Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τεράστιος προπονητής ο Ομπράντοβιτς αλλά Διαμαντίδη-Μπατίστ και ένα κάστ δεκάδων άλλων ρολιστών-σταρ δεν πρόκειται να ξαναβρεί. Με τον Κλεϊζα τον πρώην παίκτη που χάνει καλάθια κάτω απ' τη στεφάνη και τον γλεντάει ο Πρίντεζης, και τον ΜακΚαλεμπ που σέρνεται την τελευταία διετία δύσκολα θα κάνει κάτι. Μόνο ο Πρέλτζιτς και ο Μπογκντάνοβιτς προσπαθούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Τεράστιος προπονητής ο Ομπράντοβιτς αλλά Διαμαντίδη-Μπατίστ και ένα κάστ δεκάδων άλλων ρολιστών-σταρ δεν πρόκειται να ξαναβρεί. Με τον Κλεϊζα τον πρώην παίκτη που χάνει καλάθια κάτω απ' τη στεφάνη και τον γλεντάει ο Πρίντεζης, και τον ΜακΚαλεμπ που σέρνεται την τελευταία διετία δύσκολα θα κάνει κάτι. Μόνο ο Πρέλτζιτς και ο Μπογκντάνοβιτς προσπαθούν.

Στο μυαλο μου εισαι ,το γεγονος  ομως οτι επαιξε σημερα ετσι η Φενερ ειναι λογω Ομπραντοβιτς παντως,με αλλον προπονητη θα εριχνε ο Ολυμπιακος 30αρα στην Φενερ.

Το να ριξεις 95 ποντους σε ομαδα του Ομπραντοβιτς χωρις Λο,Πετγουει μου μοιαζει απιστευτο και παιρνεις και το πιο δυσκολο παιχνιδι στην εδρα σου θεωρητικα και με διαφορα .Παντως ο Περπερογλου για μενα εκτος απο το οτι ειναι ο αγαπημενος μου παιχτης λογω του χαμηλου προφιλ που παντα ειχε ,τον συμπαθουσα απο τοτε  που επαιζε στον βαζελο ,δειχνει ποσο το μυαλο κανει την διαφορα στον αθλητη γιατι μιλαμε για ενα παιχτη με παρα πολυ μυαλο .Σιγουρα δεν ειναι σταρ αλλα παντα ειναι προσγειωμενος και κοντρολαρισμενος παιχτης  και χαιρομαι να τον βλεπω στην ομαδα χασει-κερδισει ο Ολυμπιακος .

Αντε μωρε τωρα με τον Σπανουλη τον αμπαλο, ποιος Σπανουλης ρε;;;

28π 9ασσιστ και 5 ριμπαουντ απο τον καλυτερο παιχτη της ευρωπης.

Παμε για το επομενο τωρα.

Γιατί, ποιός άμπαλος τον βγάζει άμπαλο; Μαλακίες χοντροκομμένες κάνει. Από ενίοτε έως συχνόπυκνα. Και η πραγματικότητα είναι ότι εδώ και καιρό -βασικά όλο το φθινόπωρο/πλην Εβραιομπάσκετ και ολίγη από Δεκέμβρη- έχει "ωριμάσει" "ικανοποιητικά". Δεν την καίει την ομάδα του τόσο πλέον.

Όσο περί "28π/9α/5ρ", ΟΟΟΤΑΝ θα τα κάνει (...χωρίς μισή ντουζίνα λάθη και άλλη μια μαλλιοτραβηχτικές επιλογές) αυτά σε κάθε παιχνίδι (ή έστω παιχνίδι παρά παιχνίδι), ΤΟΤΕ δικαιωματικά θα του ανήκουν ανάλογοι "βαρύγδουποι" τίτλοι. Μέχρι τότε, ας μην αναφέρουμε, επιλεκτικά, διάφορα καμμένα του παιχνίδια τα τελέ 2-3 χρόνια, για να μη χρειάζεται να κρατάμε ισορροπίες...

