλα...Αφου το βγαλανε το συμπερασμα τα αστερακια του ινσομνια, ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ 1
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Στον Chris που έλεγε οτι ο Μπαρτζώκας είναι κακός προπονητής πείτε τα. Απο εκεί και πέρα η ομάδα δείχνει την εικόνα που είχε στα φιλικά του καλοκαιριού. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε μέχρι και F4. Η Ζαλγκίρις έχει ξεφουσκώσει τελευταία, μπορούμε να την νικήσουμε. Και η Τσεντεβίτα χωρίς Μάλκοβιτς είναι άλλη ομάδα.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εγω ειμαι τελειως αντικειμενικος στο ξαναλεω. Εσυ προφανως δεν εισαι και με αυτα που γραφεις και γιατι εισαι Ολυμπιακος. Δεν ξερω με ποια εννοια το εννοεις το αντιΟλυμπιακος. Στην Ευρωπη δεν εχω καμια εννοια να μην πατε καλα ή να μην νικησετε. Ναι δεν θελω, ΦΕΤΟΣ, να πατε πχ στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ γιατι δεν θελω να χαιρεται πολυ ενα μεγαλο μερος των οπαδων του Ολυμπιακου(οι παραλογοι και κομπλεξικοι και τυφλοι φορουντες κοκκινα γυαλια) και ο Μαρινακης. Το οτι δεν με πιστεψες μια φορα μου ειναι παντελως αδιαφορο, αλλά ξαναλεω για να μην διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα οτι οταν επαιζε ο Ριβαλντο στον Ολυμπιακο ηθελα να παει οσο καλυτερα γινεται στην Ευρωπη και τον υποστηριζα φοβερα, ενω και στην Ελλαδα οταν πια ηταν βεβαιο οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει το πρωταθλημα ηθελα να το παρει ο Ολυμπιακος. Λογω Ριβαλντο βεβαια και μόνο. Δεν ειναι κομπλεξ να σε κλεβουν και να σε ξανακλεβουν και να σε ξανακλεβουν...................50000 φορες και να σε ξανακλεβουν και εσυ να νιωθεις οργη για καποιον και να θελεις το κακο του ωστε να μην σε ξανακλεψει. Ρωτα 100 ατομα που μισουν τον Ολυμπιακο, το γιατι τον μισουν. Οι 95 τουλαχιστον θα σου πουνε επειδη εχει καταστρεψει το Ελληνικο ποδοσφαιρο με την ευνοια της διαιτησιας που λαμβανει και με την γενικοτερη ευνοια απο τους εξωαγωνιστικους φορεις. Επειδη εχει(ο Ολυμπιακος) κατακρεουργησει διαιτητικα την ομαδα του σε οχι εναν αλλά πολλους αγωνες. Ειλικρινα απορω γιατι νομιζεις οτι ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου μισει τον Ολυμπιακο? Επειδη παιρνει τα πρωταθληματα? Οχι. Αυτο δεν γενναει μισος. Μια μικρη αντιπαθεια ισως λογω βαρεμαρας ναι. Αλλά μισος σε καμια περιπτωση. Η ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΑΔΙΚΙΑ γενναει το μισος..... Μα δεν δημιουργει το μυαλο μας παραγκες και συνομωσιες. Μην προσπαθεις να κάνεις τον ελεφαντα ποντικι. Μην προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο. Οι παραγκες και οι συνομωσιες ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Μόνο οι νεκροι, οι κουφοι και τυφλοι μαζι ή οι παντελως ανοητοι δεν την ξερουν την πραγματικοτητα. Η οποια ειναι οτι ο Ολυμπιακος εδω και 15 χρονια ευνοειται απο την διαιτησια! Αλλοτε πολυ, αλλοτε λιγο, αλλοτε εξαιρετικα πολυ τοσο ωστε να του χαριζονται ουσιαστικα πρωταθληματα λογω