Όσο περί "28π/9α/5ρ", ΟΟΟΤΑΝ θα τα κάνει (...χωρίς μισή ντουζίνα λάθη και άλλη μια μαλλιοτραβηχτικές επιλογές) αυτά σε κάθε παιχνίδι (ή έστω παιχνίδι παρά παιχνίδι), ΤΟΤΕ δικαιωματικά θα του ανήκουν ανάλογοι "βαρύγδουποι" τίτλοι. Μέχρι τότε, ας μην αναφέρουμε, επιλεκτικά, διάφορα καμμένα του παιχνίδια τα τελέ 2-3 χρόνια, για να μη χρειάζεται να κρατάμε ισορροπίες...

Κοιτα νομιζω για σημερα για τον Σπανουλη οτιδηποτε αλλο εκτος απο respect δωσει καποιος ειναι εμπαθεια wash .Ενταξει μαλακιες εχει κανει ουκ ολιγες και ειμαι και απο αυτους που ειχα πει οτι ο Πεδουλακης εχει βρει τροπο να του σταματαει το drive και μπραβο του , αλλα σημερα φιλε κατσε μιλαμε για φοβερο παιχνιδι απεναντι στον Ομπραντοβιτς ,τι αλλο δηλαδη μπορεις να κατσεις να πεις ?Εγω σεβομαι και τους βαζελους που τον βριζουν ,για την ακριβεια τους καταλαβαινω και τους νιωθω και εγω ετσι θα αισθανομουν αν εβλεπα ενα καλο παιχτη της ομαδας μου να φευγει και να σηκωνει ευρωλιγκες με αλλη ομαδα(αν και εφοσον με εκαιγε το μπασκετ τοσο )  αλλα τουλαχιστον για σημερα δεν σε παιρνει ..Φιλικα :)

Mvp σε φ4 ευρωλγκας 3 φορες, και μαλιστα mvp της ευρωλιγκας τη σεζον πυο μας περασε. Δε νομιζω οτι μιλαμε για καποια βαρυγδουπη δηλωση, απλα για γεγονοτα.

Γεια σου ρε ομαδαρα!!!! Γεια σου ρε τρελλα!!!!!

Τεραστιοι Σπανουλης και Περπερογλου, τεραστιοι!!

Εκει που το μπασκετ παιζεται επι ισοις οροις, εκει που η ομαδα εχει να σκεφτεται μονο το αγωνιστικο, συνεχιζει με το 11/11 :) :)

Eπειδή ακριβώς το μπασκετάκι παιζόταν και παίζεται επι ίσοις όροις, σε ξελάσπωσε πάλι ο παλιός εξάστερος. Αν δεν παιζόταν, αυτοί οι 2 θα ήταν παλτά.

2 παίχτες σας δώσαμε και σας κάναμε ομάδα. Εγώ τα έγραψα και στο νήμα του ΠΑΟ μέρες πριν.

Eπειδή ακριβώς το μπασκετάκι παιζόταν και παίζεται επι ίσοις όροις, σε ξελάσπωσε πάλι ο παλιός εξάστερος. Αν δεν παιζόταν, αυτοί οι 2 θα ήταν παλτά.

2 παίχτες σας δώσαμε και σας κάναμε ομάδα. Εγώ τα έγραψα και στο νήμα του ΠΑΟ μέρες πριν.

Ας προσέχατε να μην μας τους "δίνατε"!

Ευχαριστούμε για τους δύο παίχτες που σου πήραμε και επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον back 2 back πρωταθλητή Ευρώπης, αντί να συνεχίσουν να σηκώνουν κούπες στην Ψωρωκώσταινα υπό τις οδηγίες του Μποχού και του εξαρτημένου προέδρου σας.

Και πάλα ένα μεγάλο ευχαριστώ!

αυτοι οι παιχτες σιχαθηκανε να κατακτουνε βρωμικους τιτλους  που δεν τους ανηκουν ,και αποφασισαν να γινουν πρωταθλητες ευρωπης με την αξια τους και οχι με της πλατες των τανατζηδων 

Φιλανθρωπικό σωματείο ο "Άγιος Πανάθας"

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 160, Αθήνα, 10682
Τηλέφωνο: 2106440010
  • Like 2

Τραγικο βαζελοmedia gazzetta μετα απ τους χθεσινους πανυγηρικους τιτλους για τη νικη του ΠΑΟ επι της Jeans σημερα μετα την τεραστια νικη γραφει το αποτελεσμα ξερα και κοφτα σαν τιτλο.

Φαινεται επεσε δαχτυλος του Τρακη και στενεψαν τα λουρια.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...