αυτης της ευνοιας, αλλοτε πολυ λιγο. Αλλά μην μου λες οτι ειναι στο μυαλο μας αυτα. Μανταλος! Ξερεις τι δηλωσε σε δημοσιευμενη συνομιλια προπρυσι στο παιχνιδι κυπελλου με τον Μπεο? Η συζητηση ηταν για το γιατι εχασε ο Ολυμπιακος και οι συνομιλουντες παραδεχτηκαν οτι ο Ολυμπιακος ηταν πολυ κακος και επρεπε να χασει. Ομως ενδιαφερον εχει αυτο που ειπε ο Μανταλος. Που βγαζει την σαφη υπονοια/συμπερασμα οτι ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ τον Ολυμπιακο. Μετα τον αποκλεισμο του Ολυμπιακου: Ανγωστος: Δεν γινονται αυτα. Παντως και ο Μανταλος ηταν.... Μπεος:Ασε τον Μανταλο. Η ομαδα δεν ηταν καλη. τον πηρα τον Μανταλο μου ειπε: "Επρεπε να κανω εγκλημα, θα τελειωνα με την σφυριχτρα." Αγνωστος: Μαλιστα. Μπεος: Ενταξει, δεν τσουλουσε η ομαδα. Περιπου αυτα ειχαν ειπωθει. Με απλα λογια: Ο Μανταλος λεει οτι δεν μπορουσε να βοηθησει τον Ολυμπιακο να περασει. Θα ηταν τελειως καταφανες. Γιατι ομως το λεει αυτο? Προς τι ο σχεδον απολογητικος τονος? Αυτα γινονται λοιπον! Θα μου πεις δεν αποδεικνυει και κατι συγκεκριμενο αυτο. Συμφωνοι αλλά μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας. Στο δε παιχνιδι τοτε ο Μανταλος ηταν καλος απο οτι θυμαμαι. Μετα απο αυτο λοιπον ο Μανταλος εξαφανιστηκε. Ο Μανταλος ηταν ενας καλος διαιτητης εκεινη τη χρονια και συνεχως ανεβαινε στις βαθμολογιες δραματικα κιολας! Απο τους 3-4 καλυτερους ηταν! Ομως ξαφνικα ΤΕΛΟΣ. Ωσπου περυσι επανηλθε στην 2η εθνικη. Και φετος ξαφνικα χωρις να εχει παιξει αλλο ντερμπυ και χωρις να ειναι διεθνης(δες τα τελευταια Χ^Ε ντερμπυ εαν ο διαιτητης που οριζεται ειναι διεθνης ή οχι) μπαινει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος. Μπορει να παιξει 50-50. Μπορει να ευννοησει τον ΠΑΟΚ. Δεν προτρεχω. Απλως ειναι αρκετα περιεργος ο ορισμος. Πρωτον αρχηγε αν εγω ειμαι Ολυμπιακος και δεν ειμαι αντικειμενικος, που σου επαναλαμβανω οτι εδω συμφωνω μαζι σου στο εχω ξαναπει ,εσυ εισαι Παοκτζης αρα ουτε εσυ εισαι αντικειμενικος με το δικο σου σκεπτικο παντα . Δευτερον το ποσοι στην Ελλαδα μισουν ή φθονουν για μενα τον Ολυμπιακο ειναι κατι που εσυ δεν το ξερεις ,δεν μπορεις να το μετρησεις με κραυγες στο γηπεδο και τηλεοπτικες εκπομπες κομπλεξικων ανθρωπων και δηλωμενων αντιολυμπιακων και σκουπιδιων που βγαζουν λογο ενω εχουν κατηγορηθει οι ιδιοι για απατες (οπως λες και εσυ για τον Μαρινακη) ,μα κυριως δεν μπορεις να το κανεις κτημα σου και μεγεθος μετρησης της αδικιας που σε κατατρωει . Τριτον το αν υπαρχει κοσμος που μισει τον Ολυμπιακο με την ψυχη του και εξω απο το γηπεδο ,περα απο τους ποδοσφαιρικους αγωνες στην καθημερινοτητα του ειναι για μενα κομπλεξικος και δεν εχει με τιποτα πιο σοβαρο να ασχοληθει .Το οτι μισεις κατι δεν σε καθιστα αδικημενο ειδικα αν λαβεις υποψη σου οτι οι πιο πολλοι που μαζευονται στα ελληνικα γηπεδα ειναι οπαδοι που βριζουν που δημιουργουν επεισοδια και βρισκουν ευκαιρια να ξεσπασουν .Εμενα λοιπον οι διαμαρτυριες και τα μιση τετοιων ανθρωπων δεν μου λενε τιποτα και τους γραφω στα φρυδια μου .Εσυ κανε τους εικονισμα ... Τεταρτον οτιδηποτε υπαρχει απο συνομιλιες και ντοκουμεντα εφοσον δεν υπαρχουν αποδειξεις εις βαρος του Ολυμπιακου οπως λες δεν εχει νοημα να καθεσαι να τα αραδιαζεις .Αυτα αν θες μπορεις αντι να τα γραφεις εδω στο forum να πας να τα καταθεσεις εσυ ο ιδιος στον εισαγγελεα αλλιως να τα βαζεις να τα βλεπεις μονος σου να χαιρεσαι .Μπορεις ακομα να βρεις κανενα σκουπιδι απο αυτα που εχετε εκει πανω και κανουν εκπομπες να του τα δωσεις να τα δειξει στην τηλεοραση ή να τα πει στο ραδιοφωνο ,αλλιως εισαι τσαμπα μαγκας .Ουτε κανεις κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του ,αυτα ειναι για να καλυπτεται το κομπλεξ που εχετε εσεις οι παοκτζηδες . Αν πιστευεις οτι υπαρχει στημενο πρωταθλημα σταματας να ασχολεισαι και να συζητας για αυτο ,εφοσον εισαι σοβαρος ανθρωπος και οχι να καθεσαι να προσπαθεις να καλυψεις την πικρα σου με μιση .Για μενα μακαρι ο Παοκ να ειναι ανταγωνιστικος ,μπορει να κερδισετε την Κυριακη μπορει οχι .Με αυτα τα μυαλα ομως που κουβαλατε και με την κλαψα και το κομπλεξ παντα ζωγραφισμενο στα προσωπα σας προκοπη δεν προκειται να δειτε ποτε .Τα ιδια και στο μπασκετ καποτε κανατε ,οταν σας νικουσε ο Αρης .Μονιμως στην κλαψα και στην διαμαρτυρια ,παντα κατι σας εφταιγε . Κλαιγεσαι τωρα για τον διαιτητη του ντερμπι πριν καν ακομα δεις τι θα γινει .Βεβαια γυρνας και λες για ασφαλιστικη δικλιδα οτι "μπορει να ευνοησει τον Παοκ " δηθεν και καλα εκ του πονηρου .Αν κερδισει ο Παοκ θα κερδισει δικαια ,αν παλι χασει θα φταιει η παραγκα ,ο θειος ,ο Μπεος ,ο Μαρινακης ,οι εποπτες,ο Μανταλος ,η θεια μου ,ο Ομπαμα ,η Αθηνα η πουλημενη ,η Κρητη ,οι Κυκλαδες ,ο Αρης ,ο στρατος ξηρας,η αεροπορια ,ο Σαμαρας ,η τροικα ,η ΕΚΤ και το ολο το εθνος .
Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Στον Chris που έλεγε οτι ο Μπαρτζώκας είναι κακός προπονητής πείτε τα. Απο εκεί και πέρα η ομάδα δείχνει την εικόνα που είχε στα φιλικά του καλοκαιριού. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε μέχρι και F4. Η Ζαλγκίρις έχει ξεφουσκώσει τελευταία, μπορούμε να την νικήσουμε. Και η Τσεντεβίτα χωρίς Μάλκοβιτς είναι άλλη ομάδα. Και συνεχιζω να το λεω. Ευτυχως γι'αυτον ειχε ετοιμη στρωμενη ομαδα και αν και πηγε να τη διαλύσει με Ζαλγκιρις και Εφες στον 1ο γυρο τελικα επιστρατευσε τη συνταγη Ιβκοβιτς και ξαναισορρόπησε η ομαδα. Αλλά την επόμενη φορα που θα κρινετε προπονητη να τον κρινετε στα κακα αποτελέσματα και όχι στα καλά γιατι εκει φαίνεται η διαφορα του καλού απο τον μετριο. 1
Tilemaxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Όταν χάνει ο Ολυμπιακός: Διέλυσε την περσυνή ομάδα. Όταν κερδίζει: Βρήκε έτοιμη στρωμένη απο πέρσυ. I just divided to zero. Και ο Μπαρτζώκας είναι κακός προπονητής που απέκλεισε τον ΠΑΟ πρόπερσυ με το Μαρούσι και έκανε εμφανισάρες στην Ευρώπη με μια ομάδα με μπάτζετ στο 1/10 όλων των υπολοίπων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις